6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tino, zeptat se mě, co chci k obědu a jestli by u ta místnost nepotřebovala vymalovat, tak končím
Není tady
Nicolas napsal(a):
:-))
Kiaro,
tobe se jeste nestalo, ze jsi pri sexu (ktery treba nebyl extra vzruso) mela myslenky na uplne neco jineho? Napr. co zitra nakoupit, kape kohoutek, nezapomnela jsem zamknout dvere od auta, maji deti vsechno sbalono na pionyrský tábor, musím dodělat ten obchod z ktereho vydělám 5 mil Kč...apod. nebo dokonce na jine muze.. :-)
Ja nevím, jestli opravdu trvat na tom, aby protejsek myslel na neco pekneho, kdyz se miluje se mnou. Samozřejmě zní lépe, kdy řekne, e myslí jen a jen na mě anebo na samé pěkné věci. Ale co je lepí, ocenit, e oddálil svůj orgasmus za pomocí mylenek na smetitě. Nebo být frustrován z toho, e se pokadé udělá do 2 minut a já si to vůbec neuiju?
Radeji fakt neříkat ve.
Nicolasi, klobouk dolů za to, jak jsi mě prokoukl Nicméně tyto mylenky přicházely a ke konci manelství, kdy el celý vztah kompletně se vím vudy do kopru a nesoulad v sexu se tak nějak svezl společně s daleko závanějími důvody
Není tady
KALIK napsal(a):
tino, zeptat se mě, co chci k obědu a jestli by u ta místnost nepotřebovala vymalovat, tak končím
malování neřeím páč spí býváme potmě - jen jsem chtěla říct, e u nás to mívá účinek právě opačný
Není tady
No, pokud to u vás funguje, tak je vechno gut, ale mě osobně by to asi dostalo
Není tady
Si představ, e by ti manílek udělal podobnou věc, kdybys byla třeba nahoře a on by ti řekl: "Miláčku, a skončí, tak mě přikrej"
Není tady
KALIK napsal(a):
Si představ, e by ti manílek udělal podobnou věc, kdybys byla třeba nahoře a on by ti řekl: "Miláčku, a skončí, tak mě přikrej"
Jj, paci paci fik fik .... "Ty woe vidis to, Massovi zhorel motor, sa na to mozem vysrat ..."
Legenda: klasicky sex bude zakonceny kaviarom
Není tady
KALIK napsal(a):
Tak já bych ho přikryla - ale ehličkou...
Není tady
"Miláčku, a skončí, tak mě přikrej"
... a poriadne mi ho pooblizuj, nech to nemame vsade na perinach
Není tady
tina napsal(a):
..."co chce zítra k obědu"...
Poslední slova před smrtí
Není tady
Tino, to je úasná hláka, docela mě to dostalo! (Jak je vidět, pokud to vyhovuje oběma stranám, je to ok.)
Není tady
KALIK napsal(a):
bych se mu asi zbořila smíchy - a navíc, u nás po "konci" zakrývá on mě
a jak tak koukám, mám dalí tipy - přítě se ho zeptám třeba, jak hrála Chelsea, nebo kam e to nakonec přestoupil Sionko
Není tady
Hm, koelga v práci si stěoval, e kdy u byl před vyvrchlením, zeptala se ho manelka: "U bude? Tak dělej, mě u to nebaví". Prý byl v momentě z manelky dole a od té doby spolu nespí. Ono jim to sice trochu neklape, ale tohle to docela porazilo.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Hm, koelga v práci si stěoval, e kdy u byl před vyvrchlením, zeptala se ho manelka: "U bude? Tak dělej, mě u to nebaví". Prý byl v momentě z manelky dole a od té doby spolu nespí. Ono jim to sice trochu neklape, ale tohle to docela porazilo.
Jsou chvíle, kdy se upřímnost fakt nevyplácí...
Blossom napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Nejsem si jista, jestli jsem se nekdy nevyjadrila podobne, ale nic hrozneho se nestalo. U typu, kterym to trva dele k temto situacim dochazi a hlavne pozor na alkohol , ten to jeste prodluzuje - osobni zkusenost.
Není tady
Ono je asi rozdiel medzi tým "Keď bdue, tak ma prikry..." To by som si asi urobila dobre a prikryla ho. I mui mají své dny...
Ale keby hudnral niečo ako "Kedy u bude? Mňa u to nebaví..." Tak to by videl! Dá sa to poveda jemnejie. "U mi tŕpne ruka, miláčik.... nedokrvujem sa..."
Není tady
Blossom napsal(a):
Modroočka napsal(a):
To není ani tak upřímnost, jako neomalenost a nejspí bych reagoval podobně. Ona upřímnost je pěkná věc, ale spousta věcí se dá říct normálně nekonfliktním způsobem i jako uráka a upřímností se bohuel často zaklínaj lidi, který rádi druhý uráej a shazujou.
Není tady
Jak tady mluvíte o oddálení orgasmu a na co kdo myslí při sexu, tak jsem si vzpomněla na pořad Asterky v rádiu, kde na tohle téma měla pořad...nestačila jsem zírat, kdy jeden povídá, e u toho počítá, druhej myslí na práci...
hned jsem běela za manelem, jaký e jsem uskutečnila objev a ptala se ho, jestli taky na něco takového myslí...prej násobí hooooooooodně velký numera ...no je fakt zkuste se udělat, kdy máte vyřeit kolik je 358 x 1269 ...od té doby mu občas říkám at si promrská násobilku
Není tady
Ivana*M napsal(a):
Blossom napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Nejsem si jista, jestli jsem se nekdy nevyjadrila podobne, ale nic hrozneho se nestalo. U typu, kterym to trva dele k temto situacim dochazi a hlavne pozor na alkohol , ten to jeste prodluzuje - osobni zkusenost.
hi hi, alkohol ja rada.. aspon dyl vydrzi ten muj je vetsinou hrozne rychle, i kdyz se prej snazi to oddalit.. ale me to neva... kolikrat kdyz jsem na nem, tak delam vsechno proto, aby se mu nepovedlo to oddalit i kdyz on je pak nestastnej, ze z toho nic nemam.. ale mam, ten pohled na nej jak je sviji je uzasnej....
Není tady
clavel napsal(a):
ale mam, ten pohled na nej jak je sviji je uzasnej....
jj, tak ten taky miluju
Není tady