Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#1 30. 7. 2008 12:30

Imaginary
♥♥-----

Moc rychlé...

Ahoj.
S přítelem sexuálně žiju něco kolem jednoho roku. Známe se mnohem déle.
Asi před měsícem se začalo stávat téměř pravidelností, že přítel vyvrcholí i např. 2 minuty po začátku ,,styku".
Je mu 22 let.
Přede mnou měl i jiné partnerky a říkal, že se mu to nikdy nestávalo.
Teď je to u nás pravidelností, ale dříve to tak nebývalo, vydržel mnohem déle.
Bavíme se o tom, ale nemůžeme přijít na to, jak to změnit /nebo spíš vrátit do normálu/.
Já si myslím, že se na to pokaždé tak moc soustředí, že se to zákonitě po****e.
Oba nás to moc trápí, poradíte?
Díky Im.

Není tady

#2 30. 7. 2008 12:42

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

Re: Moc rychlé...

myslím, že na to existují i nějaké cviky, ale víc bohužel nevímsad

Není tady

#3 30. 7. 2008 12:50

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Neviem, aké máte možnosti, ale ja by som to nebrzdila, skôr by som po čase(umytí, krátkom oddychu, etc.) iniciovala druhé kolo, to by už mohlo by pomalšie a viac sústredené na teba a tvoje potreby(trebárs orálček, prstíky a len postupný prechod k samotnému aktu).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#4 2. 8. 2008 8:37

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Vlastní styk o moc déle netrvá. To, že 20 minut je normální délka styku, jak někde píší, je naprostý nesmysl. Takže spíš se dřív hodně ovládal a dělal si velké násilí, aby se vešel do nějakých tabulek v Maximu, ale už ho to prostě nebaví. Zaměřte se víc na předehru a ke styku přistupte až v okamžiku, kdy už to opravdu nevydržíte - pak ty 2 minuty budou stačit i Tobě

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#5 2. 8. 2008 11:53

lepista
♥♥♥♥♥♥-

Tak to jsem měla v životě vlastně štěstí, 20 minut mi přijde naprosto normálních. Spíše jsem zažila déle....

Co si myslím, pokud je mu 22, tak je vlastně blízko hormonálnímu vrcholu a velmi lehce se vzruší. A pokud se mu líbíš více než ty předešlé výsledek je tento.

Když se vrátím do věku, kdy mému příteli bylo 22, tak si vzpomínám, že se snažil si odvést pozornost jinam, počítal si příklady z matiky, také jsme zvolnili či na chvíli přestali aby se dostal pod kontrolu. Čím více na to budete myslet, tím více se to po..Pokud mᚠHA, šla bych tou cestou druhého kola.

Není tady

#6 2. 8. 2008 13:19

mashanka
Zablokovaný

lepista napsal(a):

Tak to jsem měla v životě vlastně štěstí, 20 minut mi přijde naprosto normálních. Spíše jsem zažila déle....

Co si myslím, pokud je mu 22, tak je vlastně blízko hormonálnímu vrcholu a velmi lehce se vzruší. A pokud se mu líbíš více než ty předešlé výsledek je tento.

Když se vrátím do věku, kdy mému příteli bylo 22, tak si vzpomínám, že se snažil si odvést pozornost jinam, počítal si příklady z matiky, také jsme zvolnili či na chvíli přestali aby se dostal pod kontrolu. Čím více na to budete myslet, tím více se to po..Pokud mᚠHA, šla bych tou cestou druhého kola.

Odvést pozornost jinam, to musí být úžasný sexuální zážitek

Není tady

#7 2. 8. 2008 13:43

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

To teda ano ... naco sukat ked pri tom budem musiet pocitat blbu matiku? tongue

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#8 2. 8. 2008 15:33

mashanka
Zablokovaný

Spíše jsem zažila déle.... --------------- to jsi musela být pěkně odřená lol

Není tady

#9 2. 8. 2008 15:53

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

mashanka napsal(a):

No že ty bereš 2 minuty jako normál neznamená že to stačí i ostatním reta

Upravil(a) Ronja (2. 8. 2008 15:54)

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#10 2. 8. 2008 16:01

mashanka
Zablokovaný

Ronja napsal(a):

mashanka napsal(a):

Neříkám, že to tak já beru, říkám, že pokud věci plynou přirozeně, prostě to tak je. Možná 3 minuty, možná 5, ale rozhodně ne 20. To už je jen o tom, přesně, jak píšeš, aby to té ženě stačilo, aby byl za toho správného, předpisového bejka. Pak si ovšem nestěžujte, že muži nestojí o sex, jak je to v každém druhém fóru. Prostě jim to tím vyžadováním zprotivíte - to je celé.

Není tady

#11 2. 8. 2008 16:10

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Som si myslel, ze pri sexe sa na cas nehladi, jedine ak to potrebujete stihnut co najrychlejsie ... tongue

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#12 2. 8. 2008 17:30

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

Vlastní styk o moc déle netrvá.

ale trvá! lol

Strach je malá smrt...

Není tady

#13 2. 8. 2008 17:33

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Bety napsal(a):

mashanka napsal(a):

Vlastní styk o moc déle netrvá.

ale trvá! lol

Ale nie. Mozno tvoj alebo moj, ale ked ti mashanka pise, ze jej vlastny styk trva 2 minuty, tak trva 2 minuty. Nechapem preco jej to vyvracias smile

Není tady

#14 2. 8. 2008 17:47

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi a víš že mᚠpravdu? Každému co jeho jest nebo jak se to říká...

Strach je malá smrt...

Není tady

#15 2. 8. 2008 18:12

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

...a každému co mu stačí, že vissla

Mě fakt Mashanko překvapilo, jak jsi s tím rychle hotová. Prostě trvá dvě minuty a basta, no dobře, max 3 až 5 a komu to trvá dýl, ten se jen předvádí, eventuelně žena, která potřebuje delší sex, od sebe toho může přímo odpuzuje.
Nic proti dvěma minutám, když vám to oběma vyhovuje, ale já osobně nemám ani nic proti dvaceti, pokud to taky oběma vyhovuje . netroufla bych si soudit, že něco z toho je "divně" a "špatně".

Pro mě za mě a mají lidi sex dvakrát děnně nebo dvakrát ročně, tříminutový nebo tříhodinový, a ho provádějí zavěšení za uši do průvanu, cokoli je "normální" a v pořádku, když to vyhovuje oběma a když to něbotěžuje nikoho jiného. Jen proto že já mám radši sex v posteli než na střeše jedoucího rychlíku se nebudu vysmívat těm, kteří to tak nemají.

No a už mlčím lyssna

Upravil(a) Ronja (2. 8. 2008 18:17)

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#16 2. 8. 2008 18:43

Marianne
♥♥♥----

mashanka napsal(a):

Vlastní styk o moc déle netrvá. To, že 20 minut je normální délka styku, jak někde píší, je naprostý nesmysl. Takže spíš se dřív hodně ovládal a dělal si velké násilí, aby se vešel do nějakých tabulek v Maximu, ale už ho to prostě nebaví. Zaměřte se víc na předehru a ke styku přistupte až v okamžiku, kdy už to opravdu nevydržíte - pak ty 2 minuty budou stačit i Tobě

Tak tím, že by se dřív hodně ovládal a teď už ho to přestalo bavit, to asi nebude, když si o tom povídají a oba je to trápí, ne????
A 20 min samotného styku mi taky přijde normálních.

Není tady

#17 2. 8. 2008 18:48

Marianne
♥♥♥----

mashanka napsal(a):

Ronja napsal(a):

mashanka napsal(a):

Neříkám, že to tak já beru, říkám, že pokud věci plynou přirozeně, prostě to tak je. Možná 3 minuty, možná 5, ale rozhodně ne 20. To už je jen o tom, přesně, jak píšeš, aby to té ženě stačilo, aby byl za toho správného, předpisového bejka. Pak si ovšem nestěžujte, že muži nestojí o sex, jak je to v každém druhém fóru. Prostě jim to tím vyžadováním zprotivíte - to je celé.

jak víš, že rozhodně ne 20?? Zatím jsme minimálně 2 (já a lepista), kdo ti potvrdí, že 20 opravdu lze zažít, a věřím, že v tom nejsme samy reta
A můj přítel se ani nesnaží být "předpisový bejk", ani nepočítá úlohy z matematiky tongue neříkám, že to neumí rychleji, pro něho nejsou problém ani ty zmiňované 2 minuty, akorát si to prostě umí regulovat (tím teď nemám na mysli fyzické zadržování).
A taky nevím, o jakém vyžadování to mluvíš - o tom padla řeč??

Oprava: po dočtení selého vlákna jsem zjistila, že nejen já a lepista, ale každý, kdo na tohle vlákno přispěl...to ej mi náhodička smile asi jsme tady všechny "3xO" = odpudivé, otravné a odřené. (čtvrté "O" - nejen my, Oxi taky tongue )

Upravil(a) Marianne (2. 8. 2008 18:52)

Není tady

#18 2. 8. 2008 19:05

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Jeeee, Marianne, vyludzujes mi dnes na tvari usmev, diky smile

Není tady

#19 2. 8. 2008 19:46

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Marianne: tummenupp tummenupp tummenupp krásně jsi to vystihla

Strach je malá smrt...

Není tady

#20 2. 8. 2008 19:47

Marianne
♥♥♥----

Oxi: tak to jsem ráda pussa
Bety: ach díky, díky big_smile

Není tady

#21 2. 8. 2008 19:49

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Marianne napsal(a):

[
jak víš, že rozhodně ne 20?? Zatím jsme minimálně 2 (já a lepista), kdo ti potvrdí, že 20 opravdu lze zažít, a věřím, že v tom nejsme samy reta
A můj přítel se ani nesnaží být "předpisový bejk", ani nepočítá úlohy z matematiky tongue neříkám, že to neumí rychleji, pro něho nejsou problém ani ty zmiňované 2 minuty, akorát si to prostě umí regulovat (tím teď nemám na mysli fyzické zadržování).
A taky nevím, o jakém vyžadování to mluvíš - o tom padla řeč??

Oprava: po dočtení selého vlákna jsem zjistila, že nejen já a lepista, ale každý, kdo na tohle vlákno přispěl...to ej mi náhodička smile asi jsme tady všechny "3xO" = odpudivé, otravné a odřené. (čtvrté "O" - nejen my, Oxi taky tongue )

Já taky rozhodně dýl a rozhodně se mi to tak víc líbí. Dvě minuty, no tak to ne. To je jako "hop na krávu, už je tele".
A nevím o tom, že bych byla odřená. Rychlý sex nemám ráda, ale dlouhý, něžný milování, to miluju par

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#22 2. 8. 2008 19:57

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Já teda jak kdy roll někdy miluju rychlovky, co dlouho netrvají smile ale zas by jich mohlo být víc a častěji tongue a někdy prostě dlooooouuuuho a pořád vissla

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#23 2. 8. 2008 20:07

Marianne
♥♥♥----

To samozřejmě wink nikdo netvrdí ani že rychlovky neexistují, ani že nemůžou být fajn wink
Já teda na rychlovky moc nejsem, ptž bych to nestihla gloria ale jinak mám taky ráda jak dlouhé a něžné, tak dynamičtější a tvrdší wink
Ovšem autorka dotazu neměla na mysli ty fajn rychlovky, jako ty, Pavli, ale ty, co jinak než rychle nejdou a oba to štve...Jasně, když si můžeš vybírat z vícero druhů, pak ti i y rychlovky chybí wink ale když si to chceš krásně vychutnat a po dvou minutách konec...sad já - klepu - naštěstí takové problémy nikdy neměla. Od úplného začátku se mohu pyšniti vytrvalým a zkušeným partnerem (pro autorku vlákna - věkem to u toho mojeho nebude, taky je docela mladý...holt každý to má jinak, nevím ,v čem je zakopaný pes. Asi se mu prostě líbíš čím dál tím víc a on už to nemůže a nemůže vydržet smile smile )

Není tady

#24 3. 8. 2008 0:16

mashanka
Zablokovaný

Ronja napsal(a):

...a každému co mu stačí, že vissla

Mě fakt Mashanko překvapilo, jak jsi s tím rychle hotová. Prostě trvá dvě minuty a basta, no dobře, max 3 až 5 a komu to trvá dýl, ten se jen předvádí, eventuelně žena, která potřebuje delší sex, od sebe toho může přímo odpuzuje.
Nic proti dvěma minutám, když vám to oběma vyhovuje, ale já osobně nemám ani nic proti dvaceti, pokud to taky oběma vyhovuje . netroufla bych si soudit, že něco z toho je "divně" a "špatně".

Pro mě za mě a mají lidi sex dvakrát děnně nebo dvakrát ročně, tříminutový nebo tříhodinový, a ho provádějí zavěšení za uši do průvanu, cokoli je "normální" a v pořádku, když to vyhovuje oběma a když to něbotěžuje nikoho jiného. Jen proto že já mám radši sex v posteli než na střeše jedoucího rychlíku se nebudu vysmívat těm, kteří to tak nemají.

No a už mlčím lyssna

Samozřejmě, a to dělají třeba dvě hodiny, pokud JIM (oběma) to vyhovuje. Ovšem, jak vyplývá z původního příspěvku, slečna vyžaduje víc, než mladíkovi dovoluje jeho tělo - a tam je problém. Nutit ho při tom myslet na kdeco,  protože ona chce půl hodiny, to nevím, jestli by mě nepřešla chu. Ostatně, bůhví, na co tedy myslí, že je hotový tak brzy - to je zase druhá věc.

Jinak, milá děvčata, je mi 40 let, o sexu něco vím, mám zkušenosti a rozhodně jsem netvrdila, že to dělám 2 minuty a jsem s tím spokojena. My, trochu starší, už máme zase jiné problémy, ale jedno vím spolehlivě - že tímto vyžadováním chlapa odrovnáte. Můžete si o tom myslet, co chcete

Není tady

#25 3. 8. 2008 8:27

lepista
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

To teda ano ... naco sukat ked pri tom budem musiet pocitat blbu matiku? tongue

Na co - abych počkala na partnera a pak měli pěkný zážitek společně. Mluvím za sebe, občas také se musím "zpomalit". Myslím, pokud to vyhovuje oběma, je to ok, pokud ne, tak je to na nich.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí