Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 2. 8. 2008 22:07

Kuba
♥♥♥♥---

Re: Ztráta panictví u prostitutky

K původní otázce: Podle mého názoru může být prostitutka, která ví co a jak (což asi nebude případ holek z E55, ale někde na privátu by takový bejt mohly) klidně bezpečnější, než "nadšená amatérka" z diskotéky či baru. Každopádně bych Alkovi pokud se tak rozhodne radil naprosto nic nedělat bez kondomu - takže věci, na který kondom není, jako líbání nebo lízání si radši v tomto případě odpustit úplně. Druhá věc potom je, že bych mu neradil s nějakou ženskou spát jen kvůli ztrátě panictví, přijde mi lepší počkat na ženskou, kterou bude mít rád a ona jeho.

Není tady

#77 4. 8. 2008 9:04

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

jindra napsal(a):

Ivča K. napsal(a):

Mám dotaz,všichni tady tedy spí s jediným a otestovaným partnerem na HIV a používají kondom?Nebo jsem jediná nezodpovědná,co spí s neotestovaným partnerem,který ovšem nepatří do rizikové skupiny,do teď má jen doma asexuální manželku a měl jednu milenku.Ty co měl za svobodna už se nemusí počítat,to už by za těch 25 let věděl.To jsou podle mě narkomani,homosexuálové a ti,co navštěvují veřejné domy.

Není žádná  RIZIKOVÁ  skupina .Jen rizikové chování dumbom

A to je to, co obhajuješ ty.

Jestlliže tvrdíš, že ty 100% víš, kde smočil "tvůj" ( jak jsem pochopila, stále ženatý,milenec ),sorry,ale tak opravdu jsi naivní slepice uschvissla

BTW: Když je manželka tak asexuální, proč neodejde ?
Ty opravdu věříš, že když spolu žijí, a přijde to i na asexuální manželku, že by ses dozvěděla, že spolu spali ? Svatá prostoto winkbig_smile

Každj chlap, co má milenku, má doma automaticky asexuální manželku lol

Jo,každej víme halt to svoje,kdyby mi někdo napsal to,co jsem napsala já aniž bych znala by jen jednoho z nich,tak mu odpovím asi to samé.Vlastně jsem i počítala s tím,že se tu vždycky najde nějakej rejpal.A když to tak vezmu,tak se v tomhle chovám asi jako většina,takže proč být výjimka,že?A dokonce by mi ani nevadilo,kdyby spal i se svojí manželkou,ale ona nechce,ted si zase myslí,že má rakovinu dělohy...já bych jí vzala i do trojky lol....tak jestli jsi to opět správně pochopila velice inteligentní a chytrá Jindro,tak sem s nějakým poučným názorem  tummenupp

Není tady

#78 4. 8. 2008 9:16

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

No a co tvuj milacek udela zustane s manzelkou.Taky se meho zenace manzelka travila,kdyz nechtela o sveho muze prijit a on s ni zustal prece si ji nevezme na svedomi.Jen jestli to nejsou jenom keci tveho pritele,aby te obalamutil proc ze vztahu nemuze.

Erem,já ani vlastně nechtěla,aby ze vztahu odešel,mě to takhle celkem vyhovuje,to on s ní nechce být,ale samozřejmě ho mrzí,že takhle vyvádí.Zatím je to tak,že přijde z práce,doma se osprchne a převlíkne,ted když měla kontrolku s psychiatrie tak měl dokonce i uvařeno,potom se sebere a jede bud na nohejbal nebo na volejbal nebo k vodě nebo na ryby a tam všude už s ním většinou chodím i já.Víkendy tráví taky se mnou,jezdíme ke známým na chatu a ona tam s ním nikdy nejezdila,protože je nesnáší a oni ji taky nemaj rádi,takže tam trávil víkendy bez ní a ted se mnou.Ted by byla ochotná tam i jet ale nikdo o její společnost nestojí.Párkrát s ním jela na vandr ted poslední dva měsíce(co to ví o nás),ale tam se s nikým nebaví jen sedí a hudrá,že se s ní on nebaví.Tak má to cenu takovej vztah?Ale já to nijak neřeším,jen spíš chci,aby měl klid,dcera v září odmaturuje a chce se s přítelem odstěhovat,syn už pracuje a vůbec tam skoro není a s ní se tam nemá ani o čem bavit,je tam tak jako tak pořád sama a do ted jí to nevadilo,protože má papír,že je vdaná.Ona prý nechce být rozvedená,že je to ostuda,asi žije v minulém století.Já bych to takhle klidně nechala jak to je,ale jeho to dost stresuje.
Jinak,já vím co to je,takhle jsem bojovala o svýho muže s milenkou 5 let,obě jsme s ním měli děti na střídačku,potom jsme spolu i jezdili s dětma k vodě,bylo to zajímavé období,ale mě to potom přestalo bavit a našla jsem si jinýho(Mimochodem psychopata co mě tloukl,takže to už je taky bejvalej)Já už nemám co ztratit a s ním je mi dobře i takhle,takže to nechávám osudu.

Upravil(a) Ivča K. (4. 8. 2008 9:24)

Není tady

#79 4. 8. 2008 9:24

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Ivča K. napsal(a):

jindra napsal(a):

Ivča K. napsal(a):

Mám dotaz,všichni tady tedy spí s jediným a otestovaným partnerem na HIV a používají kondom?Nebo jsem jediná nezodpovědná,co spí s neotestovaným partnerem,který ovšem nepatří do rizikové skupiny,do teď má jen doma asexuální manželku a měl jednu milenku.Ty co měl za svobodna už se nemusí počítat,to už by za těch 25 let věděl.To jsou podle mě narkomani,homosexuálové a ti,co navštěvují veřejné domy.

Není žádná  RIZIKOVÁ  skupina .Jen rizikové chování dumbom

A to je to, co obhajuješ ty.

Jestlliže tvrdíš, že ty 100% víš, kde smočil "tvůj" ( jak jsem pochopila, stále ženatý,milenec ),sorry,ale tak opravdu jsi naivní slepice uschvissla

BTW: Když je manželka tak asexuální, proč neodejde ?
Ty opravdu věříš, že když spolu žijí, a přijde to i na asexuální manželku, že by ses dozvěděla, že spolu spali ? Svatá prostoto winkbig_smile

Každj chlap, co má milenku, má doma automaticky asexuální manželku lol

Jo,každej víme halt to svoje,kdyby mi někdo napsal to,co jsem napsala já aniž bych znala by jen jednoho z nich,tak mu odpovím asi to samé.Vlastně jsem i počítala s tím,že se tu vždycky najde nějakej rejpal.A když to tak vezmu,tak se v tomhle chovám asi jako většina,takže proč být výjimka,že?A dokonce by mi ani nevadilo,kdyby spal i se svojí manželkou,ale ona nechce,ted si zase myslí,že má rakovinu dělohy...já bych jí vzala i do trojky lol....tak jestli jsi to opět správně pochopila velice inteligentní a chytrá Jindro,tak sem s nějakým poučným názorem  tummenupp

Nejsem Jindra, ale jednu radu mám :

Jen sama o sobě můžeš se 100% jistotou říct, s kým a kde si, co měla.
Tvrdit to o druhých, je i z mého pohledu naivita.
V souvislosti se stavem "milenky ženatého pána " - tuplovaná.

Nemá smysl řešit, kde je pravda - to je jiná rovina a svým způsobem, jsi šastná žena.
Jestli to správně chápu,řešíme, tady možnost nákazy.

Jinak, k té trojce !
Výbornej nápad.Není nad to, když se mají dva, až tři lidi upřímně rádi tummenupp lol
Pak bych, ale tu ochranu zvážila 2 x wink tummenupp

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#80 4. 8. 2008 9:34

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

Nejsem Jindra, ale jednu radu mám :

Jen sama o sobě můžeš se 100% jistotou říct, s kým a kde si, co měla.
Tvrdit to o druhých, je i z mého pohledu naivita.
V souvislosti se stavem "milenky ženatého pána " - tuplovaná.

Nemá smysl řešit, kde je pravda - to je jiná rovina a svým způsobem, jsi šastná žena.
Jestli to správně chápu,řešíme, tady možnost nákazy.

Jinak, k té trojce !
Výbornej nápad.Není nad to, když se mají dva, až tři lidi upřímně rádi tummenupp lol
Pak bych, ale tu ochranu zvážila 2 x wink tummenupp

Trošku se tu tohle téma dostalo jinam než mělo,ale občas všechno se vším souvisí.No můj přítel mi nemá proč lhát já jemu taky ne a i kdyby to bylo jinak,tak zrovna já vůbec nejsem ten tip,aby mi to nějak zvl᚝ vadilo.to se jen někdo tady chytil nitky a rozpáral to.
Já jsem například ráda,že moje děti jsou v tomhle obě zodpovědné,mají už celkem delší vztahy,takže prezervativ už nepoužívají,ale na testech HIV taky nebyli.

Není tady

#81 5. 8. 2008 14:43

L_aura
♥♥♥♥♥--

Ivča K. napsal(a):

Můj partner a já jsme šli před tím, než jsme odložili kondom, na testy. V současnosti nespím s nikým jiným a věřím, že můj partner taky ne. Tolik k Tve otazce.

Není tady

#82 5. 8. 2008 15:36

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

L_aura napsal(a):

Ivča K. napsal(a):

Můj partner a já jsme šli před tím, než jsme odložili kondom, na testy. V současnosti nespím s nikým jiným a věřím, že můj partner taky ne. Tolik k Tve otazce.

Hmmm,tak to jsi zodpovědná tummenupp (nemyslím to ironicky)Já vím,že takových lidí není zas tak moc,já tu otázku sem dala hlavně kvůli tomu,že se tu zase jako dost často začlo chytat za slova.

Není tady

#83 12. 8. 2008 9:21

henrietta
♥♥♥♥---

Ztratit panictví u prostitutky podle mě není zrovna dobrý nápad. Zdraví se snad dá ochránit kondomem, ale představ si, jak většina lidí má celý život vzpomínku na to svoje poprvé, sice ne třeba úplně ideální ale pořád s normálním člověkem a ty místo toho budeš mít před očima nějakou děvku. Občas na to přijde třeba i řeč na rozjeté kalbě a ty v tu chvíli můžeš mlčet a vzpomenínat jak jsi promrhal jeden ze životních zážitků s ku****, nebo můžeš kámošům vysvětlit, jakej jsi byl ve dvaceti mamlas a neměl trpělivost počkat si na normální holku.

Jinak v mém okolí neznám snad nikoho kdo by v dlouhodobém vztahu používal kondom a taky nevím o nikom, kdo by šel na HIV testy. S posledním přítelem jsme spolu začali spát bez kondomu rovnou. Ovšem nejsme typy, co by měli za život desítky partnerů. Asi jsme všichni nezodpovědní blázni, ale zatím nám to vyšlo.

Není tady

#84 12. 8. 2008 9:26

henrietta
♥♥♥♥---

Ještě mě tak napadlo, můj bratr byl ve dvaceti taky ještě panic. Pak si  vyrazil na týden na lyže s mým přítelem. Mého přítele se snažila sbalit nějaká třicítka a když jí to nevyšlo, tak se vrhla na mého v té chvíli díky alkoholu už téměř nemohoucího bratra-panice a pomalu ho znásilnila (ne že by se chtěl bránit). Od té chvíle se začal asi cítit sebevědoměji a už neměl se sehnáním holky nikdy problémsmile

Není tady

#85 13. 8. 2008 18:43

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

henrietta napsal(a):

Ještě mě tak napadlo, můj bratr byl ve dvaceti taky ještě panic. Pak si  vyrazil na týden na lyže s mým přítelem. Mého přítele se snažila sbalit nějaká třicítka a když jí to nevyšlo, tak se vrhla na mého v té chvíli díky alkoholu už téměř nemohoucího bratra-panice a pomalu ho znásilnila (ne že by se chtěl bránit). Od té chvíle se začal asi cítit sebevědoměji a už neměl se sehnáním holky nikdy problémsmile

To sice nemusela být prostitutka, ale i tak je to moc pěkný a poučný příběh.... tummenupp stolt

Hlavně by si z toho měli vzít mladí panicové ponaučení, že už při ztrátě svého panictví mohou chytit nějakou tu ošklivou nemoc (klidně i AIDS), pokud se nechají osouložit kde-kým.... !!!
dumbom

Upravil(a) Slavek17 (13. 8. 2008 18:46)

Není tady

#86 13. 8. 2008 18:52

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Načo tam nasilu pchᚠnejaké mravné ponaučenie, pán učitež? va

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#87 13. 8. 2008 18:54

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

henrietta napsal(a):

... Jinak v mém okolí neznám snad nikoho kdo by v dlouhodobém vztahu používal kondom a taky nevím o nikom, kdo by šel na HIV testy. S posledním přítelem jsme spolu začali spát bez kondomu rovnou. Ovšem nejsme typy, co by měli za život desítky partnerů. Asi jsme všichni nezodpovědní blázni, ale zatím nám to vyšlo.

Musím se však stejně přiznat, že jsem na tom podobně - po rozvodu s BM (ona byla i moje první) jsem vystřídal několik partnerek (každý hledá sebedůvěru jindy, někdo když je mladý, jiný... lol ) - no a se žádnou z nich jsme se neobtěžovali s kondomem.
Teď už žiji více jak 5 let jen s jednou a dodnes věřím(e), že nemáme ten aids. - Snad už by se to projevilo, ne? va

Není tady

#88 13. 8. 2008 18:59

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Kéž by sis tak dovedla přiznat, že nejsi alergická na Slávka, nýbrž všeobecně na všechna ponaučení...
Takhle si Slávek může myslet, že sis na něj zasedla, paní učitelko.... lol

Není tady

#89 15. 8. 2008 12:06

Athomos
♥------

prijit o panictvi s prostitutkou do toho bych nesel. je to hnusne. a aids je trest ktery by te za to postihl, je to bozi trest normalni clovek to nechytne rozmysly si to

Není tady

#90 15. 8. 2008 12:09

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Athomos napsal(a):

... aids je trest ktery by te za to postihl, je to bozi trest normalni clovek to nechytne rozmysly si to

4#^#() @&^)(@*^$!!!!! Blbec si! A poriadny. Skus si o HIV nieco precitat, kym napises nejaku kravinu.

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#91 15. 8. 2008 12:12

Athomos
♥------

vim o tom dost drogy neberou normalni lidi a s prostitutkama taky nespej normalni lidi. jeste tak homoklady jsou v riziku to mi chces vyvratit. nebo jiny nemoci chytnout muze, to mi chces taky vyvratit

Není tady

#92 15. 8. 2008 12:21

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Naozaj si myslis, ze sa nakazis len od homosexuala, narkomana alebo prostitutky? smile Tak to potom skoda s tebou stracat cas.

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#93 15. 8. 2008 12:23

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Athomos napsal(a):

vim o tom dost drogy neberou normalni lidi a s prostitutkama taky nespej normalni lidi. jeste tak homoklady jsou v riziku to mi chces vyvratit. nebo jiny nemoci chytnout muze, to mi chces taky vyvratit

Co to jsou "homoklady" va ???
Strašně nerada to říkám, Athomosi, ale o tomto problému skutečně nevíš ani tolik, co by se za nehet vešlo.

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#94 15. 8. 2008 13:15

L_aura
♥♥♥♥♥--

Athomos napsal(a):

Tohle vypadá na stroj času. Pan Athmos se k nám přesunul z cca roku 1985, to se u nás taky nic nevědělo.

Není tady

#95 15. 8. 2008 13:24

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Slavek17 napsal(a):

Selima napsal(a):

Kéž by sis tak dovedla přiznat, že nejsi alergická na Slávka, nýbrž všeobecně na všechna ponaučení...

Já myslím, že to je o Slávkovi. A já se k Selimě teda přidávám. Je to ve Slávkovi lol

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#96 15. 8. 2008 13:26

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Slavek17 napsal(a):

henrietta napsal(a):

... Jinak v mém okolí neznám snad nikoho kdo by v dlouhodobém vztahu používal kondom a taky nevím o nikom, kdo by šel na HIV testy. S posledním přítelem jsme spolu začali spát bez kondomu rovnou. Ovšem nejsme typy, co by měli za život desítky partnerů. Asi jsme všichni nezodpovědní blázni, ale zatím nám to vyšlo.

Musím se však stejně přiznat, že jsem na tom podobně - po rozvodu s BM (ona byla i moje první) jsem vystřídal několik partnerek (každý hledá sebedůvěru jindy, někdo když je mladý, jiný... lol ) - no a se žádnou z nich jsme se neobtěžovali s kondomem.
Teď už žiji více jak 5 let jen s jednou a dodnes věřím(e), že nemáme ten aids. - Snad už by se to projevilo, ne? va

Slávku, ta poslední věta, to je taky bezva tummenupp By se to projevilo, hnmm, možná tak u tebe podezřením na chřipku nebo zánět mandlí.
A jestli jen věříte, tak co si dojít na test?

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#97 15. 8. 2008 13:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Slavek17 napsal(a):

Selima napsal(a):

Na VŠETKY určite nie, na mravné hodne a SLÁVKOVE MRAVNÉ bez výnimky. wink So Slávkom ako takým nemám problém a možno by sme si aj rozumeli, keby vydržal chvížu nepoučova. storstark Nemáme radi poučujúcich, lebo sme z učitežskej rodiny a sami poučujeme.... lol

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#98 15. 8. 2008 13:27

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Athomos napsal(a):

prijit o panictvi s prostitutkou do toho bych nesel. je to hnusne. a aids je trest ktery by te za to postihl, je to bozi trest normalni clovek to nechytne rozmysly si to

A za čo je trest blbos a neznalos gramatyky?

Brita

Není tady

#99 15. 8. 2008 13:32

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi napsal(a):

Athomos napsal(a):

... aids je trest ktery by te za to postihl, je to bozi trest normalni clovek to nechytne rozmysly si to

4#^#() @&^)(@*^$!!!!! Blbec si! A poriadny. Skus si o HIV nieco precitat, kym napises nejaku kravinu.

Normálny človek nenapíše takú kravinu, tu je márna diskusia...

Brita

Není tady

#100 15. 8. 2008 16:10

Kuba
♥♥♥♥---

L_aura napsal(a):

Athomos napsal(a):

Tohle vypadá na stroj času. Pan Athmos se k nám přesunul z cca roku 1985, to se u nás taky nic nevědělo.

Na 1985 mi pripadá málo ateistickej, nebude to spíš středověk? kapitulation

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí