29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lueta napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
Orální sex potřebuje mistra.Nebo spíš to chce si ho vycvičit,jak to má dělat.Mě taky s bývalým přítelem orální sex nebavil,protože tam něco šuchral a moc dlouho ho to nebavilo,ale s ním jsem zase dosáhla orgasmu při styku v poloze na koníčka.Můj nynější přítel zase umí tak bezvadně orál,že jsem hned a baví mě to i dál,mám to jako předehru a i když už se potom znovu neudělám strašně se mi to líbí.
Takže není orál jako orál.A ti starší podle mých zkušeností ho umí líp.Tak to je věrná pravda. Svému manželovi vždycky říkám, že je škoda, že není orální olympiáda. To by teda dovezl zlato!
Tak to máme stejně.
Není tady
L_aura napsal(a):
Ivčo, já moc nevěřím, že to u mě bude v technice... Mí partneři - někteří - to uměli fakt dobře (zvlášť můj současný "exděvkař" - viz kdysi mé první vlákno:-)))))... a pak taky ta lesbička, co mě kdysi sbalila
Osobně bych se takhle nejradši nechal uspávat.... a klidně denně... teda krom dneška a tak, že
Tak ten můj nynější zas tolik ženských neměl.Za to ten jak to neuměl orálně to byl jeden čas vyhlášený děvkař,ti jsou většinou jen na kvantitu a ne na kvalitu.
A bisexuálku jsem taky zkusila a taky to neuměla.
Není tady
5ka napsal(a):
lueta napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
Orální sex potřebuje mistra.Nebo spíš to chce si ho vycvičit,jak to má dělat.Mě taky s bývalým přítelem orální sex nebavil,protože tam něco šuchral a moc dlouho ho to nebavilo,ale s ním jsem zase dosáhla orgasmu při styku v poloze na koníčka.Můj nynější přítel zase umí tak bezvadně orál,že jsem hned a baví mě to i dál,mám to jako předehru a i když už se potom znovu neudělám strašně se mi to líbí.
Takže není orál jako orál.A ti starší podle mých zkušeností ho umí líp.Tak to je věrná pravda. Svému manželovi vždycky říkám, že je škoda, že není orální olympiáda. To by teda dovezl zlato!
Tak to máme stejně.
Ale zlatou může vyhrát jen jeden,tak jak to uděláme?Asi si každá toho zlaťáčka budem hlídat jako oko v hlavě a na žádnou olympiádu je nepustíme.
Není tady
ještě by si je mohly rozebrat nějaké cizí fanynky, takže : NIKAM!!!!
Není tady
L_aura napsal(a):
Jaký se vám líbí sex? Jemný, něžný, pomalý, romantický, nebo vášnivý a prudký. Máte nějaká specifika? Líbí se vám něco neobvyklého? Nedávno se mi kamarádka svěřila třeba s tím, že se jí hrozně líbí, když ji přítel hodně nařeže...
Fakt nedělám žádnou anketu, jen jsem dnes dostala silnou a nepříjemnou menstruaci, tak se chci odreagovat něčím příjemným (když už to zrovna nejde dělat, tedy bylo by to nepříjemný)
Jéé, tak to jsem ráda, mi se to totiž taky líbí (příteli taky, ovšem jenom při tom, jakmile je po, začne si to vyčítat a přemýšlet, jakou psychickou úchylku mám a čím je způsobena). Ono se to totiž asi dělá víc, než se o tom mluví
Jinak ale jak kdy, někdy potřebuju tohle, jindy něžný a citlivý, hodně prožitý, se spooooustou doteků a pohlazení (a přesto vášnivý).
