29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sníh Vzala jsem psa na procházku na pastviny, bylo tam krásně naváto. Jak jsem se procházela ve sluníčku a psisko se válelo a skákalo ve sněhu, rylo v něm čumákem a žralo ho, uvědomila jsem si, že já se jenom koukám a raduju a ten pes že to prožívá prostě všemi smysly, naplno, nadoraz. Tak jsem si řekla, že to taky zkusím, jestli se ještě umím radovat nadoraz, všemi smysly: tak jsem skočila do závěje, pořádně se vyválela, zahrabala jsem se do ní, ochutnala sníh....a bylo to super, prostě maximální zážitek
20 minut jsem blbla, než jsem se vrátila celá promočená domů. Budu to muset dělat častěji!
Není tady
Pisatel napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
a proč ten vyřechtanej smajlík
No byla úsměvná, fantastická, extravagantní, dokonalá, a hlavně za posledních 25 let jsem lepší balet neviděl.
tak to potom ha
Není tady
Že som vybavila 2 z 3 vecí, na ktoré som sa odhodlávala už dlhšie... a tú tretiu idem riešiť čo najskôr. Mňa takéto veci ubíjajú, ale vyriešiť to treba. Ide inak o vybavovakčy na pošte, banke a u mob. operátora, aby ste si nemysleli.
Není tady
krásná situace... tolik možností k fabulaci
http://www.novinky.cz/clanek/155246-upr … radna.html
Není tady
Sice né dnes, ale včera jsem se hoodně bavila.
Psala jsem úkol z grafologie a "pisatel" (myšleno autor rukopisu), byl takový neuříditelný človíček. Jak jsem psala ten rozbor, neustále jsem opakovala: pisatel je takový, pisatel to má takto, pisatel...
Stále jsem v tom viděla i "našeho" milého Pisatele. Neukočírovatelné emoce a vééélmi hooodně zaplněná plocha a4 o ničem.
Neustále mi tam v představách skákal "Pisatel"...
Mmch - ráda bych jukla ty "náš" milý Pisateli na tvůj rukopis... Asi se od mého úkolu nebude moc lišit.
Upravil(a) petra72 (28. 11. 2008 13:58)
Pisatel určitě píše takovejma malejma bleškama nahňácanejma vedle sebe...
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Je to možný - páč nevíme, jak vlastně doma funguje.
petra72 napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Je to možný - páč nevíme, jak vlastně doma funguje.
Ten určitě nemá takový ty dlouhý dolní kličky u j,g, f atd...
Není tady