6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoooooj, jsem tu nová, moc se mi líbí, jak si tu holky vykecávají. Je to super odreagovačka. Už mám tady přečteno hodně milých i smutných příběhů a moc se mi líbí, jak si tady pomáháte, i když jen přes obrazovku. Ale věřím, že člověk si tu může hodně ulevit a nebo nabrat síly a hlavně se tu může i zasmát. Já už se tu směju 3 dny - dokonce jsem kvůli tomu spálila i cibulku. Kdyby mě manžel viděl, jak tady hospodařím, asi by čubrněl.
Není tady
No tak to nejsi jediná, která se přilepí na babinet a už se neodlepí.
No já když vidím počet příspěvků u jednotlivých babinetek, tak koulím očima a podle toho usuzuji, že je babinet nedílnou součástí mnoha žen (asi i můžů). Já jsem se svým počtem "bažant".
Není tady
Neboj se, to doženeš. Já jsem tady taky před časem seděla jako přibitá a připálila rýži.
Není tady
5ko, vítej a ať je zdejší pobyt pro tebe energií, vzpruhou, odreagováním, nebo třeba místem, kde se podělíš se svým trápením.... Zkrátka vším, co zrovna budeš potřebovat
a neboj, pár chlapů se v tomhle babinci taky najde
Není tady
AHOJKY "ŘEHTAČKY"
MY UŽ SE CELÁ RODINA SMĚJEME 14 DNÍ....MÁME NOVOU PSÍ KAMARÁDKU A KDYBY JSTE VIDĚLY MANŽELA NA ZEMI, JAK SI S NÍ HRAJE A ŠTĚKÁ NA NI, SMÁLY BY JSTE SE TAK JAKO JÁ
JOJO, BB JE DROGA...ALE POVOLENÁ!!!
Není tady
Můj manžel se tak válí s dětma a taky je to někdy k popukání. To u nás bývají bitky. Hold ti tatínci to s těma dětma umí líp.
Není tady
Sluní, ta vaše krasavice je pekelně sladká...... s tou se musí ťuťat snad každý, kdo jí uvidí
Není tady
PIPELKO, KAŽDÝ NE...JEZEVČÍK NAŠICH STOJÍ V POZORU JEN JI UVIDÍ A KDYŽ SE K NĚMU PŘIBLÍŽÍ, VRČÍ A CENÍ ZUBY CO MU JEŠTĚ ZBYLY
NO HOLT JE TO STAREJ PÁN A TOHLE TŘEŠTIDLO SI S NÍM CHCE HRÁT
JO A DNESKA SE SMĚJU, PROTOŽE JE PÁTEK A JÁ JDU DO PRÁCE....ZÍTRA SE BUDU ŘEHTAT, PROTOŽE BUDE SOBOTA A JÁ PŮJDU NAPOSLEDY PŘED DOVOLENOU DO PRÁCE A V NEDĚLI, TO SE ASI SMÍCHEM ZLOMÍM, PROTOŽE MI ZAČÍNÁ DOVČA...HURÁ!
Není tady
Sluníčko ty se máš, hned bych jela taky někam na dovču, ale letos nám to možná ani nevyjde. Máme moc práce. Tak si to užij aspoň ty. Sluníčko: a pozor na sluníčko - dokáže být pěkná s...ňa.
Není tady
Já jsem tu taky každý den, tenhle webík je moc super se skvělými chlívky:-)))))))))
Není tady
Věřím, že si tu najdu "písací" kamarádku.
Není tady
5ko, MY JEDEME NA DOVOLENOU PODRUHÉ CO JSME SE VZALI.
KDYŽ BYLY DĚTI MALIČKÉ, BYLI JSME U KAMARÁDKY A TEĎ JEDEME PO 12 LETCH DO BÍLÝCH KARPAT NA CHATU.
UŽ SE MOC TĚŠÍM, ŽE VYPADNU Z KOLOTOČE.
TOPAZIO....A NEUHÁDLA BYS S KÝM TAM JEDEME.....Z KAMARÁDKOU KTEROU JSEM POZNALA TADY NA BABINETU A KTERÁ BYDLÍ V LITVÍNOVĚ
Není tady
Taky bych potřbovala dovolenou a nejlépe bez dětí a manžela. Ale jak se znám, hned druhý den by mi bylo smutno. Ale na to, aby člověk fakt vypnul by mi ten jeden den i stačil. Ale to se asi nestane.
Není tady
Byla jsem na tom stejně, bez rodiny ani ránu.První silvestr bez syna - kdy jsme ho nechali u babičky jsem brečela .
Po čase jsem se "naučila" urvat se od rodiny a je to super relax.
Hlavně teď když je syn v pubertě.Pár dní v roce se prostě vypnu:lol:
5ka napsal(a):
Taky bych potřbovala dovolenou a nejlépe bez dětí a manžela. Ale jak se znám, hned druhý den by mi bylo smutno. Ale na to, aby člověk fakt vypnul by mi ten jeden den i stačil. Ale to se asi nestane.
Není tady
5ka napsal(a):
Věřím, že si tu najdu "písací" kamarádku.
5ko, to určitě, je tady spousta příjemných lidiček . já sem chodím denně a strašně ráda .
dagi: pokud to dobře chápu, podle tvého "podpisu" tak se blíží termín porodu. Je to tak? Tak pokud to tak je, tak přeju hodně štěstí a sílu.
Jo a holky, jak si tam dáváte ty pěkné obrázky místo podpisu? Já bych si tak chtěla taky nějaký dát, ale nejde mi to. A ty fotečky jsou taky super, ale musíte mě to neučit, jsem marná díky za to!!!
Upravil(a) 5ka (3. 8. 2008 13:14)
Není tady
5ko, přesně tak - doufám, že dýl než těch 8 dní to už nepotrvá .
pokud si chceš dát do podpisu nějakou fotku, musíš ji uložit někde na netu. spousta z nás tady má nějaký svůj web - potom odkaz na tu fotku začínájící http://... vložíš přes nastavení do podpisu mezi img závorky . pokud chceš vložit obrázek z nějakých stránek, tak stejně jako s fotkou - klikni na ni a přes vlastnosti označíš celou http://... dresu a vložíš mezi [img][/img]. zkus .
a kolikáté mimi to bude? 1. nebo 2. a nebo dokonce 3.?
a ten obrázek si nemůžu vypůjčit z cizího webu, že?
Upravil(a) 5ka (6. 8. 2008 20:50)
Není tady
5ko, první .
a ten obrázek si myslím vypůjčit můžeš, to tady má spousta lidí . ale pro jistotu si třeba pročti jejich pravidla. a pokecat přijď klidně do "ukecaných dam" - i když teď už toho nenakecáme tolik, co předtím .
Ahoj Dagi, Filípek je krasavec a mooc vám k němu gratuluji. Trošku ti i závidím, hned bych si to zopakovala, i když ty začátky nebyly zrovna růžové. Ale dnes už bych věděla co a jak a už by to byla pohoda.
Děkuji za rady. Zkusím to, ale nevím, jestli to zvládnu.
Není tady
5ko, děkuji . ty začátky teda nic moc, to máš pravdu .