Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 20. 8. 2008 12:09

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Re: Pokec o sexu

A to my s mužíčkem klidně střídáme  období zarostlosti, ježatosti, a "holátkosti". smile
Máme rádi změnu.

Není tady

#102 20. 8. 2008 12:25

Nedoma
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Hm, to jo, ale někteří pánové jsou asi fakt poněkud výstřední, pozorováno na WC ve firmě, aby na pisoáru NAHOŘE byl chumáč chlupů, to se jako samo od sebe nestane wink

Není tady

#103 20. 8. 2008 12:27

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

já uklízela u BM ve firmě. Cca 10 a jedo WC , fakt síla

Není tady

#104 20. 8. 2008 13:31

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Nedoma napsal(a):

Hm, to jo, ale někteří pánové jsou asi fakt poněkud výstřední, pozorováno na WC ve firmě, aby na pisoáru NAHOŘE byl chumáč chlupů, to se jako samo od sebe nestane wink

nedomíku, nech toho, prosím... já mám silnou představivost... butter

barusjo - dtto - sex ano, WC usch

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#105 20. 8. 2008 16:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nedoma napsal(a):

Tak koukám zajímavé téma, no moje troška do mlýna: s ex jsme orál dělali v podstatě nejčastěji. No když to dělala ona mně, tak zásadně polykala, jinou možnost mi nedovolila big_smile Nevím, si představte, že vám to holt do toho břicha půjde místo spodem vrchem, to zas není až takovej rozdíl wink

roll Tak ja proti orálku až do konca nemám nič, ale tvoje prirovnanie sa mi veľmi nepáči. Chilli papričku by som tam dole nezniesla (a hore ju občas vychutnávam) a naopak sú veci, ktoré dám asi radšej dolu... stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#106 20. 8. 2008 16:14

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Barusja napsal(a):

clavel, to jsem ráda, že v tom nejedu sama. Měla jsem to podobné. Penis mého Bm se mi moc nelíbil, nechtěla jsem na něj šahat nic, a teď s přítelem je to super, to mi vůbec nedělá problém. Třeba se někdy odvážím i k tomu orálu.

Trošku offtopic holky jak to děláte dole, to se holíte? Mě pořád vrtá hlavou, kde mi to oddepilují, když jdu na depilaci třísel na kosmetiku, tak to vezmou fakt jen podle kalhotek a víc nic.

Krémik na citlivú pleť. neviem si predstaviť nič iné... yikes Hoci snívam o nejakom salóne, kde by mi "tam" vyfikli nejaký pekný strih, napr. hjarta ....
A ja som za kompromis. Niečo medzi holátkom a zarasteným Ezauom či neandertálcom. kapitulation

Upravil(a) Selima (20. 8. 2008 16:17)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#107 20. 8. 2008 16:26

L_aura
♥♥♥♥♥--

Selima napsal(a):

A najlepšie je, že už pĺznem ja a minule som si z úst vytiahla SVOJ POLODLHÝ BLONĎAVÝ VLAS. roll Z hlavy, nie ODTIAĽ! rodna Bože, to sa mám holiť ja???? Na hlave...?

Moje blonďaté vlasy nacházela má exspolubydlící v kalhotkách ještě tři měsíce poté, co jsem se od ní odstěhovala... Pikantní na tom je to, že je to lesbička;)

Není tady

#108 20. 8. 2008 18:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

gloria

Brita

Není tady

#109 20. 8. 2008 19:32

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Damila napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Damila napsal(a):

Je to čistá a kvalitní bílkovina...říkal můj muž. smile

a je to dobré na pleť, říkal ten můj big_smile

Jen jednou jsem se nechala ukecat podobnými řečmi.
A bylo mi, jako by mi na pleť nastříkal kyselinu. Moje suchá citlivá pleť to odnesla. Auauau, to štípalo a pálilo...to už fakt radši spolknu.smile

já mám taky citlivou pleť, ale nic mi to nedělá, nemám s tím problém.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#110 20. 8. 2008 19:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Damila napsal(a):

Je to čistá a kvalitní bílkovina...říkal můj muž. smile

a je to dobré na pleť, říkal ten můj big_smile

prosím Tě, Pavli, a něříkal ten tvůj taky, že když mu nedáš, tak bude mít děsný bolesti a zánět ?  smile wink big_smile

nene, to já jemu říkala, že musí, jinak budu mít migrény a budu hooodně nepříjemná big_smilelol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#111 20. 8. 2008 19:37

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Barusja napsal(a):

no já na to právě občas zapomenu, nebo spíš nemám čas a pak mám makačku, to uvést to přijatelného stavu smile

vava jsem si myslela, že je to strejně běžný jaoo čištění zubů varoll

Není tady

#112 20. 8. 2008 19:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Barusja napsal(a):

já myslím, že nekteří, to tak neprožívají. No mě se to u chlapů úplně oholené nelíbí.

mě taky ne, zdá se mi to zženštělý vissla

Není tady

#113 20. 8. 2008 20:01

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Barusja napsal(a):

no já na to právě občas zapomenu, nebo spíš nemám čas a pak mám makačku, to uvést to přijatelného stavu smile

vava jsem si myslela, že je to strejně běžný jaoo čištění zubů varoll

Nie je... a poznám ženy, čo furt ešte uprednostňujú "prírodu"... a mužov, čo im to nevadí. stolt

Brita

Není tady

#114 20. 8. 2008 20:10

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Nie je... a poznám ženy, čo furt ešte uprednostňujú "prírodu"... a mužov, čo im to nevadí. stolt

No, jsou i chlapi, kterým se neoholená ženská líbí víc než oholená. Já se teda holím, všude, dole mám jen asi centimetrový proužek a vyhovuje mi to. Jen si říkám, že kdybych onemocněla a nemohla se odchlupovat, nedovedu si ani představit, jak bych vypadala, už ani nevím, jak to vypadá, mít chlupy všude.
Ale je sposta ženských, co se neholí. Tuhle jsem jednu viděla na zastávce, mladou, s kočárkem, v podpažá křoví a na nohách srst, měla tříčtvrťáky a triko bez rukávů a zjevně se tím nijak nezatěžovala. Je fakt, že to vypadalo dost děsně. Ale je každého věc, jak chodí.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#115 20. 8. 2008 21:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ja som teda myslela skôr na intímnych miestach... ale aj inde je to v zásade vec módy a niekto proste nemá rád diktát módy.

Brita

Není tady

#116 20. 8. 2008 21:35

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Ja som teda myslela skôr na intímnych miestach... ale aj inde je to v zásade vec módy a niekto proste nemá rád diktát módy.

Máš pravdu že je to diktát mody, mnohdy vyžadovaný i předpisy společnosti u které jsi zaměstnaná. Někdy zas je to vyvolané zdravotními problémy.
Přitom mnoho lékařů tvrdí, že ochlupení pokožky je přirozené a "depilace jak u mužů tak žen je proti přírodě" a odůvodňují to tvorbou jakýchsi proti virových a jiných látek. Jedním dechem však dodávají, že tyto "proti látky" jsou zas ke kůži velice nepřívětivé. Jiná část tvrdí, že je to toliko pozústek našich opičích předchůdců, přitom tito jsou na oněch partií bez ochlupení. Přitom tvrdí, že depilace je vhodná neboť v okamžiku zrození jsme tyto chlupy neměli a ty co potřebujeme máme od narození (řasy, vlasy). Osobně jsem za depilaci všude jak u dam tak pánů, ale nenutím.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#117 20. 8. 2008 22:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Jeden z mála múdrych lekárov mi tvrdil, že všetko na ľudskom tele, vrátane zdanlivých zbytočností ako slepé črevo či mandle, má svoju fukciu. Takže asi aj ochlpenie, akurát extrémy jedným či druhým smerom sú zrejme nezdravé. Pre mňa je absolútnym ideálom a idolom to, čo je ZDRAVÉ.

