29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ivča K. napsal(a):
L_aura napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
A s takovým strachem s Aids bys taky mohl zůstat panicem na věčné časy.
Ivčo, to snad nemyslíš vážně! pokud Ty sama podceňuješ tohle riziko, je to Tvoje věc, ale nabádat k tomu ostatní? Běž se zase někdy mrknout k Estele
Já ho L_auro nenabádám,jen jsem konstatovala.Ale myslím,že mnohem větší šanci mám,že mě cestou do práce jednou srazí bezohlednej kamioňák než že se nakazím AIDCem.A asi by byla romantika pryč kdybych po někom vyžadovala testy na AIDC,pokud to není spontánní,jako že ho chci,tak to nemá vůbec žádný význam.Možná jsem žila nezodpovědně,ale dožila jsem se 45 let bez ochrany.Mimochodem na kondom jsem alergická jak jsem nedávno zjistila,během chvíle mi otekla jako by mě tam štípla sršeň.Takže bych asi musela do kláštera.
Aby jsi nebyla překvapená...
Když tobě bylo 18 let , byla situace v ČR úplně jiná, než dnes
BTW : AIDS ne AIDC
Upravil(a) Santala (1. 8. 2008 11:35)
Není tady
Ivča K.
ano pravděpodobnost, že tě srazí auto je určitě větší. Na druhou stranu tvůj alibizmus mi trochu nahání husí kůži. S tímhle vyrukuj do poradny na všechny co jsou HIV pozitivní a budou to vidět trochu jinak.
A jak píše Oxi, ano čísla HIV pozitivních u nás vysoce stoupají. A to je jen zlomek těch o kterých se ví...
Není tady
Santala napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
L_aura napsal(a):
Ivčo, to snad nemyslíš vážně! pokud Ty sama podceňuješ tohle riziko, je to Tvoje věc, ale nabádat k tomu ostatní? Běž se zase někdy mrknout k Estele
Já ho L_auro nenabádám,jen jsem konstatovala.Ale myslím,že mnohem větší šanci mám,že mě cestou do práce jednou srazí bezohlednej kamioňák než že se nakazím AIDCem.A asi by byla romantika pryč kdybych po někom vyžadovala testy na AIDC,pokud to není spontánní,jako že ho chci,tak to nemá vůbec žádný význam.Možná jsem žila nezodpovědně,ale dožila jsem se 45 let bez ochrany.Mimochodem na kondom jsem alergická jak jsem nedávno zjistila,během chvíle mi otekla jako by mě tam štípla sršeň.Takže bych asi musela do kláštera.
Aby jsi nebyla překvapená...
Když tobě bylo 18 let , byla situace v ČR úplně jiná, než dnes![]()
BTW : ADIS ne AIDC
No, v skutocnosti sa AIDSom neda nakazit, mam pocit ze to niektorym, menej informovanym nedochadza. AIDS je skratka pre zlyhanie imunitneho systemu, sposobene virom HIV. Takze virus je HIV, nim sa da nakazit, AIDS je stav, ktory nastane, ked sa HIV podari dostatocne paralyzovat imunitny system organizmu.
BTW : AIDS, nie ADIS ani AIDC
Upravil(a) Oxi (1. 8. 2008 11:23)
Není tady
Oxi napsal(a):
Santala napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
Já ho L_auro nenabádám,jen jsem konstatovala.Ale myslím,že mnohem větší šanci mám,že mě cestou do práce jednou srazí bezohlednej kamioňák než že se nakazím AIDCem.A asi by byla romantika pryč kdybych po někom vyžadovala testy na AIDC,pokud to není spontánní,jako že ho chci,tak to nemá vůbec žádný význam.Možná jsem žila nezodpovědně,ale dožila jsem se 45 let bez ochrany.Mimochodem na kondom jsem alergická jak jsem nedávno zjistila,během chvíle mi otekla jako by mě tam štípla sršeň.Takže bych asi musela do kláštera.Aby jsi nebyla překvapená...
BTW : ADIS ne AIDCNo, v skutocnosti sa AIDSom neda nakazit, mam pocit ze to niektorym, menej informovanym nedochadza. AIDS je skratka pre zlyhanie imunitneho systemu, sposobene virom HIV. Takze virus je HIV, nim sa da nakazit, AIDS je stav, ktory nastane, ked sa HIV podari dostatocne paralyzovat imunitny system organizmu.
Oxi, já myslím, že tohle každý ví. Bohužel i když nemoc ještě nepropukne, tak nemůžeš žít "normálně". Takže já myslím, že tady diskutující myslí slovem AIDS prostě problém a je jedno, jestli ta nemoc propukla nebo ne.
Není tady
Oxi napsal(a):
Santala napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
Já ho L_auro nenabádám,jen jsem konstatovala.Ale myslím,že mnohem větší šanci mám,že mě cestou do práce jednou srazí bezohlednej kamioňák než že se nakazím AIDCem.A asi by byla romantika pryč kdybych po někom vyžadovala testy na AIDC,pokud to není spontánní,jako že ho chci,tak to nemá vůbec žádný význam.Možná jsem žila nezodpovědně,ale dožila jsem se 45 let bez ochrany.Mimochodem na kondom jsem alergická jak jsem nedávno zjistila,během chvíle mi otekla jako by mě tam štípla sršeň.Takže bych asi musela do kláštera.Aby jsi nebyla překvapená...
BTW : ADIS ne AIDCNo, v skutocnosti sa AIDSom neda nakazit, mam pocit ze to niektorym, menej informovanym nedochadza. AIDS je skratka pre zlyhanie imunitneho systemu, sposobene virom HIV. Takze virus je HIV, nim sa da nakazit, AIDS je stav, ktory nastane, ked sa HIV podari dostatocne paralyzovat imunitny system organizmu.
No, já jsem na všechno tak Hrrrrrrrrrrr a pak dělám blbosti
Není tady
Divila by si sa, ale nevedia. Bohuzial Niektori ludia ani nevedia, ako sa HIV prenasa. Cumela by si s otvorenymi ustami ako ja, ked som narazil na reakcie na to, ze mam HIV+ kamaratku a ze dokonca spavala u mna doma. Divila by si sa, kolko malo informacii ludia maju.
Není tady
Santala napsal(a):
Ale IMHO si inteligentna, mudra zenska. To bol len taky maly rypanec
Zabudol som dodat: navyse krasna zena
Upravil(a) Oxi (1. 8. 2008 11:45)
Není tady
K tématu pro Alka:
Můj BM přišel o panictví v 21 letech s mnohem starší a zkušenější kamarádkou.
Já jsem kdysi měla "vztah" s jedním panicem, bylo mu 26 let.
Jestli se bojíš toho, že dotyčná první pozná, že jsi panic, nebo toho, že když jí to řekneš, couvne nebo se ti vysměje...
Za sebe můžu říct, že bych se ti nevysmála. Pro mě to jenom byl takový divný pocit "zodpovědnosti" - že bych chtěla, aby se mu to líbilo. Aby poznal, že sex není jenom o technice, ale o spoustě něžností, vzájemném hledání, komunikaci řečí i tělem. Myslím, že přesně tohle ti prostitutka neposkytne.
K HIV a AIDS - jsem dárce krve a v registru dárců kostní dřeně, takže "testovaná" cca 4x ročně.
Do 19 let jsem byla strašlivě nezodpovědná, děkuju Bohu nebo komukoli za to, že jsem to neodnesla zdravotně.
Paradoxně mě poprvé nakazil (lehce, ale přece) můj stálý partner po své nevěře.
Od doby, kdy jsem čekala broučka, se mi v hlavě spousta věcí srovnala a neriskuju. Zásadně s kondomem, i když jsem brala HA. Jenže já vlastně za posledních 10 let spala jen s BM a jen s jedním dalším...
A co se jak nákaz, tak otěhotnění týče, ani kondom není vše spasitelný
Oxi napsal(a):
Divila by si sa, ale nevedia. Bohuzial
Niektori ludia ani nevedia, ako sa HIV prenasa. Cumela by si s otvorenymi ustami ako ja, ked som narazil na reakcie na to, ze mam HIV+ kamaratku a ze dokonca spavala u mna doma. Divila by si sa, kolko malo informacii ludia maju.
Potvrzuju. Moji známí mají většinou i VŠ, rozhodně nejsou blbí, ale žijí s pocitem, že tohle se jich přece netýká, tak proč by se měli byť i o základní věci, týkající se HIV a AIDS, zajímat...
Upravil(a) Alosek (1. 8. 2008 11:50)
Ivča K. napsal(a):
L_aura napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
A s takovým strachem s Aids bys taky mohl zůstat panicem na věčné časy.
Jéjej, to jsem si taky myslela, že je pravděpodobnější cokoliv, než, že se nakazím, i plno mých HIV+ známých si to myslelo, protože kdyby to tak nebylo, chránilo by se a s nejvyšší pravděpodobností by dnes bylo zdravých.
Nechci být zlá, ale nevím, co mi přijde menší romantika, jestli společně zajít na testy, nebo potom nedejbože muset sdělit partnerovi, že na ty testy musí, protože se něco pokazilo a mně vyšly testy pozitivně...
A takovéto, nechytla jsem to doteď, tak dál to řešit nebudu, jéjej, chlupy se mi ježí... A jsou i hypoalergenní kondomy
No a sladká nevědomost, když jsme dělali přednášku pro školy, v jedné jsme museli stát 6 metrů od žáků a nepředávat žádné materiály, kterých jsme se dotkli (nepřeháním)!!! No, divím se, že nás pustili k počítači, co kdybychom ho zavirovali
Není tady
Oxi napsal(a):
Santala napsal(a):
Ale IMHO si inteligentna, mudra zenska. To bol len taky maly rypanec
Zabudol som dodat: navyse krasna zena
Děkuju
Ty víš, jak zvednout náladu
Není tady
Oxi napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
Ale myslím,že mnohem větší šanci mám,že mě cestou do práce jednou srazí bezohlednej kamioňák než že se nakazím AIDCem
Bohuzial pomer "sanci" sa zacina menit: Do Česka v posledních dvou letech přichází čím dál tím víc prostitutek z exotických zemí, jako je Brazílie, Kyrgyzstán, Mongolsko nebo Nigérie, v níž však má každý čtyřicátý člověk AIDS.
http://zpravy.idnes.cz/prostitutky-z-af … domaci_abr
Myslím,že ani jedna z těch prostitutek s mým miláčkem na vandr do lesa nepojede a na ryby taky ne.
Není tady
Mám dotaz,všichni tady tedy spí s jediným a otestovaným partnerem na HIV a používají kondom?Nebo jsem jediná nezodpovědná,co spí s neotestovaným partnerem,který ovšem nepatří do rizikové skupiny,do teď má jen doma asexuální manželku a měl jednu milenku.Ty co měl za svobodna už se nemusí počítat,to už by za těch 25 let věděl.To jsou podle mě narkomani,homosexuálové a ti,co navštěvují veřejné domy.
Upravil(a) Ivča K. (1. 8. 2008 16:33)
Není tady
Ivča K. napsal(a):
Mám dotaz,všichni tady tedy spí s jediným a otestovaným partnerem na HIV a používají kondom?Nebo jsem jediná nezodpovědná,co spí s neotestovaným partnerem,který ovšem nepatří do rizikové skupiny,do teď má jen doma asexuální manželku a měl jednu milenku.Ty co měl za svobodna už se nemusí počítat,to už by za těch 25 let věděl.To jsou podle mě narkomani,homosexuálové a ti,co navštěvují veřejné domy.
Není tady
na sáňkách v kočárkárně.
Není tady
lepista napsal(a):
na sáňkách v kočárkárně.
Přijít o panictví s protitutkou ?
Není tady
pomněnka napsal(a):
lepista napsal(a):
na sáňkách v kočárkárně.
Přijít o panictví s protitutkou ?
Na těch sáňkách by to bylo možná levnější než v Perlovce....
Není tady
Dělej jak myslíš, ale okradeš se o krásnou zkušenost s někým, koho budeš milovat. Ale jestli si myslíš, že je panictví na obtíž a musíš se ho honem honem zbavit, tak prosím
Není tady
Nedělej to, byla by to škoda. Nemysli si, že holky prahnou jen po zkušených bejcích. Naopak, až najdeš tu pravou, určitě uvítá, že je tvoje první - rozhodně bude spíš ráda
Není tady
Ivča K. napsal(a):
Jen pro tvoji informaci, ÚPLNĚ KAŽDÝ ženatý chlap, který chce smočit jinde, "má" asexuální manželku
A "měl" ji i před tím, než poznal Tebe, takže, bůhví, s kým vším spal.
Není tady
mashanka napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
Jen pro tvoji informaci, ÚPLNĚ KAŽDÝ ženatý chlap, který chce smočit jinde, "má" asexuální manželku
A "měl" ji i před tím, než poznal Tebe, takže, bůhví, s kým vším spal.
To já vím,že chlap.kterej si chce smočit se na to vymlouvá,ale naštěstí taky vím,že u něj je to pravda,znám ho 34 let.A u nás nejde o smočení.Nejsem naivní slepice a vím,koho mám vedle sebe.A přede mnou spal právě s tou svoji letitou milenkou,s kterou ho ale spojoval pouze ten sex,jinak si moc nerozuměli.Znám dokonce i ji osobně,není to žádnej kurevník,proto si ho vážím.
Není tady
Ivčo,..možná, že už to tady někde bylo, ale jen z mojí zvědavosti...proč tedy není s tebou?..proč je takových let v nevyhovujícím manželství? To mi hlava nebere.
Není tady
Ivča K. napsal(a):
Není žádná RIZIKOVÁ skupina .Jen rizikové chování
A to je to, co obhajuješ ty.
Jestlliže tvrdíš, že ty 100% víš, kde smočil "tvůj" ( jak jsem pochopila, stále ženatý,milenec ),sorry,ale tak opravdu jsi naivní slepice
BTW: Když je manželka tak asexuální, proč neodejde ?
Ty opravdu věříš, že když spolu žijí, a přijde to i na asexuální manželku, že by ses dozvěděla, že spolu spali ? Svatá prostoto
Každj chlap, co má milenku, má doma automaticky asexuální manželku
Upravil(a) jindra (2. 8. 2008 20:43)
Není tady
pomněnka napsal(a):
Ivčo,..možná, že už to tady někde bylo, ale jen z mojí zvědavosti...proč tedy není s tebou?..proč je takových let v nevyhovujícím manželství? To mi hlava nebere.
Právě proto,že je zodpovědnej a nenechal by děti.My to spolu táhnem intimně teprve 4 měsíce,jinak je to můj spolužák ze základky a potom hrál léta fotbal s mým prvním manželem a bydlí na stejném sídlišti jako moji rodiče,jezdili jsme spolu na vadry se stejnou osadou,nějak víc jsme se sblížili až v březnu na posledním třídním srazu.Ale vím,že vždycky jezdil sám na vandry jen s dětma a ona seděla doma u televize.Se sexem to bylo vždycky trochu lepší po nějaké rozmluvě,ale brzy se to vrátilo zase do starých kolejí.Tu poslední milenku měl 7 let,ale zase si nerozuměli povahově,ale viděli se skoro každý víkend a jeho žena ani netušila,že někoho má,to nepochopím.Spolu si rozumíme,jsme ryby a rak a měli jsme dohodu,že počká až dcera dodělá v září maturu a potom odejde,ale nějak se to provalilo dřív a jeho manželka má za sebou dva pokusy o sebevraždu,najednou by s ním chtěla všude jezdit,možná by i po dvou letech souhlasila se sexem,ale řekl jí že už je pozdě,že by to stejně bylo jen na chvíli,ale samozřejmě nechce aby se trávila,je to sice vydírání,ale snad dostane rozum,defacto dělala všechno proto,aby o něj přišla.Taky nechci aby se trávila,mám za sebou dva rozvody a vím,že je to těžký,ale ona s tím musela počítat,že nestačí mít manžela jen papírově,ale musí s ním taky žít.
Není tady
Ivča K. napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Právě proto,že je zodpovědnej a nenechal by děti.My to spolu táhnem intimně teprve 4 měsíce,jinak je to můj spolužák ze základky a potom hrál léta fotbal s mým prvním manželem a bydlí na stejném sídlišti jako moji rodiče,jezdili jsme spolu na vadry se stejnou osadou,nějak víc jsme se sblížili až v březnu na posledním třídním srazu.Ale vím,že vždycky jezdil sám na vandry jen s dětma a ona seděla doma u televize.Se sexem to bylo vždycky trochu lepší po nějaké rozmluvě,ale brzy se to vrátilo zase do starých kolejí.Tu poslední milenku měl 7 let,ale zase si nerozuměli povahově,ale viděli se skoro každý víkend a jeho žena ani netušila,že někoho má,to nepochopím.Spolu si rozumíme,jsme ryby a rak a měli jsme dohodu,že počká až dcera dodělá v září maturu a potom odejde,ale nějak se to provalilo dřív a jeho manželka má za sebou dva pokusy o sebevraždu,najednou by s ním chtěla všude jezdit,možná by i po dvou letech souhlasila se sexem,ale řekl jí že už je pozdě,že by to stejně bylo jen na chvíli,ale samozřejmě nechce aby se trávila,je to sice vydírání,ale snad dostane rozum,defacto dělala všechno proto,aby o něj přišla.Taky nechci aby se trávila,mám za sebou dva rozvody a vím,že je to těžký,ale ona s tím musela počítat,že nestačí mít manžela jen papírově,ale musí s ním taky žít.
No a co tvuj milacek udela zustane s manzelkou.Taky se meho zenace manzelka travila,kdyz nechtela o sveho muze prijit a on s ni zustal prece si ji nevezme na svedomi.Jen jestli to nejsou jenom keci tveho pritele,aby te obalamutil proc ze vztahu nemuze.
Není tady