|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Želvička17 napsal(a):
Že mě v teplický Hypernově neušlapali...
tak to buď ráda
tady když jsou slevy, důchodci co byli do té doby o berlích a nemohli chodit je najednou odhazují a máš vidět ten hukot 
to se kolikrát sama bojím, abych nepřišla k úrazu 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Že mě v teplický Hypernově neušlapali...
tak to buď ráda
tady když jsou slevy, důchodci co byli do té doby o berlích a nemohli chodit je najednou odhazují a máš vidět ten hukot
to se kolikrát sama bojím, abych nepřišla k úrazu

tady otevřeli nový křídlo... 

a docela se to jima hemžilo... berle jsem neviděla...

Není tady
PPavlaa napsal(a):
já jsem jednou couvala z garáže a zapoměla si zavřít dveře u auta
zastavila jsem se až o sekačku na trávu, celý se prohly, nešly otevřit, tak jsem nastupovala a vystupovala dveřma od spolujezdce, než jsem sehnala někoho, kdo mi to spravil, než mi manža dorazí domů
ani nezuřilprý barvu vlasů na to mám
to jsem byla ještě bloncka
tak to je zajímavý...každýho překvapí, že toho mýho vůbec nezajímalo, jak auto dopadlo...dokonce se smál a říkal...jsem rád, žes ho nabourala ty
...ten můj chlap je asi z Venuše a ne z Marsu 

Není tady
to je Heřmanko asi něják v těch chlapech, ten můj byl taky docela kliďas, jednou jsem parkovala před barákem, byla jsem totiž líná dát auto do garáže, jenže pak jsem koukala z okna, že bych to mohla dát víc k plotu, ať je do ulice víc místa, tak jsem šla že kousek popojedu, vzala jsem si na to blbka - bylo léto - takový pantoflíčky na hooodně vysokým podpatku, jen tak šup at jsem zase doma a co myslíš 
samo mě v nich sjela noha a něják jsem to nezvládla. okap v háji, nárazník se značkou taky ... tak jsem šla domů, čekala na manžu, jen se objevil ve dveřích, kdybys viděla, jak já byla milá a skákala kolem něj
a on - co je, ty se dneska nějáká podezřele milá, co se děje ... a já, že nic
no, pak jsem to ze sebe pomalu soukala a on, hele, už mi to nahlásil soused
jen jsem zastravil u baráku tak volal - sejmula ti okap, to nebude tolik peněz, ale ten nárazník co máš na zemi
a ani to něják neřešil, asi počítal s tím, že ještě párkrát něco přijde 
Není tady
Dnes nič, ale včera, keď mi jedno 17ročné dievča, ktoré chodím do domova doučovať nemčinu povedalo, že pôjde zo školy na 2 mesiace do rakúskych Álp - učí sa za kuchárku.
Není tady
výhra v babinetí soutěži :-))))))
Není tady

a co jsi vyhrála ? pochlub se 
Není tady

Výýýbornej jablíčkovej koláč se mi právě poved...

Není tady
Želvička17 napsal(a):
hel ty zelený nesmysle 
ty jsi se špatně pojmenovala tys měla být Rychlolezka byť se snžím tak rychlej nejsem 

Není tady

Pisatel napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
hel ty zelený nesmysle
ty jsi se špatně pojmenovala tys měla být Rychlolezka byť se snžím tak rychlej nejsem
Nerozumím otázce, nechápu souvislosti... proč Rychloběžka pisálku? 

Není tady
Želvička17 napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
hel ty zelený nesmysle
Tak pomalu a složitě:
Želva je od přírody tvorem pomalu se pohybujícím.
Ty tu běháš a píšeš jak o závod.
takže jsi se minula nickem

Není tady

Pisatel napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Pisatel napsal(a):
hel ty zelený nesmyslety jsi se špatně pojmenovala tys měla být Rychlolezka byť se snžím tak rychlej nejsem
Tak pomalu a složitě:
Želva je od přírody tvorem pomalu se pohybujícím.
Ty tu běháš a píšeš jak o závod.
takže jsi se minula nickem![]()
no jo, já to ráda rozmanitý...

Není tady
Podařilo se mi v knihovně sehnat Ostrovní zprávy. Jestli zbude o víkednu chvilka, nechám si namíchat nějaký koktejl a zalezu z nimi do vany 
Není tady

Zvížátka v ZOO 

Není tady
Stal se malý zázrak a vykvetl mi ibišek, dostal jsem jej skoro uschlý, zanedbaný, v létě několikrát nasadil, ale vždy poupátko odpadlo, ale dnes, ráno, vstal jsem, ...je to krása, moc mne to potěšilo.
siriusi závidím ... ten můj když nasadil, tak jsem z toho byla tak u vytržení, že jsem ho jaksi nechtěně toooo ... utrhla 

Není tady

Sirius napsal(a):
Stal se malý zázrak a vykvetl mi ibišek, dostal jsem jej skoro uschlý, zanedbaný, v létě několikrát nasadil, ale vždy poupátko odpadlo, ale dnes, ráno, vstal jsem, ...je to krása, moc mne to potěšilo.
mně nevykvetl ještě nikdy... ale stejně tak mi najednou začala kvést po letech orchidej...

Není tady

Našla som nezvestnú bankomatovú kartu... pár hodín predtým, než som ju dala zablokovať. Asi sa zľakla. 
Není tady
Mě dneska udělalo radost, že jsem vyzrála na úřednického šimla :-))
máme každých několik let v práci povinnou preventivní lékařskou kontrolu - člověk musí absolvovat EKG, krev a tak podobně, aby si vás odfajfkovali, že jste schopni i nadále učit - no buzerace.
Podařilo se mi na ně vyzrát - předložila jsem rok staré výsledky předoperačního vyšetření, které jsem si prozíravě ofotila, a bylo mi to uznáno!
hurá, nemusím jak pitomec běhat po doktorech, když v práci nevíme, kam dřív skočit!!!
Není tady
Písnička Elánu - Láska na rádiu North Music.
Vrátila jsem se o 27 let zpět a kráásně jsem se zasnila. 

Mně udělal radost fakt, že moji minelu v práci přešel můj šéf velkoryse a nestrhnul mi osobko na 3 měsíce, jak bývá jeho dobrým zvykem... 
Není tady
můžu napsat o radosti ze včerejška?
a 
19-letá dcera se mě na návštěvě u babičky (matky BM) zastala, když babička začala probírat můj podíl na rozvodu (před 15 lety) slovy: "tohle nebudu poslouchat, vždyť o tom nic nevíš!"
nepochopili byste, jak mě to zahřálo u srdce, kdybych vynechala, že dcera "tatínka" který na ní celé její dětství kašlal, neplatil, sliby neplnil atd. :-(( milovala a dávala mi to "sežrat", zatímco já měla plný ruce práce s "přežitím" ... byla jsem z toho neštastná a jenom jsem se utěšovala, že to jednou pochopí...
a je to tady!! 
Není tady
Včerejší návštěva Národního divadla a nádhernej balet Sněhurka 
Není tady
a proč ten vyřechtanej smajlík 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
a proč ten vyřechtanej smajlík
No byla úsměvná, fantastická, extravagantní, dokonalá, a hlavně za posledních 25 let jsem lepší balet neviděl. 
Není tady