1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, co si o tom myslíte. Je mi čerstvě 20 a furt se mi nepovedlo najít ádnou holku....mam v úmyslu si zajít na nějaký privát ke zralejí eně (45cca). Myslíte e by mi to trochu pomohlo? Pořád na sobě pracuju, myslíte e by mi to helplo? Jediná věc, které se troku obávám a to je nebezpečí přenosu aids...ochrana je samozřejmostí a třeba při líbání nebo lízání - jaká je pravděpodobnost tam? Poevní sekret taky tento vir obsahuje?
Není tady
Jen si počkej na nějakou pořádnou holku, není kam spěchat. Sice jsem holka, ale přila jsem o panenství ve 22 letech...
Není tady
Alku, nebudu Ti tady dělat kázání, e prostitutka není to pravé ořechové, pro někoho jo pro někoho třeba ne.
Přenos aids: sperma a poevní sekret obsahují virus HIV!!!
Mrkni na tyhle stránky, je tam poradna HIV, jsou to sice stránky pro gaye, ale na monost nákazy se ptají jak heterosexuálové tak i homosexuálové.
http://www.gay4you.estranky.cz/clanky/p … a-hiv_aids
Není tady
shidene...???
nééé asi ne pardon...
take: a v čem by Ti to jako mělo pomoct????
a nebo jinak...co se TAM chce naučit??? být dobrý milenec?? a má představu o orálním sexu...e Ty bude dělat prostituce orál??! to je dost drahý ví to ???
mno proč ne...ale TOHLE se mi jeví jako dost....řekněme...zvlátní....
ale proti gustu
Upravil(a) adra (31. 7. 2008 9:13)
Není tady
Alku, je dost en (neprofesionálek), které Tě uvedou "do ivota" bez větího nebezpečí nákazy.
*urvu nikdy nelíbat a nato lízat, je-li Ti ivot milej.
Není tady
adra napsal(a):
shidene...???
nééé asi ne pardon...
a nebo jinak...co se TAM chce naučit??? být dobrý milenec?? a má představu o orálním sexu...e Ty bude dělat prostituce orál??! to je dost drahý ví to ???![]()
![]()
ale proti gustu
Taky mám ten pocit "shiden" v druhém vydání
Není tady
adra napsal(a):
shidene...???
nééé asi ne pardon...
a nebo jinak...co se TAM chce naučit??? být dobrý milenec?? a má představu o orálním sexu...e Ty bude dělat prostituce orál??! to je dost drahý ví to ???![]()
![]()
ale proti gustu
Odhodit svou ostýchavost....co se naučit? - spí vědět v budoucnu, e to nedělám poprvý....
Můu se zeptat, proč zvlátní?....přijde mi jako kdyby mě větina furt chlácholila e mi je jen 20, vyel jsem S.....e mám vecko před sebou.....mě přijde e se mi vztahy čím dál tím více vzdalují.....myslím co se týká zkueností
Není tady
Ota napsal(a):
Alku, je dost en (neprofesionálek), které Tě uvedou "do ivota" bez větího nebezpečí nákazy.
*urvu nikdy nelíbat a nato lízat, je-li Ti ivot milej.
Ale jak takovou starí enu (zralou) sehnat?
Není tady
Alku,
problém bych viděla v něčem jiném, ne v té prodejné eně a aktu, jako takovém. Kdy se bude chránit a dodrovat určitá pravidla bezpečného sexu.
Spíe v tom, aby sis nemyslel, e takto vdy vypadá sex s dívkou. Ono je něco jiného zasunout, vyhátnout a nebýt panic a uspokojit svoje sexuální potřeby.
Ale pokud najde někoho, koho bude milovat a mít rád, tak ten sex je vdy jiný. Klidně cudný, vystraený, bude nervní, ale stále ti na té osobě bude záleet a bude to úplně jiné. A tomu aktu bude předcházet nějaké to namlouvání, které dle mého názoru je prostě na vztahu stejně to nejlepí i kdy někdy můe jít o ty největí komedie v ivotě
To s prodejnou dívkou nikdy nezaije, i kdy tě bude umět dovést k orgasmu za pomocí hnoucích loučí, zavěená za kladku na noze a bude tě svým uchem imrat na varlatech.
A jetě něco. vím, e je dnení svět směřován na výkon. Dle řečí souloí u 15ti leté děti, kteřé prý zaívají mnohačetné orgasmy a člověk, který nesouloí 2x denně a není sexuální lamelezo,jako by nebyl. Ale to jsou jen kecy a ve skutečnosti je to úplně jinak. Být panicem ve 20ti bych nebrala za takovou děsnou věc. Ono se to můe klidně za rok,dva zlomit a pak jetě nebude stíhat:))
Upravil(a) Klubko (31. 7. 2008 10:12)
Není tady
Alk napsal(a):
Ota napsal(a):
*urvu nikdy nelíbat a nato lízat, je-li Ti ivot milej.Ale jak takovou starí enu (zralou) sehnat?
Choď třeba na výstavy nebo na nějaké kulturní setkání..zkus navázat hovor. Neboj, e zůstane na ocet.
Není tady
Budu rád za co nejvíc rad:-) a postřehů......
Ale abyste si nemysleli, e na sobě nepracuji, teď o prázdninách chodím na brigádu do jednoho call centra - sice 65 Kč neni nic zázračného, ale snaim se tam zlepit komunikaci, snaim se číst, chodit někam s kamarády...
Zájmy není potřebovat vyjmenovávat - je jich celkem dost. Vypadám dobře. Někdo by řekl, e mi nic nechybí, e najít si holku je hračka.....ale já nechci "nějakou".....radi ne bych nějakou hůře vypadající vyuil k "zasunutí" a oklamal jí, budu radi sám.....na to asi nemam aludek...
Líbí se mi celá věková kála en ..... hlavně ty kolem 45 ale na to asi fakt nemam abych s nějakou něco podnikl:-(
Není tady
Taková pětačtyřicítka je schopná navázat vztah sama (kdy je sama). Hlavně si sám nesráej sebevědomí, e na to nemá.
Není tady
Ota napsal(a):
Taková pětačtyřicítka je schopná navázat vztah sama (kdy je sama). Hlavně si sám nesráej sebevědomí, e na to nemá.
Tak, třeba mě se vzycky líbíli mladí kluci
Není tady
A jsi z Prahy:-)
Není tady
Alk nestracas cas
Není tady
Alk napsal(a):
Jsem z Prahy ,ale nejsem volná
Tím jsem ti jen chtěla říct, e znám hodně en,co se jim líbí (vyhovuje )mladí partner
A Otík má pravdu v tom, e jsem si ho taky vdycky "ulovila"sama
Upravil(a) jindra (31. 7. 2008 11:24)
Není tady
jindra napsal(a):
Alk napsal(a):
Jsem z Prahy
,ale nejsem volná
Tím jsem ti jen chtěla říct, e znám hodně en,co se jim líbí (vyhovuje )mladí partner
A Otík má pravdu v tom, e jsem si ho taky vdycky "ulovila"sama
Někdy stačí jen hodit na dotyčnou "psí voči"
Není tady
Ulovila, to znamená e jsi byla více aktivní na začátku ty?:-)
Není tady
Alk napsal(a):
Ano
Naposledy jsem byla na jedné oslavě narozenin.
Pořád se na mě jen celý večer díval a kdy jsem se k němu přiblíila ( jako by se mě bál)
Tak jsem mu strčila do ruky můj mobil a napsala jsem tam " dej mi své číslo a já se ti určitě ozvu"
Nezaváhal.
Pak mi říkal, e se bál, e odejdu domů a u mě nikde nenajde
Upravil(a) jindra (31. 7. 2008 11:41)
Není tady
jindra napsal(a):
Alk napsal(a):
Ano
Pořád se na mě jen celý večer díval a kdy jsem se k němu přiblíila ( jako by se mě bál)
Tak jsem mu strčila do ruky můj mobil a napsala jsem tam " dej mi své číslo a já se ti určitě ozvu"
Nezaváhal.
Pak mi říkal, e se bál, e odejdu domů a u mě nikde nenajde
A o kolik jste let? Jse pro něj mamina?:-D To mě nejvíc vzruuje:-D
Není tady
Alk napsal(a):
jindra napsal(a):
Alk napsal(a):
Ano
Nezaváhal.
Pak mi říkal, e se bál, e odejdu domů a u mě nikde nenajdeA o kolik jste let? Jse pro něj mamina?:-D To mě nejvíc vzruuje:-D
O est, take jeho mamina fakt nejsem
Ale, myslím e to co popisuje, tě vzuuje dominance eny ve vztahu.
A ta asi u nás převauje/ převaovala - my to máme teď takový "neustálený"
Upravil(a) jindra (31. 7. 2008 11:53)
Není tady
No to nevím, ale představa sexu ano....Někdy se řiká e , mladí kluci, které vzruují starí eny, měli v minulosti potíe s matkou...Já nějak nejsem ten případ.....nevím no....
Jinak je supr, e vám vztah klape...a jak dlouho jste spolu? Kolik vám je? Nemá ICQ, e bychom pokecali? Nic v tom nehledej:-) Čistá zvědavost
Pite, pite:-)Prosim
Není tady
Alk napsal(a):
No to nevím, ale představa sexu ano....Někdy se řiká e , mladí kluci, které vzruují starí eny, měli v minulosti potíe s matkou...Já nějak nejsem ten případ.....nevím no....
Jinak je supr, e vám vztah klape...a jak dlouho jste spolu? Kolik vám je? Nemá ICQ, e bychom pokecali? Nic v tom nehledej:-) Čistá zvědavost
Pite, pite:-)Prosim
V SZ má skype
Není tady
Já v období po rozchodu s bývalým,který byl mimichodem o 17 let mladí jsem měla občas i zajíce a zbalit jsem se spí nechala a hodně takových zajdů jsem měla na netu,ale k setkání ve větině případů nedolo,jen jeden ke mě občas zajel na "kafe",ten byl o 20 let mladí.Ted u mám stejně starýho přítele a jsem hodná.
A s takovým strachem s Aids bys taky mohl zůstat panicem na věčné časy.
Upravil(a) Ivča K. (31. 7. 2008 15:53)
Není tady
Ivča K. napsal(a):
Já v období po rozchodu s bývalým,který byl mimichodem o 17 let mladí jsem měla občas i zajíce a zbalit jsem se spí nechala a hodně takových zajdů jsem měla na netu,ale k setkání ve větině případů nedolo,jen jeden ke mě občas zajel na "kafe",ten byl o 20 let mladí.Ted u mám stejně starýho přítele a jsem hodná.
A s takovým strachem s Aids bys taky mohl zůstat panicem na věčné časy.
Ivčo, to snad nemyslí váně! pokud Ty sama podceňuje tohle riziko, je to Tvoje věc, ale nabádat k tomu ostatní? Bě se zase někdy mrknout k Estele
Není tady