1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Ahoj.
S přítelem sexuálně iju něco kolem jednoho roku. Známe se mnohem déle.
Asi před měsícem se začalo stávat téměř pravidelností, e přítel vyvrcholí i např. 2 minuty po začátku ,,styku".
Je mu 22 let.
Přede mnou měl i jiné partnerky a říkal, e se mu to nikdy nestávalo.
Teď je to u nás pravidelností, ale dříve to tak nebývalo, vydrel mnohem déle.
Bavíme se o tom, ale nemůeme přijít na to, jak to změnit /nebo spí vrátit do normálu/.
Já si myslím, e se na to pokadé tak moc soustředí, e se to zákonitě po****e.
Oba nás to moc trápí, poradíte?
Díky Im.
Není tady
myslím, e na to existují i nějaké cviky, ale víc bohuel nevím
Není tady
Neviem, aké máte monosti, ale ja by som to nebrzdila, skôr by som po čase(umytí, krátkom oddychu, etc.) iniciovala druhé kolo, to by u mohlo by pomalie a viac sústredené na teba a tvoje potreby(trebárs orálček, prstíky a len postupný prechod k samotnému aktu).
Není tady
Vlastní styk o moc déle netrvá. To, e 20 minut je normální délka styku, jak někde píí, je naprostý nesmysl. Take spí se dřív hodně ovládal a dělal si velké násilí, aby se veel do nějakých tabulek v Maximu, ale u ho to prostě nebaví. Zaměřte se víc na předehru a ke styku přistupte a v okamiku, kdy u to opravdu nevydríte - pak ty 2 minuty budou stačit i Tobě
Není tady
Tak to jsem měla v ivotě vlastně těstí, 20 minut mi přijde naprosto normálních. Spíe jsem zaila déle....
Co si myslím, pokud je mu 22, tak je vlastně blízko hormonálnímu vrcholu a velmi lehce se vzruí. A pokud se mu líbí více ne ty předelé výsledek je tento.
Kdy se vrátím do věku, kdy mému příteli bylo 22, tak si vzpomínám, e se snail si odvést pozornost jinam, počítal si příklady z matiky, také jsme zvolnili či na chvíli přestali aby se dostal pod kontrolu. Čím více na to budete myslet, tím více se to po..Pokud má HA, la bych tou cestou druhého kola.
Není tady
lepista napsal(a):
Tak to jsem měla v ivotě vlastně těstí, 20 minut mi přijde naprosto normálních. Spíe jsem zaila déle....
Co si myslím, pokud je mu 22, tak je vlastně blízko hormonálnímu vrcholu a velmi lehce se vzruí. A pokud se mu líbí více ne ty předelé výsledek je tento.
Kdy se vrátím do věku, kdy mému příteli bylo 22, tak si vzpomínám, e se snail si odvést pozornost jinam, počítal si příklady z matiky, také jsme zvolnili či na chvíli přestali aby se dostal pod kontrolu. Čím více na to budete myslet, tím více se to po..Pokud má HA, la bych tou cestou druhého kola.
Odvést pozornost jinam, to musí být úasný sexuální záitek
Není tady
To teda ano ... naco sukat ked pri tom budem musiet pocitat blbu matiku?
Není tady
Spíe jsem zaila déle.... --------------- to jsi musela být pěkně odřená
Není tady
mashanka napsal(a):
No e ty bere 2 minuty jako normál neznamená e to stačí i ostatním
Upravil(a) Ronja (2. 8. 2008 15:54)
Není tady
Ronja napsal(a):
mashanka napsal(a):
Neříkám, e to tak já beru, říkám, e pokud věci plynou přirozeně, prostě to tak je. Moná 3 minuty, moná 5, ale rozhodně ne 20. To u je jen o tom, přesně, jak píe, aby to té eně stačilo, aby byl za toho správného, předpisového bejka. Pak si ovem nestěujte, e mui nestojí o sex, jak je to v kadém druhém fóru. Prostě jim to tím vyadováním zprotivíte - to je celé.
Není tady
Som si myslel, ze pri sexe sa na cas nehladi, jedine ak to potrebujete stihnut co najrychlejsie ...
Není tady
mashanka napsal(a):
Vlastní styk o moc déle netrvá.
ale trvá!
Není tady
Bety napsal(a):
mashanka napsal(a):
Vlastní styk o moc déle netrvá.
ale trvá!
Ale nie. Mozno tvoj alebo moj, ale ked ti mashanka pise, ze jej vlastny styk trva 2 minuty, tak trva 2 minuty. Nechapem preco jej to vyvracias
Není tady
Oxi a ví e má pravdu? Kadému co jeho jest nebo jak se to říká...
Není tady
...a kadému co mu stačí, e
Mě fakt Mashanko překvapilo, jak jsi s tím rychle hotová. Prostě trvá dvě minuty a basta, no dobře, max 3 a 5 a komu to trvá dýl, ten se jen předvádí, eventuelně ena, která potřebuje delí sex, od sebe toho můe přímo odpuzuje.
Nic proti dvěma minutám, kdy vám to oběma vyhovuje, ale já osobně nemám ani nic proti dvaceti, pokud to taky oběma vyhovuje . netroufla bych si soudit, e něco z toho je "divně" a "patně".
Pro mě za mě a mají lidi sex dvakrát děnně nebo dvakrát ročně, tříminutový nebo tříhodinový, a ho provádějí zavěení za ui do průvanu, cokoli je "normální" a v pořádku, kdy to vyhovuje oběma a kdy to něbotěuje nikoho jiného. Jen proto e já mám radi sex v posteli ne na střee jedoucího rychlíku se nebudu vysmívat těm, kteří to tak nemají.
No a u mlčím
Upravil(a) Ronja (2. 8. 2008 18:17)
Není tady
mashanka napsal(a):
Vlastní styk o moc déle netrvá. To, e 20 minut je normální délka styku, jak někde píí, je naprostý nesmysl. Take spí se dřív hodně ovládal a dělal si velké násilí, aby se veel do nějakých tabulek v Maximu, ale u ho to prostě nebaví. Zaměřte se víc na předehru a ke styku přistupte a v okamiku, kdy u to opravdu nevydríte - pak ty 2 minuty budou stačit i Tobě
Tak tím, e by se dřív hodně ovládal a teď u ho to přestalo bavit, to asi nebude, kdy si o tom povídají a oba je to trápí, ne????
A 20 min samotného styku mi taky přijde normálních.
Není tady
mashanka napsal(a):
Ronja napsal(a):
mashanka napsal(a):
Neříkám, e to tak já beru, říkám, e pokud věci plynou přirozeně, prostě to tak je. Moná 3 minuty, moná 5, ale rozhodně ne 20. To u je jen o tom, přesně, jak píe, aby to té eně stačilo, aby byl za toho správného, předpisového bejka. Pak si ovem nestěujte, e mui nestojí o sex, jak je to v kadém druhém fóru. Prostě jim to tím vyadováním zprotivíte - to je celé.
jak ví, e rozhodně ne 20?? Zatím jsme minimálně 2 (já a lepista), kdo ti potvrdí, e 20 opravdu lze zaít, a věřím, e v tom nejsme samy
A můj přítel se ani nesnaí být "předpisový bejk", ani nepočítá úlohy z matematiky neříkám, e to neumí rychleji, pro něho nejsou problém ani ty zmiňované 2 minuty, akorát si to prostě umí regulovat (tím teď nemám na mysli fyzické zadrování).
A taky nevím, o jakém vyadování to mluví - o tom padla řeč??
Oprava: po dočtení selého vlákna jsem zjistila, e nejen já a lepista, ale kadý, kdo na tohle vlákno přispěl...to ej mi náhodička asi jsme tady vechny "3xO" = odpudivé, otravné a odřené. (čtvrté "O" - nejen my, Oxi taky
)
Upravil(a) Marianne (2. 8. 2008 18:52)
Není tady
Jeeee, Marianne, vyludzujes mi dnes na tvari usmev, diky
Není tady
Marianne:
krásně jsi to vystihla
Není tady
Oxi: tak to jsem ráda
Bety: ach díky, díky
Není tady
Marianne napsal(a):
[
jak ví, e rozhodně ne 20?? Zatím jsme minimálně 2 (já a lepista), kdo ti potvrdí, e 20 opravdu lze zaít, a věřím, e v tom nejsme samy
A můj přítel se ani nesnaí být "předpisový bejk", ani nepočítá úlohy z matematikyneříkám, e to neumí rychleji, pro něho nejsou problém ani ty zmiňované 2 minuty, akorát si to prostě umí regulovat (tím teď nemám na mysli fyzické zadrování).
A taky nevím, o jakém vyadování to mluví - o tom padla řeč??
Oprava: po dočtení selého vlákna jsem zjistila, e nejen já a lepista, ale kadý, kdo na tohle vlákno přispěl...to ej mi náhodičkaasi jsme tady vechny "3xO" = odpudivé, otravné a odřené. (čtvrté "O" - nejen my, Oxi taky
)
Já taky rozhodně dýl a rozhodně se mi to tak víc líbí. Dvě minuty, no tak to ne. To je jako "hop na krávu, u je tele".
A nevím o tom, e bych byla odřená. Rychlý sex nemám ráda, ale dlouhý, něný milování, to miluju
Není tady
Já teda jak kdy někdy miluju rychlovky, co dlouho netrvají
ale zas by jich mohlo být víc a častěji
a někdy prostě dlooooouuuuho a pořád
Není tady
To samozřejmě nikdo netvrdí ani e rychlovky neexistují, ani e nemůou být fajn
Já teda na rychlovky moc nejsem, pt bych to nestihla ale jinak mám taky ráda jak dlouhé a něné, tak dynamičtějí a tvrdí
Ovem autorka dotazu neměla na mysli ty fajn rychlovky, jako ty, Pavli, ale ty, co jinak ne rychle nejdou a oba to tve...Jasně, kdy si můe vybírat z vícero druhů, pak ti i y rychlovky chybí ale kdy si to chce krásně vychutnat a po dvou minutách konec...
já - klepu - natěstí takové problémy nikdy neměla. Od úplného začátku se mohu pyniti vytrvalým a zkueným partnerem (pro autorku vlákna - věkem to u toho mojeho nebude, taky je docela mladý...holt kadý to má jinak, nevím ,v čem je zakopaný pes. Asi se mu prostě líbí čím dál tím víc a on u to nemůe a nemůe vydret
)
Není tady
Ronja napsal(a):
...a kadému co mu stačí, e
Mě fakt Mashanko překvapilo, jak jsi s tím rychle hotová. Prostě trvá dvě minuty a basta, no dobře, max 3 a 5 a komu to trvá dýl, ten se jen předvádí, eventuelně ena, která potřebuje delí sex, od sebe toho můe přímo odpuzuje.
Nic proti dvěma minutám, kdy vám to oběma vyhovuje, ale já osobně nemám ani nic proti dvaceti, pokud to taky oběma vyhovuje . netroufla bych si soudit, e něco z toho je "divně" a "patně".
Pro mě za mě a mají lidi sex dvakrát děnně nebo dvakrát ročně, tříminutový nebo tříhodinový, a ho provádějí zavěení za ui do průvanu, cokoli je "normální" a v pořádku, kdy to vyhovuje oběma a kdy to něbotěuje nikoho jiného. Jen proto e já mám radi sex v posteli ne na střee jedoucího rychlíku se nebudu vysmívat těm, kteří to tak nemají.
No a u mlčím
Samozřejmě, a to dělají třeba dvě hodiny, pokud JIM (oběma) to vyhovuje. Ovem, jak vyplývá z původního příspěvku, slečna vyaduje víc, ne mladíkovi dovoluje jeho tělo - a tam je problém. Nutit ho při tom myslet na kdeco, protoe ona chce půl hodiny, to nevím, jestli by mě nepřela chu. Ostatně, bůhví, na co tedy myslí, e je hotový tak brzy - to je zase druhá věc.
Jinak, milá děvčata, je mi 40 let, o sexu něco vím, mám zkuenosti a rozhodně jsem netvrdila, e to dělám 2 minuty a jsem s tím spokojena. My, trochu starí, u máme zase jiné problémy, ale jedno vím spolehlivě - e tímto vyadováním chlapa odrovnáte. Můete si o tom myslet, co chcete
Není tady
Oxi napsal(a):
To teda ano ... naco sukat ked pri tom budem musiet pocitat blbu matiku?
Na co - abych počkala na partnera a pak měli pěkný záitek společně. Mluvím za sebe, občas také se musím "zpomalit". Myslím, pokud to vyhovuje oběma, je to ok, pokud ne, tak je to na nich.
Není tady