6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vitaj spä, Shinden.
Není tady
Selima napsal(a):
Vitaj spä, Shinden.
Díky, e jsi si vzpomněla, ale zklamutě, nevracím se. Od té doby, co sem nechodím se cítím o i lépe a hlavně stihnu spoustu jiných věcí. A vztahy mě ani moc nelákají. Nejsou sice patné, ale není to také něco extra speciál. Měj se pěkně
Upravil(a) shinden (10. 8. 2009 20:12)
sandra napsal(a):
Alku, neber to osobně, ale mám z tebe pocit "huba plná keců a skutek utek".....na seznamce jsem zaregistrovaná byla a nevěřím tomu, e kdy si tam dá, e hledá s.e.x se starí enou, e se ti ádná neozve....
No to se opravdu neozve.........já mám roky mladý kluky a kdy si podám inzerát ozve se mi jich 70, v ivotě by mě nenapadlo hledat v inzerátech.....vybírám si z davu který napíe mně...............
Není tady
sankalpa napsal(a):
sandra napsal(a):
Alku, neber to osobně, ale mám z tebe pocit "huba plná keců a skutek utek".....na seznamce jsem zaregistrovaná byla a nevěřím tomu, e kdy si tam dá, e hledá s.e.x se starí enou, e se ti ádná neozve....
No to se opravdu neozve.........já mám roky mladý kluky a kdy si podám inzerát ozve se mi jich 70, v ivotě by mě nenapadlo hledat v inzerátech.....vybírám si z davu který napíe mně...............
No ale jak se s takovou z davu seznámit? Měl bych obavu, e mě taková enská odpálkuje a nebude mě brát moc váně.
Jinak díky Shindenovi:-)
Není tady
Alku, nebuď nesmělý a zkus to, mezi těma co tě odpálkujou, určitě bude nějaká, která ne a naopak ji třeba splní sen
Není tady
Alk napsal(a):
sankalpa napsal(a):
sandra napsal(a):
No ale jak se s takovou z davu seznámit? Měl bych obavu, e mě taková enská odpálkuje a nebude mě brát moc váně.
Jinak díky Shindenovi:-)
Musí to jasně napsat do inzerátu ,e chce starí a sám je oslovovat ...........kdy tě jedna odpálkuje, tak co jako?To je přeci net, můe ti to bejt jedno.........tím si krásně natrénuje jak flirtovat a přitom ti nic nehrozí, ádný trapas...........jsou eny které baví jen mladí kluci.....tak je hledej na těch tématech, třeba místnosti mladý mu a starí ena.............a povídej spí o jiných věcech ne o sexu .........tím ji zaujme........aspon já to tak mám...........samy za tebou nepřijdou .......spousta en má zabrany a ty druhé zase u vědí jak na to , jak hledat ............
Není tady
sankalpa napsal(a):
Alk napsal(a):
sankalpa napsal(a):
No to se opravdu neozve.........já mám roky mladý kluky a kdy si podám inzerát ozve se mi jich 70, v ivotě by mě nenapadlo hledat v inzerátech.....vybírám si z davu který napíe mně...............No ale jak se s takovou z davu seznámit? Měl bych obavu, e mě taková enská odpálkuje a nebude mě brát moc váně.
Jinak díky Shindenovi:-)Musí to jasně napsat do inzerátu ,e chce starí a sám je oslovovat ...........kdy tě jedna odpálkuje, tak co jako?To je přeci net, můe ti to bejt jedno.........tím si krásně natrénuje jak flirtovat a přitom ti nic nehrozí, ádný trapas...........jsou eny které baví jen mladí kluci.....tak je hledej na těch tématech, třeba místnosti mladý mu a starí ena.............a povídej spí o jiných věcech ne o sexu .........tím ji zaujme........aspon já to tak mám...........samy za tebou nepřijdou .......spousta en má zabrany a ty druhé zase u vědí jak na to , jak hledat ............
Nemyslel jsem pře internet samozřejmě:-) Tak nesmělej zase nejsem:-) Myslím v reálu, kdy jí to dám najevo jako holce v mém věku. Myslíte e to balení je stejné jako s vrstevnicí?
Není tady
Alk napsal(a):
sankalpa napsal(a):
Alk napsal(a):
Jinak díky Shindenovi:-)Musí to jasně napsat do inzerátu ,e chce starí a sám je oslovovat ...........kdy tě jedna odpálkuje, tak co jako?To je přeci net, můe ti to bejt jedno.........tím si krásně natrénuje jak flirtovat a přitom ti nic nehrozí, ádný trapas...........jsou eny které baví jen mladí kluci.....tak je hledej na těch tématech, třeba místnosti mladý mu a starí ena.............a povídej spí o jiných věcech ne o sexu .........tím ji zaujme........aspon já to tak mám...........samy za tebou nepřijdou .......spousta en má zabrany a ty druhé zase u vědí jak na to , jak hledat ............
Nemyslel jsem pře internet samozřejmě:-) Tak nesmělej zase nejsem:-) Myslím v reálu, kdy jí to dám najevo jako holce v mém věku. Myslíte e to balení je stejné jako s vrstevnicí?
No v reálu by to moh bejt dobrej trapas........jako já těko narazím na 25 letýho kluka v reálu kterej chce starí, taky těko narazí na zralějí která chce mladý.......to bych neriskovala ...vono jich zas tak moc není............
Není tady
shinden napsal(a):
Selima napsal(a):
Vitaj spä, Shinden.
Díky, e jsi si vzpomněla, ale zklamutě, nevracím se. Od té doby, co sem nechodím se cítím o i lépe a hlavně stihnu spoustu jiných věcí. A vztahy mě ani moc nelákají. Nejsou sice patné, ale není to také něco extra speciál. Měj se pěkně
Vak ja nič. Tak sa maj pekne... a som asi posledná, kto by a presviedčal na vzah.
Není tady
Zdravím, tak jsem se před nějakou dobou seznámil ve s vých 22 s jednou vdanou 49 enskou. Dlouho jsme si psali, proběhly 2 schůzky, 2. byla včera, skončilo to sexem, mým úplně prvním:-) Mám z toho takový smíený pocity, nebylo to to, co jsem si vdycky představoval, pořád mi to jetě v hlavě rotuje, protoe jsem se konečně dočkal vytouené chvíle....
Jen bych se chtěl zeptat, sex proběhl relativně krátce, předtím jsme se dlouho mazlili.....myslíte, e mohla mít orgazmus?......malinko sténala, u kdy jsem jí drádil pusou bradavky....v posteli byla docela hlučná (samozřejmě příjemně), chtěla i abych zpomalil, protoe asi měla orgasmus....Dlouho s nikym nespala....myslíte, e to je poprvé moný? Nemam ádnej bůhvíjakej nástroj, spí mení, já osobně z toho mám rozporulný pocity, protoe jsem se na konci musel dodělával (ráno jsem trénoval:-P), byl jsem dole méně citlivej - pusou mi to nestačilo......ale jako enská mě samozřejmě přitahovala, jinak bych s ní nespal...
Není tady