|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Petruš,kdy jdete na tu rehabku.
Andulko, máte stejnou hrkačku jako my
- toho medvídka s dírou v bříšku

Není tady

ALUŠKO já nevim, ještě jsem tam stále nevolala. Malej neni vůbec křečovitej,prostě podle mě začal otevírat pěstičky o pár dní později naž měl. Nevidim žádnej jproblém. No ale určitě tamzavolam,pro jistotu, ale fakt nevim kdy tam jet, manžela už nepustí z práce, furt jezdíme po nějakých doktorech. Musí se tot rochu zklidnit. Dneska jsme měli jet na kyčle, ale nešlo to, včera byl doma, zítra jede s DOminkem na kontrolu a v pátek je doma, holt příští týden kyčle, ten další kalmetizace a pak rehabilitace. I tak nevim jestli ho pustí z práce 
Upravil(a) Petruša (6. 8. 2008 11:40)
Není tady

Aluska napsal(a):
Ježiš Novi, co to čtu? To je takovej debil!! Promiň, ale fakt se na něj vykašly. Pokud s ním zůstaneš, bude tě celý život takhle trápit a budeš trpět nejen ty ale i děti. To že je Tobi často nemocnej může být způsobené tím, že je citlivej na atmosféru v rodině. Je jedno jak dlouho je dítě kojené, pokud potom nežije v harmonii. A myslím, že pro kluky bude mnohem lepší pokud budou žít skromně, ale v klidu.
A ten byt je jeho? Nabyl ho před manželstvím? Myslím ale, že u rozvodu by se dalo vysoudit alespoň něco z toho zhodnocení bytu. Do toho jste vrazili určitě společné peníze? To by chtělo právníka. Zkus se poptat v nějaké právní poradně.
Držím všechny palce
Ano byt je jeho, nabyl ho před manželstvím,není vojáků..
taťka nám stavěl jádro, sháněl kde koho, strašně nám pomohl, děda pak vypůjčil peníze, od něj jsem dostla 80 tis na vybavení bytu,ještě mám naštětsí 20 u něho... moje rodina nám strašně pomohla, jeho se na nás vys.rala 
Dami vypil 80, já u toho brečela jak želva,tak mě to se.re,je mi ho strašně líto,když ho už nebudu kojit, ale myslím, že takhle je to to nejlepší... jen ta cena ha sunaru 200,- za 300g, to bude maso to platit 
Není tady

Dami včera krásně pásl, na stole, fotili jsme, a najednou hups a málem sletěl do boku, se převrátil, jsem málem měla infrkt, naštětsí jsme ho chytili a pásl nádherně akorát nahatej 
Není tady

Novia napsal(a):
Dami včera krásně pásl, na stole, fotili jsme, a najednou hups a málem sletěl do boku, se převrátil, jsem málem měla infrkt, naštětsí jsme ho chytili a pásl nádherně akorát nahatej

(to pasení, ne ten šok že málem spadl dolů, samozřejmě)
já myslim že by se to někde mělozohlednit že jste ten byt předělali na náklady tvojí rodiny....
fakt by nemohl on dostat byt od vojáků a tenhle ti nechat? A ne aby byl třeba psanej na tebe (to by on asi nedoopustil), ale třeba aby byl Sebiho a na tebe jen než bude Sebi dospělej. Sousedka to takhle po rozvodu měla, byt byl manželův a on ho nechal na syna a ona ho do jeho plnoletosti "spravovala"
Není tady

přijdu, jdu ohřát oběd 
Petruš,
já nevím,ale myslím, že pokud byt má,tak vojáci mu dají možná,ale přijde o příspěvek na bydlení... takhle i s tím má asi 22tic čístýho a asi 10 je ten příspěvek..
Není tady

Novia napsal(a):
přijdu, jdu ohřát oběd
Petruš,
já nevím,ale myslím, že pokud byt má,tak vojáci mu dají možná,ale přijde o příspěvek na bydlení... takhle i s tím má asi 22tic čístýho a asi 10 je ten příspěvek..
jo aha, ten přízpěvek na bydlení je od vojáků???? Tak toje blbý
to by měl menší plat a tím pádem menší alimenty...to je na hov..
Není tady
Novi tak to je mi moc líto
.Ale když už na to přišlo,buď bojovnice
a NIC mu nedaruj 

.
Drž se,myslíme na tebe
.
Není tady

Ahoj holky,
něco jsem si dočetla,ale nestíhám
.Na chvíli vám sem vpadnu
.
Andulko,krásná fotka i chlap říkal,jak je Davídek hezkej
.
Verunka měla předevčírem 38 stupňů teplotu
,naštěstí to bylo jen jednodenní.Včera jsem s ní byla na 3M kontrole,tak váží 6590g a měří 60cm
.Očkování jí čeká až 25.srpna,kvůli té teplotě jí mudra neočkovala.Zítra jdeme na kalmetizaci.
Novi,to je tedy mazec,ale moc ti fandím
.Toho tvýho gumáka bych poslala na nějaký pořádný a brutální
cvičení
.
Škoda,že nejsem u vojáků,bych ho nechala převelet,najíst by nedostával...samotka
... Zmetek jeden.
Tak buď silná(pokud to půjde).
Holky,já mám docela nervy
...
.
Jdu kojit.
Přeju hezký den
.

