Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#51 3. 8. 2008 19:48

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Moc rychlé...

Slavek17 napsal(a):

No jistě - řekněte svému muži, že muiluje jako králík - a skutečně pak bude soulož vypadat podle hesla: Osm vteřin a dost! .... tummenupp
tummenupp tummenupp tummenupp

Vím - a to naprosto jistě - že ten chlap naprosto žádný problém nemá.
A není to ani tak partnerky chyba, jako spíš "zásluha" ... a to je sakra rozdíl!!!
Její chyba by to byla, kdyby něco činila úmyslně.
Ona to však naštěstí kazí jen z neznalosti fungování lidské psychiky.

V páre majú väčšinou problém obaja, ak pravda chápu svoj vzah ako partnerský,  a nie ako súboj pohlaví(t.j. ako Slávek).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#52 3. 8. 2008 19:50

Sirius
Host

PetrHl napsal(a):

já měl s nebožkou také tento problém, sice to nebylo pár vteřin, ale prostě to bylo rychle.
Ale od té doby co nejsem s ní se tento problém již nikdy nevyskytl. Problém byl na 99.9 % v mojí hlavě, ale jak se tam dostal vůbec netuším smile

Člověče, až přídeš na to, kde se ten problém vzal, tak dej vědět. Jako bych tohle odněkud znal - ten problém.

#53 3. 8. 2008 20:01

Imaginary
♥♥-----

Slávku, působíš na mě ... ale asi tady ze mě dělᚠněkoho, kým nejsem smile
Přišla jsem sem s dotazem, na který čekám odpovědi.
To, že se tady rozpoutala takováto debata jsem sice nečekala, ale budiž.
Vadí mi tvé moralizování mojí osoby, nehledám tady svoji identitu, tak mě prosím neporovnávej se svou BM a nepředvídej mi nepřímo stejnou budoucnost jako má ona smile
Dík

A pokud ti vadí, že o svém/našem trápení nejenže před partnerem mluvím, ale hledám pomoc u ,,cizích" namísto toho, aby se ze mě stala nespokojená a nabručená rašple co drží pysk...nikdo tě nenutí sem psát smile

Upravil(a) Imaginary (3. 8. 2008 20:04)

Není tady

#54 3. 8. 2008 22:50

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Sirius napsal(a):

PetrHl napsal(a):

já měl s nebožkou také tento problém, sice to nebylo pár vteřin, ale prostě to bylo rychle.
Ale od té doby co nejsem s ní se tento problém již nikdy nevyskytl. Problém byl na 99.9 % v mojí hlavě, ale jak se tam dostal vůbec netuším smile

Člověče, až přídeš na to, kde se ten problém vzal, tak dej vědět. Jako bych tohle odněkud znal - ten problém.

já na to nepřijdu protože už je to pryč. Jak problém, tak žena lollollol
Asi to má dost společného se sebevědomím....

Není tady

#55 3. 8. 2008 23:01

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Slavek17 napsal(a):

Imaginary napsal(a):

Imaginary má dvě možnosti:
1) zamyslet se nad tím, co píše Slávek... a vyzkoušet to (Avšak pozor: Chválit neznamená lhát!!!)
2) zařídit se podle vašich chytrých rad a doporučení.

A nebo možnost třetí - pošlu mu odkaz na tuhle diskuzi, a si to přečte sám smile

Tak to je mi tě opravdu a hluboce líto... (teď už mi každopádně připomínᚠmoji BM).... kapitulation
Možná jsi stejně úžasná a skvělá, jako bývala kdysi i ona.
Jenže já jsem ten, kdo má dnes skvělou a milující partnerku.
Ona je sama.
(... a raději přesvědčuje sama sebe, že jí to tak vyhovuje... )
vissla

Proč je mi tě líto? - Protože z tvé odpovědi je zřejmé, že nehledᚠřešení, hledᚠalibi.

chlape klid, nezdá se mi že by Imaginary hledala alibi.
Snaží se s problémem něco dělat, a s tím my dva z minulosti zkušenosti nemáme, aby se naše ženy snažily něco řešit, že? wink. storstark
Tak jí neměj za zlé že se ptá a řeší místo toho aby udělala to co je jednodušší - řekla dost a spálila most

Není tady

#56 4. 8. 2008 7:47

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

PetrHl napsal(a):

to chce trénink, přítel by měl vnímat a ovládat hlavně sám sebe a když pocítí, že se to blíží, tak prostě přestat nebo si představit něco hnusného, tím se zaručeně vzrušení sníží a vyvrcholení oddálí. Řešil jsem to svého času uplně stejně a pomohlo to. Anebo je ještě jedna možnost - kondom sníží citlivost docela hodně.
Lehce prodloužit předehru také není na škodu.
Držím palce a se zadaří smile
PS: a kdyby si chtěl přítel nechat udělat obřízku, tak by mu to v problému přílišné citlivosti na penisu hodně pomohlo

Tak to je drsný big_smile Co bych pak z toho sexu měl, kdybych v těch nejpříjemnějších chvílích měl myslet na něco hnusného. Takováto výhybka je tedy maso.

No, osobně si myslím, že na začátku měl partner obavu, aby nezklamal, byl nervózní a tudíž vydržel mnohem déle. 4asem se přestal bát a strachovat a proto tak krátká doba. Měl jsem na začátku svého sexuálního života to samý. Jakmile člověk přestane řešit a začne si užívat, jde všechno mnohem snáz big_smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#57 4. 8. 2008 7:48

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Bety napsal(a):

Ne, můj manžel si mě ponechal již 32 let a problémy v sexuální oblasti nemáme žádné, ale podle toho co píšeš tak bych řekla že ty ano, tipovala bych že 2 minuty jsou pro tebe úspěchem!

Ale no tak, proč to napadání roll

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#58 4. 8. 2008 7:49

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Jinak na prodloužení sexu doporučuji onanii před samotným aktem a třeba i společnou smile

Není tady

#59 4. 8. 2008 9:12

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Imaginary napsal(a):

Vadí mi tvé moralizování mojí osoby, nehledám tady svoji identitu, tak mě prosím neporovnávej se svou BM a nepředvídej mi nepřímo stejnou budoucnost jako má ona smile
Dík

V životních zkušenostech žádné moralizování nevidím.... vissla dumbom lyssna
Napsal jsem, že je mi tě líto - podle mého názoru nechceš brát na sebe zodpovědnost.
(viz.: A nebo možnost třetí - pošlu mu odkaz na tuhle diskuzi, a si to přečte sám.. ).
- jak už jsem napsal, vem si z toho, co chceš.

Není tady

#60 4. 8. 2008 9:40

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Slavek17 napsal(a):

Imaginary napsal(a):

Dík

Napsal jsem, že je mi tě líto - podle mého názoru nechceš brát na sebe zodpovědnost.
(viz.: A nebo možnost třetí - pošlu mu odkaz na tuhle diskuzi, a si to přečte sám.. ).

Ahoj Imaginary,

můj první přítel měl podobný problém - vyvrcholil po pár minutách. Řešili jsme to tak, že jsem ho v rámci předehry nejdříve uspokojila rukou nebo orálně a pak se teprve šlo na věc. Držím palce tummenupp

S.

Není tady

#61 4. 8. 2008 10:03

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

PetrHl napsal(a):

to chce trénink, přítel by měl vnímat a ovládat hlavně sám sebe a když pocítí, že se to blíží, tak prostě přestat nebo si představit něco hnusného, tím se zaručeně vzrušení sníží a vyvrcholení oddálí. Řešil jsem to svého času uplně stejně a pomohlo to. Anebo je ještě jedna možnost - kondom sníží citlivost docela hodně.
Lehce prodloužit předehru také není na škodu.
Držím palce a se zadaří smile
PS: a kdyby si chtěl přítel nechat udělat obřízku, tak by mu to v problému přílišné citlivosti na penisu hodně pomohlo

Tak to je drsný big_smile Co bych pak z toho sexu měl, kdybych v těch nejpříjemnějších chvílích měl myslet na něco hnusného. Takováto výhybka je tedy maso.

No, osobně si myslím, že na začátku měl partner obavu, aby nezklamal, byl nervózní a tudíž vydržel mnohem déle. 4asem se přestal bát a strachovat a proto tak krátká doba. Měl jsem na začátku svého sexuálního života to samý. Jakmile člověk přestane řešit a začne si užívat, jde všechno mnohem snáz big_smile

Kaliku, moc dobře si pamatuju na co jsem začal myslet abych snížil svou vzrušivost - představil jsem si smradlavé smetiště lollollol ale musel jsem v přesnou chvíli, být to o vteřinku později tak už bylo pozdě a nešlo to zadržet
smile. Ale jasné je že tento "problém" je asi vždy v hlavě chlapa

Není tady

#62 4. 8. 2008 10:16

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

sandra napsal(a):

Ahoj Imaginary,

můj první přítel měl podobný problém - vyvrcholil po pár minutách. Řešili jsme to tak, že jsem ho v rámci předehry nejdříve uspokojila rukou nebo orálně a pak se teprve šlo na věc. Držím palce tummenupp

S.

Přesně - tak tohle je konstruktivní přístup ..... tummenupp stolt rock ... takový skutečně partnerský, který počítá s rovnocenným podílem obou stran na tom, jak dalece bude sex uspokojivý.

Díky Sandro, ačkoli přece jen... - Nemělo tam být spíše: "My měli podobný problém"?! ... tongue

Není tady

#63 4. 8. 2008 11:28

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Web

mashanka napsal(a):

Ronja napsal(a):

mashanka napsal(a):

Spíše jsem zažila déle.... --------------- to jsi musela být pěkně odřená lol

No že ty bereš 2 minuty jako normál neznamená že to stačí i ostatním reta

Neříkám, že to tak já beru, říkám, že pokud věci plynou přirozeně, prostě to tak je. Možná 3 minuty, možná 5, ale rozhodně ne 20. To už je jen o tom, přesně, jak píšeš, aby to té ženě stačilo, aby byl za toho správného, předpisového bejka. Pak si ovšem nestěžujte, že muži nestojí o sex, jak je to v každém druhém fóru. Prostě jim to tím vyžadováním zprotivíte - to je celé.

No, pokud sex bezne trva max.5 min, neni divu, ze si tolik zen stezuje , ze nema orgasmus, za 5 min, se to tezko povede.

Není tady

#64 4. 8. 2008 11:41

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Marjápanno, já VĚDĚT, že se se mnou partner miluje a ke konci milování mu před očima vytane smradlavé smetiště lol lol lol tak by to skutečně bylo moje poslední milování s tým oným lol lol lol
V době kondomů a znecitlivujících gelů by snad neměl být problém tyhle pomůcky začít používat. Notabene když existují i jiné praktiky, které oba partnery dokáží dostatečně uspokojit stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#65 4. 8. 2008 12:02

lepista
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

Marjápanno, já VĚDĚT, že se se mnou partner miluje a ke konci milování mu před očima vytane smradlavé smetiště lol lol lol tak by to skutečně bylo moje poslední milování s tým oným lol lol lol

Někdy je lepší nevědět, na co ten druhý myslí. Vzpomněla jsem na jednu prastarou situaci, která se mi stala kdysi dávno, když jsem studovala. S mým bývalým přítelem jsme se milovali a on se mě najednou zeptal, na co právě myslím. A já to bohužel spontánně řekla. A bylo málem po. Má myšlenka v tu chvíli, kdy se zeptal, byla, že má stejný odstín barvy kůže jako ta mrtvola, co jsem měla ten den na pitevně na stole.

Není tady

#66 4. 8. 2008 12:04

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

lol Se mu nedivím big_smile

Není tady

#67 4. 8. 2008 12:23

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Njn, mimoděk a nevědomky dochází k situacím, na které oba dva zúčastnění vzpomínají ještě po letech lol

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#68 4. 8. 2008 14:07

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

:-))

Kiaro,

tobe se jeste nestalo, ze jsi pri sexu (ktery treba nebyl extra vzruso) mela myslenky na uplne neco jineho? Napr. co zitra nakoupit, kape kohoutek, nezapomnela jsem zamknout dvere od auta, maji deti vsechno sbalono na pionyrský tábor, musím dodělat ten obchod z ktereho vydělám 5 mil Kč...apod. nebo dokonce na jine muze.. :-)

Ja nevím, jestli opravdu trvat na tom, aby protejsek myslel na neco pekneho, kdyz se miluje se mnou. Samozřejmě zní lépe, když řekne, že myslí jen a jen na mě anebo na samé pěkné věci. Ale co je lepší, ocenit, že oddálil svůj orgasmus za pomocí myšlenek na smetiště. Nebo být frustrován z toho, že se pokaždé udělá do 2 minut a já si to vůbec neužiju?
Radeji fakt neříkat vše.

Není tady

#69 4. 8. 2008 18:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Slavek17 napsal(a):

Imaginary napsal(a):

Dík

A mne ja zasa žúto tvojej partnerky a všetkých, s ktorými komunikuješ - podža mňa nikomu nedᚠdýcha, vyrábaš si promptne domnienky a presviedčaš všetkých vrátane seba, že sú objektívnou pravdou - nie si učitež? Podža mňa mᚠučitežský syndróm.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#70 4. 8. 2008 18:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Nicolas napsal(a):

Kiaro,

tobe se jeste nestalo, ze jsi pri sexu (ktery treba nebyl extra vzruso) mela myslenky na uplne neco jineho? Napr. co zitra nakoupit, kape kohoutek, nezapomnela jsem zamknout dvere od auta, maji deti vsechno sbalono na pionyrský tábor, musím dodělat ten obchod z ktereho vydělám 5 mil Kč...apod. nebo dokonce na jine muze.. :-)

Ja nevím, jestli opravdu trvat na tom, aby protejsek myslel na neco pekneho, kdyz se miluje se mnou. Samozřejmě zní lépe, když řekne, že myslí jen a jen na mě anebo na samé pěkné věci. Ale co je lepší, ocenit, že oddálil svůj orgasmus za pomocí myšlenek na smetiště. Nebo být frustrován z toho, že se pokaždé udělá do 2 minut a já si to vůbec neužiju?
Radeji fakt neříkat vše.

Mne teda hádam nikdy, akurát minule prvý raz,  a úplne ma to vydesilo.... Asi starnem! graterkapitulation O chvížu už budem musie spomína, prečo vlastne robíme tie smiešne pohyby. usch

Brita

Není tady

#71 4. 8. 2008 18:29

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

V době kondomů a znecitlivujících gelů by snad neměl být problém tyhle pomůcky začít používat. Notabene když existují i jiné praktiky, které oba partnery dokáží dostatečně uspokojit stolt

Víš, ony ty představy nebyly ani tak kvuli partnerce jako kvuli sobě samému, partnerka tou dobou byla již dávno uspokojena smile.
Zapla pánu bohu že si lidi nevidí do hlavy. Věřím žes to nemyslela tak že jsi vždy myšlenkami na místě, protože to to nikdo neuvěří. A je dost rozdíl být myšlenkami jinde kvuli prodloužení činnosti příjemné pro oba než ležet jako prkno a v duchu nakupovat, vařit .....................

Není tady

#72 4. 8. 2008 18:31

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

lepista napsal(a):

Kiara napsal(a):

Někdy je lepší nevědět, na co ten druhý myslí. Vzpomněla jsem na jednu prastarou situaci, která se mi stala kdysi dávno, když jsem studovala. S mým bývalým přítelem jsme se milovali a on se mě najednou zeptal, na co právě myslím. A já to bohužel spontánně řekla. A bylo málem po. Má myšlenka v tu chvíli, kdy se zeptal, byla, že má stejný odstín barvy kůže jako ta mrtvola, co jsem měla ten den na pitevně na stole.

lollollol - a pak že není někdy lepší lhát......

Není tady

#73 4. 8. 2008 20:28

Astra
♥♥♥♥♥--

Nicolas napsal(a):

Kiaro,

Radeji fakt neříkat vše.

V sexu musí být nějaké souznění, jak se můžu soustředit na sex, když přitom řeším nákupy, kohoutek a další starosti ? Není příjemná předehra, nemůže být uvolnění. Potom se nedivím, že jsou některé odřené. Než takový sex, tak raději nic, připadala bych si jak podržtaška dumbom

Každý chce být šastný. Aby toho dosáhl, musí především vědět, co vlastně štěstí je.

Není tady

#74 4. 8. 2008 21:32

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

já když "ve víru vášně" položím otázku "co chceš zítra k obědu", tak partner zrychlí na třetí kosmickou smile (asi si říká, že mi takové hloupé otázky vymlátí z hlavy smile ) - ale už se z toho stal takový nᚠrituál, pokud zrovna nejsme rozhodnutí brát milování smrtelně vážně smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#75 4. 8. 2008 23:18

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Imaginary napsal(a):

Ahoj.
S přítelem sexuálně žiju něco kolem jednoho roku. Známe se mnohem déle.
Asi před měsícem se začalo stávat téměř pravidelností, že přítel vyvrcholí i např. 2 minuty po začátku ,,styku".
Je mu 22 let.
Přede mnou měl i jiné partnerky a říkal, že se mu to nikdy nestávalo.
Teď je to u nás pravidelností, ale dříve to tak nebývalo, vydržel mnohem déle.
Bavíme se o tom, ale nemůžeme přijít na to, jak to změnit /nebo spíš vrátit do normálu/.
Já si myslím, že se na to pokaždé tak moc soustředí, že se to zákonitě po****e.
Oba nás to moc trápí, poradíte?
Díky Im.

No ja taky dlouho nevydrzim berou me krece do nohou.dumbom

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí