6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ivča K. napsal(a):
L_aura napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
A s takovým strachem s Aids bys taky mohl zůstat panicem na věčné časy.
Ivčo, to snad nemyslí váně! pokud Ty sama podceňuje tohle riziko, je to Tvoje věc, ale nabádat k tomu ostatní? Bě se zase někdy mrknout k Estele
Já ho L_auro nenabádám,jen jsem konstatovala.Ale myslím,e mnohem větí anci mám,e mě cestou do práce jednou srazí bezohlednej kamioňák ne e se nakazím AIDCem.A asi by byla romantika pryč kdybych po někom vyadovala testy na AIDC,pokud to není spontánní,jako e ho chci,tak to nemá vůbec ádný význam.Moná jsem ila nezodpovědně,ale doila jsem se 45 let bez ochrany.Mimochodem na kondom jsem alergická jak jsem nedávno zjistila,během chvíle mi otekla jako by mě tam típla sreň.Take bych asi musela do klátera.
Aby jsi nebyla překvapená...
Kdy tobě bylo 18 let , byla situace v ČR úplně jiná, ne dnes
BTW : AIDS ne AIDC
Upravil(a) Santala (1. 8. 2008 11:35)
Není tady
Ivča K.
ano pravděpodobnost, e tě srazí auto je určitě větí. Na druhou stranu tvůj alibizmus mi trochu nahání husí kůi. S tímhle vyrukuj do poradny na vechny co jsou HIV pozitivní a budou to vidět trochu jinak.
A jak píe Oxi, ano čísla HIV pozitivních u nás vysoce stoupají. A to je jen zlomek těch o kterých se ví...
Není tady
Santala napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
L_aura napsal(a):
Ivčo, to snad nemyslí váně! pokud Ty sama podceňuje tohle riziko, je to Tvoje věc, ale nabádat k tomu ostatní? Bě se zase někdy mrknout k Estele
Já ho L_auro nenabádám,jen jsem konstatovala.Ale myslím,e mnohem větí anci mám,e mě cestou do práce jednou srazí bezohlednej kamioňák ne e se nakazím AIDCem.A asi by byla romantika pryč kdybych po někom vyadovala testy na AIDC,pokud to není spontánní,jako e ho chci,tak to nemá vůbec ádný význam.Moná jsem ila nezodpovědně,ale doila jsem se 45 let bez ochrany.Mimochodem na kondom jsem alergická jak jsem nedávno zjistila,během chvíle mi otekla jako by mě tam típla sreň.Take bych asi musela do klátera.
Aby jsi nebyla překvapená...
BTW : ADIS ne AIDC
No, v skutocnosti sa AIDSom neda nakazit, mam pocit ze to niektorym, menej informovanym nedochadza. AIDS je skratka pre zlyhanie imunitneho systemu, sposobene virom HIV. Takze virus je HIV, nim sa da nakazit, AIDS je stav, ktory nastane, ked sa HIV podari dostatocne paralyzovat imunitny system organizmu.
BTW : AIDS, nie ADIS ani AIDC
Upravil(a) Oxi (1. 8. 2008 11:23)
Není tady
Oxi napsal(a):
Santala napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
Já ho L_auro nenabádám,jen jsem konstatovala.Ale myslím,e mnohem větí anci mám,e mě cestou do práce jednou srazí bezohlednej kamioňák ne e se nakazím AIDCem.A asi by byla romantika pryč kdybych po někom vyadovala testy na AIDC,pokud to není spontánní,jako e ho chci,tak to nemá vůbec ádný význam.Moná jsem ila nezodpovědně,ale doila jsem se 45 let bez ochrany.Mimochodem na kondom jsem alergická jak jsem nedávno zjistila,během chvíle mi otekla jako by mě tam típla sreň.Take bych asi musela do klátera.Aby jsi nebyla překvapená...
BTW : ADIS ne AIDCNo, v skutocnosti sa AIDSom neda nakazit, mam pocit ze to niektorym, menej informovanym nedochadza. AIDS je skratka pre zlyhanie imunitneho systemu, sposobene virom HIV. Takze virus je HIV, nim sa da nakazit, AIDS je stav, ktory nastane, ked sa HIV podari dostatocne paralyzovat imunitny system organizmu.
Oxi, já myslím, e tohle kadý ví. Bohuel i kdy nemoc jetě nepropukne, tak nemůe ít "normálně". Take já myslím, e tady diskutující myslí slovem AIDS prostě problém a je jedno, jestli ta nemoc propukla nebo ne.
Není tady
Oxi napsal(a):
Santala napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
Já ho L_auro nenabádám,jen jsem konstatovala.Ale myslím,e mnohem větí anci mám,e mě cestou do práce jednou srazí bezohlednej kamioňák ne e se nakazím AIDCem.A asi by byla romantika pryč kdybych po někom vyadovala testy na AIDC,pokud to není spontánní,jako e ho chci,tak to nemá vůbec ádný význam.Moná jsem ila nezodpovědně,ale doila jsem se 45 let bez ochrany.Mimochodem na kondom jsem alergická jak jsem nedávno zjistila,během chvíle mi otekla jako by mě tam típla sreň.Take bych asi musela do klátera.Aby jsi nebyla překvapená...
BTW : ADIS ne AIDCNo, v skutocnosti sa AIDSom neda nakazit, mam pocit ze to niektorym, menej informovanym nedochadza. AIDS je skratka pre zlyhanie imunitneho systemu, sposobene virom HIV. Takze virus je HIV, nim sa da nakazit, AIDS je stav, ktory nastane, ked sa HIV podari dostatocne paralyzovat imunitny system organizmu.
No, já jsem na vechno tak Hrrrrrrrrrrr a pak dělám blbosti
Není tady
Divila by si sa, ale nevedia. Bohuzial Niektori ludia ani nevedia, ako sa HIV prenasa. Cumela by si s otvorenymi ustami ako ja, ked som narazil na reakcie na to, ze mam HIV+ kamaratku a ze dokonca spavala u mna doma. Divila by si sa, kolko malo informacii ludia maju.
Není tady
Santala napsal(a):
Ale IMHO si inteligentna, mudra zenska. To bol len taky maly rypanec
Zabudol som dodat: navyse krasna zena
Upravil(a) Oxi (1. 8. 2008 11:45)
Není tady
K tématu pro Alka:
Můj BM přiel o panictví v 21 letech s mnohem starí a zkuenějí kamarádkou.
Já jsem kdysi měla "vztah" s jedním panicem, bylo mu 26 let.
Jestli se bojí toho, e dotyčná první pozná, e jsi panic, nebo toho, e kdy jí to řekne, couvne nebo se ti vysměje...
Za sebe můu říct, e bych se ti nevysmála. Pro mě to jenom byl takový divný pocit "zodpovědnosti" - e bych chtěla, aby se mu to líbilo. Aby poznal, e sex není jenom o technice, ale o spoustě něností, vzájemném hledání, komunikaci řečí i tělem. Myslím, e přesně tohle ti prostitutka neposkytne.
K HIV a AIDS - jsem dárce krve a v registru dárců kostní dřeně, take "testovaná" cca 4x ročně.
Do 19 let jsem byla stralivě nezodpovědná, děkuju Bohu nebo komukoli za to, e jsem to neodnesla zdravotně.
Paradoxně mě poprvé nakazil (lehce, ale přece) můj stálý partner po své nevěře.
Od doby, kdy jsem čekala broučka, se mi v hlavě spousta věcí srovnala a neriskuju. Zásadně s kondomem, i kdy jsem brala HA. Jene já vlastně za posledních 10 let spala jen s BM a jen s jedním dalím...
A co se jak nákaz, tak otěhotnění týče, ani kondom není ve spasitelný
Oxi napsal(a):
Divila by si sa, ale nevedia. Bohuzial Niektori ludia ani nevedia, ako sa HIV prenasa. Cumela by si s otvorenymi ustami ako ja, ked som narazil na reakcie na to, ze mam HIV+ kamaratku a ze dokonca spavala u mna doma. Divila by si sa, kolko malo informacii ludia maju.
Potvrzuju. Moji známí mají větinou i V, rozhodně nejsou blbí, ale ijí s pocitem, e tohle se jich přece netýká, tak proč by se měli by i o základní věci, týkající se HIV a AIDS, zajímat...
Upravil(a) Alosek (1. 8. 2008 11:50)
Ivča K. napsal(a):
L_aura napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
A s takovým strachem s Aids bys taky mohl zůstat panicem na věčné časy.
Jéjej, to jsem si taky myslela, e je pravděpodobnějí cokoliv, ne, e se nakazím, i plno mých HIV+ známých si to myslelo, protoe kdyby to tak nebylo, chránilo by se a s nejvyí pravděpodobností by dnes bylo zdravých.
Nechci být zlá, ale nevím, co mi přijde mení romantika, jestli společně zajít na testy, nebo potom nedejboe muset sdělit partnerovi, e na ty testy musí, protoe se něco pokazilo a mně vyly testy pozitivně...
A takovéto, nechytla jsem to doteď, tak dál to řeit nebudu, jéjej, chlupy se mi jeí... A jsou i hypoalergenní kondomy
No a sladká nevědomost, kdy jsme dělali přednáku pro koly, v jedné jsme museli stát 6 metrů od áků a nepředávat ádné materiály, kterých jsme se dotkli (nepřeháním)!!! No, divím se, e nás pustili k počítači, co kdybychom ho zavirovali
Není tady
Oxi napsal(a):
Santala napsal(a):
Ale IMHO si inteligentna, mudra zenska. To bol len taky maly rypanec
Zabudol som dodat: navyse krasna zena
Děkuju
Ty ví, jak zvednout náladu
Není tady
Oxi napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
Ale myslím,e mnohem větí anci mám,e mě cestou do práce jednou srazí bezohlednej kamioňák ne e se nakazím AIDCem
Bohuzial pomer "sanci" sa zacina menit: Do Česka v posledních dvou letech přichází čím dál tím víc prostitutek z exotických zemí, jako je Brazílie, Kyrgyzstán, Mongolsko nebo Nigérie, v ní vak má kadý čtyřicátý člověk AIDS.
http://zpravy.idnes.cz/prostitutky-z-af … domaci_abr
Myslím,e ani jedna z těch prostitutek s mým miláčkem na vandr do lesa nepojede a na ryby taky ne.
Není tady
Mám dotaz,vichni tady tedy spí s jediným a otestovaným partnerem na HIV a pouívají kondom?Nebo jsem jediná nezodpovědná,co spí s neotestovaným partnerem,který ovem nepatří do rizikové skupiny,do teď má jen doma asexuální manelku a měl jednu milenku.Ty co měl za svobodna u se nemusí počítat,to u by za těch 25 let věděl.To jsou podle mě narkomani,homosexuálové a ti,co navtěvují veřejné domy.
Upravil(a) Ivča K. (1. 8. 2008 16:33)
Není tady
Ivča K. napsal(a):
Mám dotaz,vichni tady tedy spí s jediným a otestovaným partnerem na HIV a pouívají kondom?Nebo jsem jediná nezodpovědná,co spí s neotestovaným partnerem,který ovem nepatří do rizikové skupiny,do teď má jen doma asexuální manelku a měl jednu milenku.Ty co měl za svobodna u se nemusí počítat,to u by za těch 25 let věděl.To jsou podle mě narkomani,homosexuálové a ti,co navtěvují veřejné domy.
Není tady
na sáňkách v kočárkárně.
Není tady
lepista napsal(a):
na sáňkách v kočárkárně.
Přijít o panictví s protitutkou ?
Není tady
pomněnka napsal(a):
lepista napsal(a):
na sáňkách v kočárkárně.
Přijít o panictví s protitutkou ?
Na těch sáňkách by to bylo moná levnějí ne v Perlovce....
Není tady
Dělej jak myslí, ale okrade se o krásnou zkuenost s někým, koho bude milovat. Ale jestli si myslí, e je panictví na obtí a musí se ho honem honem zbavit, tak prosím
Není tady
Nedělej to, byla by to koda. Nemysli si, e holky prahnou jen po zkuených bejcích. Naopak, a najde tu pravou, určitě uvítá, e je tvoje první - rozhodně bude spí ráda
Není tady
Ivča K. napsal(a):
Jen pro tvoji informaci, ÚPLNĚ KADÝ enatý chlap, který chce smočit jinde, "má" asexuální manelku
A "měl" ji i před tím, ne poznal Tebe, take, bůhví, s kým vím spal.
Není tady
mashanka napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
Jen pro tvoji informaci, ÚPLNĚ KADÝ enatý chlap, který chce smočit jinde, "má" asexuální manelku
A "měl" ji i před tím, ne poznal Tebe, take, bůhví, s kým vím spal.
To já vím,e chlap.kterej si chce smočit se na to vymlouvá,ale natěstí taky vím,e u něj je to pravda,znám ho 34 let.A u nás nejde o smočení.Nejsem naivní slepice a vím,koho mám vedle sebe.A přede mnou spal právě s tou svoji letitou milenkou,s kterou ho ale spojoval pouze ten sex,jinak si moc nerozuměli.Znám dokonce i ji osobně,není to ádnej kurevník,proto si ho váím.
Není tady
Ivčo,..moná, e u to tady někde bylo, ale jen z mojí zvědavosti...proč tedy není s tebou?..proč je takových let v nevyhovujícím manelství? To mi hlava nebere.
Není tady
Ivča K. napsal(a):
Není ádná RIZIKOVÁ skupina .Jen rizikové chování
A to je to, co obhajuje ty.
Jestllie tvrdí, e ty 100% ví, kde smočil "tvůj" ( jak jsem pochopila, stále enatý,milenec ),sorry,ale tak opravdu jsi naivní slepice
BTW: Kdy je manelka tak asexuální, proč neodejde ?
Ty opravdu věří, e kdy spolu ijí, a přijde to i na asexuální manelku, e by ses dozvěděla, e spolu spali ? Svatá prostoto
Kadj chlap, co má milenku, má doma automaticky asexuální manelku
Upravil(a) jindra (2. 8. 2008 20:43)
Není tady
pomněnka napsal(a):
Ivčo,..moná, e u to tady někde bylo, ale jen z mojí zvědavosti...proč tedy není s tebou?..proč je takových let v nevyhovujícím manelství? To mi hlava nebere.
Právě proto,e je zodpovědnej a nenechal by děti.My to spolu táhnem intimně teprve 4 měsíce,jinak je to můj spoluák ze základky a potom hrál léta fotbal s mým prvním manelem a bydlí na stejném sídliti jako moji rodiče,jezdili jsme spolu na vadry se stejnou osadou,nějak víc jsme se sblíili a v březnu na posledním třídním srazu.Ale vím,e vdycky jezdil sám na vandry jen s dětma a ona seděla doma u televize.Se sexem to bylo vdycky trochu lepí po nějaké rozmluvě,ale brzy se to vrátilo zase do starých kolejí.Tu poslední milenku měl 7 let,ale zase si nerozuměli povahově,ale viděli se skoro kadý víkend a jeho ena ani netuila,e někoho má,to nepochopím.Spolu si rozumíme,jsme ryby a rak a měli jsme dohodu,e počká a dcera dodělá v září maturu a potom odejde,ale nějak se to provalilo dřív a jeho manelka má za sebou dva pokusy o sebevradu,najednou by s ním chtěla vude jezdit,moná by i po dvou letech souhlasila se sexem,ale řekl jí e u je pozdě,e by to stejně bylo jen na chvíli,ale samozřejmě nechce aby se trávila,je to sice vydírání,ale snad dostane rozum,defacto dělala vechno proto,aby o něj přila.Taky nechci aby se trávila,mám za sebou dva rozvody a vím,e je to těký,ale ona s tím musela počítat,e nestačí mít manela jen papírově,ale musí s ním taky ít.
Není tady
Ivča K. napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Právě proto,e je zodpovědnej a nenechal by děti.My to spolu táhnem intimně teprve 4 měsíce,jinak je to můj spoluák ze základky a potom hrál léta fotbal s mým prvním manelem a bydlí na stejném sídliti jako moji rodiče,jezdili jsme spolu na vadry se stejnou osadou,nějak víc jsme se sblíili a v březnu na posledním třídním srazu.Ale vím,e vdycky jezdil sám na vandry jen s dětma a ona seděla doma u televize.Se sexem to bylo vdycky trochu lepí po nějaké rozmluvě,ale brzy se to vrátilo zase do starých kolejí.Tu poslední milenku měl 7 let,ale zase si nerozuměli povahově,ale viděli se skoro kadý víkend a jeho ena ani netuila,e někoho má,to nepochopím.Spolu si rozumíme,jsme ryby a rak a měli jsme dohodu,e počká a dcera dodělá v září maturu a potom odejde,ale nějak se to provalilo dřív a jeho manelka má za sebou dva pokusy o sebevradu,najednou by s ním chtěla vude jezdit,moná by i po dvou letech souhlasila se sexem,ale řekl jí e u je pozdě,e by to stejně bylo jen na chvíli,ale samozřejmě nechce aby se trávila,je to sice vydírání,ale snad dostane rozum,defacto dělala vechno proto,aby o něj přila.Taky nechci aby se trávila,mám za sebou dva rozvody a vím,e je to těký,ale ona s tím musela počítat,e nestačí mít manela jen papírově,ale musí s ním taky ít.
No a co tvuj milacek udela zustane s manzelkou.Taky se meho zenace manzelka travila,kdyz nechtela o sveho muze prijit a on s ni zustal prece si ji nevezme na svedomi.Jen jestli to nejsou jenom keci tveho pritele,aby te obalamutil proc ze vztahu nemuze.
Není tady