29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak by mě zajímalo jaké máte zářitky s netypickými místy pro sex. za to typické považuji postel... ale tak mě zajímá jaké máte příhody třeba se sexem na veřejnosti :-)
Není tady
Aj to tu už bolo...
Není tady
To se přece dá úplně (skoro ) všude -
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=25121
Není tady
Jojo, tu diskusi si pamatuju, zejména rumunskou státní hranici!
Jsem v zásadě puritán, takže s vyloučením veřejnosti, ale tuhle byla sranda na dálnici, za jízdy, s řidičem... Jeli jsme sotva osmdesátkou v pruhu mezi kamiony
Není tady
Myslím, že také videjko kolovalo po inetrnete...
Není tady
Selimo, ty mě děsíš! Kdy to asi tak bylo???
Není tady
Selima napsal(a):
Myslím, že také videjko kolovalo po inetrnete...
taky jsem ho viděla
Není tady
Daniela S. napsal(a):
klíííd, určo nejste jediní, kdo tohle zkoušel
Není tady
U vody,na koupalisti...nikde nikdo...ale kdyz jsme skoncili,tak koukame a vedle nas rybar...proste prisel a my jsme si ho ´´v zapalu´´ nevsimli...a jemu jsme asi taky neprekazeli
Není tady
Daniela S. napsal(a):
Neviem, už pred časom - mne poslali link na mail. Skúsim to pohľadať, ak osm to ešte nevyhodila.
Není tady
Nádhrené to bylo na na slámě. Hrozně jsem si to užila, dluhý sex venku v přírodě- hvězdy a čerstvý vzduch...
Není tady