|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Moje dcera neplánovaně přijela domů, sice nakrátko, ale přece.

Stihla i jednu konstelaci, aby přišla na kloub zdrav. potížím a další bezva překvapení bylo, že se syn po jejím telefonátu rozhodl, že si pro ni přijede a zítra ji zase přiveze zpět.Takže jsem tu na skok měla dvě děti ze tří. Před chvilkou odjeli.
Není tady

Včera domová schôdza z nového bytíku... Mám inteligentných susedov, ktorí si nenechajú brnkať po nose, ale nie sú zádrapčiví a hádaví, no zasa ani nie ovce, ktoré si každý odvedie tam, kam chce. Napríklad sme si vydupali kontajner na sklo. A vyzerá to, že sa možno aj budeme vedieť dohodnúť. Nepotešilo ma vysoké nájomné, ale snáď sa nám časť záloh vráti...
Dokonca možno založia nejaké webové fórum, kde by sme si mohli vymieňať návrhy a schvaľovať rôzne veci. Napríklad sme si síce schválili nejakú poistku na barák, ale máme tam poisťovákov a keby našli nejakú poistku, ktorá by riešila aj graffiti, tak by sme túto vypovedali a zmenili. 
Upravil(a) Selima (22. 10. 2008 11:19)
Není tady
Seli, taky jsem měla schůzi v baráku. Jako místopředseda ve výboru. Tak jsem byla zvolena. FUj. Ale někdo tu nevděčnou funkci dělat musí.
A mám radost, že se nám podařilo odsouhlasit větší příspěvky do fondu oprav. Sice nejsem oblíbená,ale to byl stejně barák nezachránilo. Potřebujeme nový výtah a vyměnit trubky ve staré "prádelně", kam teče. A nějak jsem lidi přesvědčila, mít více peněz našetříno, než si brát větší půjčku. UF,ale byl to boj,neskutečný!
Není tady
Jo a ještě několik dní zpět koncert Leonarda Cohena. Převánoční dárek:)
Není tady
Udělal mi radost synator.Že se mu daří v nove škole,že si ho vybrali na praxi do zahraničí a že pojede
i když je to zrovna v době prazdnin.
Největší tragedii vidí v tom,že nebude moct hrat tu děsnou hru na PC 
Není tady
Že na sklonku dnešní totálně šílené pracovní šichty ještě pořád vím, jak se jmenuju. 
uffff

Příjemné setkání a poklábosení s novou dušičkou
na sklonku tohoto propršeného dne 
Není tady

Že se synovi dnes po operaci slepáku večer konečně ulevilo a usnul aspoň trošku klidným spánkem. Tak snad teď zaspím i já.
Není tady
Mně dělá radost jistý kamarád našimi rozhovory. Třebaže jsme se nikdy neviděli, je to moc fajn. I dneska
.
I když se události nedějí, jak bych si přála, i když to pak chvilku bolí, že tu stále jsem, abych to všechno mohla žít a dozvědět se, jak to dopadne.
Nebo taky ne. 

Alosek napsal(a):
Mně dělá radost jistý kamarád našimi rozhovory. Třebaže jsme se nikdy neviděli, je to moc fajn. I dneska
.
Jo to znám, z mojí strany naprostá důvěra
a pak natlučený nos
Asi to kamarádství mezi mužem a ženou nefunguje
aspoň mě život o tom pořád přesvědčuje.
Není tady
Peťuli napsal(a):
Že se synovi dnes po operaci slepáku večer konečně ulevilo a usnul aspoň trošku klidným spánkem. Tak snad teď zaspím i já.
ahoj Petuli. Tak hodně štěstí ať jste brzy fit 
Není tady

Pomněnko, dnes idem na bubnový koncert jednému svojmu dlhoročnému kamarátovi.. Mne ti kamarátstva s chlapmi akosi fungujú. Fakt.
Aj tie virtuálne, aj tie clekom reálne. 
Není tady

a mně dělá radost, když vás čtu, kočulenky...
tak pište, pište 
Není tady

Selima napsal(a):
Pomněnko, dnes idem na bubnový koncert jednému svojmu dlhoročnému kamarátovi.. Mne ti kamarátstva s chlapmi akosi fungujú. Fakt.
Aj tie virtuálne, aj tie clekom reálne.
Tak mi pošli návod nabo manuál, nevím kde dělám chybu 
Není tady
Pomněnko, huš, nekaz mi radost
.
Selimko, ještěže tu jsi. Dík.
Mně to kamarádství s některými kluky a muži funguje snad i líp, než s některými rádoby kamarádkami
.
pomněnka napsal(a):
Děkuji, hodnotím to stejně. Děkuji za příjemný podvečer. 
pomněnka napsal(a):
S tím já tedy problém v životě nemám. Mám dost kamarádů-mužů. Na kamarádství mezi mužem a ženou věřím.
petra72 napsal(a):
pomněnka napsal(a):
S tím já tedy problém v životě nemám. Mám dost kamarádů-mužů. Na kamarádství mezi mužem a ženou věřím.

petra72 napsal(a):
pomněnka napsal(a):
![]()
A jaktože jste mě nevzaly do party...

Somaia napsal(a):
petra72 napsal(a):
pomněnka napsal(a):
![]()
![]()
![]()
A jooooo,
tak příště, jo?

sudina napsal(a):
tak dnešní den je fakt super- dr. mi potrvrdil těhotenství a odpoledne jdu podepsat kupní smlouvu na barák...
Velké gratulace

Ať vám dvěma (asi dvěma, možná i více...
) slouží zdraví 
Není tady
jdu na skuhrací... stěžovat si, že jste na mě zapomněly ...
:

Somaia napsal(a):
petra72 napsal(a):
pomněnka napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Somi, soráč
...příště to napravíme
Se kaju 
Není tady