|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Somaia napsal(a):
jdu na skuhrací... stěžovat si, že jste na mě zapomněly ...
:
Bonzačko.

Peti, ty máš dneska rozvernou 
Jessika napsal(a):
sudina napsal(a):
tak dnešní den je fakt super- dr. mi potrvrdil těhotenství a odpoledne jdu podepsat kupní smlouvu na barák...
Velké gratulace
![]()
Ať vám dvěma (asi dvěma, možná i více...) slouží zdraví
Gratuluji ti 
Není tady
petra72 napsal(a):
Somaia napsal(a):
:
Bonzačko.
![]()
budu si to pamatovat... příště ti taky rozšlápnu bábovičky...búúúúúbééé 

Už ste
Šup na Skuhrák!
Není tady
já tam původně chtěla... jenže jsem dostala nálepku "bonzačka", tak mi poraď , co mám robiť
:
:
:
Som, kdo po tobě kamenem, ty po něm chlebem 
A jelikož nechci být
a sprdnutá od Selimky, bavila jsem se dneska nad Petinými příspěvky 

Klubko napsal(a):
Peťuli napsal(a):
Že se synovi dnes po operaci slepáku večer konečně ulevilo a usnul aspoň trošku klidným spánkem. Tak snad teď zaspím i já.
ahoj Petuli. Tak hodně štěstí ať jste brzy fit
Díky, dnes už mu bylo o moc líp, povídali jsme si, dokonce jsme si párkrát dali karty. 
Není tady
Somaia napsal(a):
petra72 napsal(a):
Somaia napsal(a):
:
Bonzačko.
![]()
budu si to pamatovat... příště ti taky rozšlápnu bábovičky...búúúúúbééé
Tak už té komedie bylo dost, vyčistit zuby a hybaj spát. Zítra se můžete zas kočkovat
a když budete hodné takj vás vemu na pískoviště

Není tady
Alosek napsal(a):
A jelikož nechci býta sprdnutá od Selimky, bavila jsem se dneska nad Petinými příspěvky
A není to škoda??? na chleba se těžce vydělává....
Viděla jsi Monthy Pythony a "život Briana"...??? tam je extrovní scéna s ukamenováním !!!
.....
Somaia napsal(a):
Alosek napsal(a):
A jelikož nechci býta sprdnutá od Selimky, bavila jsem se dneska nad Petinými příspěvky
A není to škoda??? na chleba se těžce vydělává....
![]()
Viděla jsi Monthy Pythony a "život Briana"...??? tam je extrovní scéna s ukamenováním !!!![]()
.....
Kde je řečeno, že to musí být chléb čerstvý právě vytažený z pece. 
Není tady
Som, viděla.

Pisateli, přesně. A kde je řečeno, jak velký a kolik má vážit??? 
Upravil(a) Alosek (23. 10. 2008 21:21)
Alosek napsal(a):
Som, viděla.
![]()
Pisateli, přesně. A kde je řečeno, jak velký a kolik má vážit???

Není tady
Dnes mi udělal radost celý den - v práci jsem dostala odměnu - to je jasný, že za dobře odváděnou práci, pak jsem si hodinku dáchla, pak jsem ušetřila pětikilo za špatné parkování a večer jsem si příjemně zacvičila.
Takže - krásný den.
Jen tak dál , teda bez těch dohadů s uniformovaným. 
petra72 napsal(a):
Dnes mi udělal radost celý den - v práci jsem dostala odměnu - to je jasný, že za dobře odváděnou práci, pak jsem si hodinku dáchla, pak jsem ušetřila pětikilo za špatné parkování a večer jsem si příjemně zacvičila.
Takže - krásný den.
Jen tak dál , teda bez těch dohadů s uniformovaným.
no a to ještě nevíš že ještě dnes dostaneš chlebem. Počítáš s atomem? to bude den

Není tady

Bubnovačka, jendak koncert západoafrickch rytmov v podaní mojich kamošov, druhak aktívna bunovačka, do ktorej sa zapojili aj diváci... Napätie a stres zo mňa spadli...
nádhera. Odporúčam, ak sa niečo také koná aj u vás...
Není tady

Selim,
já nic takového neznám a ani nevím jestli tady v okolí něco takového je....ale určitě bych s někým šla...musí to být určitě zajímavý zážitek 
Není tady

Je to úžasné... sčasti určite aj kvôli Thierrymu, ktorý to organizuje. To je taká zaujímavá dušička. A je nezvyčajné prísť niekam, kde ti strčia do ruky bubon alebo hrkálku a ty si aktívny účastník... Ja som teda tancovala, nehrala na nástroj, ale aj tak je to zaujímavý zážitok. (Nemáte v okolí čajovňu alebo nejaký funkčný kulturák? Tam by mohlo niečo také fugnovať...)
Není tady

Že sa poobede vyčasilo, bolo krásne slnečno a 17°C. A aj to, že som sa večer napriek svojmu orientačnému nezmyslu zorientovala na sídlisku, kam som sa len toť prisťahovala, a podľa kamoškinej navigácie trafila skratkou domov. Malé víťazstvo ducha nad hmotou! 
Není tady
Já jsem na rytmy tupá, na mě bubnování nefunguje. Tak do dvou minut mi to přijde jako otravný hluk. A to jsem půl roku chodila se západoafrickým bubeníkem...
Mám radost, že i když jsem se děsně pohádala se šéfem, on nakonec uznal, že mám pravdu.
Není tady
Kytka od dětí z dětského domova jako poděkování za pomoc s projektem, jejich úsměvy, když mě viděli a milá slova. Lepší, než všechny peníze. 
Uvědomění si skutečnosti - jak praví přísloví, že : Když nejde o život, jde o .........Ledy se hýbou, psi štěkají a výprava táhne dál, či tak nějak.....
Sirius napsal(a):
Uvědomění si skutečnosti - jak praví přísloví, že : Když nejde o život, jde o .........Ledy se hýbou, psi štěkají a výprava táhne dál, či tak nějak.....
Ale tys nás nepotěšil Kvůli tobě se to bude konat až asi v lednu 
Není tady

Čo? Ľady... alebo karavána?
Není tady

Je pátek, to je taaaaak supér! Odpoledne jdu ke kadeřnici, večer na večeři do prima restaurace a pak na vínko do klubu. Není ten život skvělej? 
Není tady