|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ahojky holky,
tak jsem Vás právě dočetla..
Wanesko, moc gratuluju ke kontrole.. děti krásně rostou:-)
Petruš.. díky
Novi.. ze
ti moc přeju aby se to srovnalo a udobřili jste se... věřím že tě to strašně trápí...
Holky my máme hračky po Honzíkovi tak je bude mít i Adámek.. upřímně plyšáky nekupujeme, jsou to největší alergeny a akorát se na to práší..
hodně kupujeme dřevěný a malinko plastový jako lego atd...
Není tady
Holky, nečtu, makám... nsad zítra?
Tetičku nevrátím!!! Nejí, nepije - nemá čas, má Sebíka. Je úžasná!!! Je jí jen 74 a vypadá na sportovních max. 55! Je krásná, chytrá, hodná a úžasně ochotná!
Já si ji chci nechat. 
Upravil(a) Suma (30. 7. 2008 12:50)
Není tady
Verunko, my máme plyšáků-alergenů a lapačů prachu spoustu. Prostě každá návštěva přinese plyšáka.
Šimi je miluje, krmí je, stará se o ně, povídá si s nimi, bere je do postele (každý den jiné, aby se dostalo na všechny)...
Ale my jsme na zvířátka... 
Dřevěná puzzle u nás byla IN. A pak dřevěné vláčky...
Není tady
Sumí, já jsem to nemyslela zle s těma plyšákama.-)) my jich doma taky máme pár ale Honzík má taky oblíbenýho medvídka Pú:-)))) ale u nás se prostě chytly ty dřevěné:-)
Upravil(a) Verunka (30. 7. 2008 13:37)
Není tady
Hezký letní den všem..
Ahoj Veru, krásný fotečky
.. teda ten Adámek je ale krásnej macík...kolik už váží? 
taky přispěju jednou fotkou...takhle náš Matoušek budí princezny 

Upravil(a) gweenyx (30. 7. 2008 13:55)
Není tady
týýý brďo...to Matouška předběhl..
jinak my jsme často u našich na chatičce a to víš, tam je to bez internetu 
Není tady
...vlásky má stejný, nevypadaly mu zatím, tak snad ani nevypadají už...no kdyby neměl furt ty koliky, tak je to zlatý dítě.. 
Upravil(a) gweenyx (30. 7. 2008 14:01)
Není tady
jo jo, ťuk, ťuk 
Není tady
..sotva jsem došla, už zas musím jít...krmit divou zvěř 
Není tady
Verunka napsal(a):
Sumí, já jsem to nemyslela zle s těma plyšákama.-)) my jich doma taky máme pár ale Honzík má taky oblíbenýho medvídka Pú:-)))) ale u nás se prostě chytly ty dřevěné:-)
Je mi to jasné... já vím, že je to lapač prachu, ale Šimi je miluje. Hraje si s nimi dost... 
Holt, každé dítě je jiné...
Šimi je herec a pořád hraje divadlo. Používá k tomu plyšáky. 
Není tady
Tak už vím, kde je problém. Problém je v zahrádce!!!!
Já nesmím na zahrádku v sandálech. Po včerejšku mi otekly bolestivě obě nohy!!!
Dosud jsem se držela rady doktorky a chodila v teniskách. Takže je to jasný...
Není tady
Verunka napsal(a):
No Sumi...takže jsi asi alergická na něco co Vám tam roste...to nic moc, vid,.. když budeš muset být furt v upnutých botách...
tak to je Simi šikulka že rád hraje divadlo...
No jo, je to herec. 
Není tady
ada78 napsal(a):
Sumi, myslíš asi toto?
http://www.baby-eshop.cz/aktivni-a-sloz … tka-lamaze
Adi, ano... jen my máme starší vydání... ale je super. Už i Sebi ji má rád. 
Není tady
Verunko, Šimi má velkou fantazii, ke hraní nepotřebuje hračky. Hračky si jen představí a hraje si s nimi jako doopravdy. Hází si třeba s fiktivním míčem, který mu fiktivně padá na zem a on ho honí a pod. To už má od mala. Ani mu nebylo 2 roky, když začal dělat pantomimu. 
Není tady

Ahoj holky
,
do nového domečku přeju jen samé dobré zprávy.
Wanes,gratuluju ke kontrole
.
Gweenyx,ten tvůj prďola je hezkej
a těch vlásků
...
Veru, to jsi určitě ráda,že jste "mráčky" zahnali
.To by snad ani nebylo soužití dvou lidí,aby na sebe pořád byli milí a hodný...to by fakt bylo divný
.Ale třeba někde to maj
...NEZNÁM
...
Novi,tobě fandím,ať manžos komunikuje a bere na zřetel,že má rodinu a prima ženskou.A neboj,třeba spolu vydržíte,on bude na starý kolena "vycuclej"a pak začneš řádit ty
.
Jinak se přidávám ke "cvičkám",teda k maminám,co musí cvičit s dětmi.Dnes jsem byla s Verunkou u neurologa,ještě drží zatnuté pěstičky,zakláněla hlavičku a nožičky občas šponuje
.Takže jí čeká rehabka a asi vojtovka.A aby toho málo nebylo,byla jsem i s Vašíkem u oční doktorky a předepsala mu brýle.Sice slaboučky dioptrie,ale... Do pr..le,tak proč se mi chce brečet?

Není tady
Veru, každé dítě je jiné... vydrž, však on Tě překvapí... 
Penízku, tomu rozumím... Bud statečná. Verunka bude v pohodě, na rehabky dnes chodí snad každé mimčo, beztak nás to taky čeká... A Vašík? Z toho si nic neděje... každé dítě má něco, nikdo nejsme dokonalí... a třeba se mu to tím upraví než vyroste. Držím palečky!
Není tady
Petruša napsal(a):
Mě taky. Dominik chodí mezi 19.30 a 20.00 a Kubuša mezi 20.00 a 21.00
A Petruš v kolik Dominik vstává???
Šimi vstává v 7.30 a neusne před 21. hodinou, nejčastěji až kolem 21.30... 
Není tady

Ahojky, tak jsme na kycle jeli zbytecne,doktor marodi
PENIZKU umim si predstavit jak ti je.Drzim palce at je brzy Verunka ok a nemusite cvicit dlouho.A Vasikovi budou urcite bryle sluset a az vyroste,bude z toho mit image GWEENYX krasna fotecka
NOVI drzim vsechny palce...
Není tady