|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
No vždyt to říkám. Pro osobu 176 cm vysokou a psa v kohoutku 55 cm nějaké hodně velké "auto"
)) Ale ještě mám v záloze Twingo. A to když se složí zadní sedačky, tak by tam měl pes docela dobrou diskošku. Mám štěstí, že mám v práci kluky techniky, kteří mi poradí co a jak. A sama díky praxi tak vím na co pozor.
Není tady
Víš co to znamená, když tě žena obejme a políbí, když přijdeš domů, jemně ti namasíruje záda a pohladí po vlasech, naservíruje ti večeři, a pak tě pozve do postýlky...???
Že jsi přišel do jiného domu...!!!
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Klubko napsal(a):
Ne Seli. Já chtěla odejít domů, ale policajti trvali na tom, že musím na RTG krku a hlavy do nemocnice, že oni si to nemůžou lísknout. Udělala jsem to kvůli tomu klukovi. Chudák ten byl totálně vystresovaný. CCA 25 let, prostě mě přehlédl,ale ještě že jsem jela předpisově 50sát! Tak šlupka to byla. On ke mě letěl, hned mě ošmatával, zda jsem v poho. Hned volal policii a záchranku jsem mu vymluvila. Pak si sedl na bobek a začal brečet, že půjde do vězení. Chudák, tak jsem mu to vysvětlila, že dělám v pojišťovně a že je v pohodě, že to není ublížení na zdraví, tak to bude jen přestupek. Pár bodů a pokuta. Auto se opraví z pojistky ať je v klidu. No prostě jsme si vyměnili role.
Neboj, Pisateli. Přesně jak píšeš. Zítra už to vezu na vyklepání možná za 20 000 prodám a dnes jedu juknout do bazaru na nějaké minitrhače kostek:)) Vidím to na Fiat Chinqucento. Jen nevím jak se tam se psem složím_:)))))
Otcov 198-centimetrový bratranec mal Fiata 500 a občas na ňom jazdil s hlavou vystrčenou vrchom von. Náš rozložitý firemný šofér jazdí v Smarte a strýko - 190 cm a skoro toľko kíl - má Puňťa...
Nechápem, prečo krásne urastení ľudia milujú minipribližovadlá. 
Není tady
Mě dnas udělalo radost, vlastně už včera, že jsme pokecaly s dcerou, která je momentálně v zahraničí, přes ICQ.
Pro mě to bylo poprvé v životě, to ICQ. Než dcera odjížděla, nestačila mi to vysvětlit, tak mi to po lopatě napsala, krok po kroku, já to pak večer zkusila - a světe div se, spojení se zdařilo!!!
Tak z toho mám radost, a taky z toho, že obě děti si užívají krásně prázdnin a že jsou v pořádku.
Jestli to někomu připadá divné, že se může někdo radovat z toho, že zvládnul ICQ.... to byste mě museli znát, ve všem, co se týká techniky, počítačových doovedností, na mě pámbu velmi, velmi šetřil
Takže taková banalita, že jsem to zvládla, je pro mě velkej úspěch. 

Úplne chápem. Pre mňa bol takýmto prelomovým úspechom Skype.
A chystám s ana Power Point a Excel. 
Není tady
Že po půlročním dohadování s jednou slovenskou firmou, že nám má účtovat mezinárodní přepravu BEZ DPH a sjezdu daňařů obou stran potvrdili, že mám pravdu, a opravili nám šecky faktury. 
Že mi můj "bojavej" pes přišel olíznout ruku, když jsem se vrátila z práce. Hurá!!!
(je totiž útulkářka a bojí se zatím i vlastního stínu)
Není tady
Dnes mě potěšilo, že mi volal ředitel, jen proto, aby se zeptal, jakou barvu stěn a koberce chceme do našeho nově rozšířeného kabinetu...Vybrala jsem své oblíbené barvy - modrý koberec a oranžové stěny. To se nám bude s kolegyněmi lépe a radostněji učit!
Není tady
Selima napsal(a):
Klubko napsal(a):
Ne Seli. Já chtěla odejít domů, ale policajti trvali na tom, že musím na RTG krku a hlavy do nemocnice, že oni si to nemůžou lísknout. Udělala jsem to kvůli tomu klukovi. Chudák ten byl totálně vystresovaný. CCA 25 let, prostě mě přehlédl,ale ještě že jsem jela předpisově 50sát! Tak šlupka to byla. On ke mě letěl, hned mě ošmatával, zda jsem v poho. Hned volal policii a záchranku jsem mu vymluvila. Pak si sedl na bobek a začal brečet, že půjde do vězení. Chudák, tak jsem mu to vysvětlila, že dělám v pojišťovně a že je v pohodě, že to není ublížení na zdraví, tak to bude jen přestupek. Pár bodů a pokuta. Auto se opraví z pojistky ať je v klidu. No prostě jsme si vyměnili role.
Neboj, Pisateli. Přesně jak píšeš. Zítra už to vezu na vyklepání možná za 20 000 prodám a dnes jedu juknout do bazaru na nějaké minitrhače kostek:)) Vidím to na Fiat Chinqucento. Jen nevím jak se tam se psem složím_:)))))Otcov 198-centimetrový bratranec mal Fiata 500 a občas na ňom jazdil s hlavou vystrčenou vrchom von. Náš rozložitý firemný šofér jazdí v Smarte a strýko - 190 cm a skoro toľko kíl - má Puňťa...
TY znal jsem jednoho človíčka byl to kuchař měl 215 cm asi 105 kg a Fiata 500. Vyndal přední sedačku a jezdil ze zadní. 
Není tady

Není tady
Blossom napsal(a):
Mě dnas udělalo radost, vlastně už včera, že jsme pokecaly s dcerou, která je momentálně v zahraničí, přes ICQ.
Pro mě to bylo poprvé v životě, to ICQ. Než dcera odjížděla, nestačila mi to vysvětlit, tak mi to po lopatě napsala, krok po kroku, já to pak večer zkusila - a světe div se, spojení se zdařilo!!!
Tak z toho mám radost, a taky z toho, že obě děti si užívají krásně prázdnin a že jsou v pořádku.
Jestli to někomu připadá divné, že se může někdo radovat z toho, že zvládnul ICQ.... to byste mě museli znát, ve všem, co se týká techniky, počítačových doovedností, na mě pámbu velmi, velmi šetřil![]()
Takže taková banalita, že jsem to zvládla, je pro mě velkej úspěch.
Bloosom, kdepááák banalita. Jsem na tom stejně a taky jsem ucvrkávala štěstím z instalace a chodu ICQ a teď se doma potýkám s instalací Skype, obraz dobrý, ale zvuk na prd, tak snad to zvládnu. 
Jinak za pomoc při instalaci ICQ vděčím jednomu moooooc dobrému človíčkovi 
Není tady
Selima napsal(a):
Klubko napsal(a):
kostek:)) Vidím to na Fiat Chinqucento. Jen nevím jak se tam se psem složím_:)))))
Otcov 198-centimetrový bratranec mal Fiata 500 a občas na ňom jazdil s hlavou vystrčenou vrchom von. Náš rozložitý firemný šofér jazdí v Smarte a strýko - 190 cm a skoro toľko kíl - má Puňťa...
Seli, odpověď je jednoduchá. Při dnešních cenách benzínu a povinného ručení si každý nemůže koupit M ML
))
Už i Amíci si kupují místo obsahu 6L cca 3L bouráky a to je u nich co říci...
Není tady
s těma autama mám pocit, že právě čim menší chlap tim větší auto... že by to něco značilo 

Není tady
Klubko, prosím tě co ten stresovaný chlapík, ještě dejchá, nemá újmu na zdraví? Aby jsi nebyla nakonec popotahována za ublížení na zdraví. Jo stalo se to tady v praze asi před 25 lety, kdy na auto jakéhosi chlapa spadl vagón. Chlap v pohodě vše bez zranění a chlap za rok natáhl bačkory a ČSD pak platila jako mourovatá.
I tohle si pohlídej 
Jinak Klubí ono jezdit s psem v kohoutku 55 cm, vím, znám, jezdím ve "fabce" s Blackem retrívrem a jezdil i s Goldem. Problém. Přiznám se, že jsem teď při cestách po světě viděl přívěsný vozík a v něm dva Goldy a tažené Fiatem punto. Ten vozík byl větší než puňtík 
Když mohou na takovém vozíku vozit západáci do kampu myčku, pračku a sušičku, zkus přívěs pro psíky 
Upravil(a) Pisatel (7. 8. 2008 8:29)
Není tady
Pisateli, vozík za kolo na psa mám taky. Když jedu na chalupu a pes nemůže běžet díky dysplazii KK po asfaltu. Tak mě napadlo, že auto kupovat nemusím vůbec. STačí si sednout do vozíku a nechat se táhnout. Taková Czech dog-human riksa:)
Není tady

Jája napsal(a):
s těma autama mám pocit, že právě čim menší chlap tim větší auto... že by to něco značilo
To sa dá povedať aj o psoch!
Môj dvojmetrový kamoš z SBS-ky má kríženku medzi dva chleby - max. jedno sústo - a kdejaký zakrslý mindrákovec chodí s mastifom a ridgebackom.
Není tady
No ty to mají all comfort. Ty jo, zatáhnou na noc žaluzky, zamknou, postaví na kafe, zapnou TV a je jim fuck, kde zaparkovali

Není tady

achá, som 
Upravil(a) Selima (7. 8. 2008 8:58)
Není tady
Klubko napsal(a):
No ty to mají all comfort. Ty jo, zatáhnou na noc žaluzky, zamknou, postaví na kafe, zapnou TV a je jim fuck, kde zaparkovali
![]()
Ty Klubko já čuměl, že ve předu zapřaženej mercedes sl55 za tím přívěs dvounápravák a pak tento přívěs s myčkou pračkou a sušičkou. Dlouho jsem s klukem dumal co tam maj a tak až paní šla a vyprala nádobí a umyla prádlo (pak už jsme jeli pryč)
Není tady
Jo to znám, když jsme v 90tým roce hned na jaře po revoluci jeli s otcem do Alp. Socky, mařeny zašitý pod pupkem, pro případ ztroskování a my jako do kempu. Starý celtový stan, matračky, Favorit, vařič. A tam Holaňďani s karavany, satelity a mikrovlný trouby. Furt jsme dumaly co to strká do šuflíku za jídlo a pak to vytahuje a kouří se z toho. No prostě opice, který spadli na zem do civilizace a žrali jen párky z konzervy 
Není tady
...... přiklepnutí zítřejší dovolené 

Není tady
Klubko napsal(a):
Jo to znám, když jsme v 90tým roce hned na jaře po revoluci jeli s otcem do Alp. Socky, mařeny zašitý pod pupkem, pro případ ztroskování a my jako do kempu. Starý celtový stan, matračky, Favorit, vařič. A tam Holaňďani s karavany, satelity a mikrovlný trouby. Furt jsme dumaly co to strká do šuflíku za jídlo a pak to vytahuje a kouří se z toho. No prostě opice, který spadli na zem do civilizace a žrali jen párky z konzervy
No nevím holka ale pohled v campu u El Escoriál na poslední model renolta Picasas neměckou poznávací značkou a současně na "poslední model" stanu Sněžka byl velilce komický. Že by soudruzi na západě uděli chybu?

Ono holka viděl jsem ty holanďany s karavanama, ale když měli hodit 2.20 za velký pivko to jim bylo moc a tak daly 1.80 za 2 decky my dali 3x 2.20 oni u druhého už to brali k pivku brčko, ... 
Ono je to v lidech velké rozmýšlení dát 10 eur za prohlídku Gaidího domu v Barceloně a bez fronty a nebo vyčkat na středu, kdy to EU lidé mají grátis. Jsme stejní, jak my tak oni, jen podle mně si minulost moc bereme.
Jen na okraj. Bylas teď v Rusku jistě víš, že na Rudém náměstí, které jednak vypadá jak Václavák, ale je to čtvereček ne větší jak vesniká náves či větší benzínka v Pardubkách, je taková červená krabice s Leninem. Kdybys viděla hrobku Franka v Los Gajdos, kde jen kříž je 60 m vysoký a samotná hrobka, je tunel k bazilice je 180m dlohý široký 18 m a 18 m vysoký a sama Bazilika je 36 vysoká a průměru 80 m spadne všem odpůcrům čelist. A navíc den úmrtí Franka velkého diktátora a "otce vlasti" je státním dnem a konají se zde smuteční tryzny za účasti krále.
Do dnes mi znějí slova kolegy, když jsme se ho ptal na to jak to, že mám v kapse pesety s tváří Krále a Franka současně a on mi na to řekl, "on" je součást naší historie, tu nezměníš, nezapomeneš, bez ní ztratíš sám sebe. Zavrhnout jeho je zavrhnout sám sebe. Ale tobě to vysvětlovat nemusím. Ty to umíš pochopit.
Je třeba svou minulost vzít a žít s ní hrdě!, byť je nepříjemná.
Není tady
Radost asi není přesné slovo. Spíše nad čím jsem se zasmála.
Přišla na mě stížnost od jednoho klienta za nevyplacenou škodu z havárky. Jedná se jasné o pojistný podvod, který řeší PČR, tak jako pojišťovna odmítáme plnit.
A ten borec si najme právníka a sepíše dopis ve znění "....prosím znovu o projednání mé záležitosti v mírové formě. Jsem člověk ve vážné tíživé finanční situaci...."
Ukažte mi borce ve vážné finanční situaci, co má na hotové uhrazení Volva za 1 950 000 Kč v nej výbavě a BMW Coupe pro svou manželku za 1 ,500 000? Kč

Není tady