|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Andulko, minimálně 3x za noc a k tomu furt k ní co 15 - 30 min. vstávám, pak spíme třeba 2 hodiny v kuse a pak zase několikrát musím k ní vstát. Už to trvá asi 2 měs. Byla jsem z kojení nadšená, bohužel začínám toho mít tak nějak nad hlavu.
Upravil(a) Monika76 (6. 8. 2008 15:12)
Není tady
Kámoška má to samé....dcera jí spala i 10hodin v kuse a úderem 8ho měsíce k ní vstává i 10x za noc a malá chce jen prso na ududlání
Je to na palici....to věřím
Jenže v tom ti nikdo neporadí....každé dítě je jiné
Je už ve svém vlastním pokojíku?
Není tady
Ne, ještě totiž nemá kde. 
Už musím. Tak hlavně mám radost, že už je u Vás všechno v poho.
ahoj 
Není tady
no a do třetice další video
jak chytám ryby
http://www.youtube.com/user/andulka4
Není tady
Vývoj 1-5měsíců
http://www.duben2006.estranky.cz/fotoal … original/1
Není tady
Vývoj 6-12měsíců
http://www.duben2006.estranky.cz/fotoal … original/2
Není tady
Andulko, tato tabulka byla na plakátku od Hami v kufříku, co jsme dostali v porodnici. 
Není tady
Já ji tam neměla 
kufříky se mění
Není tady
Ahojte, maly ma zelene hovinka a obcas i hlen, doktorka mi na to nic nerekla, ja jsem nasla, ze by mohlo vadit mleko, tak jsem ho vysadila, ale nelepsi se to. Poradite mi co delat?
Není tady
Buďto je dehydratovaný, nebo hovínko změní barvu protože není dlouho přebalený.
Sluni a ty nekojíš nebo co?
Není tady

Suma napsal(a):
Petruša napsal(a):
ALUŠKO já nevim, ještě jsem tam stále nevolala. Malej neni vůbec křečovitej,prostě podle mě začal otevírat pěstičky o pár dní později naž měl. Nevidim žádnej jproblém. No ale určitě tamzavolam,pro jistotu, ale fakt nevim kdy tam jet, manžela už nepustí z práce, furt jezdíme po nějakých doktorech. Musí se tot rochu zklidnit. Dneska jsme měli jet na kyčle, ale nešlo to, včera byl doma, zítra jede s DOminkem na kontrolu a v pátek je doma, holt příští týden kyčle, ten další kalmetizace a pak rehabilitace. I tak nevim jestli ho pustí z práce
A Petruš, nemůžeš jet sama? Autem nebo autobusem?
autem - psala jsem jak jsem na tom, zrovna neřídim a hlavně neumim parkovat. Autobus tam od nás nejede, musel abch do Prahy a z Prahy. To nedám 
Není tady

Jinak Sumi gratuluju ke kontrole,máte hezký čísla. Takový souměrný 
Není tady
Halo halo je tu někdo?Nějakmi to blbne 
Není tady

hezky vecer, jdu vas jen pozdravit, byli jsme cely den pryc a jsem utahana jak kote - stihla jsem vas docist, mala uz spi, tak to jdu taky zalomit
Novi, precetla jsem si i tu druhou diskuzi - holky se uz k tvemu manzelovi vyjadrovali, no nemam slov, tvuj manzel asi fakt chytl druhou mizu a chce si uzivat. To ze to nebudes mit jednoduchy je jasny, tak drzim palce. Nevim, jak bych se chovala ja v takove situaci, ale s nim bych uz davno asi nebyla. U me je to jiny - bych mohla jit k nasim i kdyby nas bylo deset. Drz se 
Sumo gratuluju ke kontrole
Heri, Andulko - videa jsou super - mate moc sikovne kluky
vic si nepamatuju
dobrou

Není tady

Verunka napsal(a):
ahojky holky..
přeju hezký večer...
kdopak nám udělá nový domeček???:-)
Verunka? 

Není tady
No já to neumím 
Není tady
Akar co ten byt?
Není tady
Petruša napsal(a):
Suma napsal(a):
Petruša napsal(a):
ALUŠKO já nevim, ještě jsem tam stále nevolala. Malej neni vůbec křečovitej,prostě podle mě začal otevírat pěstičky o pár dní později naž měl. Nevidim žádnej jproblém. No ale určitě tamzavolam,pro jistotu, ale fakt nevim kdy tam jet, manžela už nepustí z práce, furt jezdíme po nějakých doktorech. Musí se tot rochu zklidnit. Dneska jsme měli jet na kyčle, ale nešlo to, včera byl doma, zítra jede s DOminkem na kontrolu a v pátek je doma, holt příští týden kyčle, ten další kalmetizace a pak rehabilitace. I tak nevim jestli ho pustí z práce
A Petruš, nemůžeš jet sama? Autem nebo autobusem?
autem - psala jsem jak jsem na tom, zrovna neřídim a hlavně neumim parkovat. Autobus tam od nás nejede, musel abch do Prahy a z Prahy. To nedám
Aha, no to chápu. Přes Prahu nééééé!
Není tady

Andulko zatim zadny pokrok, snad to nejak dopadne
jeste vam ten domecek udelam, ale pak uz jdu do hajan - chvilku vydrzte

Není tady
Já chci 1000
Není tady
Tak teď
Není tady