Brita

Není tady

#118 21. 8. 2008 11:25

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

Selima napsal(a):

Máš pravdu že je to diktát mody, mnohdy vyžadovaný i předpisy společnosti u které jsi zaměstnaná. Někdy zas je to vyvolané zdravotními problémy.
Přitom mnoho lékařů tvrdí, že ochlupení pokožky je přirozené a "depilace jak u mužů tak žen je proti přírodě" a odůvodňují to tvorbou jakýchsi proti virových a jiných látek. Jedním dechem však dodávají, že tyto "proti látky" jsou zas ke kůži velice nepřívětivé. Jiná část tvrdí, že je to toliko pozústek našich opičích předchůdců, přitom tito jsou na oněch partií bez ochlupení. Přitom tvrdí, že depilace je vhodná neboť v okamžiku zrození jsme tyto chlupy neměli a ty co potřebujeme máme od narození (řasy, vlasy). Osobně jsem za depilaci všude jak u dam tak pánů, ale nenutím.

Představa chlapa s vyholeným podpažím mě děsí roll na intimních místech taky. Chlap má být chlap a ženská ženská.

Není tady

#119 21. 8. 2008 11:33

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Selima napsal(a):

Představa chlapa s vyholeným podpažím mě děsí roll na intimních místech taky. Chlap má být chlap a ženská ženská.

A to jako chlapství a ženství je v (ne)oholení?

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#120 21. 8. 2008 12:02

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

tak já nevím...příroda tam ty chloupky asi k něčemu má  ne? jinak by to nedělala smile...chlapství či ženství v (ne)oholení určo není...mě je to jedno jestli je tak či onak at žena nebo muž a nenarazila jsem na chlapa, kterému by to neoholení vadilo ( možná mi to neřekli, že mě měli rádi pro mě samotnou ???)  gloria

Není tady

#121 21. 8. 2008 12:04

Ota
Moderátor(ka)

Heřmanka napsal(a):

tak já nevím...příroda tam ty chloupky asi k něčemu má  ne? jinak by to nedělala smile...chlapství či ženství v (ne)oholení určo není...mě je to jedno jestli je tak či onak at žena nebo muž a nenarazila jsem na chlapa, kterému by to neoholení vadilo ( možná mi to neřekli, že mě měli rádi pro mě samotnou ???)  gloria

tummenupp

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#122 21. 8. 2008 12:25

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

úplně oholený chlap na intimním místě se mi nelíbí. Já sama se taky neholím úplně, přišla bych si jako mimino.
Brácha se holí v podpaží a přijde mi to ok. Když si tam dá deodorant, tak se mu to aspoň nenalepí na chlupy.

Není tady

#123 21. 8. 2008 12:26

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Heřmanka napsal(a):

jo, souhlas...
kdybych se měla holit jen proto, že to chce ten chlap a já to považovala za nesnesitelné, tak to nedělám...
naštěstí oba považujeme za příjemné oholení tak akorát... dole
a nahoře ? já vždy a miláček nedávno přišel a řekl "už jsem se musel oholit, jak jsem si smrděl smile "

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#124 21. 8. 2008 12:34

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Jessika napsal(a):

a nahoře ? já vždy a miláček nedávno přišel a řekl "už jsem se musel oholit, jak jsem si smrděl smile "

big_smile s tím souhlasím...nahoře vždycky a dole to nesnáším big_smile... a s tou vůní v těhlech vedrech to sedí big_smile... ale jak říkám...je mi jedno jak to mají ostatní smile a nevadí mi to smile

Není tady

#125 21. 8. 2008 12:55

5ka
♥♥♥----

chlap, který je dole oholený mě připadne jak malý kluk a tím pádem mi neimponuje - naopak se mi to hodně nelíbí (něžně řečeno). Ale každý to má rád jinak, takže  - každého věc. A s tím podpaždím: je fakt, že když už chlap sám sobě smrdí, tak ať se klidně oholí styrka

http://b5.lilypie.com/Bzlpp2.png  http://b3.lilypie.com/rqY6p2.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí