1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Slavek17 napsal(a):
No jistě - řekněte svému mui, e muiluje jako králík - a skutečně pak bude soulo vypadat podle hesla: Osm vteřin a dost! ....
![]()
![]()
Vím - a to naprosto jistě - e ten chlap naprosto ádný problém nemá.
A není to ani tak partnerky chyba, jako spí "zásluha" ... a to je sakra rozdíl!!!
Její chyba by to byla, kdyby něco činila úmyslně.
Ona to vak natěstí kazí jen z neznalosti fungování lidské psychiky.
V páre majú väčinou problém obaja, ak pravda chápu svoj vzah ako partnerský, a nie ako súboj pohlaví(t.j. ako Slávek).
Není tady
PetrHl napsal(a):
já měl s nebokou také tento problém, sice to nebylo pár vteřin, ale prostě to bylo rychle.
Ale od té doby co nejsem s ní se tento problém ji nikdy nevyskytl. Problém byl na 99.9 % v mojí hlavě, ale jak se tam dostal vůbec netuím
Člověče, a příde na to, kde se ten problém vzal, tak dej vědět. Jako bych tohle odněkud znal - ten problém.
Slávku, působí na mě ... ale asi tady ze mě dělá někoho, kým nejsem
Přila jsem sem s dotazem, na který čekám odpovědi.
To, e se tady rozpoutala takováto debata jsem sice nečekala, ale budi.
Vadí mi tvé moralizování mojí osoby, nehledám tady svoji identitu, tak mě prosím neporovnávej se svou BM a nepředvídej mi nepřímo stejnou budoucnost jako má ona
Dík
A pokud ti vadí, e o svém/naem trápení nejene před partnerem mluvím, ale hledám pomoc u ,,cizích" namísto toho, aby se ze mě stala nespokojená a nabručená raple co drí pysk...nikdo tě nenutí sem psát
Upravil(a) Imaginary (3. 8. 2008 20:04)
Není tady
Sirius napsal(a):
PetrHl napsal(a):
já měl s nebokou také tento problém, sice to nebylo pár vteřin, ale prostě to bylo rychle.
Ale od té doby co nejsem s ní se tento problém ji nikdy nevyskytl. Problém byl na 99.9 % v mojí hlavě, ale jak se tam dostal vůbec netuímČlověče, a příde na to, kde se ten problém vzal, tak dej vědět. Jako bych tohle odněkud znal - ten problém.
já na to nepřijdu protoe u je to pryč. Jak problém, tak ena
Asi to má dost společného se sebevědomím....
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Imaginary napsal(a):
Imaginary má dvě monosti:
1) zamyslet se nad tím, co píe Slávek... a vyzkouet to (Avak pozor: Chválit neznamená lhát!!!)
2) zařídit se podle vaich chytrých rad a doporučení.
A nebo monost třetí - polu mu odkaz na tuhle diskuzi, a si to přečte sámTak to je mi tě opravdu a hluboce líto... (teď u mi kadopádně připomíná moji BM)....
Moná jsi stejně úasná a skvělá, jako bývala kdysi i ona.
Jene já jsem ten, kdo má dnes skvělou a milující partnerku.
Ona je sama.
(... a raději přesvědčuje sama sebe, e jí to tak vyhovuje... )
Proč je mi tě líto? - Protoe z tvé odpovědi je zřejmé, e nehledá řeení, hledá alibi.
chlape klid, nezdá se mi e by Imaginary hledala alibi.
Snaí se s problémem něco dělat, a s tím my dva z minulosti zkuenosti nemáme, aby se nae eny snaily něco řeit, e? .
Tak jí neměj za zlé e se ptá a řeí místo toho aby udělala to co je jednoduí - řekla dost a spálila most
Není tady
PetrHl napsal(a):
to chce trénink, přítel by měl vnímat a ovládat hlavně sám sebe a kdy pocítí, e se to blíí, tak prostě přestat nebo si představit něco hnusného, tím se zaručeně vzruení sníí a vyvrcholení oddálí. Řeil jsem to svého času uplně stejně a pomohlo to. Anebo je jetě jedna monost - kondom sníí citlivost docela hodně.
Lehce prodlouit předehru také není na kodu.
Drím palce a se zadaří
PS: a kdyby si chtěl přítel nechat udělat obřízku, tak by mu to v problému příliné citlivosti na penisu hodně pomohlo
Tak to je drsný Co bych pak z toho sexu měl, kdybych v těch nejpříjemnějích chvílích měl myslet na něco hnusného. Takováto výhybka je tedy maso.
No, osobně si myslím, e na začátku měl partner obavu, aby nezklamal, byl nervózní a tudí vydrel mnohem déle. 4asem se přestal bát a strachovat a proto tak krátká doba. Měl jsem na začátku svého sexuálního ivota to samý. Jakmile člověk přestane řeit a začne si uívat, jde vechno mnohem snáz
Není tady
Bety napsal(a):
Ne, můj manel si mě ponechal ji 32 let a problémy v sexuální oblasti nemáme ádné, ale podle toho co píe tak bych řekla e ty ano, tipovala bych e 2 minuty jsou pro tebe úspěchem!
Ale no tak, proč to napadání
Není tady
Jinak na prodlouení sexu doporučuji onanii před samotným aktem a třeba i společnou
Není tady
Imaginary napsal(a):
![]()
Vadí mi tvé moralizování mojí osoby, nehledám tady svoji identitu, tak mě prosím neporovnávej se svou BM a nepředvídej mi nepřímo stejnou budoucnost jako má ona
Dík
V ivotních zkuenostech ádné moralizování nevidím....
Napsal jsem, e je mi tě líto - podle mého názoru nechce brát na sebe zodpovědnost.
(viz.: A nebo monost třetí - polu mu odkaz na tuhle diskuzi, a si to přečte sám.. ).
- jak u jsem napsal, vem si z toho, co chce.
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Imaginary napsal(a):
![]()
DíkV ivotních zkuenostech ádné moralizování nevidím....
![]()
![]()
Napsal jsem, e je mi tě líto - podle mého názoru nechce brát na sebe zodpovědnost.
(viz.: A nebo monost třetí - polu mu odkaz na tuhle diskuzi, a si to přečte sám.. ).
Ahoj Imaginary,
můj první přítel měl podobný problém - vyvrcholil po pár minutách. Řeili jsme to tak, e jsem ho v rámci předehry nejdříve uspokojila rukou nebo orálně a pak se teprve lo na věc. Drím palce
S.
Není tady
KALIK napsal(a):
PetrHl napsal(a):
to chce trénink, přítel by měl vnímat a ovládat hlavně sám sebe a kdy pocítí, e se to blíí, tak prostě přestat nebo si představit něco hnusného, tím se zaručeně vzruení sníí a vyvrcholení oddálí. Řeil jsem to svého času uplně stejně a pomohlo to. Anebo je jetě jedna monost - kondom sníí citlivost docela hodně.
Lehce prodlouit předehru také není na kodu.
Drím palce a se zadaří
PS: a kdyby si chtěl přítel nechat udělat obřízku, tak by mu to v problému příliné citlivosti na penisu hodně pomohloTak to je drsný
Co bych pak z toho sexu měl, kdybych v těch nejpříjemnějích chvílích měl myslet na něco hnusného. Takováto výhybka je tedy maso.
No, osobně si myslím, e na začátku měl partner obavu, aby nezklamal, byl nervózní a tudí vydrel mnohem déle. 4asem se přestal bát a strachovat a proto tak krátká doba. Měl jsem na začátku svého sexuálního ivota to samý. Jakmile člověk přestane řeit a začne si uívat, jde vechno mnohem snáz
Kaliku, moc dobře si pamatuju na co jsem začal myslet abych sníil svou vzruivost - představil jsem si smradlavé smetitě ale musel jsem v přesnou chvíli, být to o vteřinku později tak u bylo pozdě a nelo to zadret
. Ale jasné je e tento "problém" je asi vdy v hlavě chlapa
Není tady
sandra napsal(a):
Ahoj Imaginary,
můj první přítel měl podobný problém - vyvrcholil po pár minutách. Řeili jsme to tak, e jsem ho v rámci předehry nejdříve uspokojila rukou nebo orálně a pak se teprve lo na věc. Drím palce
S.
Přesně - tak tohle je konstruktivní přístup .....
... takový skutečně partnerský, který počítá s rovnocenným podílem obou stran na tom, jak dalece bude sex uspokojivý.
Díky Sandro, ačkoli přece jen... - Nemělo tam být spíe: "My měli podobný problém"?! ...
Není tady
mashanka napsal(a):
Ronja napsal(a):
mashanka napsal(a):
Spíe jsem zaila déle.... --------------- to jsi musela být pěkně odřená
No e ty bere 2 minuty jako normál neznamená e to stačí i ostatním
Neříkám, e to tak já beru, říkám, e pokud věci plynou přirozeně, prostě to tak je. Moná 3 minuty, moná 5, ale rozhodně ne 20. To u je jen o tom, přesně, jak píe, aby to té eně stačilo, aby byl za toho správného, předpisového bejka. Pak si ovem nestěujte, e mui nestojí o sex, jak je to v kadém druhém fóru. Prostě jim to tím vyadováním zprotivíte - to je celé.
No, pokud sex bezne trva max.5 min, neni divu, ze si tolik zen stezuje , ze nema orgasmus, za 5 min, se to tezko povede.
Není tady
Marjápanno, já VĚDĚT, e se se mnou partner miluje a ke konci milování mu před očima vytane smradlavé smetitě
tak by to skutečně bylo moje poslední milování s tým oným
V době kondomů a znecitlivujících gelů by snad neměl být problém tyhle pomůcky začít pouívat. Notabene kdy existují i jiné praktiky, které oba partnery dokáí dostatečně uspokojit
Není tady
Kiara napsal(a):
Marjápanno, já VĚDĚT, e se se mnou partner miluje a ke konci milování mu před očima vytane smradlavé smetitě
![]()
![]()
![]()
![]()
Někdy je lepí nevědět, na co ten druhý myslí. Vzpomněla jsem na jednu prastarou situaci, která se mi stala kdysi dávno, kdy jsem studovala. S mým bývalým přítelem jsme se milovali a on se mě najednou zeptal, na co právě myslím. A já to bohuel spontánně řekla. A bylo málem po. Má mylenka v tu chvíli, kdy se zeptal, byla, e má stejný odstín barvy kůe jako ta mrtvola, co jsem měla ten den na pitevně na stole.
Není tady
Se mu nedivím
Není tady
Njn, mimoděk a nevědomky dochází k situacím, na které oba dva zúčastnění vzpomínají jetě po letech
Není tady
:-))
Kiaro,
tobe se jeste nestalo, ze jsi pri sexu (ktery treba nebyl extra vzruso) mela myslenky na uplne neco jineho? Napr. co zitra nakoupit, kape kohoutek, nezapomnela jsem zamknout dvere od auta, maji deti vsechno sbalono na pionyrský tábor, musím dodělat ten obchod z ktereho vydělám 5 mil Kč...apod. nebo dokonce na jine muze.. :-)
Ja nevím, jestli opravdu trvat na tom, aby protejsek myslel na neco pekneho, kdyz se miluje se mnou. Samozřejmě zní lépe, kdy řekne, e myslí jen a jen na mě anebo na samé pěkné věci. Ale co je lepí, ocenit, e oddálil svůj orgasmus za pomocí mylenek na smetitě. Nebo být frustrován z toho, e se pokadé udělá do 2 minut a já si to vůbec neuiju?
Radeji fakt neříkat ve.
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Imaginary napsal(a):
![]()
DíkV ivotních zkuenostech ádné moralizování nevidím....
![]()
![]()
A mne ja zasa žúto tvojej partnerky a vetkých, s ktorými komunikuje - podža mňa nikomu nedá dýcha, vyrába si promptne domnienky a presviedča vetkých vrátane seba, e sú objektívnou pravdou - nie si učitež? Podža mňa má učitežský syndróm.
Není tady
Nicolas napsal(a):
Kiaro,
tobe se jeste nestalo, ze jsi pri sexu (ktery treba nebyl extra vzruso) mela myslenky na uplne neco jineho? Napr. co zitra nakoupit, kape kohoutek, nezapomnela jsem zamknout dvere od auta, maji deti vsechno sbalono na pionyrský tábor, musím dodělat ten obchod z ktereho vydělám 5 mil Kč...apod. nebo dokonce na jine muze.. :-)
Ja nevím, jestli opravdu trvat na tom, aby protejsek myslel na neco pekneho, kdyz se miluje se mnou. Samozřejmě zní lépe, kdy řekne, e myslí jen a jen na mě anebo na samé pěkné věci. Ale co je lepí, ocenit, e oddálil svůj orgasmus za pomocí mylenek na smetitě. Nebo být frustrován z toho, e se pokadé udělá do 2 minut a já si to vůbec neuiju?
Radeji fakt neříkat ve.
Mne teda hádam nikdy, akurát minule prvý raz, a úplne ma to vydesilo.... Asi starnem! O chvížu u budem musie spomína, prečo vlastne robíme tie smiene pohyby.
Není tady
Kiara napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
V době kondomů a znecitlivujících gelů by snad neměl být problém tyhle pomůcky začít pouívat. Notabene kdy existují i jiné praktiky, které oba partnery dokáí dostatečně uspokojit
Ví, ony ty představy nebyly ani tak kvuli partnerce jako kvuli sobě samému, partnerka tou dobou byla ji dávno uspokojena .
Zapla pánu bohu e si lidi nevidí do hlavy. Věřím es to nemyslela tak e jsi vdy mylenkami na místě, protoe to to nikdo neuvěří. A je dost rozdíl být mylenkami jinde kvuli prodlouení činnosti příjemné pro oba ne leet jako prkno a v duchu nakupovat, vařit .....................
Není tady
lepista napsal(a):
Kiara napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
Někdy je lepí nevědět, na co ten druhý myslí. Vzpomněla jsem na jednu prastarou situaci, která se mi stala kdysi dávno, kdy jsem studovala. S mým bývalým přítelem jsme se milovali a on se mě najednou zeptal, na co právě myslím. A já to bohuel spontánně řekla. A bylo málem po. Má mylenka v tu chvíli, kdy se zeptal, byla, e má stejný odstín barvy kůe jako ta mrtvola, co jsem měla ten den na pitevně na stole.
- a pak e není někdy lepí lhát......
Není tady
Nicolas napsal(a):
Kiaro,
Radeji fakt neříkat ve.
V sexu musí být nějaké souznění, jak se můu soustředit na sex, kdy přitom řeím nákupy, kohoutek a dalí starosti ? Není příjemná předehra, nemůe být uvolnění. Potom se nedivím, e jsou některé odřené. Ne takový sex, tak raději nic, připadala bych si jak podrtaka
Není tady
já kdy "ve víru váně" poloím otázku "co chce zítra k obědu", tak partner zrychlí na třetí kosmickou (asi si říká, e mi takové hloupé otázky vymlátí z hlavy
) - ale u se z toho stal takový ná rituál, pokud zrovna nejsme rozhodnutí brát milování smrtelně váně
Není tady
Imaginary napsal(a):
Ahoj.
S přítelem sexuálně iju něco kolem jednoho roku. Známe se mnohem déle.
Asi před měsícem se začalo stávat téměř pravidelností, e přítel vyvrcholí i např. 2 minuty po začátku ,,styku".
Je mu 22 let.
Přede mnou měl i jiné partnerky a říkal, e se mu to nikdy nestávalo.
Teď je to u nás pravidelností, ale dříve to tak nebývalo, vydrel mnohem déle.
Bavíme se o tom, ale nemůeme přijít na to, jak to změnit /nebo spí vrátit do normálu/.
Já si myslím, e se na to pokadé tak moc soustředí, e se to zákonitě po****e.
Oba nás to moc trápí, poradíte?
Díky Im.
No ja taky dlouho nevydrzim berou me krece do nohou.
Není tady