6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jaký se vám líbí sex? Jemný, něžný, pomalý, romantický, nebo vášnivý a prudký. Máte nějaká specifika? Líbí se vám něco neobvyklého? Nedávno se mi kamarádka svěřila třeba s tím, že se jí hrozně líbí, když ji přítel hodně nařeže...
Fakt nedělám žádnou anketu, jen jsem dnes dostala silnou a nepříjemnou menstruaci, tak se chci odreagovat něčím příjemným (když už to zrovna nejde dělat, tedy bylo by to nepříjemný )
Není tady
Me se libi nezny,vasnivy milovani a hlavne oralni sex.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Ja jsem asi divná, ale mě orální sex, tedy, když mi to dělá on, nic moc neříká. Normálně bych u toho usnula, protože mě to spíš uspává.
Není tady
L_auro, tak to máme stejně. Orální sex (když ho dělá on mě) mi moc neříká... Ale nadruhou stranu ho ráda dělám jemu
Není tady
Ladie napsal(a):
L_auro, tak to máme stejně. Orální sex (když ho dělá on mě) mi moc neříká... Ale nadruhou stranu ho ráda dělám jemu
Přesně tak! A to jsem myslela, že jsem jediná na světě Jedna kamarádka se mi snažila vnutit teorii, že mám nějaký psychicko-sexuální problém, či co , když mě to moc nebaví, ale mě to prostě jen nebaví, tedy baví, ale spíš než, že by mě to vzrušovalo, tak mě to uspává:-))) Nikdy se mi tak nepodařilo dosáhnout orgasmu, ale při normálním styku ho mívám.
Není tady
holky - máte blok - bojíte se, že ho při orgasmu kopnete do hlavy, takže se mu podvědomě bráníte...
jinak já - jako mám mnoho nálad a mnoho tváří, tak mám ráda pokaždé něco jiného (no, původně jsem tam měla místo "pokaždé" "každý den", ale to byste mi záviděli ) - někdy mám ráda brát to smrtelně vážně, jako by šlo o život, někdy jsme jako "štěňata"...
Není tady
No je pravda, že se mi při tom docela často vždycky začíná chtít jít na záchod
Není tady
Kamoška tiež nemá rada orálček(ja nedám naň dopustiť) a tvrdí, že potrebuje intenzívnejšie dráždenie a že je radšej sama aktívna. Ako vrchol jej lásky je, že mu to chvíľku "dovolí", ale potom šup! na nejakú inú polohu či činnosť.
Ja mám rada tiež zakaždým niečo iné a v podstate stále viem ešte prekvapiť sama seba. A s vekom sa mi menia aj preferencie.
Není tady
Orální sex potřebuje mistra.Nebo spíš to chce si ho vycvičit,jak to má dělat.Mě taky s bývalým přítelem orální sex nebavil,protože tam něco šuchral a moc dlouho ho to nebavilo,ale s ním jsem zase dosáhla orgasmu při styku v poloze na koníčka.Můj nynější přítel zase umí tak bezvadně orál,že jsem hned a baví mě to i dál,mám to jako předehru a i když už se potom znovu neudělám strašně se mi to líbí.
Takže není orál jako orál.A ti starší podle mých zkušeností ho umí líp.
Není tady
Ivčo, já moc nevěřím, že to u mě bude v technice... Mí partneři - někteří - to uměli fakt dobře (zvlášť můj současný "exděvkař" - viz kdysi mé první vlákno:-)))))... a pak taky ta lesbička, co mě kdysi sbalila
Osobně bych se takhle nejradši nechal uspávat.... a klidně denně ... teda krom dneška a tak, že
Upravil(a) L_aura (30. 7. 2008 16:47)
Není tady
Asi tak holky, na orálek nedám dopustit, baví mě to i kdyz sem kolikrát cetla ze nektere zeny se ho stiti snad ze je odpuzuje ho delat. Ja teda nevim, ale asi sou divne (dle meho mineni). Ale ja sem rada kdyz vidim jak se partner pod mym vedeni rozplyva blahem:-):-)
Není tady
Oooops, aled tu ide o to - nechať si ho robiť, čiže TY si pod JEHO vedením(resp. ústami ).
Není tady
Selima napsal(a):
Oooops, aled tu ide o to - nechať si ho robiť, čiže TY si pod JEHO vedením(resp. ústami ).
jasný, já jsem taky ráda pod jeho "vedenim" .. mysleno jako pod jeho rekneme snad i nadvládou;)... a on to umí a já dycky taky vzdychám blahem :-) jako predehra idealni ale i pri sexu krasne zpestreni
Není tady
tina napsal(a):
vedením - můj muž, když něco nemůžu po telefonu pochopit, mi říká, že si mě bude muset napojit na centrální zdroj informací - Sel, myslela jsi stejné vedení, jako on?
To som si nie istá....
Není tady
Nikol1ka napsal(a):
Selima napsal(a):
jasný, já jsem taky ráda pod jeho "vedenim" .. mysleno jako pod jeho rekneme snad i nadvládou;)... a on to umí a já dycky taky vzdychám blahem :-) jako predehra idealni ale i pri sexu krasne zpestreni
Není tady
Jak kdy, většinou vášnivý, prudký, drsný - se vším všudy .... občas něha, romatnika ... nesnáším nudu a stereotyp, potřebuju pořád nové a nové ...
Není tady
Ivča K. napsal(a):
Orální sex potřebuje mistra.Nebo spíš to chce si ho vycvičit,jak to má dělat.Mě taky s bývalým přítelem orální sex nebavil,protože tam něco šuchral a moc dlouho ho to nebavilo,ale s ním jsem zase dosáhla orgasmu při styku v poloze na koníčka.Můj nynější přítel zase umí tak bezvadně orál,že jsem hned a baví mě to i dál,mám to jako předehru a i když už se potom znovu neudělám strašně se mi to líbí.
Tak to je věrná pravda. Svému manželovi vždycky říkám, že je škoda, že není orální olympiáda. To by teda dovezl zlato!
Upravil(a) lueta (30. 7. 2008 23:49)
Není tady
Ivča K. napsal(a):
no ja nevim, mam starsiho, ktery by i podle poctu mych predchudkyn mel umet (moji predchozi v tomto smeru nestoji za zminku) a stejne mi to nic nerika...mam to rada trochu drsneji a k tomu se vic hodi jine veci nez jazyk...partnera to moc bavi, takze ho necham, ale nastesti vi, ze po chvili planeho olizovani ma trochu pritvrdit....
Není tady
lueta napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
Takže není orál jako orál.A ti starší podle mých zkušeností ho umí líp.Tak to je věrná pravda. Svému manželovi vždycky říkám, že je škoda, že není orální olympiáda. To by teda dovezl zlato!
ale pak bys musela asi řešit na jiném vlákně situaci, že mužík měl jinou
Není tady
a ne jednu
Není tady
Prečo? Myslíte, že Luet by nemohla robiť figurantku? Z akého dôvodu? Podjatosti? ... alebo?
Není tady
L_aura napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Ja jsem asi divná, ale mě orální sex, tedy, když mi to dělá on, nic moc neříká. Normálně bych u toho usnula, protože mě to spíš uspává.
Tak to partner neumí
Není tady
jindra napsal(a):
L_aura napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Tak to partner neumí
Tak to asi neuměli všichni (včetně té lesbičky, jak jsem psala ) Sakra, co se mi to zrcadlí?!
Není tady