29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Práve mi bezdetná vdova po nejakom maníkovi, žijúca v Kuvajte, ponúkla 2,5 milióna USD. Vysvetlila, že nemá rodinu, ktorej by majetok chcela odkázať, a tak ho radšej dá nejakej cirkevnej organizácii. Mám sa jej ozvať písomne, nemusím volať, chce to uchovať v tajnosti a manželova rodina sa furt plíži naokolo.
Akurát ma zarazilo, že sa mi v jej príspevku namiesto anglického apostrofu objavili čínske znaky.
Všelijakých nás pánbožko má.
Není tady
dixina napsal(a):
Pavluš, nerozbalíme včerejší nedořešené téma - spacák ????????
si nedáš pokoj ani v tomhle vedru
Není tady
Selima napsal(a):
Práve mi bezdetná vdova po nejakom maníkovi, žijúca v Kuvajte, ponúkla 2,5 milióna USD.
Vysvetlila, že nemá rodinu, ktorej by majetok chcela odkázať, a tak ho radšej dá nejakej cirkevnej organizácii. Mám sa jej ozvať písomne, nemusím volať, chce to uchovať v tajnosti a manželova rodina sa furt plíži naokolo.
Akurát ma zarazilo, že sa mi v jej príspevku namiesto anglického apostrofu objavili čínske znaky.
Sel bude bohatá a já jsem kamarádka
Není tady
Sel, nechceš přijet na kafčo ?
Není tady
Boze, zas nejaky hoax a vy uz mate pomaly poradovnik na Sel's ass
Není tady
Oxi napsal(a):
Boze, zas nejaky hoax a vy uz mate pomaly poradovnik na Sel's ass
Prrrr koníčku, prrrrr
Není tady
Jééé tady se rozdávaj milióny no to udělá radost každýmu.
Není tady
dixina napsal(a):
Prrrr koníčku, prrrrr
Nasekas ma do salamu?
Není tady
Oxi napsal(a):
dixina napsal(a):
Prrrr koníčku, prrrrr
Nasekas ma do salamu?
Nenenene, zkrotím tě
Není tady
dixina napsal(a):
Oxi napsal(a):
dixina napsal(a):
Prrrr koníčku, prrrrr
Nasekas ma do salamu?
Nenenene, zkrotím tě
(zabehlo mi)
Není tady
Tak se neudus, to bys fakt musel do toho salámu
Není tady
Mam "radost", ze mam zas tolko prace, ze cez vikend sa nezasatvim a budem rad, ze stihnem DC
Ale mam radost, ze mi za chvilu pride "zehlicka".
Není tady
dixina napsal(a):
kto by to kupoval?
Není tady
Oxi napsal(a):
dixina napsal(a):
kto by to kupoval?
Ále, nějaký gurmán by se určitě našel
Není tady
Že jsem okupšaná, vyvoněná, nachystaná a za pár minut odcháááááázíííííím - PAŘIT!
Příjemný víkend všem, pa
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Selima napsal(a):
Práve mi bezdetná vdova po nejakom maníkovi, žijúca v Kuvajte, ponúkla 2,5 milióna USD.
Vysvetlila, že nemá rodinu, ktorej by majetok chcela odkázať, a tak ho radšej dá nejakej cirkevnej organizácii. Mám sa jej ozvať písomne, nemusím volať, chce to uchovať v tajnosti a manželova rodina sa furt plíži naokolo.
Sel bude bohatá
a já jsem kamarádka
Podľa toho, koľkým tú udičku poslala...
Není tady
Kua, tady se rozdávaj melouny a mě nikdo nepíše...nenabízí nic. Fňuk, fňuk, není na světě spravedlnost...jak to že vdovička má 2,5 mega .......Sel, zeptej se, jestli od nich nechce pomoct. Se nabídnu, může to vzít jako charitu.
Siriusi, mě taky nikdo nenabízí, po mě všichni jen chtěj
Není tady
Sirius napsal(a):
Kua, tady se rozdávaj melouny a mě nikdo nepíše...nenabízí nic. Fňuk, fňuk, není na světě spravedlnost...jak to že vdovička má 2,5 mega .......Sel, zeptej se, jestli od nich nechce pomoct. Se nabídnu, může to vzít jako charitu.
No, však presne to písala - ale mala také podozrivé ťahy... a určite bude chcieť najprv TVOJE prachz, aby ti mohla poslať tých dvaapol mega. Ešteže žiadne peniaze nemám.
Není tady
Není tady
Selima napsal(a):
Sirius napsal(a):
No, však presne to písala - ale mala také podozrivé ťahy...
a určite bude chcieť najprv TVOJE prachz, aby ti mohla poslať tých dvaapol mega. Ešteže žiadne peniaze nemám.
Moje peníze? Co tak moje dluhy?
Sel, jů ty budeš milionářka ? Tak to ti fakt muselo udělat radost
.
Tak mě udělalo radost to ,že je krásný,sluneční den a že se mi povedlo upéct dva krásné bochníky celozrnného chleba,který máme tak rádi.
Není tady
To, že jsem právě zjistila, že večer v TV dávají Sexuální praktiky pozemšťanů
Není tady
se teda asi budu koukat, abych se něco přiučila :-)
Není tady