Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#176 9. 11. 2009 16:26

Pikola
♥♥♥♥♥--

Re: kdo hledá, najde..platí i pro G-bod??

Já to taky poznám, je to prostě jiný.
A taky je anální orgasmus a ten neznám, to zase říkají jiný holky.

Není tady

#177 9. 11. 2009 20:14

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

rozmarilo, svaly poševní stěny se stahují i při klitoriálním orgasmu. o tom orgasmus je, jsou to stahy, aji u chlapů. nechápu, proč slučuješ dva druhy orgasmů jen proto že u obou se stahuje vagina. ta se bude stahovat vždycky. je to fyziologický.

Není tady

#178 9. 11. 2009 20:21

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

mirka.. napsal(a):

rozmarilo, svaly poševní stěny se stahují i při klitoriálním orgasmu. o tom orgasmus je, jsou to stahy, aji u chlapů.

Tak mně se teda u toho žádná pochva nestahuje... jsem asi o něco ošizenej... big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#179 9. 11. 2009 20:29

Rozmarila
Zablokovaný

mirka.. napsal(a):

rozmarilo, svaly poševní stěny se stahují i při klitoriálním orgasmu. o tom orgasmus je, jsou to stahy, aji u chlapů. nechápu, proč slučuješ dva druhy orgasmů jen proto že u obou se stahuje vagina. ta se bude stahovat vždycky. je to fyziologický.

protože pak nechápu, jak to poznáš, který je který ........když se pokaždý stahuje pochva stejně .....holky tam píšou že mají křeč na klit a v pochvě pocit uvolnění.........a to já mám pokaždý .....může mi teda někdo říct jakej mám ograsmus proboha ?? .. dumbom
   .

Ať si komplikujete život sebevíc, on sám se zjednoduší.

Není tady

#180 9. 11. 2009 20:33

majkafa
Host

U každého jsou přeciž úplně jiné pocity dole i v hlavě. wink

#181 10. 11. 2009 20:16

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

mikeši, já psala že i u chlapů je to o stazích svalů..nebo tvoje spermie lezou ven svépomocí?:-)

Není tady

#182 10. 11. 2009 20:17

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

rozmarilo, já psala že mám jen jeden, takže to poznám, prostě z dráždění na klitorisu mám orgasmus:-)

Není tady

#183 10. 11. 2009 21:56

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

mirka.. napsal(a):

mikeši, já psala že i u chlapů je to o stazích svalů..nebo tvoje spermie lezou ven svépomocí?:-)

No, občas tomu musím pomoci pravou rukou... big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#184 20. 11. 2009 21:21

Netinka
♥------

No,tady ty diskuse na Babinetu sleduju se zaujetím už dlouho. Tato obzvlášť je vydařená a hlatám každý příspěvek se zaujetím a divným pocitem. Nooo, donutilo mě to se také zaregistrovat a přispět. kapitulation Nestuduju lékařské výzkumy, nemám odborné znalosti, mám  pouze své zkušenosti albert  Jsem 13 let vdaná a před manželstvím jsem pár vztahů měla. Začnu sporem, zda G-bod mají všechny nebo ne. Já před lety přečetla pár "odborných diskusí" na toto téma a rozhodla hledat. Chtěla jsem koooooonečně dosáhnout toho skvělého vaginálního orgasmu, o kterém se všude píše a ve všech po*n je k nepřehlédnutí. No, musím vás dámy některé zklamat, protože všechny jej nemáme. Teda aspoň ne funkční. A pokud ano, já jsem výjimka. Prostě nic tam necítím a chudák manžel mi taaaak chtěl udělat radost a tak se snažil. Podotýkám, že jsme na tom pracovali několik let než jsem to vzdala a smířila se s tím. Pravda je, že je to jiná, pokud se připojí dráždění klitorisu, to je pak supr, to se mi stahuje vše včetně té pochvy myslím stolt Těžko ale soudit, zda je vagi, či klito......v tu chvíli je to jedno, protože je to GUT:jojo:stoltstolt
Jen jsem chtěla napsat, že ne vždy a ne všechy jsme schopny zažít orgasmus čistě vaginálně, já už to ani neřeším, buď já, nebo manžel mi dopomůže rukou a je to vždy supr. Proto mi přijde (některé dámy prominou) hloupé řešit, zda ten či onen je lepší a jaký je vlastně rozdíl. Myslím že to ani nejde rozlišit. Buď je, nebo není. stolt

Upravil(a) Netinka (20. 11. 2009 21:24)

Není tady

#185 21. 11. 2009 7:42

commex
♥♥♥----
Místo: Ostrava

big_smile  Šmankote.....   big_smile
Já na něj přišel dneska ráno....Ale přejmenoval bych jej na B-bod.... dumbom
Nechápu,ale,kde ho holky hledáte...Já jej objevil na čele....Spadl mi po ránu budík na hlavu....
Taky jsem měl nutkání,málem jsem se pos..l !!!  big_smile

Není tady

#186 21. 11. 2009 7:44

commex
♥♥♥----
Místo: Ostrava

Rozmarila napsal(a):

mirka.. napsal(a):

protože pak nechápu, jak to poznáš, který je který ........když se pokaždý stahuje pochva stejně .....holky tam píšou že mají křeč na klit a v pochvě pocit uvolnění.........a to já mám pokaždý .....může mi teda někdo říct jakej mám ograsmus proboha ?? .. dumbom
   .

No Ty už přece žádný.... big_smile
Jsi psala,že jsi "Přeorgasmovaná"....  big_smile

Není tady

#187 22. 11. 2009 23:29

ambrielka
Zablokovaný

commex napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

mirka.. napsal(a):

.

No Ty už přece žádný.... big_smile
Jsi psala,že jsi "Přeorgasmovaná"....  big_smile

No to jsem blééééé, ale tobě ty moje orgasmy leží v krku, řešíš je v každým příspěvku , jakoby tě to nějak oslovilo .....často i když je to zcela mimo téma ........smile)))))))))))))))))

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí