Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#126 21. 8. 2008 13:18

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

Re: Pokec o sexu

souhlasím, taky mi to přijde takové divné, když je chlap holátko.
No a když se neholí a´t použije deodorant, jinak fuj, bleble.

Není tady

#127 21. 8. 2008 13:54

clavel
♥♥♥♥♥--

no... ja si teda myslim, ze pokud chlap nosi natelnik, tak by se holit mohl... protoze kdyz to na me nekdo vytasi v buse, tak mi z toho zrovna moc dobre neni...  a muze bejt politej kolinskou od hlavy az k pate smile
ja treba kdyz nemam jenom trochu vyholene podpazi, tak mam pocit, ze se vic potim, a taky se citim.. ale ten muj si podpazi neholi, protoze on se prece nepoti big_smile

Není tady

#128 21. 8. 2008 15:29

Nedoma
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Heřmanka napsal(a):

tak já nevím...příroda tam ty chloupky asi k něčemu má  ne? jinak by to nedělala smile...chlapství či ženství v (ne)oholení určo není...mě je to jedno jestli je tak či onak at žena nebo muž a nenarazila jsem na chlapa, kterému by to neoholení vadilo ( možná mi to neřekli, že mě měli rádi pro mě samotnou ???)  gloria

No sakra, že tam ty chloupky k něčemu jsou. Aby se v nich chytal pot a smrděl.

Není tady

#129 21. 8. 2008 15:30

Nedoma
♥♥♥♥♥--

Normálně se neholím krom ksichtu nikde, ale zkracuju, ať není úplný prales. Úplně chlupatou ženskou jsem neměl, nevím, ale asi by to trochu kolidovalo s potenciálním orálem. wink

Není tady

#130 21. 8. 2008 16:26

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

lol lol lol tak jsem si zvědavě vlezla na sexuologickou, o čem že se ve chlívku pokec o sexu může tak mluvit a voni se tu holej a neholej lol lol ....

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#131 21. 8. 2008 16:37

L_aura
♥♥♥♥♥--

Nedoma napsal(a):

Normálně se neholím krom ksichtu nikde, ale zkracuju, ať není úplný prales. Úplně chlupatou ženskou jsem neměl, nevím, ale asi by to trochu kolidovalo s potenciálním orálem. wink

No já si pamatuju doby orálního sexu, kdy se jeste neholilo (no já ale tehdy aspoň zastříhovala). Tehdy mi to nepřišlo tak divné, dneska už teda nee wink

Není tady

#132 21. 8. 2008 16:38

L_aura
♥♥♥♥♥--

Amriana napsal(a):

lol lol lol tak jsem si zvědavě vlezla na sexuologickou, o čem že se ve chlívku pokec o sexu může tak mluvit a voni se tu holej a neholej lol lol ....

a o čem bys chtěla, aby to tu bylo?wink

Není tady

#133 21. 8. 2008 16:39

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Tak o sexu a holení - když se přítel oholí, myslím tím obličej, tak má třímilimetrový strniště, neholí se totiž do hladka, tak mě při orálku pěkně škrábe na kačence, takže to nejni nic moc  neutral, ale jak to povyroste, to pak tak krásně lechtá tummenupp

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#134 21. 8. 2008 16:43

L_aura
♥♥♥♥♥--

K Tomu holení ještě. Včera jsem na Václaváku potkala paní, tak 35 jí moho být, a ona měla krátkou sukýnku a po dní až dolů chlupy jak můj přítel (a on je fakt medvěd), docela mě to vyděsilo. A přitom to tak bývalo dřív normální. Pak jsem si vzpomněla na mou známou, jak si ji namlouval její manžel zamlada. Ona je přírodní zrzka, ale nechtěla to přiznat, tak si vlasy barvila na černo, jenže na něco zapomněla lol. No a její tehdy budoucí manžel miloval zrzky a do ní se zamiloval jen díky tomu, že spolu hráli volejbal. Jak zvedla ruce a on viděl to zrzavé roští, byl z ní rázem mimo:-))))

Není tady

#135 21. 8. 2008 16:44

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

L_aura napsal(a):

Amriana napsal(a):

a o čem bys chtěla, aby to tu bylo?wink

lol o čem ???  E eeeeeee .... plachá rodna ....To víš, říkám si koukneš se, poučíš .... lol A koukám no lol Tož můj příspěvek ...jasný že holit, hygienické estetické a tak lol

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#136 21. 8. 2008 16:51

L_aura
♥♥♥♥♥--

Amriano, můžeš se přiučit holení:-)))))) lol

Není tady

#137 21. 8. 2008 17:03

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Pisatel napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Představa chlapa s vyholeným podpažím mě děsí roll na intimních místech taky. Chlap má být chlap a ženská ženská.

A to jako chlapství a ženství je v (ne)oholení?

lol tummenupp

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#138 21. 8. 2008 17:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Jessika napsal(a):

jo, souhlas...
kdybych se měla holit jen proto, že to chce ten chlap a já to považovala za nesnesitelné, tak to nedělám...
naštěstí oba považujeme za příjemné oholení tak akorát... dole
a nahoře ? já vždy a miláček nedávno přišel a řekl "už jsem se musel oholit, jak jsem si smrděl smile "

Proti smradu je pdoľa mňa účinnejšie umyť sa... stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#139 21. 8. 2008 17:56

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Nedoma napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

tak já nevím...příroda tam ty chloupky asi k něčemu má  ne? jinak by to nedělala smile...chlapství či ženství v (ne)oholení určo není...mě je to jedno jestli je tak či onak at žena nebo muž a nenarazila jsem na chlapa, kterému by to neoholení vadilo ( možná mi to neřekli, že mě měli rádi pro mě samotnou ???)  gloria

hmm...jenže tenhle příspěvek původně patřil k intimním místům...o jiných místech byla řeč až později a kdybys mě četl pořádně, tak zjistíš, že jsem psala, že nahoře to dávám dolů vždycky wink

no to nevadí...ovšem příroda  to tam spíš má kvůli feromonům big_smile

Není tady

#140 21. 8. 2008 18:00

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Nedoma napsal(a):

tak já ho na sobě nemusím, takže to mi nekoliduje wink a u chlapa mi to neva, může bejt zarostlej a orál se mi líbí... smile je fakt, že gorilku jsem ještě neměla big_smile tak nevím big_smile

Není tady

#141 21. 8. 2008 18:01

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Amriana napsal(a):

tummenupp to máš tak, když někam vlezeš ze zvědavosti big_smile...nápodobně lol

Není tady

#142 21. 8. 2008 18:03

Nedoma
♥♥♥♥♥--

Heřmanka napsal(a):

Nedoma napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

hmm...jenže tenhle příspěvek původně patřil k intimním místům...o jiných místech byla řeč až později a kdybys mě četl pořádně, tak zjistíš, že jsem psala, že nahoře to dávám dolů vždycky wink

no to nevadí...ovšem příroda  to tam spíš má kvůli feromonům big_smile

No tak ty jsem měl namysli, jsou tak nějak v tom potu myslím, no ni? wink

Není tady

#143 21. 8. 2008 18:10

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Nedoma : jestli myslíš feromony big_smile tak ty lákají samečky a samičky k sobě ne ? big_smile si matně vzpomínám na školní léta big_smile ale jinak ten zpocenej smrad nesnáším, ale někdy mi to voní lol to se těžko popisuje ...už radši budu mlčet nebo se do toho zamotám lol a pak budu za čuňátko big_smile

Není tady

#144 21. 8. 2008 18:35

Sirius
Host

Holit či neholit..to je ta otázka....
Osobně se holím jen na viditelných místech - tváře a tu divnou pleš na hlavě, jinak ne. Kdysi jsem to jednou zkusil a neuchvátilo mne to. Argumenty..holit, protože je to hygienické - nesmrdím. No je to trochu jak ve středověku, voním se abych nesmrděl. Když se člověk pravidelně koupe snad a mění si prádlo, tak to snad je v pořádku. A že se občas někdo zapotí? To je taky normální. A někdy to je i docela sexy.
Co se týká mých požadavků na partnerku, nikdy jsem nenutil aby se holila či naopak, každý se přece svobodně rozhodne pro to, co se mu líbí a co mu vyhovuje. A jak jsem již kdysi na podobném vlákně psal, dávám přednost ochlupení, před holátkem. Přijde mi to ženštější. Když je úplně vyholená i dole, trošku si připadám jak pedofil...nezarostlé pohlaví na mne působí příliš dětsky.

#145 21. 8. 2008 18:45

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Nedoma napsal(a):

jo tak zastřihnout, to dejme tomu, ale oholit roll bych si připadala dost blbě, mě by ta chuť na sex snad i přešla hmm

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#146 21. 8. 2008 18:51

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Mně by se teda úplně vyholenej chlap taky nelíbil, přítel si okolo přirození chloupky jen zkracuje, jinak se neholí, i na obličeji to jen zkracuje na 3, v podpaží se neholí, jako Ezau zarostlej naštěstí není, používá deodorant, parfém a nikdy jsem necítila, ža by páchnul potem (ani před tím lol lol lol)

Není tady

#147 21. 8. 2008 18:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Tak o sexu a holení - když se přítel oholí, myslím tím obličej, tak má třímilimetrový strniště, neholí se totiž do hladka, tak mě při orálku pěkně škrábe na kačence, takže to nejni nic moc  neutral, ale jak to povyroste, to pak tak krásně lechtá tummenupp

hele, já mám někdy ráda, když je chlap krásně oholenej do hadka, někdy zase mě bere to strniště, ch jo, kdo se v tom má vyznat big_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#148 21. 8. 2008 18:52

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

L_aura napsal(a):

K Tomu holení ještě. Včera jsem na Václaváku potkala paní, tak 35 jí moho být, a ona měla krátkou sukýnku a po dní až dolů chlupy jak můj přítel (a on je fakt medvěd), docela mě to vyděsilo. A přitom to tak bývalo dřív normální. Pak jsem si vzpomněla na mou známou, jak si ji namlouval její manžel zamlada. Ona je přírodní zrzka, ale nechtěla to přiznat, tak si vlasy barvila na černo, jenže na něco zapomněla lol. No a její tehdy budoucí manžel miloval zrzky a do ní se zamiloval jen díky tomu, že spolu hráli volejbal. Jak zvedla ruce a on viděl to zrzavé roští, byl z ní rázem mimo:-))))

lollollol

Není tady

#149 21. 8. 2008 18:54

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

hele, já mám někdy ráda, když je chlap krásně oholenej do hadka, někdy zase mě bere to strniště, ch jo, kdo se v tom má vyznat big_smile

Chlap sotva, když my vůbec................ smile smile smile

Není tady

#150 21. 8. 2008 18:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Pisatel napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Představa chlapa s vyholeným podpažím mě děsí roll na intimních místech taky. Chlap má být chlap a ženská ženská.

A to jako chlapství a ženství je v (ne)oholení?

lol tummenupp

Pisateli, to nikdo netvrdí, ale já bych teda doma chlapa s vyholeným podpažím, nohama a bůh ví čím vším mít nechtěla. Mně osobně to nerajcuje, takže pro mě to otázka chlapství do jisté míry je wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí