Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 31. 7. 2008 15:31

5ka
♥♥♥----

Re: Pokec o sexu

lueta napsal(a):

Ivča K. napsal(a):

Orální sex potřebuje mistra.Nebo spíš to chce si ho vycvičit,jak to má dělat.Mě taky s bývalým přítelem orální sex nebavil,protože tam něco šuchral a moc dlouho ho to nebavilo,ale s ním jsem zase dosáhla orgasmu při styku v poloze na koníčka.Můj nynější přítel zase umí tak bezvadně orál,že jsem hned a baví mě to i dál,mám to jako předehru a i když už se potom znovu neudělám strašně se mi to líbí.
Takže není orál jako orál.A ti starší podle mých zkušeností ho umí líp. tummenupp

Tak to je věrná pravda. Svému manželovi vždycky říkám, že je škoda, že není orální olympiáda. To by teda dovezl zlato! tummenupp

Tak to máme stejně. tummenupp

http://b5.lilypie.com/Bzlpp2.png  http://b3.lilypie.com/rqY6p2.png

Není tady

#27 31. 7. 2008 15:36

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

L_aura napsal(a):

Ivčo, já moc nevěřím, že to u mě bude v technice... Mí partneři - někteří - to uměli fakt dobře (zvlášť můj současný "exděvkař" - viz kdysi mé první vlákno:-)))))... a pak taky ta lesbička, co mě kdysi sbalila lol

Osobně bych se takhle nejradši nechal uspávat.... a klidně denně lol... teda krom dneška a tak, že lolbig_smiledumbom

Tak ten můj nynější zas tolik ženských neměl.Za to ten jak to neuměl orálně to byl jeden čas vyhlášený děvkař,ti jsou většinou jen na kvantitu a ne na kvalitu. lol
A bisexuálku jsem taky zkusila a taky to neuměla. dumbom

Není tady

#28 31. 7. 2008 15:38

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

5ka napsal(a):

lueta napsal(a):

Ivča K. napsal(a):

Orální sex potřebuje mistra.Nebo spíš to chce si ho vycvičit,jak to má dělat.Mě taky s bývalým přítelem orální sex nebavil,protože tam něco šuchral a moc dlouho ho to nebavilo,ale s ním jsem zase dosáhla orgasmu při styku v poloze na koníčka.Můj nynější přítel zase umí tak bezvadně orál,že jsem hned a baví mě to i dál,mám to jako předehru a i když už se potom znovu neudělám strašně se mi to líbí.
Takže není orál jako orál.A ti starší podle mých zkušeností ho umí líp. tummenupp

Tak to je věrná pravda. Svému manželovi vždycky říkám, že je škoda, že není orální olympiáda. To by teda dovezl zlato! tummenupp

Tak to máme stejně. tummenupp

Ale zlatou může vyhrát jen jeden,tak jak to uděláme?Asi si každá toho zlaťáčka budem hlídat jako oko v hlavě a na žádnou olympiádu je nepustíme. cool

Není tady

#29 31. 7. 2008 15:45

5ka
♥♥♥----

ještě by si je mohly rozebrat nějaké cizí fanynky, takže : NIKAM!!!! dumbom dumbom big_smile lol

Není tady

#30 31. 7. 2008 19:08

Marianne
♥♥♥----

L_aura napsal(a):

Jaký se vám líbí sex? Jemný, něžný, pomalý, romantický, nebo vášnivý a prudký. Máte nějaká specifika? Líbí se vám něco neobvyklého? Nedávno se mi kamarádka svěřila třeba s tím, že se jí hrozně líbí, když ji přítel hodně nařeže...

Fakt nedělám žádnou anketu, jen jsem dnes dostala silnou a nepříjemnou menstruaci, tak se chci odreagovat něčím příjemným (když už to zrovna nejde dělat, tedy bylo by to nepříjemný wink )

Jéé, tak to jsem ráda, mi se to totiž taky líbí (příteli taky, ovšem jenom při tom, jakmile je po, začne si to vyčítat a přemýšlet, jakou psychickou úchylku mám a čím je způsobena). Ono se to totiž asi dělá víc, než se o tom mluví wink
Jinak ale jak kdy, někdy potřebuju tohle, jindy něžný a citlivý, hodně prožitý, se spooooustou doteků a pohlazení (a přesto vášnivý). smile

Není tady

#31 31. 7. 2008 19:20

Marianne
♥♥♥----

A orální sex miluju, i když někdy když to nejde, tak to nejde... sad kapitulation psychika pitomá hmm když už mi to začne trvat moc dlouho, tak jsem už tak nervózní, že už to nejde vůbec sad a vzhledem k tomu, že bych ráda, aby potom přítel ještě mohl mluvit, jíst či jakkoliv jinak aspoň trochu pohnout jazykem, radši už ho netýrám a nechám to být rodna V něm chyba ale není, když jsem ho poznala, až jsem se divila, že vůbec tolik způsobů orálního sexu může existovat, vykouzlit on dokáže ledacos vissla

Není tady

#32 31. 7. 2008 20:11

5ka
♥♥♥----

Marianne napsal(a):

A orální sex miluju, i když někdy když to nejde, tak to nejde... sad kapitulation psychika pitomá hmm když už mi to začne trvat moc dlouho, tak jsem už tak nervózní, že už to nejde vůbec sad a vzhledem k tomu, že bych ráda, aby potom přítel ještě mohl mluvit, jíst či jakkoliv jinak aspoň trochu pohnout jazykem, radši už ho netýrám a nechám to být rodna V něm chyba ale není, když jsem ho poznala, až jsem se divila, že vůbec tolik způsobů orálního sexu může existovat, vykouzlit on dokáže ledacos vissla

Já to s tou psychikou mám stejně. Ale pomáhá mi, když si před tím dám s manželem 2 panáky slivovice lol a pak jsem víc v poho tummenupp Zkus si taky dát něco tvrdšího. storstark Pak dej vědět, jak ti to pomohlo.

Není tady

#33 5. 8. 2008 14:35

L_aura
♥♥♥♥♥--

Marianne napsal(a):

L_aura napsal(a):

Jaký se vám líbí sex? Jemný, něžný, pomalý, romantický, nebo vášnivý a prudký. Máte nějaká specifika? Líbí se vám něco neobvyklého? Nedávno se mi kamarádka svěřila třeba s tím, že se jí hrozně líbí, když ji přítel hodně nařeže...

Fakt nedělám žádnou anketu, jen jsem dnes dostala silnou a nepříjemnou menstruaci, tak se chci odreagovat něčím příjemným (když už to zrovna nejde dělat, tedy bylo by to nepříjemný wink )

Jéé, tak to jsem ráda, mi se to totiž taky líbí (příteli taky, ovšem jenom při tom, jakmile je po, začne si to vyčítat a přemýšlet, jakou psychickou úchylku mám a čím je způsobena). Ono se to totiž asi dělá víc, než se o tom mluví wink
Jinak ale jak kdy, někdy potřebuju tohle, jindy něžný a citlivý, hodně prožitý, se spooooustou doteků a pohlazení (a přesto vášnivý). smile

Proč si to vyčítá? Vždyť se vám to přece oběma líbí, tak je to v pořádku, ne?

Není tady

#34 7. 8. 2008 19:55

Michaela k
♥------

hjarta

Upravil(a) Michaela k (8. 8. 2008 8:37)

Není tady

#35 7. 8. 2008 21:19

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Marianne napsal(a):

L_aura napsal(a):

tak se sexem to máme stejně big_smile mám to ráda taky tak ... je to jak kdy, podle nálady ... jen najít někoho, kdo vyhovuje mým požadavkům je jaksi docela problém, chlapi machrují, ale skutek utek vissla

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#36 7. 8. 2008 21:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Marianne napsal(a):

taky ho miluju ... jen s tím posledním se mi to prostě nelíbilo a tak jsem se tomu spíš vyhýbala. ony totiž všechny byly jeho orálem údajně  nadšený jen mě to teda moc nebralo, no roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#37 8. 8. 2008 23:48

maricka
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

Marianne napsal(a):

L_aura napsal(a):

tak se sexem to máme stejně big_smile mám to ráda taky tak ... je to jak kdy, podle nálady ... jen najít někoho, kdo vyhovuje mým požadavkům je jaksi docela problém, chlapi machrují, ale skutek utek vissla

Pavlo, a jaké máš tedy požadavky? Není sex jen záležitost našeho vnímání? Toho, že když chceme, tak je sex prostě krásný, a když ne, tak je prostě ošklivý či normální. Já čím dál více zjištuji, že k sexu potřebuji určitou duševní atmosféru, náladu, jinak je to jen bohapusté šou...í., bohužel. Tělesno pro mne v sexu nehraje vůbec prim...

Není tady

#38 9. 8. 2008 9:18

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

maricko, ale nikdo ti nebere, jak to máš TY. duševno, nálada, jasně ... jen já si prostě neumím představit stereotyp atd, ptořebuju něco víc. a nechce se mi to tady vysvětlovat, ani to nemá cenu, já vím co chci a jaké mám představy a hotovo.

Není tady

#39 11. 8. 2008 7:26

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Tak určitě záleží nejvíc na hlavě a je myslím na každém, jak se dokáže vyladit. U chlapů to jde asi jednodušeji, páč soustředit se jen na jednu věc jim nedělá problémy smile

Je třeba zajímavé, že když potřebuji usnout a nejde to třeba z důvodu přemýšlení nad blbostmi, pomůže mi myšlení na sex a usnu celkem rychle big_smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#40 11. 8. 2008 9:25

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Je třeba zajímavé, že když potřebuji usnout a nejde to třeba z důvodu přemýšlení nad blbostmi, pomůže mi myšlení na sex a usnu celkem rychle big_smile

Já taky big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#41 11. 8. 2008 9:48

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

A pak se mají dámy těšit na sex smile Se nedivím, že odchází z domu a loví a loví a na to doma žehrají. lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#42 11. 8. 2008 10:59

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Ale kulový smile Ftip je v tom, že myšlenkami na sex se uvolním, přeladím z problémů na něco příjemného a to se pak spinká smile Někdo při spaní mluví, já dělám koitální pohyby, prej lol

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#43 11. 8. 2008 11:17

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Ale kulový smile Ftip je v tom, že myšlenkami na sex se uvolním, přeladím z problémů na něco příjemného a to se pak spinká smile Někdo při spaní mluví, já dělám koitální pohyby, prej lol

Až tak? tedy pak by měly dámy navštěvovat jen tvojí ložnici lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#44 15. 8. 2008 13:10

L_aura
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

Marianne napsal(a):

L_aura napsal(a):

Ppavlo, jo to moje kamarádka říká taky, proto má tendenci se pořád vracet k tomu svému bývalému hajzlíkovi. Dokonalý sex je dokonalý sex winkdumbom

Není tady

#45 15. 8. 2008 13:11

L_aura
♥♥♥♥♥--

KALIK napsal(a):

Tak určitě záleží nejvíc na hlavě a je myslím na každém, jak se dokáže vyladit. U chlapů to jde asi jednodušeji, páč soustředit se jen na jednu věc jim nedělá problémy smile

No tak to já naopak pak vůbec usnout nemůžu dumbom

Není tady

#46 18. 8. 2008 10:49

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

já teda moc orál nemusím a někomu dělat, no nevím. BM to pořád vyžadoval, ale nedokázala jsem si to představit. Teď mám jiného chlapa a možná bych to i zvládla, ale mám strach, chtělo by to manuál rodna

Jinak jsem si užila včera něhu i trochu drsnější přístup a bylo to moc fajn..

Není tady

#47 18. 8. 2008 17:04

L_aura
♥♥♥♥♥--

Barusja napsal(a):

já teda moc orál nemusím a někomu dělat, no nevím. BM to pořád vyžadoval, ale nedokázala jsem si to představit. Teď mám jiného chlapa a možná bych to i zvládla, ale mám strach, chtělo by to manuál rodna

Jinak jsem si užila včera něhu i trochu drsnější přístup a bylo to moc fajn..

A proc to nechceš? Nějak se Ti to "hnusí" nebo proč?

Není tady

#48 18. 8. 2008 20:26

airgosh
♥♥♥♥---
Místo: Praha

Jezis to fakt nejsem jedina na svete, ktera u toho spi? lol
Teda me to bavi, ale jen chvilku jak je to delsiho trvani otupim a uz mi to nic nerika, nebo spis ani nic poradne necitim...

Co se ma stat stane se a vse je jak ma byt...

Není tady

#49 19. 8. 2008 10:13

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

Lauro,
mě se to moc nelíbilo, když mi to BM dělal, ale třeba je to opravdu jenom o zkušenostech. A mě osobně se to fakt docela hnusí, to někomu dělat. Obrací se mi kufr.

Není tady

#50 19. 8. 2008 14:01

clavel
♥♥♥♥♥--

heje z toho si nic nedelej... driv jsem na tom byla jako ty, obracel se mi kufr jenom z ty predstavy... pak jsem mela pritele, kterej me do toho nutil, tak mi to zhnusil jeste vic.. navic se mi ten jeho vubec nelibil, takze o to vic mi bylo zle.. a nynejsi pritel... na toho mam strasnou chut, ale on se ne a ne oholit dumbom

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí