29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mě taky. Dominik chodí mezi 19.30 a 20.00 a Kubuša mezi 20.00 a 21.00
Není tady
VERU ale mam pocit že to Waneska určitě slyšet nechtěla...
Není tady
Heri kolik máte obvod hlavičky?
Holky kolik měli vaší kluci ve 4 a v 6ti měsících?
Není tady
andulka napsal(a):
Heri kolik máte obvod hlavičky?
Holky kolik měli vaší kluci ve 4 a v 6ti měsících?
Domink 42,5 a 44 (ale podle něj nic nebrat, měl jí velikou už od narození)
Není tady
Novia napsal(a):
Wanes,
zase třeba budeš vstávat pozdějia já budu vstávat v 6
mě Kuba teď poslední dobou vstává v 5.30
Není tady
Filda spí od 20.30,ale uspávala jsem v šátku.Byl po tom očkování nějakej rozhozenej.Měl i teplotu.
Andul hlavičku máme 42 cm.
Není tady
ježiš já prostě neumim psát bez vynechání písmenek Píšu dost rychle a tak nějaký málo zmáčknu a ono se nenapíše stejně jako často mezera
Ale určitě už jste si na to zvykly že?
Není tady
David jí má 44cm a to má jako že mít 4měsíce Myslela jsem si že jí máme velikou
Není tady
Holky jak reagujou vaše mimča na neznámé tváře? Filda tak poslední týden řve jak tygr.Začalo to tchyní,pokračovalo kámoškama a dneska brečel na doktorku.
Není tady
nás budí Tobiáš, jelikož je sice hodnej, že si v pokojíčku pustí tv a kouká a nechá nás spát, ale tv řve jak na lesy, takže probudí všechny
Tobi měl ve 4 i 6 M 42cm
Sebi měl ve 4M 43,5cm a v 6M 46cm
Není tady
heri1 napsal(a):
Holky jak reagujou vaše mimča na neznámé tváře? Filda tak poslední týden řve jak tygr.Začalo to tchyní,pokračovalo kámoškama a dneska brečel na doktorku.
zatím dobrý, řehtá se, ale to přijde...
Sebi řval jak tygr a to i když jsme třeba přijeli před panelák tchánovcům a on řval,jakoby ho na nože brali.. ale to měl trochu víc
Není tady
Holky paní Dr říkala že tu hlavu nemám řešit že jí do 2 měsíců přitáhne hlavní je že jí normálně drží
Ptala jsem se jí jestli už někdy takové dítě měla a říkala že už mooooc a mooooc za těch 30let a že i horší případy a děcka tak v roce a půl chodily
Takže mě zase na čas uklidnila
Není tady
holky tak tady tak tupě zíram na monitor a pes mi líže náramek, tak bych asiměla jít spát, jelikož už čumim přiblble. Tak dobrou noc a moc nenakecejte
Není tady
andulka napsal(a):
Holky paní Dr říkala že tu hlavu nemám řešit že jí do 2 měsíců přitáhne hlavní je že jí normálně drží
Ptala jsem se jí jestli už někdy takové dítě měla a říkala že už mooooc a mooooc za těch 30let a že i horší případy a děcka tak v roce a půl chodily
Takže mě zase na čas uklidnila
Není tady
jo, nevím jestli se tu ráno objevim, tak....zítra jdeme na kyčle, držte palce
Není tady
Heri u nás zatím taky dobré....a pozor zase zadoktoruju
5měsíc ......dítě začíná rozeznávat mámu a tátu od cizích
7-8měsíc....začíná strach z cizích lidí
Takže podle mně už teď ví kdo je cizí a kdo "jeho" miláček
Není tady
dobrou Peti
Není tady
Petruš,
dobrou a myslíme na vás
tak jsem psala manžovi,že na něho asi čekat nemám že? a ať pozdravuje jeho ségru, už vidím,jak někde je s ročním děckem na zahrádce jsem zvědavá co mi zítra řekne... ještě neodepsal..
Není tady
andulka napsal(a):
Heri u nás zatím taky dobré....a pozor zase zadoktoruju
5měsíc ......dítě začíná rozeznávat mámu a tátu od cizích
7-8měsíc....začíná strach z cizích lidí
Takže podle mně už teď ví kdo je cizí a kdo "jeho" miláček
Nejlepší je,jak se na mě řehtá ráno,když se skloním nad postýlku.To mu odpouštím i to časný vstávání
Peti dobrou,taky to balím.
Holky klidnou noc
papa zítra
Není tady