Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 3. 8. 2008 8:28

Imaginary
♥♥-----

Re: Moc rychlé...

Samozřejmě, a to dělají třeba dvě hodiny, pokud JIM (oběma) to vyhovuje. Ovšem, jak vyplývá z původního příspěvku, slečna vyžaduje víc, než mladíkovi dovoluje jeho tělo - a tam je problém. Nutit ho při tom myslet na kdeco,  protože ona chce půl hodiny, to nevím, jestli by mě nepřešla chu. Ostatně, bůhví, na co tedy myslí, že je hotový tak brzy - to je zase druhá věc.

Slečna nevyžaduje víc, slečna by byla moc ráda, kdyby si její přítel mohl užít sex bez toho, aby si vyčítal, že vydrží málo /podle něj - a i podle slečny - i pro mě jsou 2 minuty bohužel málo, pokud vezmu v potaz ten fakt, že je to tak u každého milování/.
Není to o tom, co JÁ chci, ale co OBA chceme.
Psala jsem, že přítele to trápí taky, takže o nějakém NUCENÍ nemůže být ani řeč.
A na co tedy myslí? Jemu to přeci nedovoluje jeho tělo, jak jsi chytře napsala, ty o sexu přece hodně víš...

Není tady

#27 3. 8. 2008 10:56

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Imaginary napsal(a):

Samozřejmě, a to dělají třeba dvě hodiny, pokud JIM (oběma) to vyhovuje. Ovšem, jak vyplývá z původního příspěvku, slečna vyžaduje víc, než mladíkovi dovoluje jeho tělo - a tam je problém. Nutit ho při tom myslet na kdeco,  protože ona chce půl hodiny, to nevím, jestli by mě nepřešla chu. Ostatně, bůhví, na co tedy myslí, že je hotový tak brzy - to je zase druhá věc.

Slečna nevyžaduje víc, slečna by byla moc ráda, kdyby si její přítel mohl užít sex bez toho, aby si vyčítal, že vydrží málo /podle něj - a i podle slečny - i pro mě jsou 2 minuty bohužel málo, pokud vezmu v potaz ten fakt, že je to tak u každého milování/.
Není to o tom, co JÁ chci, ale co OBA chceme.
Psala jsem, že přítele to trápí taky, takže o nějakém NUCENÍ nemůže být ani řeč.
A na co tedy myslí? Jemu to přeci nedovoluje jeho tělo, jak jsi chytře napsala, ty o sexu přece hodně víš...

aha - slečna by byla moc ráda, to není vyžadování, to je fakt big_smile big_smile
Pro tebe asi ne, ale 20t letý kluk, do značné míry vlastně každý chlap, místo byla bych moc ráda, slyší MUS͊, jinak nestojíš za nic. A nemusí to ani slyšet, stačí jen to vědomí. Tak to prostě je. Pokud se tahle věc začne přehnaně řešit, jedině se zhorší. Sexu prostě vládne psychika a čím víc se něco pitvá, tím je to horší

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#28 3. 8. 2008 12:07

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Z vlastní zkušenosti vím, že cviky na prodloužení styku nefungují neutral

Co ale trochu funguje je znecitlivující mast, která se natírá nějakou dobu před sexem, což je často dost nepraktické wink Pokud já plánuju sex, tak většinou zrovna, protože už třeba za 15 minut na něj nemám chu.

Pak ještě existují lubrikační gely se znecitlivujícím účinkem, je to méně účinné, než masti, ale manžel ji rád používá.

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#29 3. 8. 2008 12:28

Marianne
♥♥♥----

Mashanko, nechápu, co je pro tebe tak nepochopitelné na tom, že příteli od Imaginary nejde "jenom o sex", ale i o společně prožité krásné chvilky, o nádherné milování, které si dokáží dlouho vychutnat. Navíc nevím, jaké mᚠzkušenosti ty, ale já aspoň o svém partnerovi můžu s čistým svědomím, že to myslí opravdu upřímně, říct, že ho mrzí, když orgasmu nedosáhnu já; jak jistě víš, orgasmus partnera je mnohdy ceněn nad ten vlastní.
Opravdu si nemyslím, že by Imaginary do svého přítele tolik dula, že by to kdoví kdy rozebírala. Spíš bych řekla, že přítele samotného to štve, a jakmile je "po", řekne si "sakra..miláčku promiň, už zase... mrzí mě, že už nemůžeme pokračovat". Ale pokud ti pravděpodobnější přijde verze, že se Imag. najednou někdy vytasí s tím - "víš, mám k tomu našemu milování výhrady. Já to prostě za ty dvě minuty nestihnu a byla bych moc ráda, kdyby ses trochu snažil, abych si to užila i já." a začnou to, jak říkáš, "přehnaně řešit", tak prosím. To nevím ani já, ani ty. To ví jenom Imaginary sama.
Jinak Imaginary nebyla ta, která ho chtěla "nutit myslet na kde co " - s tou matikou přišel někdo jiný, a když to tak vyhovuje jim, proč ne. Nějak mi z toho příspěvku nevyznívalo, že by tím daný partner tak trpěl tongue třeba mu to za to stojí, myslet "na kde co" a potom si vychutnat nádherný společný orgasmus.
Taky jsem moc nepochopila tvou poznámku "Ostatně, bůhví, na co tedy myslí, že je hotový tak brzy" - třeba na PP neboli prsatou Pamelu nebo tak nějak?? A proč by to dělal, když "má to vědomí, že Imaginary na něho tlačí, aby se neshodil, jak je neschopný"?? tongue Moc ti to nedává smysl....

Není tady

#30 3. 8. 2008 13:06

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Imaginary napsal(a):

Ahoj.
S přítelem sexuálně žiju něco kolem jednoho roku. Známe se mnohem déle.
Asi před měsícem se začalo stávat téměř pravidelností, že přítel vyvrcholí i např. 2 minuty po začátku ,,styku".
Je mu 22 let.
Přede mnou měl i jiné partnerky a říkal, že se mu to nikdy nestávalo.
Teď je to u nás pravidelností, ale dříve to tak nebývalo, vydržel mnohem déle.
Bavíme se o tom, ale nemůžeme přijít na to, jak to změnit /nebo spíš vrátit do normálu/.
Já si myslím, že se na to pokaždé tak moc soustředí, že se to zákonitě po****e.
Oba nás to moc trápí, poradíte?
Díky Im.

to chce trénink, přítel by měl vnímat a ovládat hlavně sám sebe a když pocítí, že se to blíží, tak prostě přestat nebo si představit něco hnusného, tím se zaručeně vzrušení sníží a vyvrcholení oddálí. Řešil jsem to svého času uplně stejně a pomohlo to. Anebo je ještě jedna možnost - kondom sníží citlivost docela hodně.
Lehce prodloužit předehru také není na škodu.
Držím palce a se zadaří smile
PS: a kdyby si chtěl přítel nechat udělat obřízku, tak by mu to v problému přílišné citlivosti na penisu hodně pomohlo

Upravil(a) PetrHl (3. 8. 2008 13:08)

Není tady

#31 3. 8. 2008 13:28

lepista
♥♥♥♥♥♥-

Výborně PetřeH! Řekl jsi lépe to, o co jsem se pokoušela já.

Není tady

#32 3. 8. 2008 13:43

mashanka
Zablokovaný

Marianne napsal(a):

Mashanko, nechápu, co je pro tebe tak nepochopitelné na tom, že příteli od Imaginary nejde "jenom o sex", ale i o společně prožité krásné chvilky, o nádherné milování, které si dokáží dlouho vychutnat. Navíc nevím, jaké mᚠzkušenosti ty, ale já aspoň o svém partnerovi můžu s čistým svědomím, že to myslí opravdu upřímně, říct, že ho mrzí, když orgasmu nedosáhnu já; jak jistě víš, orgasmus partnera je mnohdy ceněn nad ten vlastní.
Opravdu si nemyslím, že by Imaginary do svého přítele tolik dula, že by to kdoví kdy rozebírala. Spíš bych řekla, že přítele samotného to štve, a jakmile je "po", řekne si "sakra..miláčku promiň, už zase... mrzí mě, že už nemůžeme pokračovat". Ale pokud ti pravděpodobnější přijde verze, že se Imag. najednou někdy vytasí s tím - "víš, mám k tomu našemu milování výhrady. Já to prostě za ty dvě minuty nestihnu a byla bych moc ráda, kdyby ses trochu snažil, abych si to užila i já." a začnou to, jak říkáš, "přehnaně řešit", tak prosím. To nevím ani já, ani ty. To ví jenom Imaginary sama.
Jinak Imaginary nebyla ta, která ho chtěla "nutit myslet na kde co " - s tou matikou přišel někdo jiný, a když to tak vyhovuje jim, proč ne. Nějak mi z toho příspěvku nevyznívalo, že by tím daný partner tak trpěl tongue třeba mu to za to stojí, myslet "na kde co" a potom si vychutnat nádherný společný orgasmus.
Taky jsem moc nepochopila tvou poznámku "Ostatně, bůhví, na co tedy myslí, že je hotový tak brzy" - třeba na PP neboli prsatou Pamelu nebo tak nějak?? A proč by to dělal, když "má to vědomí, že Imaginary na něho tlačí, aby se neshodil, jak je neschopný"?? tongue Moc ti to nedává smysl....

OK, holky, jsou prostě věci, na které si asi musí přijít každý sám. Říkám jen, že tohle věčné rozebírání a "pojďme si o tom popovídat" je nanic.

Není tady

#33 3. 8. 2008 13:47

lepista
♥♥♥♥♥♥-

Imaginary,

na internetu je toho spousta, namátkou se můžeš podívat např. sem:
http://www.planovanirodiny.cz/rservice. … 2006022806
http://www.magazin.cz/laska-a-sex/766-1 … sex?oldcom
atd.

Není tady

#34 3. 8. 2008 13:58

mashanka
Zablokovaný

lepista napsal(a):

Imaginary,

na internetu je toho spousta, namátkou se můžeš podívat např. sem:
http://www.planovanirodiny.cz/rservice. … 2006022806
http://www.magazin.cz/laska-a-sex/766-1 … sex?oldcom
atd.

To je dobrý tip - hlavně si tam holky můžete nastudovat ty časy

Není tady

#35 3. 8. 2008 15:44

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Imaginary napsal(a):

Ahoj... začalo se stávat téměř pravidelností, že přítel vyvrcholí i např. 2 minuty po začátku ,,styku"... dříve to tak nebývalo, vydržel mnohem déle... Bavíme se o tom, ale nemůžeme přijít na to, jak to změnit /nebo spíš vrátit do normálu ??? /... Oba nás to moc trápí, poradíte? Díky Im.

Vážení, vše, co se při milování děje, JE normální. - Nenormální je, pokud je vám něco divné a pokud chcete něco vracet kamsi nazpět.

lepista napsal(a):

... Co si myslím, pokud je mu 22, tak je vlastně blízko hormonálnímu vrcholu a velmi lehce se vzruší. A pokud se mu líbíš více než ty předešlé - výsledek je tento...

tummenupp tummenupp tummenupp
Tohle je SUPER názor!!! - Dívenka by přece měla být naopak velmi potěšena, že svého mládence tak vzrušuje.

No a na závěr: Tzv. sexuální problémy nejsou problémy těla, nýbrž ducha.
To, co by se mělo změnit, není přístup jeho, nýbrž partnerky.
To ona má problém ve své hlavě. Zapomněla totiž na jednu velmi důležitou věc - zapomněla partnera chválit, chválit a zase chválit - nenuceně, ale často a hlavně opravdově.
Zapomněla chuderka na to, co s chlapy dělají pochvaly a co s nimi dělají výčitky.

Mimochodem: Partner ví předem, že partnerka má od soulože nějaké očekávání (chce delší soulož).
Takže je otázkou, co tedy předem nabízí ONA jemu? Dopřeje také ona jemu mít očekávání?
Napadlo ji vůbec někdy, splnit mu nějaká jeho tajná erotická přání?
Anebo zaměřili svoji společnou pozornost pouze na dostatečníé uspokojení partnerky?

V takovéto nerovnováze by totiž s největší pravděpodobností mohl spočívat ten zakopaný pes.
cool
Nic tak rychle nezabíjí důvěru a sebedůvěru, jako předem číhající negativní očekávání.
Očekávejte méně než málo a chvalte i za to málo, kterého se vám dostane. Chvalte, chvalte a chvalte!
Princip je jednoduchý:
Milujte ho za to, čeho se vám od něj dostává, a v žádném případě mu nevyčítejte, čeho se vám nedostává.
Po každém milování z vás musí vyzařovat láska, žádnou nedůvěru či zklamání na vás nesmí vidět.
Pak budete odměněni dřív, než byste čekali. Oba.
On větší sebedůvěrou v sebe sama a své schopnosti, vy... gloria

Není tady

#36 3. 8. 2008 16:37

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Slavek17 napsal(a):

To ona má problém ve své hlavě.
Milujte ho za to, čeho se vám od něj dostává, a v žádném případě mu nevyčítejte, čeho se vám nedostává.
Po každém milování z vás musí vyzařovat láska, žádnou nedůvěru či zklamání na vás nesmí vidět.

lol lol lol to je bomba...  jak z roku raz-dva. No jasně, chlap má problémy tak kdo za to může? Přece ne pán tvorstva, naopak když má páníček problémy tak to nebudeme řešit ale spokojíme se s tím a navíc ho pochválíme!

No, mohla by mu říkat Králíčku, to by odpovídalo délce soulože....

Strach je malá smrt...

Není tady

#37 3. 8. 2008 16:50

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

No jistě - řekněte svému muži, že muiluje jako králík - a skutečně pak bude soulož vypadat podle hesla: Osm vteřin a dost! .... tummenupp
tummenupp tummenupp tummenupp

Vím - a to naprosto jistě - že ten chlap naprosto žádný problém nemá.
A není to ani tak partnerky chyba, jako spíš "zásluha" ... a to je sakra rozdíl!!!
Její chyba by to byla, kdyby něco činila úmyslně.
Ona to však naštěstí kazí jen z neznalosti fungování lidské psychiky.

Upravil(a) Slavek17 (3. 8. 2008 16:58)

Není tady

#38 3. 8. 2008 16:52

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Ne, můj manžel si mě ponechal již 32 let a problémy v sexuální oblasti nemáme žádné, ale podle toho co píšeš tak bych řekla že ty ano, tipovala bych že 2 minuty jsou pro tebe úspěchem!

Strach je malá smrt...

Není tady

#39 3. 8. 2008 16:53

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Slavek17 napsal(a):

No a na závěr: Tzv. sexuální problémy nejsou problémy těla, nýbrž ducha.
To ona má problém ve své hlavě. Zapomněla totiž na jednu velmi důležitou věc - zapomněla partnera chválit, chválit a zase chválit - nenuceně, ale často a hlavně opravdově.

Prva veta: yikes Vazne? Ja som myslel ze to je rozne, u niekoho tak, u niekoho tak. Znizeny prietok krvi je psychicka porucha? Atd, atd ... Viac rozmyslat, menej pisat.
Druha veta: yikes Ups ...
Tretia veta: yikes Fiiiha, Freud by z teba mal radost.
Stvrta veta: yikes Tu ani niet co dodat, ja osobne sa necitim ako pes, aby ma bolo za kazdu ko****nu treba chvalit.

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#40 3. 8. 2008 17:16

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Slavek17 napsal(a):

:

lol lol lol

Strach je malá smrt...

Není tady

#41 3. 8. 2008 17:17

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Snažíte se mne vytočit... Měl bych se snad ospravedlňovat za své názory podložené vlastními zkušenostmi?
Tůdle! .... fuckyou godlike lol vissla

Imaginary má dvě možnosti:
1) zamyslet se nad tím, co píše Slávek... a vyzkoušet to (Avšak pozor: Chválit neznamená lhát!!!)
2) zařídit se podle vašich chytrých rad a doporučení.
gloria

Není tady

#42 3. 8. 2008 17:20

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Bety napsal(a):

Slavek17 napsal(a):

lol lol lol

Trvám na tom, že nemá. - Je mladý, je výkonný, je plný hormonů...  a je mj. nadržený.
A je naprosto v pořádku. Problém JE pouze v jejich hlavách.
V té její, jako v té jeho. Jsou to spojené nádoby.

Není tady

#43 3. 8. 2008 17:21

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Vůbec se tě nesnažím vytočit, já si hned myslela že je to i tvoje vlastní zkušenost...  hmm

Strach je malá smrt...

Není tady

#44 3. 8. 2008 17:26

Imaginary
♥♥-----

1) zamyslet se nad tím, co píše Slávek... a vyzkoušet to (Avšak pozor: Chválit neznamená lhát!!!)

A nebo možnost třetí - pošlu mu odkaz na tuhle diskuzi, a si to přečte sám smile

Není tady

#45 3. 8. 2008 17:38

lepista
♥♥♥♥♥♥-

Imaginary, a zvolíš jakoukoli cestu, přeji ti, abyste po ní došli k vzájemné spokojenosti.

PS: je zajímavé, jak nevinný dotaz dokáže vyvolat množství takových emocí!

Není tady

#46 3. 8. 2008 18:09

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Bety napsal(a):

Slavek17 napsal(a):

To ona má problém ve své hlavě.

lol lol lol to je bomba...  jak z roku raz-dva. No jasně, chlap má problémy tak kdo za to může? Přece ne pán tvorstva, naopak když má páníček problémy tak to nebudeme řešit ale spokojíme se s tím a navíc ho pochválíme!

No, mohla by mu říkat Králíčku, to by odpovídalo délce soulože....

no, kdyby použila baterie Duracell, tak ..................... smile

Upravil(a) PetrHl (3. 8. 2008 18:28)

Není tady

#47 3. 8. 2008 18:16

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Imaginary napsal(a):

A nebo možnost třetí - pošlu mu odkaz na tuhle diskuzi, a si to přečte sám smile

Tak to je mi tě opravdu líto...
vissla

Z tvé odpovědi je zřejmé, že nehledᚠřešení, hledᚠalibi.

Upravil(a) Slavek17 (5. 8. 2008 14:40)

Není tady

#48 3. 8. 2008 18:50

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Bety napsal(a):

Vůbec se tě nesnažím vytočit, já si hned myslela že je to i tvoje vlastní zkušenost...  hmm

stolt ... to jo ... mluvím z vlastní hořké zkušenosti s neuvěřitelným (pro mě šastným) koncem...

BM mě svým přístupem dovedla až do onoho stádia vyjukaného sexujícího králíčka bez špětky sebevědomí.

Po rozchodu jsem našel báječnou učitelku sexu... a hned ta první noc (!) s ní mě zbavila mého králičího strachu
a dala mi poznat, jaký jsem borec a jakou mám výdrž... godlike tummenupp big_smile
Rozešli jsme se sice brzy, ale budu jí do smrti vděčen a doufám, že jí tu neocenitelnou službu pán Bůh oplatí !
Pak jsem poznal další ženu. Opět jsem sexuálně nezklamal. Jenom nám to nějak nevyšlo...

Nakonec jsem poznal svou nynější pravou báječnou a skvělou lásku - zatím jsme spolu 5 let... gloria hjarta
A za ty roky jsem neměl jediný důvod být kvůli své výkonnosti nějak znepokojený.

Tož tak... lyssna ... nech si z toho Imaginary pro svůj vztah vezme, co chce.
Já jim oběma přeji hodně štěstí!

Není tady

#49 3. 8. 2008 19:02

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

já měl s nebožkou také tento problém, sice to nebylo pár vteřin, ale prostě to bylo rychle.
Ale od té doby co nejsem s ní se tento problém již nikdy nevyskytl. Problém byl na 99.9 % v mojí hlavě, ale jak se tam dostal vůbec netuším smile

Není tady

#50 3. 8. 2008 19:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

mashanka napsal(a):

OK, holky, jsou prostě věci, na které si asi musí přijít každý sám. Říkám jen, že tohle věčné rozebírání a "pojďme si o tom popovídat" je nanic.

A kao chceš rieši spoločný bez problém bez "rozebíraní"? Akože sa budem tvári, že je to OK, keď obaja cítime, že to tak celkom nie je, a potom si pobežím urobi dobre sama? Ak sa budem bᝠs chlapom komunikova, aby som niečo nepos.-nepokazila, nebude lepšie skutočne si to robi sama? Netvrdím, že si to musia da ako diskusnú tému na dlhé zimné večery, ale proste by som asi povedala príležitostne "Miláčik, nemohli by sme vyskúša niečo, o čom som čítala...? Je to zmena a páčilo by sa mi to...."

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí