29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Uvidíš, každý reaguje jinak.
Není tady
Yadine beru taky, ale prsa se mi nijak nezvětšila. Spíš se mi konečně podařilo zhubnout
Není tady
Yadine, taky beru. Hlavně kvůli šíleným křečím, které doprovázejí mou menstruaci. Prsa se mi po něm nezvětšila a ani křeče neustály.
Také si myslím, že mi prsa rozhodně nevyrostla, naopak, trosku jsem zhubla... a váha se stále drží.
Taky beru Yadine a mám prsa pořád stejně velká. :-)
Není tady
janah napsal(a):
Můj doktor mi předepsal Yadine na zvětšení prsou. Má to nějaký vliv máte s tím někdo nějaký zkušenosti? Díky :?:
yadine beru uz dva roky a na velikost prsou zadny vliv nema .
Já jsem yadine brala. ale jediné čeho jsem dosáhla je to, že jsem přibrala no a trochu se mi zvětšila prsa.
Není tady
Já jsem taky yadine brala, nepřibrala jsem, spíše naopak, trošku jsem zhubla.
Není tady
prave jsem dobrala me uplne prvni platicko yadine, predtim jsem mela mercilon a prase se mi zvetlsia celkem hodne, mela jsem podprsenku 75B a ta je mi ted mala, ale jak uz bylo receno u kazdeho to je jine.
Beru yadine dva roky. Za první rok jsem přibrala asi 20 kilo, ukázalo se, že za to může štítnice. Prsa mám zaplaťpánbůh, pořád stejně velká. Větší nechci.
Take jsem nepribrala na prsou, naopak s hubnutim prislo i zmenseni
Není tady