6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Samozřejmě, a to dělají třeba dvě hodiny, pokud JIM (oběma) to vyhovuje. Ovem, jak vyplývá z původního příspěvku, slečna vyaduje víc, ne mladíkovi dovoluje jeho tělo - a tam je problém. Nutit ho při tom myslet na kdeco, protoe ona chce půl hodiny, to nevím, jestli by mě nepřela chu. Ostatně, bůhví, na co tedy myslí, e je hotový tak brzy - to je zase druhá věc.
Slečna nevyaduje víc, slečna by byla moc ráda, kdyby si její přítel mohl uít sex bez toho, aby si vyčítal, e vydrí málo /podle něj - a i podle slečny - i pro mě jsou 2 minuty bohuel málo, pokud vezmu v potaz ten fakt, e je to tak u kadého milování/.
Není to o tom, co JÁ chci, ale co OBA chceme.
Psala jsem, e přítele to trápí taky, take o nějakém NUCENÍ nemůe být ani řeč.
A na co tedy myslí? Jemu to přeci nedovoluje jeho tělo, jak jsi chytře napsala, ty o sexu přece hodně ví...
Není tady
Imaginary napsal(a):
Samozřejmě, a to dělají třeba dvě hodiny, pokud JIM (oběma) to vyhovuje. Ovem, jak vyplývá z původního příspěvku, slečna vyaduje víc, ne mladíkovi dovoluje jeho tělo - a tam je problém. Nutit ho při tom myslet na kdeco, protoe ona chce půl hodiny, to nevím, jestli by mě nepřela chu. Ostatně, bůhví, na co tedy myslí, e je hotový tak brzy - to je zase druhá věc.
Slečna nevyaduje víc, slečna by byla moc ráda, kdyby si její přítel mohl uít sex bez toho, aby si vyčítal, e vydrí málo /podle něj - a i podle slečny - i pro mě jsou 2 minuty bohuel málo, pokud vezmu v potaz ten fakt, e je to tak u kadého milování/.
Není to o tom, co JÁ chci, ale co OBA chceme.
Psala jsem, e přítele to trápí taky, take o nějakém NUCENÍ nemůe být ani řeč.
A na co tedy myslí? Jemu to přeci nedovoluje jeho tělo, jak jsi chytře napsala, ty o sexu přece hodně ví...
aha - slečna by byla moc ráda, to není vyadování, to je fakt
Pro tebe asi ne, ale 20t letý kluk, do značné míry vlastně kadý chlap, místo byla bych moc ráda, slyí MUSÍ, jinak nestojí za nic. A nemusí to ani slyet, stačí jen to vědomí. Tak to prostě je. Pokud se tahle věc začne přehnaně řeit, jedině se zhorí. Sexu prostě vládne psychika a čím víc se něco pitvá, tím je to horí
Není tady
Z vlastní zkuenosti vím, e cviky na prodlouení styku nefungují
Co ale trochu funguje je znecitlivující mast, která se natírá nějakou dobu před sexem, co je často dost nepraktické Pokud já plánuju sex, tak větinou zrovna, protoe u třeba za 15 minut na něj nemám chu.
Pak jetě existují lubrikační gely se znecitlivujícím účinkem, je to méně účinné, ne masti, ale manel ji rád pouívá.
Není tady
Mashanko, nechápu, co je pro tebe tak nepochopitelné na tom, e příteli od Imaginary nejde "jenom o sex", ale i o společně proité krásné chvilky, o nádherné milování, které si dokáí dlouho vychutnat. Navíc nevím, jaké má zkuenosti ty, ale já aspoň o svém partnerovi můu s čistým svědomím, e to myslí opravdu upřímně, říct, e ho mrzí, kdy orgasmu nedosáhnu já; jak jistě ví, orgasmus partnera je mnohdy ceněn nad ten vlastní.
Opravdu si nemyslím, e by Imaginary do svého přítele tolik dula, e by to kdoví kdy rozebírala. Spí bych řekla, e přítele samotného to tve, a jakmile je "po", řekne si "sakra..miláčku promiň, u zase... mrzí mě, e u nemůeme pokračovat". Ale pokud ti pravděpodobnějí přijde verze, e se Imag. najednou někdy vytasí s tím - "ví, mám k tomu naemu milování výhrady. Já to prostě za ty dvě minuty nestihnu a byla bych moc ráda, kdyby ses trochu snail, abych si to uila i já." a začnou to, jak říká, "přehnaně řeit", tak prosím. To nevím ani já, ani ty. To ví jenom Imaginary sama.
Jinak Imaginary nebyla ta, která ho chtěla "nutit myslet na kde co " - s tou matikou přiel někdo jiný, a kdy to tak vyhovuje jim, proč ne. Nějak mi z toho příspěvku nevyznívalo, e by tím daný partner tak trpěl třeba mu to za to stojí, myslet "na kde co" a potom si vychutnat nádherný společný orgasmus.
Taky jsem moc nepochopila tvou poznámku "Ostatně, bůhví, na co tedy myslí, e je hotový tak brzy" - třeba na PP neboli prsatou Pamelu nebo tak nějak?? A proč by to dělal, kdy "má to vědomí, e Imaginary na něho tlačí, aby se neshodil, jak je neschopný"?? Moc ti to nedává smysl....
Není tady
Imaginary napsal(a):
Ahoj.
S přítelem sexuálně iju něco kolem jednoho roku. Známe se mnohem déle.
Asi před měsícem se začalo stávat téměř pravidelností, e přítel vyvrcholí i např. 2 minuty po začátku ,,styku".
Je mu 22 let.
Přede mnou měl i jiné partnerky a říkal, e se mu to nikdy nestávalo.
Teď je to u nás pravidelností, ale dříve to tak nebývalo, vydrel mnohem déle.
Bavíme se o tom, ale nemůeme přijít na to, jak to změnit /nebo spí vrátit do normálu/.
Já si myslím, e se na to pokadé tak moc soustředí, e se to zákonitě po****e.
Oba nás to moc trápí, poradíte?
Díky Im.
to chce trénink, přítel by měl vnímat a ovládat hlavně sám sebe a kdy pocítí, e se to blíí, tak prostě přestat nebo si představit něco hnusného, tím se zaručeně vzruení sníí a vyvrcholení oddálí. Řeil jsem to svého času uplně stejně a pomohlo to. Anebo je jetě jedna monost - kondom sníí citlivost docela hodně.
Lehce prodlouit předehru také není na kodu.
Drím palce a se zadaří
PS: a kdyby si chtěl přítel nechat udělat obřízku, tak by mu to v problému příliné citlivosti na penisu hodně pomohlo
Upravil(a) PetrHl (3. 8. 2008 13:08)
Není tady
Výborně PetřeH! Řekl jsi lépe to, o co jsem se pokouela já.
Není tady
Marianne napsal(a):
Mashanko, nechápu, co je pro tebe tak nepochopitelné na tom, e příteli od Imaginary nejde "jenom o sex", ale i o společně proité krásné chvilky, o nádherné milování, které si dokáí dlouho vychutnat. Navíc nevím, jaké má zkuenosti ty, ale já aspoň o svém partnerovi můu s čistým svědomím, e to myslí opravdu upřímně, říct, e ho mrzí, kdy orgasmu nedosáhnu já; jak jistě ví, orgasmus partnera je mnohdy ceněn nad ten vlastní.
Opravdu si nemyslím, e by Imaginary do svého přítele tolik dula, e by to kdoví kdy rozebírala. Spí bych řekla, e přítele samotného to tve, a jakmile je "po", řekne si "sakra..miláčku promiň, u zase... mrzí mě, e u nemůeme pokračovat". Ale pokud ti pravděpodobnějí přijde verze, e se Imag. najednou někdy vytasí s tím - "ví, mám k tomu naemu milování výhrady. Já to prostě za ty dvě minuty nestihnu a byla bych moc ráda, kdyby ses trochu snail, abych si to uila i já." a začnou to, jak říká, "přehnaně řeit", tak prosím. To nevím ani já, ani ty. To ví jenom Imaginary sama.
Jinak Imaginary nebyla ta, která ho chtěla "nutit myslet na kde co " - s tou matikou přiel někdo jiný, a kdy to tak vyhovuje jim, proč ne. Nějak mi z toho příspěvku nevyznívalo, e by tím daný partner tak trpěl třeba mu to za to stojí, myslet "na kde co" a potom si vychutnat nádherný společný orgasmus.
Taky jsem moc nepochopila tvou poznámku "Ostatně, bůhví, na co tedy myslí, e je hotový tak brzy" - třeba na PP neboli prsatou Pamelu nebo tak nějak?? A proč by to dělal, kdy "má to vědomí, e Imaginary na něho tlačí, aby se neshodil, jak je neschopný"?? Moc ti to nedává smysl....
OK, holky, jsou prostě věci, na které si asi musí přijít kadý sám. Říkám jen, e tohle věčné rozebírání a "pojďme si o tom popovídat" je nanic.
Není tady
Imaginary,
na internetu je toho spousta, namátkou se můe podívat např. sem:
http://www.planovanirodiny.cz/rservice. … 2006022806
http://www.magazin.cz/laska-a-sex/766-1 … sex?oldcom
atd.
Není tady
lepista napsal(a):
Imaginary,
na internetu je toho spousta, namátkou se můe podívat např. sem:
http://www.planovanirodiny.cz/rservice. … 2006022806
http://www.magazin.cz/laska-a-sex/766-1 … sex?oldcom
atd.
To je dobrý tip - hlavně si tam holky můete nastudovat ty časy
Není tady
Imaginary napsal(a):
Ahoj... začalo se stávat téměř pravidelností, e přítel vyvrcholí i např. 2 minuty po začátku ,,styku"... dříve to tak nebývalo, vydrel mnohem déle... Bavíme se o tom, ale nemůeme přijít na to, jak to změnit /nebo spí vrátit do normálu ??? /... Oba nás to moc trápí, poradíte? Díky Im.
Váení, ve, co se při milování děje, JE normální. - Nenormální je, pokud je vám něco divné a pokud chcete něco vracet kamsi nazpět.
lepista napsal(a):
... Co si myslím, pokud je mu 22, tak je vlastně blízko hormonálnímu vrcholu a velmi lehce se vzruí. A pokud se mu líbí více ne ty předelé - výsledek je tento...
Tohle je SUPER názor!!! - Dívenka by přece měla být naopak velmi potěena, e svého mládence tak vzruuje.
No a na závěr: Tzv. sexuální problémy nejsou problémy těla, nýbr ducha.
To, co by se mělo změnit, není přístup jeho, nýbr partnerky.
To ona má problém ve své hlavě. Zapomněla toti na jednu velmi důleitou věc - zapomněla partnera chválit, chválit a zase chválit - nenuceně, ale často a hlavně opravdově.
Zapomněla chuderka na to, co s chlapy dělají pochvaly a co s nimi dělají výčitky.
Mimochodem: Partner ví předem, e partnerka má od souloe nějaké očekávání (chce delí soulo).
Take je otázkou, co tedy předem nabízí ONA jemu? Dopřeje také ona jemu mít očekávání?
Napadlo ji vůbec někdy, splnit mu nějaká jeho tajná erotická přání?
Anebo zaměřili svoji společnou pozornost pouze na dostatečníé uspokojení partnerky?
V takovéto nerovnováze by toti s největí pravděpodobností mohl spočívat ten zakopaný pes.
Nic tak rychle nezabíjí důvěru a sebedůvěru, jako předem číhající negativní očekávání.
Očekávejte méně ne málo a chvalte i za to málo, kterého se vám dostane. Chvalte, chvalte a chvalte!
Princip je jednoduchý:
Milujte ho za to, čeho se vám od něj dostává, a v ádném případě mu nevyčítejte, čeho se vám nedostává.
Po kadém milování z vás musí vyzařovat láska, ádnou nedůvěru či zklamání na vás nesmí vidět.
Pak budete odměněni dřív, ne byste čekali. Oba.
On větí sebedůvěrou v sebe sama a své schopnosti, vy...
Není tady
Slavek17 napsal(a):
To ona má problém ve své hlavě.
Milujte ho za to, čeho se vám od něj dostává, a v ádném případě mu nevyčítejte, čeho se vám nedostává.
Po kadém milování z vás musí vyzařovat láska, ádnou nedůvěru či zklamání na vás nesmí vidět.
to je bomba... jak z roku raz-dva. No jasně, chlap má problémy tak kdo za to můe? Přece ne pán tvorstva, naopak kdy má páníček problémy tak to nebudeme řeit ale spokojíme se s tím a navíc ho pochválíme!
No, mohla by mu říkat Králíčku, to by odpovídalo délce souloe....
Není tady
No jistě - řekněte svému mui, e muiluje jako králík - a skutečně pak bude soulo vypadat podle hesla: Osm vteřin a dost! ....
Vím - a to naprosto jistě - e ten chlap naprosto ádný problém nemá.
A není to ani tak partnerky chyba, jako spí "zásluha" ... a to je sakra rozdíl!!!
Její chyba by to byla, kdyby něco činila úmyslně.
Ona to vak natěstí kazí jen z neznalosti fungování lidské psychiky.
Upravil(a) Slavek17 (3. 8. 2008 16:58)
Není tady
Ne, můj manel si mě ponechal ji 32 let a problémy v sexuální oblasti nemáme ádné, ale podle toho co píe tak bych řekla e ty ano, tipovala bych e 2 minuty jsou pro tebe úspěchem!
Není tady
Slavek17 napsal(a):
No a na závěr: Tzv. sexuální problémy nejsou problémy těla, nýbr ducha.
To ona má problém ve své hlavě. Zapomněla toti na jednu velmi důleitou věc - zapomněla partnera chválit, chválit a zase chválit - nenuceně, ale často a hlavně opravdově.
Prva veta: Vazne? Ja som myslel ze to je rozne, u niekoho tak, u niekoho tak. Znizeny prietok krvi je psychicka porucha? Atd, atd ... Viac rozmyslat, menej pisat.
Druha veta: Ups ...
Tretia veta: Fiiiha, Freud by z teba mal radost.
Stvrta veta: Tu ani niet co dodat, ja osobne sa necitim ako pes, aby ma bolo za kazdu ko****nu treba chvalit.
Není tady
Slavek17 napsal(a):
:
Není tady
Snaíte se mne vytočit... Měl bych se snad ospravedlňovat za své názory podloené vlastními zkuenostmi?
Tůdle! ....
Imaginary má dvě monosti:
1) zamyslet se nad tím, co píe Slávek... a vyzkouet to (Avak pozor: Chválit neznamená lhát!!!)
2) zařídit se podle vaich chytrých rad a doporučení.
Není tady
Bety napsal(a):
Slavek17 napsal(a):
Trvám na tom, e nemá. - Je mladý, je výkonný, je plný hormonů... a je mj. nadrený.
A je naprosto v pořádku. Problém JE pouze v jejich hlavách.
V té její, jako v té jeho. Jsou to spojené nádoby.
Není tady
Vůbec se tě nesnaím vytočit, já si hned myslela e je to i tvoje vlastní zkuenost...
Není tady
1) zamyslet se nad tím, co píe Slávek... a vyzkouet to (Avak pozor: Chválit neznamená lhát!!!)
A nebo monost třetí - polu mu odkaz na tuhle diskuzi, a si to přečte sám
Není tady
Imaginary, a zvolí jakoukoli cestu, přeji ti, abyste po ní doli k vzájemné spokojenosti.
PS: je zajímavé, jak nevinný dotaz dokáe vyvolat mnoství takových emocí!
Není tady
Bety napsal(a):
Slavek17 napsal(a):
To ona má problém ve své hlavě.
Po kadém milování z vás musí vyzařovat láska, ádnou nedůvěru či zklamání na vás nesmí vidět.to je bomba... jak z roku raz-dva. No jasně, chlap má problémy tak kdo za to můe? Přece ne pán tvorstva, naopak kdy má páníček problémy tak to nebudeme řeit ale spokojíme se s tím a navíc ho pochválíme!
No, mohla by mu říkat Králíčku, to by odpovídalo délce souloe....
no, kdyby pouila baterie Duracell, tak .....................
Upravil(a) PetrHl (3. 8. 2008 18:28)
Není tady
Imaginary napsal(a):
A nebo monost třetí - polu mu odkaz na tuhle diskuzi, a si to přečte sám
Tak to je mi tě opravdu líto...
Z tvé odpovědi je zřejmé, e nehledá řeení, hledá alibi.
Upravil(a) Slavek17 (5. 8. 2008 14:40)
Není tady
Bety napsal(a):
Vůbec se tě nesnaím vytočit, já si hned myslela e je to i tvoje vlastní zkuenost...
... to jo ... mluvím z vlastní hořké zkuenosti s neuvěřitelným (pro mě astným) koncem...
BM mě svým přístupem dovedla a do onoho stádia vyjukaného sexujícího králíčka bez pětky sebevědomí.
Po rozchodu jsem nael báječnou učitelku sexu... a hned ta první noc (!) s ní mě zbavila mého králičího strachu
a dala mi poznat, jaký jsem borec a jakou mám výdr...
Rozeli jsme se sice brzy, ale budu jí do smrti vděčen a doufám, e jí tu neocenitelnou slubu pán Bůh oplatí !
Pak jsem poznal dalí enu. Opět jsem sexuálně nezklamal. Jenom nám to nějak nevylo...
Nakonec jsem poznal svou nynějí pravou báječnou a skvělou lásku - zatím jsme spolu 5 let...
A za ty roky jsem neměl jediný důvod být kvůli své výkonnosti nějak znepokojený.
To tak... ... nech si z toho Imaginary pro svůj vztah vezme, co chce.
Já jim oběma přeji hodně těstí!
Není tady
já měl s nebokou také tento problém, sice to nebylo pár vteřin, ale prostě to bylo rychle.
Ale od té doby co nejsem s ní se tento problém ji nikdy nevyskytl. Problém byl na 99.9 % v mojí hlavě, ale jak se tam dostal vůbec netuím
Není tady
mashanka napsal(a):
OK, holky, jsou prostě věci, na které si asi musí přijít kadý sám. Říkám jen, e tohle věčné rozebírání a "pojďme si o tom popovídat" je nanic.
A kao chce riei spoločný bez problém bez "rozebíraní"? Akoe sa budem tvári, e je to OK, keď obaja cítime, e to tak celkom nie je, a potom si pobeím urobi dobre sama? Ak sa budem bá s chlapom komunikova, aby som niečo nepos.-nepokazila, nebude lepie skutočne si to robi sama? Netvrdím, e si to musia da ako diskusnú tému na dlhé zimné večery, ale proste by som asi povedala príleitostne "Miláčik, nemohli by sme vyskúa niečo, o čom som čítala...? Je to zmena a páčilo by sa mi to...."
Není tady