27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Kuba napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
tak nohy si holí cyklisti, ne ? a prej je to docela sranda, kdy jen po kratasy
...kámoka říkala, e tátovi se doma smějou, at sundá i ty druhý co má na sobě
Nohy si holí cyklisti a někteří fotbalisti - jde o to, e se potom odřeniny na nohou líp hojej a nemaj sklon mokvat. Jinak já jsem extremista, neholím si ani obličej, jenom si občas vousy zastřihnu. Kadej a si tohle rozhodne sám, co je mu příjemný, případně můe dát na doporučení partnera, pokud mu není nějak výrazně proti srsti
jj já o tom vím, jsem to sem dávala jen jako perličku
a jinak s tebou souhlasím
jsem se chtěla zeptat...tohle je babskej net? nebo ne ? teda kluci jsou bezva zpestření
já jen, e svým kamarádům na tyhle webovky nechci dát link, ale vdycky louděj, kdy jim vyprávím co se tu děje
Upravil(a) Heřmanka (21. 8. 2008 22:34)
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Kuba napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
tak nohy si holí cyklisti, ne ? a prej je to docela sranda, kdy jen po kratasy
...kámoka říkala, e tátovi se doma smějou, at sundá i ty druhý co má na sobě
Nohy si holí cyklisti a někteří fotbalisti - jde o to, e se potom odřeniny na nohou líp hojej a nemaj sklon mokvat. Jinak já jsem extremista, neholím si ani obličej, jenom si občas vousy zastřihnu. Kadej a si tohle rozhodne sám, co je mu příjemný, případně můe dát na doporučení partnera, pokud mu není nějak výrazně proti srsti
jj
já o tom vím, jsem to sem dávala jen jako perličku
a jinak s tebou souhlasím
jsem se chtěla zeptat...tohle je babskej net? nebo ne ?teda kluci jsou bezva zpestření
já jen, e svým kamarádům na tyhle webovky nechci dát link, ale vdycky louděj, kdy jim vyprávím co se tu děje
Má pravdu, podle názvu to je babskej net, ale chodíme sem i my, ti druzí. Někdo jen tak pokecat, někdo pochopit, jiný .....
Je to tu vesměs fajn a docela dobrá parta, občas se s někým setkávám i na ivo. Jsem vlastně rád, e něco takového jako B je.
Heřmanka napsal(a):
jsem se chtěla zeptat...tohle je babskej net? nebo ne ?
teda kluci jsou bezva zpestření
hele, co to má za kámoe jako e by si nedovedli nahledat link sem sami
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já to udělala jednou, e teda úplně a ex byl docela vedle, e si připadá jako pedofil no a ten po něm mi říkal, e se mu to úplně do hladka taky nelíbí, asi je to na vkusu kadýho jedince
Tak aby si připadal jako pedofil, to bys spí nesměla mít prsa, ne? No mně je to ą autobus jedno, ale jak u jsem psal, přirozené ochlupení nepreferuju a úplně do hladka (bez ohledu co je směrem nahoru k pupíku) = je to příjemnějí na jazyk a rty a vůbec. Jakoe ano, je pěkné se probírat prsty chloupky, pokud je nevybírám ze zubů .
Upravil(a) Nedoma (22. 8. 2008 9:33)
Není tady
Jessika napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
jsem se chtěla zeptat...tohle je babskej net? nebo ne ?
teda kluci jsou bezva zpestření
hele, co to má za kámoe
jako e by si nedovedli nahledat link sem sami
tak asi nali, ale já jim neříkám odkud to je, jen, e jsou tu samý enský ...teda skoro ...ale spí to je hra na schovávanou jen tak mezi námi
btw, taky jsem na to narazila náhodou, kdy jsem cosi hledala o rakovině
Není tady
Sirius napsal(a):
Má pravdu, podle názvu to je babskej net, ale chodíme sem i my, ti druzí.
Někdo jen tak pokecat, někdo pochopit, jiný .....
Je to tu vesměs fajn a docela dobrá parta, občas se s někým setkávám i na ivo. Jsem vlastně rád, e něco takového jako B je.
Taky jsem ráda...doteď byli v mém repertoáru jen kluci a najednou zjiuju, e se dá mluvit i s holkama
Není tady
názor od chlapa je vdycky fajn změna:)
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Sirius napsal(a):
Je to tu vesměs fajn a docela dobrá parta, občas se s někým setkávám i na ivo. Jsem vlastně rád, e něco takového jako B je.Taky jsem ráda...doteď byli v mém repertoáru jen kluci a najednou zjiuju, e se dá mluvit i s holkama
Mluvit s holkama? Kdy? Pořád dokola je to tu, e......
Není tady
Tak ochlupení zcela určitě přirozené je a holení či neholení je jen módní záleitost (řekněme estetická) a podle toho je taky potřeba postupovat. Je to tedy čistě individuální věc. Mně osobně se u en líbí prouek jinak oholeno. U sebe preferuji přirozenost Krom tváře neholím nic a nic nezastřihuji. Partnerka neprotestuje a při orálu nic nevadí, je-li ena jen troku zručná a to ona je a velice
Není tady
Pisatel napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Sirius napsal(a):
Je to tu vesměs fajn a docela dobrá parta, občas se s někým setkávám i na ivo. Jsem vlastně rád, e něco takového jako B je.Taky jsem ráda...doteď byli v mém repertoáru jen kluci a najednou zjiuju, e se dá mluvit i s holkama
Mluvit s holkama? Kdy? Pořád dokola je to tu, e......
Tvé poznámce trochu nerozumím ...můe mi vysvětlit svou poslední větu ??? díky
Není tady
KALIK napsal(a):
Tak ochlupení zcela určitě přirozené je a holení či neholení je jen módní záleitost (řekněme estetická) a podle toho je taky potřeba postupovat. Je to tedy čistě individuální věc. Mně osobně se u en líbí prouek jinak oholeno. U sebe preferuji přirozenost
Krom tváře neholím nic a nic nezastřihuji. Partnerka neprotestuje a při orálu nic nevadí, je-li ena jen troku zručná a to ona je a velice
Kaliku, dovol jeden slovní ertík , ale dostalo mně , e "při orálu je ena zručná..."
Není tady
To ví, to u je vyí dívčí
Není tady