|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Viď, Helčo. Ale nějak nevěřím, že to pěje ona. Nemůžu si pomoci. To jí asi na hodinách zpěvu dávali vleký dávky hormonu, na úpravu hlasu. No třeba je to fakt zázrak:)
Není tady
Klubko napsal(a):
Viď, Helčo. Ale nějak nevěřím, že to pěje ona. Nemůžu si pomoci. To jí asi na hodinách zpěvu dávali vleký dávky hormonu, na úpravu hlasu. No třeba je to fakt zázrak:)
Ja verim: http://www.youtube.com/results?search_q … arch_type=
Je to sice stare, ale vzdy ked na nu narazim tak si to vypocujem.
Toto je good
http://www.youtube.com/watch?v=ngchx8WDMTk
http://www.youtube.com/watch?v=T0MoTizsacw
http://www.youtube.com/watch?v=nS-VszvhlRo
Upravil(a) Oxi (5. 8. 2008 16:15)
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Aj tato je zlata http://www.youtube.com/watch?v=QWNoiVrJDsE
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
...zohnala som kamarátom lístky zadara na festival 

Není tady
další láhev červeného tramínu.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
, ale bacha na závislost 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Pavluš, nepřeháněj to, jo.........ať ti není šoufl
a ať nejsi závislák.........
Není tady
Nepřeháním, jen je mi pak LÍP !
Není tady
Tina napsal(a):
Toto tak to je super - kolik už vážíte?
Dnes jsme byli na kontrole a 3110 g a 50 cm
. No já vím, že proti těm 4 kiláčům nic moc, ale díky bohu za to
.
to je nádhera - náhodou valíte pěkně rychle... náš prcek - ten menší - se narodil s 3150g taky o tři týdny dřív a ve čtyřech týdnech měl už 4250g
no, a dneska má 12,5kg a chválabohu už chodí - moje záda a ruce už odmítaly poslušnost... 
Není tady
Nejprve jsem to chtěla dát na skuhrací, ale je to vlastně důvod k radosti. Včera mi nějaký mladik zrušil auto. A já žiju a to je důvod k radosti.
Není tady
jakto???? co se stalo, Klubí 
Somaia napsal(a):
![]()
Nějaký mladík mi nedal přednost na hlavní. Ale v pohodě, nakonec jsem ho utěšovala já
Jen zrušil Feldu,takže si teď koupím asi koloběžku na cestu do práce:)
Není tady
Klubajs, stejně byla shnilá a rezavá, aspoň jsi to tuším někde zmínila 
Raduj se děvče, mohlo to dopadnout mnooooohem hůř.
Drž se!!!
Není tady
Dixi, jo rech máš. Jen mi nějak běží hlavou, že mám v rodině na ty bouračky neskutečný "štěstí". ... Segra na jaře sražená na přechodu.
Mne už smetli podruhé.... Jednou otočené auto na střechu....
NO nevím. Zatím ťuk ťuk ,nebyla nic moje vina,ale stejně...
Není tady
Klubko napsal(a):
Somaia napsal(a):
![]()
Nějaký mladík mi nedal přednost na hlavní. Ale v pohodě, nakonec jsem ho utěšovala já
Jen zrušil Feldu,takže si teď koupím asi koloběžku na cestu do práce:)
A budeš oblečená neoblečená při jízdě? (replika na pana Wericha)
No tak holka Feldinku vemeš kladívkem a v kovošrotu najdeš dobré díly a pak nasadíš svářečkou helmu jak v jednom filmu a uděláš z ní ferrari
a ještě se naučíš tancovat
(mohu nějak pomoc?)
Není tady
Fíííha, tak to si fakt užíváš na silnici.
Já naštěstí ještě nikdy nic!
Není tady
všechno stíhám.... že ono se něco po*ělá?
Není tady
Klubi, to nic, hlavně, že jsi v pořádku. Já jsem zažila bouraček několik (hm, jednou i mou vinou, ale škodě120 přede mnou se nestalo nic, já jsem si rozbila nárazník o její tažné).
Nejhorší je ten pocit, kdy už jsem stála u krajnice a proti mě se řítilo větší auto, věděla jsem, že nemám kam uhnout, že to na náledí neubrzdí a napálí do mě... V momentě, kdy to do mě napral, se mi normálně ulevilo. Ale pohled na auto, které se na mě řítí 50 metrů, a já nemůžu nic dělat, nezapomenu 
Naštěstí se nikomu nic nestalo.
Radost mi včera udělal definitivně negativní těhotenský test a další potvrzení mého netěhotenství, i když normálně se tu holky radujou z opačného důvodu
By mě šlehlo, takový dáreček na rozloučenou od převozníčka 
A dneska i včera ICQ se sestřenicí.

Že svieti slnko, je krásny letný deň a Klubku sa ani vlas na hlave neskrivil... (dúfam
). Včera príjemný obed s kamoškou, srdcu milý telefonát, tanečky a potom kofola so spolutanečnicami. Že mi včera dosť ubudlo roboty, hoci dnes sa mi od rána kopí ako blázon...
ale nejako som sa včera naštartovala a zvládnem to.
Není tady
Že mi kolega daruje pět králíčků a já je pustím na zahradu.
Za chvíli budu psát na skuhracím vlákně, že mám trávník samou noru 
Není tady
Ne Seli. Já chtěla odejít domů, ale policajti trvali na tom, že musím na RTG krku a hlavy do nemocnice, že oni si to nemůžou lísknout. Udělala jsem to kvůli tomu klukovi. Chudák ten byl totálně vystresovaný. CCA 25 let, prostě mě přehlédl,ale ještě že jsem jela předpisově 50sát! Tak šlupka to byla. On ke mě letěl, hned mě ošmatával, zda jsem v poho. Hned volal policii a záchranku jsem mu vymluvila. Pak si sedl na bobek a začal brečet, že půjde do vězení. Chudák, tak jsem mu to vysvětlila, že dělám v pojišťovně a že je v pohodě, že to není ublížení na zdraví, tak to bude jen přestupek. Pár bodů a pokuta. Auto se opraví z pojistky ať je v klidu. No prostě jsme si vyměnili role.
Neboj, Pisateli. Přesně jak píšeš. Zítra už to vezu na vyklepání možná za 20 000 prodám a dnes jedu juknout do bazaru na nějaké minitrhače kostek:)) Vidím to na Fiat Chinqucento. Jen nevím jak se tam se psem složím_:)))))
Není tady
Klubi, Cinquecento je v pohodě, půjčovali jsme si ho na dovolené na Korfu. Nezdá se to, je maličký, ale pohodlný
Jsem zvyklá jezdit autem skoro o tunu těžším, Fiátek je lehoučký, v zatáčkách při vyšší rychlosti moc nesedí, ale řídí se moc dobře a parádně se s ním parkuje