Není tady
A orální sex miluju, i když někdy když to nejde, tak to nejde...
psychika pitomá
když už mi to začne trvat moc dlouho, tak jsem už tak nervózní, že už to nejde vůbec
a vzhledem k tomu, že bych ráda, aby potom přítel ještě mohl mluvit, jíst či jakkoliv jinak aspoň trochu pohnout jazykem, radši už ho netýrám a nechám to být
V něm chyba ale není, když jsem ho poznala, až jsem se divila, že vůbec tolik způsobů orálního sexu může existovat, vykouzlit on dokáže ledacos
Není tady
Marianne napsal(a):
![]()
psychika pitomá
když už mi to začne trvat moc dlouho, tak jsem už tak nervózní, že už to nejde vůbec
a vzhledem k tomu, že bych ráda, aby potom přítel ještě mohl mluvit, jíst či jakkoliv jinak aspoň trochu pohnout jazykem, radši už ho netýrám a nechám to být
V něm chyba ale není, když jsem ho poznala, až jsem se divila, že vůbec tolik způsobů orálního sexu může existovat, vykouzlit on dokáže ledacos
Já to s tou psychikou mám stejně. Ale pomáhá mi, když si před tím dám s manželem 2 panáky slivovice a pak jsem víc v poho
Zkus si taky dát něco tvrdšího.
Pak dej vědět, jak ti to pomohlo.
Není tady
Marianne napsal(a):
L_aura napsal(a):
Jaký se vám líbí sex? Jemný, něžný, pomalý, romantický, nebo vášnivý a prudký. Máte nějaká specifika? Líbí se vám něco neobvyklého? Nedávno se mi kamarádka svěřila třeba s tím, že se jí hrozně líbí, když ji přítel hodně nařeže...
Fakt nedělám žádnou anketu, jen jsem dnes dostala silnou a nepříjemnou menstruaci, tak se chci odreagovat něčím příjemným (když už to zrovna nejde dělat, tedy bylo by to nepříjemný)
Jéé, tak to jsem ráda, mi se to totiž taky líbí (příteli taky, ovšem jenom při tom, jakmile je po, začne si to vyčítat a přemýšlet, jakou psychickou úchylku mám a čím je způsobena). Ono se to totiž asi dělá víc, než se o tom mluví
![]()
Jinak ale jak kdy, někdy potřebuju tohle, jindy něžný a citlivý, hodně prožitý, se spooooustou doteků a pohlazení (a přesto vášnivý).
Proč si to vyčítá? Vždyť se vám to přece oběma líbí, tak je to v pořádku, ne?
Není tady
Upravil(a) Michaela k (8. 8. 2008 8:37)
Není tady
Marianne napsal(a):
L_aura napsal(a):
![]()
tak se sexem to máme stejně mám to ráda taky tak ... je to jak kdy, podle nálady ... jen najít někoho, kdo vyhovuje mým požadavkům je jaksi docela problém, chlapi machrují, ale skutek utek
Není tady
Marianne napsal(a):
![]()
psychika pitomá
taky ho miluju ... jen s tím posledním se mi to prostě nelíbilo a tak jsem se tomu spíš vyhýbala. ony totiž všechny byly jeho orálem údajně nadšený jen mě to teda moc nebralo, no
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Marianne napsal(a):
L_aura napsal(a):
![]()
Jinak ale jak kdy, někdy potřebuju tohle, jindy něžný a citlivý, hodně prožitý, se spooooustou doteků a pohlazení (a přesto vášnivý).tak se sexem to máme stejně
mám to ráda taky tak ... je to jak kdy, podle nálady ... jen najít někoho, kdo vyhovuje mým požadavkům je jaksi docela problém, chlapi machrují, ale skutek utek
Pavlo, a jaké máš tedy požadavky? Není sex jen záležitost našeho vnímání? Toho, že když chceme, tak je sex prostě krásný, a když ne, tak je prostě ošklivý či normální. Já čím dál více zjištuji, že k sexu potřebuji určitou duševní atmosféru, náladu, jinak je to jen bohapusté šou...í., bohužel. Tělesno pro mne v sexu nehraje vůbec prim...
Není tady
maricko, ale nikdo ti nebere, jak to máš TY. duševno, nálada, jasně ... jen já si prostě neumím představit stereotyp atd, ptořebuju něco víc. a nechce se mi to tady vysvětlovat, ani to nemá cenu, já vím co chci a jaké mám představy a hotovo.
Není tady
Tak určitě záleží nejvíc na hlavě a je myslím na každém, jak se dokáže vyladit. U chlapů to jde asi jednodušeji, páč soustředit se jen na jednu věc jim nedělá problémy
Je třeba zajímavé, že když potřebuji usnout a nejde to třeba z důvodu přemýšlení nad blbostmi, pomůže mi myšlení na sex a usnu celkem rychle
Není tady
KALIK napsal(a):
Je třeba zajímavé, že když potřebuji usnout a nejde to třeba z důvodu přemýšlení nad blbostmi, pomůže mi myšlení na sex a usnu celkem rychle
Já taky
Není tady
KALIK napsal(a):
A pak se mají dámy těšit na sex Se nedivím, že odchází z domu a loví a loví a na to doma žehrají.
Není tady
Ale kulový Ftip je v tom, že myšlenkami na sex se uvolním, přeladím z problémů na něco příjemného a to se pak spinká
Někdo při spaní mluví, já dělám koitální pohyby, prej
Není tady
KALIK napsal(a):
Ale kulový
Ftip je v tom, že myšlenkami na sex se uvolním, přeladím z problémů na něco příjemného a to se pak spinká
Někdo při spaní mluví, já dělám koitální pohyby, prej
Až tak? tedy pak by měly dámy navštěvovat jen tvojí ložnici
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Marianne napsal(a):
L_aura napsal(a):
![]()
Jinak ale jak kdy, někdy potřebuju tohle, jindy něžný a citlivý, hodně prožitý, se spooooustou doteků a pohlazení (a přesto vášnivý).tak se sexem to máme stejně
mám to ráda taky tak ... je to jak kdy, podle nálady ... jen najít někoho, kdo vyhovuje mým požadavkům je jaksi docela problém, chlapi machrují, ale skutek utek
Ppavlo, jo to moje kamarádka říká taky, proto má tendenci se pořád vracet k tomu svému bývalému hajzlíkovi. Dokonalý sex je dokonalý sex
Není tady
KALIK napsal(a):
Tak určitě záleží nejvíc na hlavě a je myslím na každém, jak se dokáže vyladit. U chlapů to jde asi jednodušeji, páč soustředit se jen na jednu věc jim nedělá problémy
No tak to já naopak pak vůbec usnout nemůžu
Není tady
já teda moc orál nemusím a někomu dělat, no nevím. BM to pořád vyžadoval, ale nedokázala jsem si to představit. Teď mám jiného chlapa a možná bych to i zvládla, ale mám strach, chtělo by to manuál
Jinak jsem si užila včera něhu i trochu drsnější přístup a bylo to moc fajn..
Není tady
Barusja napsal(a):
já teda moc orál nemusím a někomu dělat, no nevím. BM to pořád vyžadoval, ale nedokázala jsem si to představit. Teď mám jiného chlapa a možná bych to i zvládla, ale mám strach, chtělo by to manuál
Jinak jsem si užila včera něhu i trochu drsnější přístup a bylo to moc fajn..
A proc to nechceš? Nějak se Ti to "hnusí" nebo proč?
Není tady
Jezis to fakt nejsem jedina na svete, ktera u toho spi?
Teda me to bavi, ale jen chvilku jak je to delsiho trvani otupim a uz mi to nic nerika, nebo spis ani nic poradne necitim...
Není tady
Lauro,
mě se to moc nelíbilo, když mi to BM dělal, ale třeba je to opravdu jenom o zkušenostech. A mě osobně se to fakt docela hnusí, to někomu dělat. Obrací se mi kufr.
Není tady
heje z toho si nic nedelej... driv jsem na tom byla jako ty, obracel se mi kufr jenom z ty predstavy... pak jsem mela pritele, kterej me do toho nutil, tak mi to zhnusil jeste vic.. navic se mi ten jeho vubec nelibil, takze o to vic mi bylo zle.. a nynejsi pritel... na toho mam strasnou chut, ale on se ne a ne oholit
Není tady