6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kuba napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
tak nohy si holí cyklisti, ne ? a prej je to docela sranda, když jen po kratasy
...kámoška říkala, že tátovi se doma smějou, at sundá i ty druhý co má na sobě
Nohy si holí cyklisti a někteří fotbalisti - jde o to, že se potom odřeniny na nohou líp hojej a nemaj sklon mokvat. Jinak já jsem extremista, neholím si ani obličej, jenom si občas vousy zastřihnu. Každej ať si tohle rozhodne sám, co je mu příjemný, případně může dát na doporučení partnera, pokud mu není nějak výrazně proti srsti
jj já o tom vím, jsem to sem dávala jen jako perličku
a jinak s tebou souhlasím
jsem se chtěla zeptat...tohle je babskej net? nebo ne ? teda kluci jsou bezva zpestření
já jen, že svým kamarádům na tyhle webovky nechci dát link, ale vždycky louděj, když jim vyprávím co se tu děje
Upravil(a) Heřmanka (21. 8. 2008 22:34)
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Kuba napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
tak nohy si holí cyklisti, ne ? a prej je to docela sranda, když jen po kratasy
...kámoška říkala, že tátovi se doma smějou, at sundá i ty druhý co má na sobě
Nohy si holí cyklisti a někteří fotbalisti - jde o to, že se potom odřeniny na nohou líp hojej a nemaj sklon mokvat. Jinak já jsem extremista, neholím si ani obličej, jenom si občas vousy zastřihnu. Každej ať si tohle rozhodne sám, co je mu příjemný, případně může dát na doporučení partnera, pokud mu není nějak výrazně proti srsti
jj
já o tom vím, jsem to sem dávala jen jako perličku
a jinak s tebou souhlasím
jsem se chtěla zeptat...tohle je babskej net? nebo ne ?teda kluci jsou bezva zpestření
já jen, že svým kamarádům na tyhle webovky nechci dát link, ale vždycky louděj, když jim vyprávím co se tu děje
Máš pravdu, podle názvu to je babskej net, ale chodíme sem i my, ti druzí. Někdo jen tak pokecat, někdo pochopit, jiný .....
Je to tu vesměs fajn a docela dobrá parta, občas se s někým setkávám i na živo. Jsem vlastně rád, že něco takového jako B je.
Heřmanka napsal(a):
jsem se chtěla zeptat...tohle je babskej net? nebo ne ?
teda kluci jsou bezva zpestření
hele, co to máš za kámoše jako že by si nedovedli nahledat link sem sami
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já to udělala jednou, že teda úplně a ex byl docela vedle, že si připadá jako pedofil no a ten po něm mi říkal, že se mu to úplně do hladka taky nelíbí, asi je to na vkusu každýho jedince
Tak aby si připadal jako pedofil, to bys spíš nesměla mít prsa, ne? No mně je to ± autobus jedno, ale jak už jsem psal, přirozené ochlupení nepreferuju a úplně do hladka (bez ohledu co je směrem nahoru k pupíku) = je to příjemnější na jazyk a rty a vůbec. Jakože ano, je pěkné se probírat prsty chloupky, pokud je nevybírám ze zubů .
Upravil(a) Nedoma (22. 8. 2008 9:33)
Není tady
Jessika napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
jsem se chtěla zeptat...tohle je babskej net? nebo ne ?
teda kluci jsou bezva zpestření
hele, co to máš za kámoše
jako že by si nedovedli nahledat link sem sami
tak asi našli, ale já jim neříkám odkud to je, jen, že jsou tu samý ženský ...teda skoro ...ale spíš to je hra na schovávanou jen tak mezi námi
btw, taky jsem na to narazila náhodou, když jsem cosi hledala o rakovině
Není tady
Sirius napsal(a):
Máš pravdu, podle názvu to je babskej net, ale chodíme sem i my, ti druzí.
Někdo jen tak pokecat, někdo pochopit, jiný .....
Je to tu vesměs fajn a docela dobrá parta, občas se s někým setkávám i na živo. Jsem vlastně rád, že něco takového jako B je.
Taky jsem ráda...doteď byli v mém repertoáru jen kluci a najednou zjišťuju, že se dá mluvit i s holkama
Není tady
názor od chlapa je vždycky fajn změna:)
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Sirius napsal(a):
Je to tu vesměs fajn a docela dobrá parta, občas se s někým setkávám i na živo. Jsem vlastně rád, že něco takového jako B je.Taky jsem ráda...doteď byli v mém repertoáru jen kluci a najednou zjišťuju, že se dá mluvit i s holkama
Mluvit s holkama? Kdy? Pořád dokola je to tu, že......
Není tady
Tak ochlupení zcela určitě přirozené je a holení či neholení je jen módní záležitost (řekněme estetická) a podle toho je taky potřeba postupovat. Je to tedy čistě individuální věc. Mně osobně se u žen líbí proužek jinak oholeno. U sebe preferuji přirozenost Krom tváře neholím nic a nic nezastřihuji. Partnerka neprotestuje a při orálu nic nevadí, je-li žena jen trošku zručná a to ona je a velice
Není tady
Pisatel napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Sirius napsal(a):
Je to tu vesměs fajn a docela dobrá parta, občas se s někým setkávám i na živo. Jsem vlastně rád, že něco takového jako B je.Taky jsem ráda...doteď byli v mém repertoáru jen kluci a najednou zjišťuju, že se dá mluvit i s holkama
Mluvit s holkama? Kdy? Pořád dokola je to tu, že......
Tvé poznámce trochu nerozumím ...můžeš mi vysvětlit svou poslední větu ??? díky
Není tady
KALIK napsal(a):
Tak ochlupení zcela určitě přirozené je a holení či neholení je jen módní záležitost (řekněme estetická) a podle toho je taky potřeba postupovat. Je to tedy čistě individuální věc. Mně osobně se u žen líbí proužek jinak oholeno. U sebe preferuji přirozenost
Krom tváře neholím nic a nic nezastřihuji. Partnerka neprotestuje a při orálu nic nevadí, je-li žena jen trošku zručná a to ona je a velice
Kaliku, dovol jeden slovní žertík , ale dostalo mně , že "při orálu je žena zručná..."
Není tady
To víš, to už je vyšší dívčí
Není tady