|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Celou noc jsem spala! Bez probuzení! To se mi stalo naposledy tak před půl rokem! Vstala jsem dřív, ráno krásně vonělo začátkem zimy, ale bylo teplo, hřálo slunce... Je mi hezky!
Není tady
že jsem šla dobrovolně a téměř hned k zubaři když mě bolel zub...mám vyvrtáno a bolest začíná p o m a l i č k u ustávat..... 
mám 1/2 roku novou zubařku a je výborná!!!!! 
Není tady

Klarka.S napsal(a):
Celou noc jsem spala! Bez probuzení! To se mi stalo naposledy tak před půl rokem! Vstala jsem dřív, ráno krásně vonělo začátkem zimy, ale bylo teplo, hřálo slunce... Je mi hezky!
Tak to je fajn
a co změnilo se něco, nebo jen tak samo od sebe?
Není tady

Mne včera, že som vybavila dve záležitosit, na ktoré osm sa už dlhšie odhodlávala
a stretnutia s kamoškami... Proste príjemný deň, po dlhšom čase bez akútnej práce a stresov. A potom jedna knižka, vlastne dve.
Dnes pekný deň Všechsvätých, chata, ktorá stále stojí a je obklopená krásnou prírodou... a čmeliak, motýl - bábočka - a zakvitnuté kríky a zelená trávička na chate. Síce to asi znamená, že sa príroda definitívne zlbáznila, ale je to príjemnejšie ako pochmúrny lezavý novembrový chlad.
Není tady
Sel, ráda vidím, že jsi spokojená a dobře naladěná a tak vůbec tak něják šťastná 
Není tady

Áno, som... a želám to celému svetu...
Je to už teraz krásne meisto, a keby ešte boli všetci spokojní a veselí
- to by bolo sveta žiť!
Není tady
Včerejší západ slunce, dnešní krásný slunečný den, barevné stromy v lese, na které jsem dlouho koukala z kopce a viděla je shora.
dnešní rodinná oslava včerejších narozenin, které se zúčastnila i má nejlepší přítelkyně
... a taky se už od října hrozně moc těším na vánoce - hlavně tu atmosféru, cítím, že letos budou výjimečné právě tou pohodou 

Není tady
Tak dnes mi udělala radost zpráva, že pejsek štěně ( http://retriver.cz/chovpsi/chknsdtr/chk_nsdtr_188.htm ) , který se před týdnem zaběhl jako náhrada za zemřelého psa před měsícem se našel asi 20 km od místa odkud utekl.
Není tady
Pohled od milého člověka.

To s tým psom je super...
Není tady
dneska mi udělalo radost to, že už mě konečně nebolí zub, těch 10 dní co měl bolel, bylo hrozný 
Není tady
Dneska me udelalo radost,ze dcera zacatkem zari ztratila svuj mobil ktrery si koupila ze sve brigady.Kdyz sla na prochazku se psem tak na strome nekdo vyvesil,ze nasel mobil a telefoni cislo,aby ten dotycny zavolal.Ona to zkusila a ten mobil byl skutecne jeji.Ten pan ho mel doma tyden.Celou tu dobu ten mobil lezel na ceste venku.Mobil jde.Pripada me to jako zazrak.Koupili jsme velkou bombonieru tomu panovi jako podekovani.Takze dobri lide jeste jsou
Není tady
Dnes mi udělal radost mladík v metru.
Normálně mě pustil sednout
Nejdřív jsem se začala smát,ale i tak to bylo milé
- gentlemani sou 
Upravil(a) Santala (4. 11. 2008 16:37)
)Není tady

Dobrý, San...
to mně ještě udělá radost, když mně mladík v metru nepustí sednout 
Není tady
Jessika napsal(a):
Dobrý, San...
to mně ještě udělá radost, když mně mladík v metru nepustí sednout
no, to mě taky
ALe, co třicítka v trapu, musím si zvykat 

)Není tady
Dnes mi udělala velkou radost Růženka která mi nečekaně zavolala do práce aniž by znala moje číslo,bylo to sluníčko v zataženém dni. děkuji moc,mám Tě ráda a moc se těším na setkání,juli
Není tady
Radost byla oboustranná 
Není tady

Mne obed s bývalou kolegyňou a to, ako sa jej dobre darí...
Není tady
mě radost uděl včerejší a dnešní den...nabourala jsem auto...čelní náraz do stromu
...totálně ho zrušila a konečně si splnila sen, jaké to je...vybourat se a přesně takhle
a navíc jsem se konečně odpoutala od toho starého krámu a pořídím si skutr
...
Není tady
kamarádka z bývalé práce je po víc jak roce konečně těhotná, huráááááá a já budu chodit chovat mimi 

Není tady
Heřmanka napsal(a):
mě radost uděl včerejší a dnešní den...nabourala jsem auto...čelní náraz do stromu
...totálně ho zrušila a konečně si splnila sen, jaké to je...vybourat se a přesně takhle
...
Já bych to viděl tak koloběžku 
Není tady
Heřmanka napsal(a):
...
hlavně, že jsi celá 
Není tady

Není tady