27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Pořídili jsme si pěknou zahrádku s udrovaným trávníkem. Manel trávník sekal, zaléval a hnojil. Později se na trávníku objevily skvrny-hnědá místa sem tam ale v dost velkém mnoství. Přikládala jsem to tomu, e manel trávník přehnojil a spálil.
Dnes nám řekli sousedé, kteří se vrátilli z dovolené, e ty vypálená místa má na svědomí ná pejsek fenka. e prý fenky mají agresívnějí moč a trávník se tak zničil.
Co mně připadá nesmyslné, přece kvůli trávníku nebudu brát na zahrádku pejska.
A po druhé stránce nás ten zničený nepěkný trávník mrzí.
Poradí mně někdo?
Není tady
Je potřeba hodně zalévat a by se to zředilo , pokud objevíte místo, kam "chodí" pesani obzvlá rádi, existují i takové zelené elé lahvičky s odpuzovačem ( ve zveráku by řekli i jméno , já ho bohuel něvím zpaměti). Ale obávám se , e pokud máte větí pejsky , nějakých skvrn se nezbavíte úplně. My jsme to vyřeili " venčícím místem", oploceným- a a poté, co vykonají největí potřeby bereme pejsky na stříhaný trávník.
Není tady
My máme přichystanou konev s vodou a to čurání vdycky hned zalejeme a tráva zůstane zelená (máme pejska i fenku, pro pejska máme u kanálu "čůrací kámen" postavený navysoko a on tam zvedne noičku....)
Není tady
Také máme velkého psa a stejný problém A jediná rada ode mne je opravdu hned zalít místo vodou.
Není tady