6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
K původní otázce: Podle mého názoru můe být prostitutka, která ví co a jak (co asi nebude případ holek z E55, ale někde na privátu by takový bejt mohly) klidně bezpečnějí, ne "nadená amatérka" z diskotéky či baru. Kadopádně bych Alkovi pokud se tak rozhodne radil naprosto nic nedělat bez kondomu - take věci, na který kondom není, jako líbání nebo lízání si radi v tomto případě odpustit úplně. Druhá věc potom je, e bych mu neradil s nějakou enskou spát jen kvůli ztrátě panictví, přijde mi lepí počkat na enskou, kterou bude mít rád a ona jeho.
Není tady
jindra napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
Mám dotaz,vichni tady tedy spí s jediným a otestovaným partnerem na HIV a pouívají kondom?Nebo jsem jediná nezodpovědná,co spí s neotestovaným partnerem,který ovem nepatří do rizikové skupiny,do teď má jen doma asexuální manelku a měl jednu milenku.Ty co měl za svobodna u se nemusí počítat,to u by za těch 25 let věděl.To jsou podle mě narkomani,homosexuálové a ti,co navtěvují veřejné domy.
Není ádná RIZIKOVÁ skupina .Jen rizikové chování
A to je to, co obhajuje ty.
Jestllie tvrdí, e ty 100% ví, kde smočil "tvůj" ( jak jsem pochopila, stále enatý,milenec ),sorry,ale tak opravdu jsi naivní slepice
BTW: Kdy je manelka tak asexuální, proč neodejde ?
Ty opravdu věří, e kdy spolu ijí, a přijde to i na asexuální manelku, e by ses dozvěděla, e spolu spali ? Svatá prostoto
Kadj chlap, co má milenku, má doma automaticky asexuální manelku
Jo,kadej víme halt to svoje,kdyby mi někdo napsal to,co jsem napsala já ani bych znala by jen jednoho z nich,tak mu odpovím asi to samé.Vlastně jsem i počítala s tím,e se tu vdycky najde nějakej rejpal.A kdy to tak vezmu,tak se v tomhle chovám asi jako větina,take proč být výjimka,e?A dokonce by mi ani nevadilo,kdyby spal i se svojí manelkou,ale ona nechce,ted si zase myslí,e má rakovinu dělohy...já bych jí vzala i do trojky ....tak jestli jsi to opět správně pochopila velice inteligentní a chytrá Jindro,tak sem s nějakým poučným názorem
Není tady
eremuruss napsal(a):
No a co tvuj milacek udela zustane s manzelkou.Taky se meho zenace manzelka travila,kdyz nechtela o sveho muze prijit a on s ni zustal prece si ji nevezme na svedomi.Jen jestli to nejsou jenom keci tveho pritele,aby te obalamutil proc ze vztahu nemuze.
Erem,já ani vlastně nechtěla,aby ze vztahu odeel,mě to takhle celkem vyhovuje,to on s ní nechce být,ale samozřejmě ho mrzí,e takhle vyvádí.Zatím je to tak,e přijde z práce,doma se osprchne a převlíkne,ted kdy měla kontrolku s psychiatrie tak měl dokonce i uvařeno,potom se sebere a jede bud na nohejbal nebo na volejbal nebo k vodě nebo na ryby a tam vude u s ním větinou chodím i já.Víkendy tráví taky se mnou,jezdíme ke známým na chatu a ona tam s ním nikdy nejezdila,protoe je nesnáí a oni ji taky nemaj rádi,take tam trávil víkendy bez ní a ted se mnou.Ted by byla ochotná tam i jet ale nikdo o její společnost nestojí.Párkrát s ním jela na vandr ted poslední dva měsíce(co to ví o nás),ale tam se s nikým nebaví jen sedí a hudrá,e se s ní on nebaví.Tak má to cenu takovej vztah?Ale já to nijak neřeím,jen spí chci,aby měl klid,dcera v září odmaturuje a chce se s přítelem odstěhovat,syn u pracuje a vůbec tam skoro není a s ní se tam nemá ani o čem bavit,je tam tak jako tak pořád sama a do ted jí to nevadilo,protoe má papír,e je vdaná.Ona prý nechce být rozvedená,e je to ostuda,asi ije v minulém století.Já bych to takhle klidně nechala jak to je,ale jeho to dost stresuje.
Jinak,já vím co to je,takhle jsem bojovala o svýho mue s milenkou 5 let,obě jsme s ním měli děti na střídačku,potom jsme spolu i jezdili s dětma k vodě,bylo to zajímavé období,ale mě to potom přestalo bavit a nala jsem si jinýho(Mimochodem psychopata co mě tloukl,take to u je taky bejvalej)Já u nemám co ztratit a s ním je mi dobře i takhle,take to nechávám osudu.
Upravil(a) Ivča K. (4. 8. 2008 9:24)
Není tady
Ivča K. napsal(a):
jindra napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
Mám dotaz,vichni tady tedy spí s jediným a otestovaným partnerem na HIV a pouívají kondom?Nebo jsem jediná nezodpovědná,co spí s neotestovaným partnerem,který ovem nepatří do rizikové skupiny,do teď má jen doma asexuální manelku a měl jednu milenku.Ty co měl za svobodna u se nemusí počítat,to u by za těch 25 let věděl.To jsou podle mě narkomani,homosexuálové a ti,co navtěvují veřejné domy.
Není ádná RIZIKOVÁ skupina .Jen rizikové chování
A to je to, co obhajuje ty.
Jestllie tvrdí, e ty 100% ví, kde smočil "tvůj" ( jak jsem pochopila, stále enatý,milenec ),sorry,ale tak opravdu jsi naivní slepice
BTW: Kdy je manelka tak asexuální, proč neodejde ?
Ty opravdu věří, e kdy spolu ijí, a přijde to i na asexuální manelku, e by ses dozvěděla, e spolu spali ? Svatá prostoto
Kadj chlap, co má milenku, má doma automaticky asexuální manelkuJo,kadej víme halt to svoje,kdyby mi někdo napsal to,co jsem napsala já ani bych znala by jen jednoho z nich,tak mu odpovím asi to samé.Vlastně jsem i počítala s tím,e se tu vdycky najde nějakej rejpal.A kdy to tak vezmu,tak se v tomhle chovám asi jako větina,take proč být výjimka,e?A dokonce by mi ani nevadilo,kdyby spal i se svojí manelkou,ale ona nechce,ted si zase myslí,e má rakovinu dělohy...já bych jí vzala i do trojky ....tak jestli jsi to opět správně pochopila velice inteligentní a chytrá Jindro,tak sem s nějakým poučným názorem
Nejsem Jindra, ale jednu radu mám :
Jen sama o sobě můe se 100% jistotou říct, s kým a kde si, co měla.
Tvrdit to o druhých, je i z mého pohledu naivita.
V souvislosti se stavem "milenky enatého pána " - tuplovaná.
Nemá smysl řeit, kde je pravda - to je jiná rovina a svým způsobem, jsi astná ena.
Jestli to správně chápu,řeíme, tady monost nákazy.
Jinak, k té trojce !
Výbornej nápad.Není nad to, kdy se mají dva, a tři lidi upřímně rádi
Pak bych, ale tu ochranu zváila 2 x
Není tady
Santala napsal(a):
Nejsem Jindra, ale jednu radu mám :
Jen sama o sobě můe se 100% jistotou říct, s kým a kde si, co měla.
Tvrdit to o druhých, je i z mého pohledu naivita.
V souvislosti se stavem "milenky enatého pána " - tuplovaná.
Nemá smysl řeit, kde je pravda - to je jiná rovina a svým způsobem, jsi astná ena.
Jestli to správně chápu,řeíme, tady monost nákazy.
Jinak, k té trojce !
Výbornej nápad.Není nad to, kdy se mají dva, a tři lidi upřímně rádi
Pak bych, ale tu ochranu zváila 2 x
Troku se tu tohle téma dostalo jinam ne mělo,ale občas vechno se vím souvisí.No můj přítel mi nemá proč lhát já jemu taky ne a i kdyby to bylo jinak,tak zrovna já vůbec nejsem ten tip,aby mi to nějak zvlá vadilo.to se jen někdo tady chytil nitky a rozpáral to.
Já jsem například ráda,e moje děti jsou v tomhle obě zodpovědné,mají u celkem delí vztahy,take prezervativ u nepouívají,ale na testech HIV taky nebyli.
Není tady
Ivča K. napsal(a):
Můj partner a já jsme li před tím, ne jsme odloili kondom, na testy. V současnosti nespím s nikým jiným a věřím, e můj partner taky ne. Tolik k Tve otazce.
Není tady
L_aura napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
Můj partner a já jsme li před tím, ne jsme odloili kondom, na testy. V současnosti nespím s nikým jiným a věřím, e můj partner taky ne. Tolik k Tve otazce.
Hmmm,tak to jsi zodpovědná (nemyslím to ironicky)Já vím,e takových lidí není zas tak moc,já tu otázku sem dala hlavně kvůli tomu,e se tu zase jako dost často začlo chytat za slova.
Není tady
Ztratit panictví u prostitutky podle mě není zrovna dobrý nápad. Zdraví se snad dá ochránit kondomem, ale představ si, jak větina lidí má celý ivot vzpomínku na to svoje poprvé, sice ne třeba úplně ideální ale pořád s normálním člověkem a ty místo toho bude mít před očima nějakou děvku. Občas na to přijde třeba i řeč na rozjeté kalbě a ty v tu chvíli můe mlčet a vzpomenínat jak jsi promrhal jeden ze ivotních záitků s ku****, nebo můe kámoům vysvětlit, jakej jsi byl ve dvaceti mamlas a neměl trpělivost počkat si na normální holku.
Jinak v mém okolí neznám snad nikoho kdo by v dlouhodobém vztahu pouíval kondom a taky nevím o nikom, kdo by el na HIV testy. S posledním přítelem jsme spolu začali spát bez kondomu rovnou. Ovem nejsme typy, co by měli za ivot desítky partnerů. Asi jsme vichni nezodpovědní blázni, ale zatím nám to vylo.
Není tady
Jetě mě tak napadlo, můj bratr byl ve dvaceti taky jetě panic. Pak si vyrazil na týden na lye s mým přítelem. Mého přítele se snaila sbalit nějaká třicítka a kdy jí to nevylo, tak se vrhla na mého v té chvíli díky alkoholu u téměř nemohoucího bratra-panice a pomalu ho znásilnila (ne e by se chtěl bránit). Od té chvíle se začal asi cítit sebevědoměji a u neměl se sehnáním holky nikdy problém
Není tady
henrietta napsal(a):
Jetě mě tak napadlo, můj bratr byl ve dvaceti taky jetě panic. Pak si vyrazil na týden na lye s mým přítelem. Mého přítele se snaila sbalit nějaká třicítka a kdy jí to nevylo, tak se vrhla na mého v té chvíli díky alkoholu u téměř nemohoucího bratra-panice a pomalu ho znásilnila (ne e by se chtěl bránit). Od té chvíle se začal asi cítit sebevědoměji a u neměl se sehnáním holky nikdy problém
To sice nemusela být prostitutka, ale i tak je to moc pěkný a poučný příběh....
Hlavně by si z toho měli vzít mladí panicové ponaučení, e u při ztrátě svého panictví mohou chytit nějakou tu oklivou nemoc (klidně i AIDS), pokud se nechají osouloit kde-kým.... !!!
Upravil(a) Slavek17 (13. 8. 2008 18:46)
Není tady
Načo tam nasilu pchá nejaké mravné ponaučenie, pán učitež?
Není tady
henrietta napsal(a):
... Jinak v mém okolí neznám snad nikoho kdo by v dlouhodobém vztahu pouíval kondom a taky nevím o nikom, kdo by el na HIV testy. S posledním přítelem jsme spolu začali spát bez kondomu rovnou. Ovem nejsme typy, co by měli za ivot desítky partnerů. Asi jsme vichni nezodpovědní blázni, ale zatím nám to vylo.
Musím se vak stejně přiznat, e jsem na tom podobně - po rozvodu s BM (ona byla i moje první) jsem vystřídal několik partnerek (kadý hledá sebedůvěru jindy, někdo kdy je mladý, jiný... ) - no a se ádnou z nich jsme se neobtěovali s kondomem.
Teď u iji více jak 5 let jen s jednou a dodnes věřím(e), e nemáme ten aids. - Snad u by se to projevilo, ne?
Není tady
Selima napsal(a):
Ké by sis tak dovedla přiznat, e nejsi alergická na Slávka, nýbr veobecně na vechna ponaučení...