Není tady

PENÍZKU z čeho máš nervy? Gratuluju ke kontrole Verunky. Neříkal dr. z čeho ta teplota mohla být? Přehřátí??? Vždyť nebylo takvedro... 
Není tady
Ahojda, dneska v noci jsem ho moc nedávala odříhnout a šlo to, ale prdíky měla zase a mě i přijde, že má lehký spaní po mě, nebo co a budí se, když je venku nějaký rachot a hned si vzpomene, že by něco snědl-))))
já kojim teda taky v leže, a jelikož kSumiojim pořád z obou prsou, nejde už mi to předělat, jedno mu nestačí...tak tím vrchním víc jako by nalehnu na svoje břicho a taky to jde, aniž bych si ho musela přehazovat na druhý bok....
sUMI, máme to otesánky-))))
Já jdu na 3 nměsíčku příští úterý, taky se bojim, koníky pase, ale ještě padá na stranu-po chvilce a pěstičky má taky zatatý, ale už ne tak pevně, někdy je už i povolí, uvidíme....do sedu se za prsty nezvedá ani náhodou....
Není tady
Holky, já měla poprvé od těhu v neděli slabýho turka, mnaaaaaaam, hned to byl jinej svět-)))) jinak piju jen to 3v 1, to je taková cmrnda, která kolem kofejnu jenom šla okolo-)
Mě prcek v kočáru taky řval, ale už se to zlepšílo....
Já si dám taky večer po kojení sklenku i alko piva, jinak nealko...
Nanny taky nemám....
kojící čaj si dám občas, ale taky mi moc nechutná..
my taky vstáváme většinou až v 8,3é h a taky baští snad stokrát v noci-))))
my ted sháníme taky nějaký jiný bydlení, ale žádná sranda....
Novi, to mě moc mrzí, ale je to pořád dokola....možná by bylo opravdu lepší si dát chvíli od něj pauzu a nevím proč, ale myslímj, že po čase mu to dojde a vrátí se sám...
Není tady
Novi, já myslím, že v tomhle věku je to u všech mlíček 150ml...to je z 5 odměrek....
Jo a myslim si, že co se týče kojení, že to nejdůležitější období jsi odkojila...netrap se tím....
Není tady
Ahoj holky,
tak jsem zpátky z kontroly.
No doktorka nešetřila chválou. Pořád opakovala, jak je živej, úžasnej, statečnej a pod... 
Malý se jí pořád odsouval dopředu - když leží na zádech tak se odráží nožičkama. To jí prostě učarovalo.
Pak musel předvést pasení koníků a kupodivu i předvedl. Tak další plus.
TBC měl v pořádku, tak dostal 1. Hexa a ani neplakal. Jen už po očkování lehce na chvilku zabrečel. Ale co jsem ho vzala do náruče, tak se utišil.
A tady jsou míry: 6260g, 66 cm, hlavička 42 cm! Tak to měl Šimi v 6 měsících (těch 66 cm)!
Takže vyjímečně na rehabky nemusíme.
Teď Sebi spinká, ale teplotu nemá a doteď byl veselý.
A knížky jsou překrásné!
Upravil(a) Suma (6. 8. 2008 14:25)
Není tady
NOVI, je to smutné čtení. Já bych s tvým manžou nevydržela a i bez peněz bych se odstěhovala. To prostě se nedá psychicky vydržet. Já vím, že začátek bude strašně težký, ale ono se to poddá. Uvidíš. Jenže kam jít, že? Podnájem - nic moc a drahý.... to je nejhorší. Co požádat město o byt? Aspoň si tam dát žádost? Na děti ti manžel platit bude, to se neboj, a nejspíš ti bude přispívat o sociálka. V každém případě bež pryč, ať se takhle netrápíš... Držím moc palce a posílám hodně moc síly!
A UM bych si nedělala starosti. Moje sestra nekojila, jen 6ti nedělí a děti má snad nejzdravější na světě. 
Není tady
Petruša napsal(a):
ALUŠKO já nevim, ještě jsem tam stále nevolala. Malej neni vůbec křečovitej,prostě podle mě začal otevírat pěstičky o pár dní později naž měl. Nevidim žádnej jproblém. No ale určitě tamzavolam,pro jistotu, ale fakt nevim kdy tam jet, manžela už nepustí z práce, furt jezdíme po nějakých doktorech. Musí se tot rochu zklidnit. Dneska jsme měli jet na kyčle, ale nešlo to, včera byl doma, zítra jede s DOminkem na kontrolu a v pátek je doma, holt příští týden kyčle, ten další kalmetizace a pak rehabilitace. I tak nevim jestli ho pustí z práce
A Petruš, nemůžeš jet sama? Autem nebo autobusem?
Není tady
Penízku, gratuluji ke kontrole! A držím palce zítra na kalmetizaci. 
Andulko, pasete nádherně a ty máš hezký hlas! 
Upravil(a) Suma (6. 8. 2008 14:36)
Není tady
Sumi tak to je paráda
že jste dopadli tak dobře. Jste pěkní kusanci

Jo a dneska jsem měřila Davídka protože se mi nějak nezdálo že se mi nevejde do pyžamka....že by se jako tak smrsklo v pračce a málem jsem padla!!!!!Má 73cm!!!!!A to měřím stejným metrem 
Za 14dní vyrostl po 4cm a mě se zdálo že nějak hubne a faldíky mizí
Není tady
Andulko, Davídek je krásný!
Jak se máte?
Není tady
A takhle je ukecaný a piští tak skoro celý den....až z toho kašle
http://www.youtube.com/user/andulka4
Není tady
Moni ahooooooj
no zrovna jsem se chystala se přečíst proč už nechceš kojit
a máme se víc než dobře
....konečně si ho poslední 2měsíce užívám....jsem moooc happy
A co vy?
Není tady
... no jo, musí si sloníkovi postěžovat
Vypadá to, že mu tlumočí, jak jsi mu nadávala!
Je

Není tady
Tak to mám radost, že už je všechno v klidu a míru.
My se máme výborně, nemůžu si stěžovat. Přes den naprostá pohoda, malá je zlatá, ale ty noci mě ubíjí... 
Není tady
Jak to že ubíjíííí taky kojíš tak často?
Já co 2hodiny ale už jsem si zvykla 
Není tady