3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Kuba napsal(a):
L_aura napsal(a):
Athomos napsal(a):
vim o tom dost drogy neberou normalni lidi a s prostitutkama taky nespej normalni lidi. jeste tak homoklady jsou v riziku to mi chces vyvratit. nebo jiny nemoci chytnout muze, to mi chces taky vyvratit
Tohle vypadá na stroj času. Pan Athmos se k nám přesunul z cca roku 1985, to se u nás taky nic nevědělo.
Na 1985 mi pripadá málo ateistickej, nebude to spí středověk?
No ja jen, ze mi nedavno rikala znama, jak si vzpomnela, ze byl nekdy v 80 letech u nas soud s clovekem, ktery byl shodou okolnosti HIV+ a jak tam byli vsichni kolem nej v rukavicich a rouskach
Není tady
Jakou anci mám vůči zrálé eně, pokud mi je 20?
Není tady
Alk napsal(a):
U některé slunou.
Není tady
henrietta napsal(a):
Jetě mě tak napadlo, můj bratr byl ve dvaceti taky jetě panic.
hm...tak ve 20ti pohoda...znám i starí co jsou panicové nebo byli
Není tady
Alk napsal(a):
a není to v poslední době moderní mít o hodně mladího ? jak má alespon 2 kříky na zádech, tak mi to nedělá problém...ale třeba mé kolegyni v práci vadí i jen to, e je o 2 roky mladí ...nechápu...
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Alk napsal(a):
a není to v poslední době moderní mít o hodně mladího ?
jak má alespon 2 kříky na zádech, tak mi to nedělá problém...ale třeba mé kolegyni v práci vadí i jen to, e je o 2 roky mladí ...nechápu...
ja ano, mne to take vadi. roky bych asi neresila, ale vic uz je naproste tabu pro mne. Bude to asi otazka sebevedomi.
Není tady
Já bych mladího nechtěla, měla bych pocit, e mám vedle sebe děcko a já potřebuju chlapa, take preferuju starí ne jsem já. Jednou mi pletl hlavu kluk o devět let mladí, docela úspěně, ale pak mi nějak docvaklo, e tohle bych nechtěla. Sex jsme spolu neměli.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Já bych mladího nechtěla, měla bych pocit, e mám vedle sebe děcko a já potřebuju chlapa, take preferuju starí ne jsem já. Jednou mi pletl hlavu kluk o devět let mladí, docela úspěně, ale pak mi nějak docvaklo, e tohle bych nechtěla. Sex jsme spolu neměli.
tak on mluvil o ztrátě panictví, ne? a ne o VZTAHU...a navíc já mám irokej rozptyl , starí můe být i o 15 let...větí věkový rozdíl jsem zatím neměla...ale ono je to jedno, jestli je mladí, stejně starej nebo starí...spí jde o ty dva co si bud sednou nebo ne, věk v tom fakt nehraje roli...
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Modroočka napsal(a):
tak on mluvil o ztrátě panictví, ne? a ne o VZTAHU...a navíc já mám irokej rozptyl
, starí můe být i o 15 let...větí věkový rozdíl jsem zatím neměla...ale ono je to jedno, jestli je mladí, stejně starej nebo starí...spí jde o ty dva co si bud sednou nebo ne, věk v tom fakt nehraje roli...
Jo jo, není nad předávání a přijímání zkueností.
Ota napsal(a):
Alk napsal(a):
U některé slunou.
Jak píe Ota - u některé slunou, a já dodávám, e u některé naopak ádnou Taky jsem na starí, i kdy ne o 20+, ale spí tak o 10+ .... kdybych byl na eny 20+, musel bych při svém věku lovit někde v domově důchodců
... rád bych se pomiloval se enou 50-55 let, některé z nich vypadají jetě velice sluně (lépe, ne mnohé "čtyřicítky") a říká se, e to umí v posteli jetě "pěkně roztočit".... měl jsem poměrně sluně rozpracovanou jednu padesátku, ale ta potom couvla, e jí prej připadám (je mi 45) "moc mladej"...
Není tady
Mike napsal(a):
Ota napsal(a):
Alk napsal(a):
U některé slunou.
Jak píe Ota - u některé slunou, a já dodávám, e u některé naopak ádnou
Taky jsem na starí, i kdy ne o 20+, ale spí tak o 10+ .... kdybych byl na eny 20+, musel bych při svém věku lovit někde v domově důchodců
![]()
... rád bych se pomiloval se enou 50-55 let, některé z nich vypadají jetě velice sluně (lépe, ne mnohé "čtyřicítky") a říká se, e to umí v posteli jetě "pěkně roztočit".... měl jsem poměrně sluně rozpracovanou jednu padesátku, ale ta potom couvla, e jí prej připadám (je mi 45) "moc mladej"...
tys mě pobavil jo tak dámy v tomhle věku to umí roztočit
stačí kouknout do sekce ...ivot po nevěře...jsem tam blbec vlezla a pěkně mi to nandaly, vyděsily mě a rychle jsem zdrhla...
Není tady
Selima napsal(a):
Alk napsal(a):
Stačí 41?
A odkiaž si...?
Jsem z Prahy:-)
Není tady
Seli, ja som bliie.
no prosím, a pak e není monost mít mue, na kterého si ena ( Seli ) ukáe prstem
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Myslím, e pro větinu en není problém dostat co si zamane..to se týká i dostat toho, kterého si zamane.
Sirius napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Myslím, e pro větinu en není problém dostat co si zamane..to se týká i dostat toho, kterého si zamane.
něco na tom bude...i můj éf mi dopředu na ve říká ANO
...e by rezignoval ?
krom návrhu na zvýení platu, tam je jetě nějakej ostraitej
Upravil(a) Heřmanka (23. 8. 2008 10:17)
Není tady
Alk napsal(a):
Selima napsal(a):
Alk napsal(a):
Stačí 41?
A odkiaž si...?
Jsem z Prahy:-)
Ďaleko... To má Majkafa fakt bliie...
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Ja som niečo ukázala? Ja som len chcela pomôc(mono dovm žuďom naraz...
).
Není tady
Selima napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Ja som niečo ukázala?
Ja som len chcela pomôc(mono dovm žuďom naraz...
).
no a ne??? jsi napsala...stačí 41......to je jako kdy ukáe
Není tady
:-) koooda, hledám dál
Není tady
Mike napsal(a):
Ota napsal(a):
Alk napsal(a):
U některé slunou.
Jak píe Ota - u některé slunou, a já dodávám, e u některé naopak ádnou
Taky jsem na starí, i kdy ne o 20+, ale spí tak o 10+ .... kdybych byl na eny 20+, musel bych při svém věku lovit někde v domově důchodců
![]()
Mikei čistě jen pro doplnění mýho osobního vzdělání...nemohl bys prosím troku (vlastně hodně) rozvést termín .... poměrně sluně rozpracovanou ??? Jakoe fakty by mě to zajímalo... BI
Není tady
Vrame se k původní otázce.
Pokud má problémy (a dejme tomu mindrák) se ztrátou panictví, je monost vyuít slueb prostitutky samozřejmě řeením. Námitka, e přijít o panictví je lepí s partnerem se kterým se miluje, je samozřejmě opodstatněná, ovem pokud nikoho takovýho člověk zrovna nemá...........
Take pár rad:
1) Projdi si Norníka a případně se tam zeptej, určitě ti někoho poraděj (výhodou je kdy má v dosahu Prahu, přece jen je tam větí výběr).
2) Z AIDS mít strach nemusí, pokud bude pouívat prezervativ.
3) Ta 45+ (jak tam píe) neni nutná, ale zase mu to asi dodá jistotu e bude v dobrých rukou......
4) Počítej e tě to bude něco stát...... cca 1500,-
Není tady
nevím co blbne...ve 20ti mít mindrák z toho, e je panic ???blázen...znám kluky, kteří jsou jetě v 25ti panicové...no a co...nejlepí bude, kdy přestane přemýlet o kravinách a najde si holku
Není tady