Takhle si Slávek můe myslet, e sis na něj zasedla, paní učitelko....
Není tady
prijit o panictvi s prostitutkou do toho bych nesel. je to hnusne. a aids je trest ktery by te za to postihl, je to bozi trest normalni clovek to nechytne rozmysly si to
Není tady
Athomos napsal(a):
... aids je trest ktery by te za to postihl, je to bozi trest normalni clovek to nechytne rozmysly si to
4#^#() @&^)(@*^$!!!!! Blbec si! A poriadny. Skus si o HIV nieco precitat, kym napises nejaku kravinu.
Není tady
vim o tom dost drogy neberou normalni lidi a s prostitutkama taky nespej normalni lidi. jeste tak homoklady jsou v riziku to mi chces vyvratit. nebo jiny nemoci chytnout muze, to mi chces taky vyvratit
Není tady
Naozaj si myslis, ze sa nakazis len od homosexuala, narkomana alebo prostitutky? Tak to potom skoda s tebou stracat cas.
Není tady
Athomos napsal(a):
vim o tom dost drogy neberou normalni lidi a s prostitutkama taky nespej normalni lidi. jeste tak homoklady jsou v riziku to mi chces vyvratit. nebo jiny nemoci chytnout muze, to mi chces taky vyvratit
Co to jsou "homoklady" ???
Straně nerada to říkám, Athomosi, ale o tomto problému skutečně neví ani tolik, co by se za nehet velo.
Není tady
Athomos napsal(a):
Tohle vypadá na stroj času. Pan Athmos se k nám přesunul z cca roku 1985, to se u nás taky nic nevědělo.
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Selima napsal(a):
Ké by sis tak dovedla přiznat, e nejsi alergická na Slávka, nýbr veobecně na vechna ponaučení...
Já myslím, e to je o Slávkovi. A já se k Selimě teda přidávám. Je to ve Slávkovi
Není tady
Slavek17 napsal(a):
henrietta napsal(a):
... Jinak v mém okolí neznám snad nikoho kdo by v dlouhodobém vztahu pouíval kondom a taky nevím o nikom, kdo by el na HIV testy. S posledním přítelem jsme spolu začali spát bez kondomu rovnou. Ovem nejsme typy, co by měli za ivot desítky partnerů. Asi jsme vichni nezodpovědní blázni, ale zatím nám to vylo.
Musím se vak stejně přiznat, e jsem na tom podobně - po rozvodu s BM (ona byla i moje první) jsem vystřídal několik partnerek (kadý hledá sebedůvěru jindy, někdo kdy je mladý, jiný... ) - no a se ádnou z nich jsme se neobtěovali s kondomem.
Teď u iji více jak 5 let jen s jednou a dodnes věřím(e), e nemáme ten aids. - Snad u by se to projevilo, ne?
Slávku, ta poslední věta, to je taky bezva By se to projevilo, hnmm, moná tak u tebe podezřením na chřipku nebo zánět mandlí.
A jestli jen věříte, tak co si dojít na test?
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Selima napsal(a):
Na VETKY určite nie, na mravné hodne a SLÁVKOVE MRAVNÉ bez výnimky. So Slávkom ako takým nemám problém a mono by sme si aj rozumeli, keby vydral chvížu nepoučova. Nemáme radi poučujúcich, lebo sme z učitežskej rodiny a sami poučujeme....
Není tady
Athomos napsal(a):
prijit o panictvi s prostitutkou do toho bych nesel. je to hnusne. a aids je trest ktery by te za to postihl, je to bozi trest normalni clovek to nechytne rozmysly si to
A za čo je trest blbos a neznalos gramatyky?
Není tady
Oxi napsal(a):
Athomos napsal(a):
... aids je trest ktery by te za to postihl, je to bozi trest normalni clovek to nechytne rozmysly si to
4#^#() @&^)(@*^$!!!!! Blbec si! A poriadny. Skus si o HIV nieco precitat, kym napises nejaku kravinu.
Normálny človek nenapíe takú kravinu, tu je márna diskusia...
Není tady
L_aura napsal(a):
Athomos napsal(a):
Tohle vypadá na stroj času. Pan Athmos se k nám přesunul z cca roku 1985, to se u nás taky nic nevědělo.
Na 1985 mi pripadá málo ateistickej, nebude to spí středověk?
Není tady