29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Heri,
ten smích je nádhernej, Dami se krásně řekní u koja
Veru,
ani nevíš,jak se tady užírám ... a fakt mu nevěřím
Není tady
Novi úsměv s ceckem v puse taky nemá chybu ,ještě když si u toho začne žvatlat
a kouká ti do očí
.To je pak krááása
Novi drž se je to hnus .Držím palce,aby se to srovnalo
.
Není tady
heri1 napsal(a):
Novi úsměv s ceckem v puse taky nemá chybu
,ještě když si u toho začne žvatlat
a kouká ti do očí
.To je pak krááása
Novi drž se je to hnus.Držím palce,aby se to srovnalo
.
přesně, to bych ho láskou vždy snědla
Veru,
moc vám to sluší
Není tady
Veru suprovní fotky
Jo a ty úsměvy u koja jsou šupa a jsou super i ty štípance co mi dělá
Dokonce se nám teď stává to že kojím a on si strká ruky do pusy...má tam teda prso i prsty
Není tady
Verun super fotky
Není tady
foto jsem vymazala
Upravil(a) andulka (30. 7. 2008 10:00)
Není tady
No nejsou rozkošníííí
Milenci malincí
Není tady
Verun ale on je o hodně menší než tvůj Aďoš...ale nějak se mi zdá že už nemá ty novorozenecké rysy...no možná se pletu
Strašně to utíkáááá, co?
Není tady
Andulko, akorát ti radím nedávat naháčky na net .... a to nikomu....
holky mizím spát, jdu do ložnice, tady se blbě spí mě a Dami je v kolíbce,kde toho místa taky nemá na rozdávání...
psala jsem manžílkovi,jestli na mě zvysoka kašle,že mi neodespisuje a proč mi neodpovídá ... opět žádná odpověď
navíc mě bolí pravá strana jako u ovulace,takže si myslím, že MS už přijde jdu spát,bolí to jak sfiňa
Není tady
Andulko..to se ti jenom zdá... podle toho jak koukám na tvůj metřík a Davídek má 7400 a 69cm... tak Adámek má 69cm a 7600...to není už takovej rozdíl.. jsou stejný a když koukám tedka na Adámka a jestli je Davídek stejnej tak to jsou oba pěkný kusanci:-)))))))))))))))))))))))))
máš pravdu.. letí to strašně.. úplně si vybavuju, když jsme byly těhule a ty ses dlouho neukazovala, tak jsem říkala že už jsi určitě porodila a ono taky že jo a podívej už máš půl ročního krásnýho chlapáka...
Není tady
Verunka napsal(a):
Novi.. hezkou dobrou noc a hlavně klidnou..
p.s. na manžela kašli když tě tak ignoruje.. on si tě opravdu nezaslouží..
Veru,
to si myslím taky,ale k čemu mi to je?
se mi nechce vstávat,jak to bolí
Není tady
tak mě se.re debil jeden....
on na mě prostě sere, vůbec neodepisuje a mě top začíná fakt děsně bolet,bych radši,aby tady byl...
no nic, jdu brečet do polštáře,. papa zítra kočky
Není tady