Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 1. 8. 2008 11:13

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Re: Ztráta panictví u prostitutky

Ivča K. napsal(a):

L_aura napsal(a):

Ivča K. napsal(a):

A s takovým strachem s Aids bys taky mohl zůstat panicem na věčné časy.

Ivčo, to snad nemyslíš vážně! pokud Ty sama podceňuješ tohle riziko, je to Tvoje věc, ale nabádat k tomu ostatní? Běž se zase někdy mrknout k Estele sad

Já ho L_auro nenabádám,jen jsem konstatovala.Ale myslím,že mnohem větší šanci mám,že mě cestou do práce jednou srazí bezohlednej kamioňák než že se nakazím AIDCem.A asi by byla romantika pryč kdybych po někom vyžadovala testy na AIDC,pokud to není spontánní,jako že ho chci,tak to nemá vůbec žádný význam.Možná jsem žila nezodpovědně,ale dožila jsem se 45 let bez ochrany.Mimochodem na kondom jsem alergická jak jsem nedávno zjistila,během chvíle mi otekla jako by mě tam štípla sršeň.Takže bych asi musela do kláštera.

Aby jsi nebyla překvapená...dumbom

Když tobě bylo 18 let , byla situace v ČR úplně jiná, než dnes dumbom

BTW : AIDS ne AIDC wink

Upravil(a) Santala (1. 8. 2008 11:35)

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#52 1. 8. 2008 11:17

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Ivča K.
ano pravděpodobnost, že tě srazí auto je určitě větší. Na druhou stranu tvůj alibizmus mi trochu nahání husí kůži. S tímhle vyrukuj do poradny na všechny co jsou HIV pozitivní a budou to vidět trochu jinak.
A jak píše Oxi, ano čísla HIV pozitivních u nás vysoce stoupají. A to je jen zlomek těch o kterých se ví...

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#53 1. 8. 2008 11:20

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Santala napsal(a):

Ivča K. napsal(a):

L_aura napsal(a):

Ivčo, to snad nemyslíš vážně! pokud Ty sama podceňuješ tohle riziko, je to Tvoje věc, ale nabádat k tomu ostatní? Běž se zase někdy mrknout k Estele sad

Já ho L_auro nenabádám,jen jsem konstatovala.Ale myslím,že mnohem větší šanci mám,že mě cestou do práce jednou srazí bezohlednej kamioňák než že se nakazím AIDCem.A asi by byla romantika pryč kdybych po někom vyžadovala testy na AIDC,pokud to není spontánní,jako že ho chci,tak to nemá vůbec žádný význam.Možná jsem žila nezodpovědně,ale dožila jsem se 45 let bez ochrany.Mimochodem na kondom jsem alergická jak jsem nedávno zjistila,během chvíle mi otekla jako by mě tam štípla sršeň.Takže bych asi musela do kláštera.

BTW : ADIS ne AIDC wink

No, v skutocnosti sa AIDSom neda nakazit, mam pocit ze to niektorym, menej informovanym nedochadza. AIDS je skratka pre zlyhanie imunitneho systemu, sposobene virom HIV. Takze virus je HIV, nim sa da nakazit, AIDS je stav, ktory nastane, ked sa HIV podari dostatocne paralyzovat imunitny system organizmu.

BTW : AIDS, nie ADIS ani AIDC tongue

Upravil(a) Oxi (1. 8. 2008 11:23)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#54 1. 8. 2008 11:33

estelle
♥♥♥♥♥--

Oxi napsal(a):

Santala napsal(a):

Ivča K. napsal(a):

No, v skutocnosti sa AIDSom neda nakazit, mam pocit ze to niektorym, menej informovanym nedochadza. AIDS je skratka pre zlyhanie imunitneho systemu, sposobene virom HIV. Takze virus je HIV, nim sa da nakazit, AIDS je stav, ktory nastane, ked sa HIV podari dostatocne paralyzovat imunitny system organizmu.

Oxi, já myslím, že tohle každý ví. Bohužel i když nemoc ještě nepropukne, tak nemůžeš žít "normálně". Takže já myslím, že tady diskutující myslí slovem AIDS prostě problém a je jedno, jestli ta nemoc propukla nebo ne. wink

Není tady

#55 1. 8. 2008 11:37

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

Santala napsal(a):

Ivča K. napsal(a):

No, já jsem na všechno tak Hrrrrrrrrrrr a pak dělám blbosti lol

Není tady

#56 1. 8. 2008 11:38

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Divila by si sa, ale nevedia. Bohuzial sad Niektori ludia ani nevedia, ako sa HIV prenasa. Cumela by si s otvorenymi ustami ako ja, ked som narazil na reakcie na to, ze mam HIV+ kamaratku a ze dokonca spavala u mna doma. Divila by si sa, kolko malo informacii ludia maju.

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#57 1. 8. 2008 11:39

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Santala napsal(a):

Ale IMHO si inteligentna, mudra zenska. To bol len taky maly rypanec rodna
Zabudol som dodat: navyse krasna zena smile

Upravil(a) Oxi (1. 8. 2008 11:45)

Není tady

#58 1. 8. 2008 11:41

Alosek
Host

K tématu pro Alka:
Můj BM přišel o panictví v 21 letech s mnohem starší a zkušenější kamarádkou.
Já jsem kdysi měla "vztah" s jedním panicem, bylo mu 26 let.
Jestli se bojíš toho, že dotyčná první pozná, že jsi panic, nebo toho, že když jí to řekneš, couvne nebo se ti vysměje...
Za sebe můžu říct, že bych se ti nevysmála. Pro mě to jenom byl takový divný pocit "zodpovědnosti" - že bych chtěla, aby se mu to líbilo. Aby poznal, že sex není jenom o technice, ale o spoustě něžností, vzájemném hledání, komunikaci řečí i tělem. Myslím, že přesně tohle ti prostitutka neposkytne.

K HIV a AIDS - jsem dárce krve a v registru dárců kostní dřeně, takže "testovaná" cca 4x ročně.
Do 19 let jsem byla strašlivě nezodpovědná, děkuju Bohu nebo komukoli za to, že jsem to neodnesla zdravotně.
Paradoxně mě poprvé nakazil (lehce, ale přece) můj stálý partner po své nevěře.
Od doby, kdy jsem čekala broučka, se mi v hlavě spousta věcí srovnala a neriskuju. Zásadně s kondomem, i když jsem brala HA. Jenže já vlastně za posledních 10 let spala jen s BM a jen s jedním dalším...

A co se jak nákaz, tak otěhotnění týče, ani kondom není vše spasitelný wink

#59 1. 8. 2008 11:43

Alosek
Host

Oxi napsal(a):

Divila by si sa, ale nevedia. Bohuzial sad Niektori ludia ani nevedia, ako sa HIV prenasa. Cumela by si s otvorenymi ustami ako ja, ked som narazil na reakcie na to, ze mam HIV+ kamaratku a ze dokonca spavala u mna doma. Divila by si sa, kolko malo informacii ludia maju.

Potvrzuju. stolt Moji známí mají většinou i VŠ, rozhodně nejsou blbí, ale žijí s pocitem, že tohle se jich přece netýká, tak proč by se měli by i o základní věci, týkající se HIV a AIDS, zajímat... sad

Upravil(a) Alosek (1. 8. 2008 11:50)

#60 1. 8. 2008 12:42

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jednou tu a jindy onde
Web

Ivča K. napsal(a):

L_aura napsal(a):

Ivča K. napsal(a):

A s takovým strachem s Aids bys taky mohl zůstat panicem na věčné časy.

Jéjej, to jsem si taky myslela, že je pravděpodobnější cokoliv, než, že se nakazím, i plno mých HIV+ známých si to myslelo, protože kdyby to tak nebylo, chránilo by se a s nejvyšší pravděpodobností by dnes bylo zdravých.
Nechci být zlá, ale nevím, co mi přijde menší romantika, jestli společně zajít na testy, nebo potom nedejbože muset sdělit partnerovi, že na ty testy musí, protože se něco pokazilo a mně vyšly testy pozitivně...
A takovéto, nechytla jsem to doteď, tak dál to řešit nebudu, jéjej, chlupy se mi ježí... A jsou i hypoalergenní kondomy tummenupp

No a sladká nevědomost, když jsme dělali přednášku pro školy, v jedné jsme museli stát 6 metrů od žáků a nepředávat žádné materiály, kterých jsme se dotkli (nepřeháním)!!! No, divím se, že nás pustili k počítači, co kdybychom ho zavirovali big_smilebig_smile

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#61 1. 8. 2008 13:08

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

Santala napsal(a):

Ale IMHO si inteligentna, mudra zenska. To bol len taky maly rypanec rodna
Zabudol som dodat: navyse krasna zena smile

Děkuju rodna
Ty víš, jak zvednout náladu pussa

Není tady

#62 1. 8. 2008 16:25

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

Ivča K. napsal(a):

Ale myslím,že mnohem větší šanci mám,že mě cestou do práce jednou srazí bezohlednej kamioňák než že se nakazím AIDCem

Bohuzial pomer "sanci" sa zacina menit: Do Česka v posledních dvou letech přichází čím dál tím víc prostitutek z exotických zemí, jako je Brazílie, Kyrgyzstán, Mongolsko nebo Nigérie, v níž však má každý čtyřicátý člověk AIDS.

http://zpravy.idnes.cz/prostitutky-z-af … domaci_abr

Myslím,že ani jedna z těch prostitutek s mým miláčkem na vandr do lesa nepojede a na ryby taky ne.

Není tady

#63 1. 8. 2008 16:30

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Mám dotaz,všichni tady tedy spí s jediným a otestovaným partnerem na HIV a používají kondom?Nebo jsem jediná nezodpovědná,co spí s neotestovaným partnerem,který ovšem nepatří do rizikové skupiny,do teď má jen doma asexuální manželku a měl jednu milenku.Ty co měl za svobodna už se nemusí počítat,to už by za těch 25 let věděl.To jsou podle mě narkomani,homosexuálové a ti,co navštěvují veřejné domy.

Upravil(a) Ivča K. (1. 8. 2008 16:33)

Není tady

#64 1. 8. 2008 17:46

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Ivča K. napsal(a):

Mám dotaz,všichni tady tedy spí s jediným a otestovaným partnerem na HIV a používají kondom?Nebo jsem jediná nezodpovědná,co spí s neotestovaným partnerem,který ovšem nepatří do rizikové skupiny,do teď má jen doma asexuální manželku a měl jednu milenku.Ty co měl za svobodna už se nemusí počítat,to už by za těch 25 let věděl.To jsou podle mě narkomani,homosexuálové a ti,co navštěvují veřejné domy.

http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 6#p1451876

Není tady

#65 1. 8. 2008 18:16

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

na sáňkách v kočárkárně.

Není tady

#66 1. 8. 2008 19:03

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

lepista napsal(a):

na sáňkách v kočárkárně.

Přijít o panictví s protitutkou ? lol

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#67 1. 8. 2008 19:19

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

pomněnka napsal(a):

lepista napsal(a):

na sáňkách v kočárkárně.

Přijít o panictví s protitutkou ? lol

Na těch sáňkách by to bylo možná levnější než v Perlovce....lol

Není tady

#68 2. 8. 2008 1:18

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Dělej jak myslíš, ale okradeš se o krásnou zkušenost s někým, koho budeš milovat. Ale jestli si myslíš, že je panictví na obtíž a musíš se ho honem honem zbavit, tak prosím smile

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#69 2. 8. 2008 8:19

mashanka
Zablokovaný

Nedělej to, byla by to škoda. Nemysli si, že holky prahnou jen po zkušených bejcích. Naopak, až najdeš tu pravou, určitě uvítá, že je tvoje první - rozhodně bude spíš ráda

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#70 2. 8. 2008 8:23

mashanka
Zablokovaný

Ivča K. napsal(a):

Jen pro tvoji informaci, ÚPLNĚ KAŽDÝ ženatý chlap, který chce smočit jinde, "má" asexuální manželku vissla
A "měl" ji i před tím, než poznal Tebe, takže, bůhví, s kým vším spal.

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#71 2. 8. 2008 14:10

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

mashanka napsal(a):

Ivča K. napsal(a):

Jen pro tvoji informaci, ÚPLNĚ KAŽDÝ ženatý chlap, který chce smočit jinde, "má" asexuální manželku vissla
A "měl" ji i před tím, než poznal Tebe, takže, bůhví, s kým vším spal.

To já vím,že chlap.kterej si chce smočit se na to vymlouvá,ale naštěstí taky vím,že u něj je to pravda,znám ho 34 let.A u nás nejde o smočení.Nejsem naivní slepice a vím,koho mám vedle sebe.A přede mnou spal právě s tou svoji letitou milenkou,s kterou ho ale spojoval pouze ten sex,jinak si moc nerozuměli.Znám dokonce i ji osobně,není to žádnej kurevník,proto si ho vážím.

Není tady

#72 2. 8. 2008 18:14

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Ivčo,..možná, že už to tady někde bylo, ale jen z mojí zvědavosti...proč tedy není s tebou?..proč je takových let v nevyhovujícím manželství? To mi hlava nebere.

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#73 2. 8. 2008 20:41

jindra
♥♥♥♥---

Ivča K. napsal(a):

Není žádná  RIZIKOVÁ  skupina .Jen rizikové chování dumbom

A to je to, co obhajuješ ty.

Jestlliže tvrdíš, že ty 100% víš, kde smočil "tvůj" ( jak jsem pochopila, stále ženatý,milenec ),sorry,ale tak opravdu jsi naivní slepice uschvissla

BTW: Když je manželka tak asexuální, proč neodejde ?
Ty opravdu věříš, že když spolu žijí, a přijde to i na asexuální manželku, že by ses dozvěděla, že spolu spali ? Svatá prostoto winkbig_smile

Každj chlap, co má milenku, má doma automaticky asexuální manželku lol

Upravil(a) jindra (2. 8. 2008 20:43)

Není tady

#74 2. 8. 2008 20:48

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

pomněnka napsal(a):

Ivčo,..možná, že už to tady někde bylo, ale jen z mojí zvědavosti...proč tedy není s tebou?..proč je takových let v nevyhovujícím manželství? To mi hlava nebere.

Právě proto,že je zodpovědnej a nenechal by děti.My to spolu táhnem intimně teprve 4 měsíce,jinak je to můj spolužák ze základky a potom hrál léta fotbal s mým prvním manželem a bydlí na stejném sídlišti jako moji rodiče,jezdili jsme spolu na vadry se stejnou osadou,nějak víc jsme se sblížili až v březnu na posledním třídním srazu.Ale vím,že vždycky jezdil sám na vandry jen s dětma a ona seděla doma u televize.Se sexem to bylo vždycky trochu lepší po nějaké rozmluvě,ale brzy se to vrátilo zase do starých kolejí.Tu poslední milenku měl 7 let,ale zase si nerozuměli povahově,ale viděli se skoro každý víkend a jeho žena ani netušila,že někoho má,to nepochopím.Spolu si rozumíme,jsme ryby a rak a měli jsme dohodu,že počká až dcera dodělá v září maturu a potom odejde,ale nějak se to provalilo dřív a jeho manželka má za sebou dva pokusy o sebevraždu,najednou by s ním chtěla všude jezdit,možná by i po dvou letech souhlasila se sexem,ale řekl jí že už je pozdě,že by to stejně bylo jen na chvíli,ale samozřejmě nechce aby se trávila,je to sice vydírání,ale snad dostane rozum,defacto dělala všechno proto,aby o něj přišla.Taky nechci aby se trávila,mám za sebou dva rozvody a vím,že je to těžký,ale ona s tím musela počítat,že nestačí mít manžela jen papírově,ale musí s ním taky žít.

Není tady

#75 2. 8. 2008 21:45

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Ivča K. napsal(a):

pomněnka napsal(a):

Právě proto,že je zodpovědnej a nenechal by děti.My to spolu táhnem intimně teprve 4 měsíce,jinak je to můj spolužák ze základky a potom hrál léta fotbal s mým prvním manželem a bydlí na stejném sídlišti jako moji rodiče,jezdili jsme spolu na vadry se stejnou osadou,nějak víc jsme se sblížili až v březnu na posledním třídním srazu.Ale vím,že vždycky jezdil sám na vandry jen s dětma a ona seděla doma u televize.Se sexem to bylo vždycky trochu lepší po nějaké rozmluvě,ale brzy se to vrátilo zase do starých kolejí.Tu poslední milenku měl 7 let,ale zase si nerozuměli povahově,ale viděli se skoro každý víkend a jeho žena ani netušila,že někoho má,to nepochopím.Spolu si rozumíme,jsme ryby a rak a měli jsme dohodu,že počká až dcera dodělá v září maturu a potom odejde,ale nějak se to provalilo dřív a jeho manželka má za sebou dva pokusy o sebevraždu,najednou by s ním chtěla všude jezdit,možná by i po dvou letech souhlasila se sexem,ale řekl jí že už je pozdě,že by to stejně bylo jen na chvíli,ale samozřejmě nechce aby se trávila,je to sice vydírání,ale snad dostane rozum,defacto dělala všechno proto,aby o něj přišla.Taky nechci aby se trávila,mám za sebou dva rozvody a vím,že je to těžký,ale ona s tím musela počítat,že nestačí mít manžela jen papírově,ale musí s ním taky žít.

No a co tvuj milacek udela zustane s manzelkou.Taky se meho zenace manzelka travila,kdyz nechtela o sveho muze prijit a on s ni zustal prece si ji nevezme na svedomi.Jen jestli to nejsou jenom keci tveho pritele,aby te obalamutil proc ze vztahu nemuze.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí