6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kuba napsal(a):
L_aura napsal(a):
Athomos napsal(a):
vim o tom dost drogy neberou normalni lidi a s prostitutkama taky nespej normalni lidi. jeste tak homoklady jsou v riziku to mi chces vyvratit. nebo jiny nemoci chytnout muze, to mi chces taky vyvratit
Tohle vypadá na stroj času. Pan Athmos se k nám přesunul z cca roku 1985, to se u nás taky nic nevědělo.
Na 1985 mi pripadá málo ateistickej, nebude to spíš středověk?
No ja jen, ze mi nedavno rikala znama, jak si vzpomnela, ze byl nekdy v 80 letech u nas soud s clovekem, ktery byl shodou okolnosti HIV+ a jak tam byli vsichni kolem nej v rukavicich a rouskach
Není tady
Jakou šanci mám vůči zrálé ženě, pokud mi je 20?
Není tady
Alk napsal(a):
U některé slušnou.
Není tady
henrietta napsal(a):
Ještě mě tak napadlo, můj bratr byl ve dvaceti taky ještě panic.
hm...tak ve 20ti pohoda...znám i starší co jsou panicové nebo byli
Není tady
Alk napsal(a):
a není to v poslední době moderní mít o hodně mladšího ? jak má alespon 2 křížky na zádech, tak mi to nedělá problém...ale třeba mé kolegyni v práci vadí i jen to, že je o 2 roky mladší ...nechápu...
Není tady
Alk napsal(a):
Stačí 41? A odkiaľ si...?
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Alk napsal(a):
a není to v poslední době moderní mít o hodně mladšího ? jak má alespon 2 křížky na zádech, tak mi to nedělá problém...ale třeba mé kolegyni v práci vadí i jen to, že je o 2 roky mladší ...nechápu...
ja ano, mne to take vadi. roky bych asi neresila, ale vic uz je naproste tabu pro mne. Bude to asi otazka sebevedomi.
Není tady
Já bych mladšího nechtěla, měla bych pocit, že mám vedle sebe děcko a já potřebuju chlapa, takže preferuju starší než jsem já. Jednou mi pletl hlavu kluk o devět let mladší, docela úspěšně, ale pak mi nějak docvaklo, že tohle bych nechtěla. Sex jsme spolu neměli.
Není tady
Nevieš, o čo prichádzaš... Aj keď, "ozajstný" vzťah som asi s výrazne mladším nemala.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Já bych mladšího nechtěla, měla bych pocit, že mám vedle sebe děcko a já potřebuju chlapa, takže preferuju starší než jsem já. Jednou mi pletl hlavu kluk o devět let mladší, docela úspěšně, ale pak mi nějak docvaklo, že tohle bych nechtěla. Sex jsme spolu neměli.
tak on mluvil o ztrátě panictví, ne? a ne o VZTAHU...a navíc já mám širokej rozptyl , starší může být i o 15 let...větší věkový rozdíl jsem zatím neměla...ale ono je to jedno, jestli je mladší, stejně starej nebo starší...spíš jde o ty dva co si bud sednou nebo ne, věk v tom fakt nehraje roli...
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Modroočka napsal(a):
tak on mluvil o ztrátě panictví, ne? a ne o VZTAHU...a navíc já mám širokej rozptyl , starší může být i o 15 let...větší věkový rozdíl jsem zatím neměla...ale ono je to jedno, jestli je mladší, stejně starej nebo starší...spíš jde o ty dva co si bud sednou nebo ne, věk v tom fakt nehraje roli...
Jo jo, není nad předávání a přijímání zkušeností.
Ota napsal(a):
Alk napsal(a):
U některé slušnou.
Jak píše Ota - u některé slušnou, a já dodávám, že u některé naopak žádnou Taky jsem na starší, i když ne o 20+, ale spíš tak o 10+ .... kdybych byl na ženy 20+, musel bych při svém věku lovit někde v domově důchodců ... rád bych se pomiloval se ženou 50-55 let, některé z nich vypadají ještě velice slušně (lépe, než mnohé "čtyřicítky") a říká se, že to umí v posteli ještě "pěkně roztočit".... měl jsem poměrně slušně rozpracovanou jednu padesátku, ale ta potom couvla, že jí prej připadám (je mi 45) "moc mladej"...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Ota napsal(a):
Alk napsal(a):
U některé slušnou.
Jak píše Ota - u některé slušnou, a já dodávám, že u některé naopak žádnou Taky jsem na starší, i když ne o 20+, ale spíš tak o 10+ .... kdybych byl na ženy 20+, musel bych při svém věku lovit někde v domově důchodců ... rád bych se pomiloval se ženou 50-55 let, některé z nich vypadají ještě velice slušně (lépe, než mnohé "čtyřicítky") a říká se, že to umí v posteli ještě "pěkně roztočit".... měl jsem poměrně slušně rozpracovanou jednu padesátku, ale ta potom couvla, že jí prej připadám (je mi 45) "moc mladej"...
tys mě pobavil jo tak dámy v tomhle věku to umí roztočit stačí kouknout do sekce ...život po nevěře...jsem tam blbec vlezla a pěkně mi to nandaly, vyděsily mě a rychle jsem zdrhla...
Není tady
Selima napsal(a):
Alk napsal(a):
Jsem z Prahy:-)
Není tady
Seli, ja som bližšie.
no prosím, a pak že není možnost mít muže, na kterého si žena ( Seli ) ukáže prstem
Není tady
Heřmanka napsal(a):
no prosím, a pak že není možnost mít muže, na kterého si žena ( Seli ) ukáže prstem
Myslím, že pro většinu žen není problém dostat co si zamane..to se týká i dostat toho, kterého si zamane.
Sirius napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Myslím, že pro většinu žen není problém dostat co si zamane..to se týká i dostat toho, kterého si zamane.
něco na tom bude...i můj šéf mi dopředu na vše říká ANO ...že by rezignoval ?
krom návrhu na zvýšení platu, tam je ještě nějakej ostražitej
Upravil(a) Heřmanka (23. 8. 2008 10:17)
Není tady
Alk napsal(a):
Selima napsal(a):
Alk napsal(a):
Jsem z Prahy:-)
Ďaleko... To má Majkafa fakt bližšie...
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Ja som niečo ukázala? Ja som len chcela pomôcť(možno dovm ľuďom naraz... ).
Není tady
Selima napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Ja som niečo ukázala? Ja som len chcela pomôcť(možno dovm ľuďom naraz... ).
no a ne??? jsi napsala...stačí 41......to je jako když ukážeš
Není tady
:-) Škoooda, hledám dál
Není tady
Mikeš napsal(a):
Ota napsal(a):
Alk napsal(a):
U některé slušnou.
Mikeši čistě jen pro doplnění mýho osobního vzdělání...nemohl bys prosím trošku (vlastně hodně) rozvést termín .... poměrně slušně rozpracovanou ??? Jakože fakty by mě to zajímalo... BI
Není tady
Vraťme se k původní otázce.
Pokud máš problémy (a dejme tomu mindrák) se ztrátou panictví, je možnost využít služeb prostitutky samozřejmě řešením. Námitka, že přijít o panictví je lepší s partnerem se kterým se miluješ, je samozřejmě opodstatněná, ovšem pokud nikoho takovýho člověk zrovna nemá...........
Takže pár rad:
1) Projdi si Norníka a případně se tam zeptej, určitě ti někoho poraděj (výhodou je když máš v dosahu Prahu, přece jen je tam větší výběr).
2) Z AIDS mít strach nemusíš, pokud budeš používat prezervativ.
3) Ta 45+ (jak tam píše) neni nutná, ale zase mu to asi dodá jistotu že bude v dobrých rukou......
4) Počítej že tě to bude něco stát...... cca 1500,-
Není tady
nevím co blbne...ve 20ti mít mindrák z toho, že je panic ???blázen...znám kluky, kteří jsou ještě v 25ti panicové...no a co...nejlepší bude, když přestaneš přemýšlet o kravinách a najdeš si holku
Není tady