|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
já jsem jednou couvala z garáže a zapoměla si zavřít dveře u auta
zastavila jsem se až o sekačku na trávu, celý se prohly, nešly otevřit, tak jsem nastupovala a vystupovala dveřma od spolujezdce, než jsem sehnala někoho, kdo mi to spravil, než mi manža dorazí domů 
ani nezuřil
prý barvu vlasů na to mám
to jsem byla ještě bloncka 
Není tady

Mladej se ozval - prý konečně sdělil tatínkovi, jaký má dluhy 
Já mám fakt radost, možná trošku škodolibou
, ale ať si to řeší konečně taky druhá strana ... 
Není tady
...že jsem konečně rozpoznala, co mám už dlouho před nosem 
)Není tady
Mě teda nic moc. Prší, tak nemusím na zahradu. 
Není tady

všechno...

Není tady
Včera, že jsem se dokázala postarat 3 hodiny o 9ti měsíční dítě,vykoupat ho, přebalit a přitom ho nezabít 
Není tady

Super, ještě pár takových tréninků a to vlastní pak už bude brnkačka. 

Klubko napsal(a):
Včera, že jsem se dokázala postarat 3 hodiny o 9ti měsíční dítě,vykoupat ho, přebalit a přitom ho nezabít
Upravil(a) Peťuli (12. 11. 2008 14:33)
Není tady
No když už to běhá, tak je to dobrý. Ale tohle je takový ještě měkký a křehký. Nemluví,nevíš co chce, neřekneš si. Hrůůůza. Všechny možný katastrofy mě napadli v jedné minutě, co se stanou. Až po vybouchnutí baráku 
Není tady
Klubko napsal(a):
No když už to běhá, tak je to dobrý. Ale tohle je takový ještě měkký a křehký. Nemluví,nevíš co chce, neřekneš si. Hrůůůza. Všechny možný katastrofy mě napadli v jedné minutě, co se stanou. Až po vybouchnutí baráku
A co zemětřesení a pády meteoritů nic? Hele nejhorší je první minuta pak už to jde. Zvládla jsi tři hodiny zvládneš i nejméně jedno na celý život
A přál bych ti toho sviště. ten by se ve světě stejně jako ty neztratil.
Není tady
Jsem si udělala radost
http://www.youtube.com/watch?v=ZLiwQRAewNU
hned je hezky i v tom zamračeném počasí 
Není tady

Klubko napsal(a):
měkký a křehký, ale pořád víceméně ležák...

Není tady

Klubko napsal(a):
Tak tohle všechno mi proletělo hlavou v okamžiku, kdy jsme syna přivezli z porodnice a najednou tam už nebyl nikdo jiný, kdo by se postaral jen já. Já taková zodpovědná osoba a tohle všechno mi dojde až je dítě na světě. Takže neboj, ono to pude, ten můj synáček už si úspěšně kroutí třináctý rok a živý je někdy až moc. 
Není tady

Mne jedna vec, ktorú som v podstate vybavila a ktorú som dosť dlho odkladala...
Teda ja sama, ako som sa prekonala a ako som dosiahla vyjednávačský kompromis. A ešte vyhliadka na tanečky 
Není tady
Klubko napsal(a):
To jsi fakt dobrá !!! Že Ty nebudeš takový drsoň, jak se občas jevíš ! 
Není tady
Dneska jsem se krásně ztratila se psem a svou půlroční neteří v lese. Vytlačila jsem kočár do jakýchsi zapomenutých kopců, listí krástě šustilo, já nevěděla, kudy domů a neměla jsem mobil. Neteř to naštěstí prospala. Byla to paráda
Jsem blázen.
Není tady
Meil. Který mi přišel přesně v té chvíli, když jsem na jedno vlákno psala, že pro mě je největší slastí milování, ... Protože jsem při psaní myslela právě na autora meilu. 
Tak mi právě udělala radost Regína svým odkazem. Juj, husina mi lezla po těle. Nádhera.
No a taky mi dnes dodatečně popřál k narozkám, nehezky půlkulatým, dobrý přítel z Budapešti.
Sice telefon násilně ukončil mé gaučingové kóma, ale moc mě to potěšilo.
Není tady
Regina

Můj miláček Pavarotti, a já ho nejenom poslouchala, ale i se po dlouhé době koukala...

Tanečky, nová choreografia na krásnu hudbu, kamoška, chat s milým človiečikom.... vydarený deň. 
Není tady
Dnes večer sraz s kamarádkama v pizérce, k tomu dobré jídlo a vínko. A že se konečně domluvíme, kam budeme chodit cvičit nebo tančit jako Selima.
Není tady
majka.r.63 napsal(a):
Klubko napsal(a):
To jsi fakt dobrá !!! Že Ty nebudeš takový drsoň, jak se občas jevíš !
Nejsem drson. Jen fakt nevím jak zacházet s dětmi. A není moje, tak mám prostě strach,no. Ale to taky neznamená, že když mě nějaký rozčiluje a je sprostý, tak mu umím lísknout. Moje, nemoje...
Upravil(a) Klubko (13. 11. 2008 17:30)
Není tady
my jsme dneska splácali krabici lanýžových figurek, co se dávají na stromeček
taky jsme se cítili vánočně
a já se teď němůžu ani hnout, jak jsem se nacpala 
a od kamarádky jsem minulý týden dostala čaj, nááádherně voní, jsou v něm višně a nevím co všechno ještě
chutná báječně a to ovoce v něm je mňááám ... vždycky se těším, až ho nakonec sním 
Upravil(a) PPavlaa (13. 11. 2008 19:48)
Není tady

A já měla dnes docela slušné společenské vyžití. Byli jsme na procházce a potkali cestou tolik lidí ......

Není tady

Že mě v teplický Hypernově neušlapali...

Není tady