Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#176 3. 8. 2008 19:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Co vám dnes udělalo radost? 5.

aprill napsal(a):

A velmi rychle ty veselé zážitky přejdou do úmorné puberty lol .

aprill nech toho, začínáš tady působit líp jak antikoncepce dumbom

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#177 3. 8. 2008 19:35

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

aprill napsal(a):

lollollol godlikegodlikegodlike

Není tady

#178 3. 8. 2008 19:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

PetrHl napsal(a):

Selimo, to vřískání trvá jen chvíli a bohatě ho přebijou ty veselé zážitky které přijdou když mrňous začne objevovat svět smile

U nás dnes doobeda V KUSE vrieskal tri hodiny šesťročný nevychovaný susedin syn a poznám teda aj veselšie zážitky. Nebolo mu nič, len sa hádal so svojím rovnako nevychovaným starším bratom. Vtedy som fakt bola úprimne vďačná, že to nie sú MOJE deti. Lebo keby boli, asi by som sa dostala do čiernej kroniky ako synovrahyňa. usch Z tých malých milých uzlíčkov môže vyrásť čokoľvek. Je teda fakt, že suseda vrieskala ešte o neičo hlasnejšie než on. roll

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#179 3. 8. 2008 19:38

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

PPavlaa napsal(a):

aprill napsal(a):

aprill nech toho, začínáš tady působit líp jak antikoncepce dumbom

To jsou jen životní zkušenosti!

Není tady

#180 3. 8. 2008 19:38

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Selima napsal(a):

PetrHl napsal(a):

Selimo, to vřískání trvá jen chvíli a bohatě ho přebijou ty veselé zážitky které přijdou když mrňous začne objevovat svět smile

U nás dnes doobeda V KUSE vrieskal tri hodiny šesťročný nevychovaný susedin syn a poznám teda aj veselšie zážitky. Nebolo mu nič, len sa hádal so svojím rovnako nevychovaným starším bratom. Vtedy som fakt bola úprimne vďačná, že to nie sú MOJE deti. Lebo keby boli, asi by som sa dostala do čiernej kroniky ako synovrahyňa. usch Z tých malých milých uzlíčkov môže vyrásť čokoľvek. Je teda fakt, že suseda vrieskala ešte o neičo hlasnejšie než on. roll

kdyby byli kluci tvoji, tak si je vychováš tak, aby se u oběda chovali slušně a pošťuchování si nechali na odpoledne na ven smile

Není tady

#181 3. 8. 2008 19:39

Sirius
Host

Lahev portského na splín, moc prima pokec s lidma který mám rád, procházka na čerstém vzduchu. Poslední tabák v dýmce a skutečnost, že žádné mraky nejsou tak černé jak se zdají.

#182 3. 8. 2008 19:49

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

PetrHl napsal(a):

Sel, jaký si to uděláš ... ty by sis děti přece vychovala wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#183 3. 8. 2008 19:50

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Sirius napsal(a):

Lahev portského na splín, moc prima pokec s lidma který mám rád, procházka na čerstém vzduchu. Poslední tabák v dýmce a skutečnost, že žádné mraky nejsou tak černé jak se zdají.

teda Siriusi :-) super den tummenupp

Není tady

#184 3. 8. 2008 19:53

Sirius
Host

PPavlaa napsal(a):

Sirius napsal(a):

teda Siriusi :-) super den tummenupp

Nevím Pavli jestli je to super den, řekněme to takhle, přežili jsme další den. Záleží na tom, co si z něj vezmeme, jestli to kladné nebo to druhé.

#185 3. 8. 2008 20:13

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

fuj tajbl, jsem dorazila to víno ze včera a něják mi nesedlo rollbutter

Není tady

#186 3. 8. 2008 20:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

PetrHl napsal(a):

Selima napsal(a):

PetrHl napsal(a):

kdyby byli kluci tvoji, tak si je vychováš tak, aby se u oběda chovali slušně a pošťuchování si nechali na odpoledne na ven smile

No, oni sa "pošťuchovali " práve vonku, pod našou loggiou. roll Decká sa vonku naháňajú a kričia a tak, to už som si zvykla, ale rev V KUSE tri hodiny, to si asi nezvyknem. A výchova nie je všetko, vychovávala som problémové dieťa s ADHD, čiže HAS, a ďalšími problémami - a už to nešlo veľmi zmeniť....

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#187 3. 8. 2008 20:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Povedzme, že niečo sa dá ovplyvniť, ale zďaleka nie všetko. A keď ho raz vyfasuješ, reklamácie na sklade neberú. roll

Brita

Není tady

#188 3. 8. 2008 21:08

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Mám radost, byla jsme na výletě, za přítelem v lázních. Šli jsme na vycházku kolem řeky Moravy, šli jsme bosky, drželi se za ruce, bylo to úžasný, bylo mi moc krásně.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#189 3. 8. 2008 21:21

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Mám radost, byla jsme na výletě, za přítelem v lázních. Šli jsme na vycházku kolem řeky Moravy, šli jsme bosky, drželi se za ruce, bylo to úžasný, bylo mi moc krásně.

Teda vidíš, jak sis to hezky užila, to je moc dobře stoltstolt měla jsi strach z toho, že bude pryč a vidíš smile

Není tady

#190 4. 8. 2008 23:13

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

http://halbot.haluze.sk/images/2008-08/4356_jesus-hmc-blac.jpg

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#191 5. 8. 2008 7:47

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi, tak to máme stejné myšlenky. Včera jsem koukala na film Goyovy přízraky. To se zase Vatikán musel obracet v hrobě.... Opět mi to vnuklo myšlenku, oč jsou muslimové horší?.... vissla

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#192 5. 8. 2008 8:22

Blossom
Host

Radost mi v poslední době dělá ( kromě mých dětí samozřejnmě, ty jsou na prvním místě) především moje práce. Asi před 2 měsíci jsem vymyslela nový nápad, zakládáme další firmu, renovujeme pro ty účely prostory, vyběháváme papíry,plánujeme, zařizujeme apod. Po své běžné práci nejedu ven na kole jako bych jela jindy, ale beru na sebe montérky a až do tmy vyklízím a čistím....
Vracím se  špinavá jak čuně, ale spokojená, nadšená, plná elánu...

Některé věci mi v životě nevyšly, ale realizace v práci tedy tak na 1000%. Kdybych věřila v Boha, musela bych mu teď říct - díky.

#193 5. 8. 2008 8:45

Nick3594
Host

Že mi miminko konečně začalo pořádně přibývat tummenupp.

#194 5. 8. 2008 9:52

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

tak to je super - kolik už vážíte?
já jsem snědla tvaroh a nebolí mě zuby - teda díry po zubech - huráááá smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#195 5. 8. 2008 10:08

Nedoma
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Volal jsem do nakladatelství, jak naložili s dotazy k mému spisku, a oni už to mají vytištěné, to je fajn smile

Není tady

#196 5. 8. 2008 10:44

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Nedoma napsal(a):

Volal jsem do nakladatelství, jak naložili s dotazy k mému spisku, a oni už to mají vytištěné, to je fajn smile

Gratuluji tummenupp

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#197 5. 8. 2008 10:45

dixina
♥♥♥♥♥♥-

A já mám dnes radost, že mám hodně práce, a proto to utíká, protože doma mám malíře a hroooozně se těším na nový kabát mého bytečku.

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#198 5. 8. 2008 12:53

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#199 5. 8. 2008 15:36

Helča2
♥♥♥♥♥--

Mě dnes potěšilo,že jsem si koupila super tričko a žabky na dovolenou. Odjíždíme za 11.dní a nemůžu se dočkat  vissla  vissla  vissla .Jedeme celá 5. členná rodinka.

http://ticker.7910.org/as1cA1P0g410010Mzk0MTIxfDAwMDY3NDRkfCBadXphbmthIG3h.gif
nar. v úterý 15.5.2007 ve 23:55 hod v Motole, váha  3,60 kg a  49 cm *

Není tady

#200 5. 8. 2008 15:39

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Mě udělal radost miláček,místo do práce jel na ryby,ani nenapsal a rovnou se stavil,přistihl mě inflagranti(měla jsem barvu na hlavě lol)No aspoň mě brzy pozná po všech stránkách.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí