18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Alk napsal(a):
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, co si o tom myslíte. Je mi čerstvě 20 a furt se mi nepovedlo najít ádnou holku....mam v úmyslu si zajít na nějaký privát ke zralejí eně (45cca). Myslíte e by mi to trochu pomohlo? Pořád na sobě pracuju, myslíte e by mi to helplo? Jediná věc, které se troku obávám a to je nebezpečí přenosu aids...ochrana je samozřejmostí a třeba při líbání nebo lízání - jaká je pravděpodobnost tam? Poevní sekret taky tento vir obsahuje?
Alku, nic proti, ale já se dozvědět e můj partner byl s prostitutkou (navíc za takovýmto účelem), tak si o něj neopřu ani kolo! A TO NEJSEM ÁDNÁ PURITÁNKA ANI KONZERVATIVEC VE VĚKU TVÝCH RODIČŮ!!!
Mnohem radi bych si nala chlapa, by i třicetiletého panice (aspoň bych si ho ve mohla naučit tak jak mně to vyhovuje a nemusela bych ho zdlouhavě zbavovat nějakých nevyhovujících stereotypů které nabral v minulých vztazích), ne abych měla nějakého, co se zaučoval u děvky!!!
Nevím, nakolik si v partnerských vztazích cení něčeho takového jako je důvěra, ale co kdy na to jednou s Tvojí vyvolenou příjde řeč? Vymyslí si imaginární přítelkyni, která Tě panictví zbavila? Nebo přizná barvu?
Mnohem víc bych si váila kluka, i starího ne Ty, který mi řekne "nikdy jsem to nedělal, protoe jsem jetě nenael tu pravou", ne nějakého zoufalce, který si zaplatil tětku, jen aby nebyl pozadu za kámoema!!!
Sorráč za přímost, nějak mě Tvůj dotaz nadzvedl ze idle... Asi i proto, e já osobně jsem vdy, a na jednu výjimku, začínala vztah s někým, pro koho jsem byla já ta první. A to tomu nejstarímu z nich bylo v době naeho prvního sexu 25. Rozhodně jsem si nikdy nemyslela e ti borci byli divní, naopak jsem za to byla vdy ráda, alespoň jsem nemusela přemýlet, co vecko na mě mohou přenést, jaké byly ty přede mnou apod...
Není tady
L_aura naozaj si myslis, ze mas sancu zistit, ze je niekto HIV+, ked vela ludi, ktori su, o tom sami nevedia?
Ak by si mala skutocny strach s moznej infekcie HIV, mala by si najskor drzat noveho partnera 3 mesiace v klietke, a potom mu urobit testy. Inak nemas zaruku
Mmx ... tu je par obrazkov: http://www.rozzlobenimuzi.com/?media=828
Není tady
Oxi napsal(a):
L_aura naozaj si myslis, ze mas sancu zistit, ze je niekto HIV+, ked vela ludi, ktori su, o tom sami nevedia?
Ak by si mala skutocny strach s moznej infekcie HIV, mala by si najskor drzat noveho partnera 3 mesiace v klietke, a potom mu urobit testy. Inak nemas zaruku
Oxi, nepřeháněj. Samozřejmě, e je před testy NUTNÉ vdy pouívat kondom.
Není tady
Oxi napsal(a):
Moná přijde doba, kdy to ani jinak nebude moný...
Kdy vidím jak to funguje, nedivila bych se, kdybychom tady měli za čas "Českou pandemii"
Není tady
L_aura napsal(a):
1. minimalne musis verit, ze tvoj novy partner nema este nejake ine sexualne aktivity okrem teba ... a uz ked veris, tak podcenujes situaciu, nie?
2. naozaj od kazdeho noveho partnera chces VZDY HIV test?
Není tady
Oxi napsal(a):
L_aura napsal(a):
1. minimalne musis verit, ze tvoj novy partner nema este nejake ine sexualne aktivity okrem teba ... a uz ked veris, tak podcenujes situaciu, nie?
2. naozaj od kazdeho noveho partnera chces VZDY HIV test?
No já je zas tak často nestřídám, ale ano, chci a vdycky... Ví, moná jsem měla těstí na zodpovědné mue, nebo jim prostě stačilo párkrát se sejít s mým HIV + kamarádem.
Není tady
Oxi, ono se to prostě fakt týká úplně kadého z nás.. můj kamarád neměl nikoho čtyři roky, pak stačil jen jeden úlet, a bylo to
Není tady
L_aura napsal(a):
No já je zas tak často nestřídám, ale ano, chci a vdycky... Ví, moná jsem měla těstí na zodpovědné mue, nebo jim prostě stačilo párkrát se sejít s mým HIV + kamarádem.
Ved to, pravdepodobne si len mala stastie, ako zatial vacsina ludi ...
Prepac, mozem sa mylit, ale pouceny porovnavanim pisaneho(na Babi) s realitou(s Babi) si myslim, ze kecas.
Ale je to len moj nazor, ktory je vytvoreny zo skusenosti s ludmi tu ... kludne mi nascanuj a posli vsetky testy, ktore ti partneri odovzdali, verejne sa ti ospravedlnim
Není tady
L_aura napsal(a):
Oxi, ono se to prostě fakt týká úplně kadého z nás.. můj kamarád neměl nikoho čtyři roky, pak stačil jen jeden úlet, a bylo to
To verim ... ale takto to bezne v zivote nechodi ... krasne to vidiet na statistikach poctu testov HIV, ktore si ludia davaju robit
Normalne to chodi tak, ze sa zoznamis, zasukas s kondomom a po case uz bez ... skor sa mysli na ochranu proti pocatiu, nie HIV. Mylim sa snad?
Není tady
Oxi, podle sebe soudim Tebe, e?
Nicméně, opravdu s Tebou u nehodlám ztrácet čas, jen jsem nesmírně astná, e Tebe jsem v ivotě nepotkala.
Není tady
Ja sa tie bojím, ale keďe sa bývlaý kolega nakazil ako darca krvi hepatitídou, tak si ani o tomto nerobím vežké ilúzie. Počula som mmch dve setričky na urológii v nemocnici, ako si rozprávajú o opakovanom pouití jednorazových striekačiek, keďe im u doli - a bolo mi jasné, e sa radej nakazím nejako príjemne, keď u. A pre istotu sa budem vyhýba infúziám, striekačkám, apod. Zubára som mala takého, čo odjakiva pouíval rúku a rukavice, ete v čase, keď sa mu vetci smiali... Teraz som zmenila zubárku a som zvedavá, nakožko sa(a pacientov) zabezpečuje ona.
Inak, ja robím povedzme primerané opatrenia a odporúčam to kadému. Aj u prostitútok sa podža mňa dá zachova primeraná miera opatrnosti, ide skôr o tú psychologickú stránku, povedala by som.
Upravil(a) Selima (31. 7. 2008 16:54)
Není tady
L_aura napsal(a):
Oxi, podle sebe soudim Tebe, e?
Nie, podla ostatnych zien Myslim ze v tomto trosku viac kecate ...
L_aura napsal(a):
Nicméně, opravdu s Tebou u nehodlám ztrácet čas, jen jsem nesmírně astná, e Tebe jsem v ivotě nepotkala.
Nestracaj Jednu taku, co tvrdi ako ona nikdy bez ochrany poznam ... Skoda slov ... vazne
Upravil(a) Oxi (31. 7. 2008 16:56)
Není tady
No, někdo to má s dě-kou rád, ádný velký cavyky a hotovo, dámy to asi budou chápat obtíněji. Dříve někteří tatínkové tahali chlapce do hambince v rámci komplexního vzdělání... No mě by asi poprvé s kur-ou netěilo.
A z hlediska PP chorob, co je lepí? Kur-y, alespoň ty lepí, chrání předevím sebe. Jako vedlejí efekt jsou pak chráněni i jejich zákazníci. Opravdu teda nemám na mysli ty z E55 na rychlovku v autě nebo dámy s přívěsem. Větí riziko hrozí
u těch "no je přece vdaná/enatej, tak od něj nic nehrozí" - haha, skočí si s vámi, kolikrát si skočil/a předtím? A s kým? Známá je vdaná, vypadá jako hotové neviňátko, ale tvrdí, e souloila s 15 mui a patnerů na ostatní praktiky se nějak nemůe dopočítat. A její současný partner se chrání při souloi, ale při orálním styku ne.
Tolik můj názor. Poté, co jsem přiel na nevěru své ex, přestoe tvrdí, e její nový vztah byl čistě platonický a naplnění doel a po rozchodu se mnou, tak stejně půjdu na testy. Jednak není důvod, proč ne, jednak jí prostě nevěřím.
Nerad bych v budoucnu ublíil někomu, kdo je v tom nevinně.
Upravil(a) Nedoma (31. 7. 2008 17:16)
Není tady
Oxi, kdy má stále tendenci mě veřejně obviňovat ze li, tak mi laskavě nepi SZ, ve kterých tvrdí, e to tak není. Nejen kapku schizofrenní, ale dost nefér a vyčůrané to je.
Btw. skutečně mi je jedno, co dělají ostatní lidé-eny, já mám svůj vlastní rozum.
Není tady
Ja som ta neobvinil zo lzi, napisal som, ze ked porovnam tvrdenia zien s realitou, tak si myslim ze kecas. Ak ti nedochadza tak sorry. Evidentne nie. Tak kludne vyskakuj dalej
To som ti napisal aj do SZ.
Upravil(a) Oxi (31. 7. 2008 17:39)
Není tady
Alebo takto:
Podla mojich realnych skusenosti vacsina zien velmi neriesi ochranu, jedine tak pred pocatim. Takze (z mojej skusenosti) zeny uzivajuce HAK nevyzaduju, nepouzivaju a casto aj odmietaju kondom. A takmer kazda zena, ktora trvala na kondome (z tych, s ktorymi som mal tu cest (a ani jedna nebola profi)) po niekolkych akciach od pouzitia kondomu upustila. Upozornujem, ze ani jednu som nikdy nenutil a ani neziadal o styk bez kondomu, prisli s tym same. A ani jedna nikdy v zivote odo mna nechcela HIV testy, alebo akekolvek testy na pohlavne prenosne choroby.
Ked to porovnam s tym, co pisete na Babinete tak som bud narazil vzdy na uplne inu sortu zien, alebo kecate. A kedze ... (******), tak asi casto kecate
Ale kedze moja sukromna studia nepokryva ani 0,0xx % zenskej populacie, je znacne zavadzajuca ... takze L_aura ja sa ti OSPRAVEDLNUJEM, ze som ta zaradil do tejto kategorie zien, uz teraz viem, ze ty si ina a vzdy pockas 3 mesiace, potom si vymenite testy a hupsnete na to. Sypem si popol na hlavu ...
A ako to pise Klubko: Kludne ma teraz ukamenujte
Není tady
Přiznávám, e sama sebe nechávám testovat 2x - 3x ročně, mám stálé partnery (tedy... jednoho po druhém), dva panici nebyli, první měsíce s kondomem (moná někdy ne celé tři) a nejen kvůli stralivých chorobám, ale i úúúúplně nevinným maličkým kvasinkám, baktérijkám a tak. A jeliko se to tak selo, e vichni tři mí milenci byli testováni obdobně pravidelně na transfuzní stanici...
Jinak pro původního tazatele: Já z pozice eny nevidím nic tragického na tom, být ve dvaceti nezkuený. Můj první milenec byl ve dvaceti nepolíbený, začali jsme se vím spolu a po dvou letech dovedli do konce. Take ten byl iniciován ve dvaadvaceti, je pravda, e od začátku mě velmi ukecával.
Taky jsem zaučovala panice sedmadvacetiletého a bylo to moc pěkný pro obě strany. S profesionálkou by to mohlo být opravdu jen zásun, výsun, účet...
Jestli stojí o zralejí enu, taky si myslím, e bys mohl začít navtěvovat místa, kde se tyto vyskytují, skoro bych myslela, e v literární kavárně nebo na vernisái jich bude víc ne na fakultě nebo na diskotéce. A jak říkala dáma přede mnou, koukat, abys viděl. A byl viděn.
Není tady
Oxi, tak třeba já zrovna nezapadám do tvého průzkumu.
Svého partnera jsem o to, aby si udělal test na HIV a jiné nemoci poádala, ne jsme přestali pouívat kondom. Tedy není to tak, e bych mu dala nů na krk "Dokud nepřinese zdravotní osvědčení, tak nic". Spí to trochu vyplynulo ze situace, protoe on kvůli jiným věcem stejně zrovna na krevní testy el (take o test na HIV tam prostě jen připoádal) a hlavně z toho, e on svůj předchozí vztah ukončil proto, e mu jeho partnerka byla nevěrná a on zjistil, e soubeně spala s ním a také s jiným (jinými?).
Moji prosbu, a si nechá udělat při krevích testech i test na pohlavní nemoce, přijal velmi rozumně, řekl e by ho to sice samotného nenapadlo, ale e vlastně mám pravdu, e můe mít díky své bývalé v sobě leccos.
Testy dopadly dobře, a myslím, e oba jsme klidnějí.
Ale zpět k tématu:
Alku, asi si nejdřív odpověz na otázku, co si od sexu s prostitutkou slibuje. Jestli tedy to (jak jsem pochopila), aby ses toho panictví ZBAVIL, protoe ostatní to u mají za sebou, tak ano, bude si pak moct odkrtnout - mám to za sebou. Snad tě to třeba můe zbavit pocitů nezkuenosti. Při zachování vech ochran před zdravotními riziky to tedy zkus, je to tvoje věc. Moná ti to něco řekne o technice aktu, o postupech a polohách atd.
Ale o ivotě samotném a o krásách sexu ti to podle mě moc nepoví.
Daniela S. napsal(a):
Přiznávám, e sama sebe nechávám testovat 2x - 3x ročně...
Tebe by som to aj veril
Není tady
Kadý kdo má sex s druhým vdy více či méně riskuje, kondom není samospasitelný, můe prasknout, na lízání ani nic jako kondom neexistuje. Ani stálého partnera nikdo není schopen 100 procentně kontrolovat, ve je zaloeno na zboném přání. Jistý je jen ádný styk s druhým člověkem. Viz. příklad zde: HTTP://WWW.DENIK.CZ/Z_DOMOVA/ROZA_NAKAZ … 80730.HTML
Čistě teoreticky, pokud bych měl někdy partnerku, tak se nechám kompletně vyetřit.
1.7 Jetě být Alku tebou tak bych si počkal, moc nejsi pozadu, začíná se prý v průměru v 19-ti letech. Ale časem bych do toho el (co jsem já třeba udělal), protoe se nemusí dočkat vůbec ničeho. Pokud do toho půjde, tak NEDEJ jen na inzeráty, ale mrkni se na zkuenosti ostatních muů, třeba na nornik.net, sexprivat4you.cz . Najdi si zkuenějí (to jsou ty starí) a řekni jí, e jsi panic. Na poprvé moc nic neočekávej, časem to ale bude jen lepí. Ve si domluv předem (líbání, cucání bradavek, lízání, ahání dovnitř, cenu, čas atd.), Platí se taky větinou předem. Raději nelízej ty co dělají něco bez kondomu (ovem zde nikdy úplnou jistotu mít nebude). Bez kondomu NIKDY nechoď. A POZOR na zamilování se, pokud bude k nějaké chodit pravidelně, i kdy se k tobě bude chovat fajn, tak si uvědom, e se tak chová k dalím stálákům je to určitá taktika (rozumných holek) - se stáláky nejsou problémy a hlavně pravidelně nosí peníze, které holky potřebují na obivu. Ty za to dostane pěkný záitek a fajn relax, ale nic víc. Ostatně takové vztahy a na výjimku dopadnou PATNĚ a zkuenějí holky a klienti do ničeho takového nelozí.
Danielo, já taky 2x ročně. Ale jen díky tomu e studuji ve zdravotnictví, občas se na praxi setkávám s otevřenou zlomeninou, take testy jsou dělány zdarma.
Není tady
shiden napsal(a):
Kadý kdo má sex s druhým vdy více či méně riskuje, kondom není samospasitelný, můe prasknout, na lízání ani nic jako kondom neexistuje. Ani stálého partnera nikdo není schopen 100 procentně kontrolovat, ve je zaloeno na zboném přání. Jistý je jen ádný styk s druhým člověkem. Viz. příklad zde: HTTP://WWW.DENIK.CZ/Z_DOMOVA/ROZA_NAKAZ … 80730.HTML
Čistě teoreticky, pokud bych měl někdy partnerku, tak se nechám kompletně vyetřit.
1.7 Jetě být Alku tebou tak bych si počkal, moc nejsi pozadu, začíná se prý v průměru v 19-ti letech. Ale časem bych do toho el (co jsem já třeba udělal), protoe se nemusí dočkat vůbec ničeho. Pokud do toho půjde, tak NEDEJ jen na inzeráty, ale mrkni se na zkuenosti ostatních muů, třeba na nornik.net, sexprivat4you.cz . Najdi si zkuenějí (to jsou ty starí) a řekni jí, e jsi panic. Na poprvé moc nic neočekávej, časem to ale bude jen lepí. Ve si domluv předem (líbání, cucání bradavek, lízání, ahání dovnitř, cenu, čas atd.), Platí se taky větinou předem. Raději nelízej ty co dělají něco bez kondomu (ovem zde nikdy úplnou jistotu mít nebude). Bez kondomu NIKDY nechoď. A POZOR na zamilování se, pokud bude k nějaké chodit pravidelně, i kdy se k tobě bude chovat fajn, tak si uvědom, e se tak chová k dalím stálákům je to určitá taktika (rozumných holek) - se stáláky nejsou problémy a hlavně pravidelně nosí peníze, které holky potřebují na obivu. Ty za to dostane pěkný záitek a fajn relax, ale nic víc. Ostatně takové vztahy a na výjimku dopadnou PATNĚ a zkuenějí holky a klienti do ničeho takového nelozí.
Nornik.cz znám, právě tam jsem se díval, je tam plno zkueností a hodnocení privátů. Měl jsem v úmyslu jít za nějakou 45 - 50kou, ale po tom, co se zde dočítám tak nějak nevím...Mohu se zeptat, v kolika jsi tam zavítal? Jestli tomu rozumím, tak jsi o panictví přiel právě tam?
Není tady
L_aura napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
A s takovým strachem s Aids bys taky mohl zůstat panicem na věčné časy.
Ivčo, to snad nemyslí váně! pokud Ty sama podceňuje tohle riziko, je to Tvoje věc, ale nabádat k tomu ostatní? Bě se zase někdy mrknout k Estele
Já ho L_auro nenabádám,jen jsem konstatovala.Ale myslím,e mnohem větí anci mám,e mě cestou do práce jednou srazí bezohlednej kamioňák ne e se nakazím AIDCem.A asi by byla romantika pryč kdybych po někom vyadovala testy na AIDC,pokud to není spontánní,jako e ho chci,tak to nemá vůbec ádný význam.Moná jsem ila nezodpovědně,ale doila jsem se 45 let bez ochrany.Mimochodem na kondom jsem alergická jak jsem nedávno zjistila,během chvíle mi otekla jako by mě tam típla sreň.Take bych asi musela do klátera.
Není tady
Ivča K. napsal(a):
Ale myslím,e mnohem větí anci mám,e mě cestou do práce jednou srazí bezohlednej kamioňák ne e se nakazím AIDCem
Bohuzial pomer "sanci" sa zacina menit: Do Česka v posledních dvou letech přichází čím dál tím víc prostitutek z exotických zemí, jako je Brazílie, Kyrgyzstán, Mongolsko nebo Nigérie, v ní vak má kadý čtyřicátý člověk AIDS.
http://zpravy.idnes.cz/prostitutky-z-af … domaci_abr
Není tady
To ALK v 26. Kdy bude hledat a obejde toho více určitě kvalitní seene. Na roky holek pozor, přičti si tak 5 let
Upravil(a) shiden (1. 8. 2008 11:04)