Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#151 21. 8. 2008 18:57

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Pokec o sexu

Heřmanka napsal(a):

Nedoma napsal(a):

Normálně se neholím krom ksichtu nikde, ale zkracuju, ať není úplný prales. Úplně chlupatou ženskou jsem neměl, nevím, ale asi by to trochu kolidovalo s potenciálním orálem. wink

tak já ho na sobě nemusím, takže to mi nekoliduje wink a u chlapa mi to neva, může bejt zarostlej a orál se mi líbí... smile je fakt, že gorilku jsem ještě neměla big_smile tak nevím big_smile

já teda taky ne, ale na dovči jsem viděla chlapa a to byl teda otřes, on měl chlupatý i záda, černý, dlouhý, hustý chlupy, normální srst va to mi teda lezly oči z důlků va

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#152 21. 8. 2008 18:58

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Pisateli, to nikdo netvrdí, ale já bych teda doma chlapa s vyholeným podpažím, nohama a bůh ví čím vším mít nechtěla. Mně osobně to nerajcuje, takže pro mě to otázka chlapství do jisté míry je wink

Podle mě teda taky má chlap vypadat jako chlap a ne jako ženská. Vyholení chlapi na mě působí jako zženštilí. Když si vyholí podpaží, to pochpím, zastřihávat okolo přirození, to taky beru, ale když si chlap oholí nohy, ruce a hrudník, tak to mi hlava nebere. Mně se líbí, když je chlap trošku zarostlej.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#153 21. 8. 2008 19:06

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Pisateli, to nikdo netvrdí, ale já bych teda doma chlapa s vyholeným podpažím, nohama a bůh ví čím vším mít nechtěla. Mně osobně to nerajcuje, takže pro mě to otázka chlapství do jisté míry je wink

Podle mě teda taky má chlap vypadat jako chlap a ne jako ženská. Vyholení chlapi na mě působí jako zženštilí. Když si vyholí podpaží, to pochpím, zastřihávat okolo přirození, to taky beru, ale když si chlap oholí nohy, ruce a hrudník, tak to mi hlava nebere. Mně se líbí, když je chlap trošku zarostlej.

no mě malinko děsí i představa, že se budeme pošťuchovat v koupelně, kdo si to podapží půjde zorvna oholit roll ex se neholil nikde a nesmrděl, kdo je prase a nemeje se, bude smrdět i kdyby na sobě neměl jedinej chlup a kdo dbá na hygienu a ví co je voda a mýdlo, starosti se smradem nemá hmm

Upravil(a) PPavlaa (21. 8. 2008 19:07)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#154 21. 8. 2008 19:09

clavel
♥♥♥♥♥--

kdyz na to tak koukam, tak si rikam... libi se vubec nejakymu chlapovi, kdyz je zenska vyholena dole uplne? ja ze jsem se vzdycky holila uplne, a zadny stiznosti jsem neslysela... tak si rikam, jestli se to tomu mymu vubec libi.. on vzdycky rika, ze je mu to jedno... jenze z nej neco dostavat... vzdycky je rudej az za usima big_smile

Není tady

#155 21. 8. 2008 19:12

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já to udělala jednou, že teda úplně a ex byl docela vedle, že si připadá jako pedofil no a ten po něm mi říkal, že se mu to úplně do hladka taky nelíbí, asi je to na vkusu každýho jedince

Není tady

#156 21. 8. 2008 19:13

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

Když si vyholí podpaží, to pochpím, zastřihávat okolo přirození, to taky beru, ale když si chlap oholí nohy, ruce a hrudník, tak to mi hlava nebere. Mně se líbí, když je chlap trošku zarostlej.

Oholený ruce ??? va ...pfff, tak to snad nedělají ani ženský...nebo jo?...no to nejsem cvaklá, trávit 4 hodiny denně v koupelně...pfff...to by mi mohli všichni chlapi vlízt na záda...ještě že mám blondaté chloupky a nejsou vidět smile

tak nohy si holí cyklisti, ne ? a prej je to docela sranda, když jen po kratasy smile...kámoška říkala, že tátovi se doma smějou, at sundá i ty druhý co má na sobě big_smile

a hrudník zase kulturisti...no ti vlastně i ty nohy...to je fakt, že na soutěži by vypadali divně smile

Není tady

#157 21. 8. 2008 19:15

clavel
♥♥♥♥♥--

mam dojem, ze jsem tu zatim od nikoho neslysela, ze by se mu to libilo...  sad
ale je to nejpohodlnejsi a nejjednodussi... ja si zas pripadam blbe, kdyz tam mam prouzek nebo neco jinyho... nebo jsem jenom trosku zarostla... 
kamoska ta si tam vyholovala vzdycky D, jako Daniel big_smile ale na to bych nemela nervy smile

Není tady

#158 21. 8. 2008 19:15

Sirius
Host

clavel napsal(a):

kdyz na to tak koukam, tak si rikam... libi se vubec nejakymu chlapovi, kdyz je zenska vyholena dole uplne? ja ze jsem se vzdycky holila uplne, a zadny stiznosti jsem neslysela... tak si rikam, jestli se to tomu mymu vubec libi.. on vzdycky rika, ze je mu to jedno... jenze z nej neco dostavat... vzdycky je rudej az za usima big_smile

Jistě se takový najdou, každý to máme nastavené jinak. Jeden rád vdolky, jiný holky. Znám jednoho co je hotový z toho, že může tu svoji vyholovat....

#159 21. 8. 2008 19:16

clavel
♥♥♥♥♥--

koukam, ze ja jsem asi peknej posuk smile ja si holim uplne vsechno, myslim, ze na me clovek nenajde jedinej chloupek.. a netravim v koupelne 4 hodiny big_smile

Není tady

#160 21. 8. 2008 19:20

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

clavel napsal(a):

no asi před rokem jsem viděla právě na tohle téma statistiku jak moc se to mužům líbí a tak...a bylo tam asi 1% u těch co byly vyholený úplně a byl k tomu komentář jako měl Sirius, že těm mužům připadají jako holčičky (teda moc dětsky) a ne jako ženy...tak ti nevím wink...třeba zrovna ten tvůj má rád hodně mladounký wink...poslyš, nemyslím to nijak zle, jen maličko poštuchuju smile...asi jde o to, co se taky líbí tobě a v čem se cítíš...jednou jsem tohle holátko na sobě udělala a fakt jsem si přišla jak 10ti letá hmm a spíš jsem se styděla než cokoli jiného...

Není tady

#161 21. 8. 2008 19:22

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

clavel napsal(a):

koukam, ze ja jsem asi peknej posuk smile ja si holim uplne vsechno, myslim, ze na me clovek nenajde jedinej chloupek.. a netravim v koupelne 4 hodiny big_smile

fakt jo? no tak to máš můj obdiv...to mě skutečně nehrozí big_smile...dokonce se mi líbí, jak se stříbrně lesknou na opálený kůži big_smile

Není tady

#162 21. 8. 2008 19:24

clavel
♥♥♥♥♥--

tak ja si ze zacatku taky pripadala blbe, jenze za ty roky jsem si uz zvykla.. a hlavne mi to vyhovuje proto, ze to neda tolik prace... smile vzdycky kdyz jsem se snazila o prouzek, tak jsem si pripadala jak pankac, a navic byl stejne krivej smile a strniste taky nemusim... smile zase si rikam, ze kdyby se mu to nelibilo, tak se mnou asi moc spat nebude ne? smile je fakt, ze pred tim jsem mela kluka, a ten byl z toho hrozne hotovej... jeste culicky a kratkou sukynku, a nevim, jestli by to s nim neslehlo big_smile

Není tady

#163 21. 8. 2008 19:29

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

clavel napsal(a):

tak ja si ze zacatku taky pripadala blbe, jenze za ty roky jsem si uz zvykla.. a hlavne mi to vyhovuje proto, ze to neda tolik prace... smile vzdycky kdyz jsem se snazila o prouzek, tak jsem si pripadala jak pankac, a navic byl stejne krivej smile a strniste taky nemusim... smile zase si rikam, ze kdyby se mu to nelibilo, tak se mnou asi moc spat nebude ne? smile je fakt, ze pred tim jsem mela kluka, a ten byl z toho hrozne hotovej... jeste culicky a kratkou sukynku, a nevim, jestli by to s nim neslehlo big_smile

big_smilebig_smilebig_smilebig_smile...tak je fakt, že na proužek či cokoliv jiného do tvaru jsem líná big_smile a přesně jak říkáš...pankáč nebo je to křivé big_smile strniště mě škrábe a pak jsem v posteli nerudná big_smile jasně že by s tebou nespal smile, ale třeba nejde ani tak o to jestli jsi jak holčička ale spíš o Tebe wink...a jestli se červená, tak se mu to asi líbí, ne ? smile

Není tady

#164 21. 8. 2008 19:30

Sirius
Host

clavel napsal(a):

A není to škoda? Zbavovat se toho, co ti příroda nadělila? dumbom Vždyť je to tak sexy, moc se prsty něžně probírat chloupky. vissla

#165 21. 8. 2008 19:32

clavel
♥♥♥♥♥--

Sirius napsal(a):

clavel napsal(a):

A není to škoda? Zbavovat se toho, co ti příroda nadělila? dumbom Vždyť je to tak sexy, moc se prsty něžně probírat chloupky. vissla

no, tak hlavne.. ted uz je tak nejak pozde s tim neco delat... mit strniste na rukou, to je des smile a cekat nez to doroste?big_smile nejak jsem si na to zvykla... to je proste o tom, ze mi jednou hrablo, a od ty doby to delam porad.. hlavne se mi ta kuze tak nejak vic libi smile nevim, asi jsem fakt magor big_smile

Není tady

#166 21. 8. 2008 19:32

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Sirius napsal(a):

stolt

Není tady

#167 21. 8. 2008 19:34

clavel
♥♥♥♥♥--

hehe, kdyz on se cervena a zacina koktat a tak, kdykoliv se zeptam na neco, co se tyka sexu.. pokud neni opilej, nebo nadrzenej big_smile

Není tady

#168 21. 8. 2008 20:14

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

clavel napsal(a):

hehe, kdyz on se cervena a zacina koktat a tak, kdykoliv se zeptam na neco, co se tyka sexu.. pokud neni opilej, nebo nadrzenej big_smile

lol njn...tak asi se mu líbí i ten sex big_smile

Není tady

#169 21. 8. 2008 20:19

clavel
♥♥♥♥♥--

to snad jo, jinak by se mnou asi nespal smile

Není tady

#170 21. 8. 2008 20:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Sirius napsal(a):

clavel napsal(a):

Jistě se takový najdou, každý to máme nastavené jinak. Jeden rád vdolky, jiný holky. Znám jednoho co je hotový z toho, že může tu svoji vyholovat....

no a ? mě ex taky kdysi holil tam vissla

Není tady

#171 21. 8. 2008 20:42

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

clavel napsal(a):

nj, to chce léta praxe a odříkání big_smile se holím všude už od svých 15 big_smile tý jo, to je let, jsem stará bába va a už to mám zmáknutý za pár minut a nic křívého nehrozí wink

Není tady

#172 21. 8. 2008 20:44

Kuba
♥♥♥♥---

Heřmanka napsal(a):

tak nohy si holí cyklisti, ne ? a prej je to docela sranda, když jen po kratasy smile...kámoška říkala, že tátovi se doma smějou, at sundá i ty druhý co má na sobě big_smile

Nohy si holí cyklisti a někteří fotbalisti - jde o to, že se potom odřeniny na nohou líp hojej a nemaj sklon mokvat. Jinak já jsem extremista, neholím si ani obličej, jenom si občas vousy zastřihnu. Každej ať si tohle rozhodne sám, co je mu příjemný, případně může dát na doporučení partnera, pokud mu není nějak výrazně proti srsti kapitulation

Není tady

#173 21. 8. 2008 21:15

clavel
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

clavel napsal(a):

nj, to chce léta praxe a odříkání big_smile se holím všude už od svých 15 big_smile tý jo, to je let, jsem stará bába va a už to mám zmáknutý za pár minut a nic křívého nehrozí wink

ja se taky holim uz par let, asi tak deset? smile ani nevim.. ale asi nemam trpelivost... hold mi to pakrkat nevyslo, a prestalo me bavit se o to snazit.... smile

Není tady

#174 21. 8. 2008 22:16

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Kuba napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

Nohy si holí cyklisti a někteří fotbalisti - jde o to, že se potom odřeniny na nohou líp hojej a nemaj sklon mokvat. Jinak já jsem extremista, neholím si ani obličej, jenom si občas vousy zastřihnu. Každej ať si tohle rozhodne sám, co je mu příjemný, případně může dát na doporučení partnera, pokud mu není nějak výrazně proti srsti kapitulation

lol lol lol juchajdááá ... chi chi ..prej proti srsti...jako použít tenhle slovní obrat v debatě o holení je naprosto kouzelný ... tummenupp

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#175 21. 8. 2008 22:29

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

clavel napsal(a):

holky neukecávejte mě !!! lollollol se zas nechám zblbnout, vyrazím se žiletkou do koupelny a pak si budu týden nadávat, že to svědí a kdesi cosi big_smile

no ale nevím, když mě před operací oholily v nemocnici sestřičky, tak mě nic pak nesvědilo va je vidět, že na to mají školy hmm

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí