29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já to taky poznám, je to prostě jiný.
A taky je anální orgasmus a ten neznám, to zase říkají jiný holky.
Není tady
rozmarilo, svaly poševní stěny se stahují i při klitoriálním orgasmu. o tom orgasmus je, jsou to stahy, aji u chlapů. nechápu, proč slučuješ dva druhy orgasmů jen proto že u obou se stahuje vagina. ta se bude stahovat vždycky. je to fyziologický.
Není tady
mirka.. napsal(a):
rozmarilo, svaly poševní stěny se stahují i při klitoriálním orgasmu. o tom orgasmus je, jsou to stahy, aji u chlapů.
Tak mně se teda u toho žádná pochva nestahuje... jsem asi o něco ošizenej...
Není tady
mirka.. napsal(a):
rozmarilo, svaly poševní stěny se stahují i při klitoriálním orgasmu. o tom orgasmus je, jsou to stahy, aji u chlapů. nechápu, proč slučuješ dva druhy orgasmů jen proto že u obou se stahuje vagina. ta se bude stahovat vždycky. je to fyziologický.
protože pak nechápu, jak to poznáš, který je který ........když se pokaždý stahuje pochva stejně .....holky tam píšou že mají křeč na klit a v pochvě pocit uvolnění.........a to já mám pokaždý .....může mi teda někdo říct jakej mám ograsmus proboha ?? ..
.
Není tady
U každého jsou přeciž úplně jiné pocity dole i v hlavě.
mikeši, já psala že i u chlapů je to o stazích svalů..nebo tvoje spermie lezou ven svépomocí?:-)
Není tady
rozmarilo, já psala že mám jen jeden, takže to poznám, prostě z dráždění na klitorisu mám orgasmus:-)
Není tady
mirka.. napsal(a):
mikeši, já psala že i u chlapů je to o stazích svalů..nebo tvoje spermie lezou ven svépomocí?:-)
No, občas tomu musím pomoci pravou rukou...
Není tady
No,tady ty diskuse na Babinetu sleduju se zaujetím už dlouho. Tato obzvlášť je vydařená a hlatám každý příspěvek se zaujetím a divným pocitem. Nooo, donutilo mě to se také zaregistrovat a přispět. Nestuduju lékařské výzkumy, nemám odborné znalosti, mám pouze své zkušenosti
Jsem 13 let vdaná a před manželstvím jsem pár vztahů měla. Začnu sporem, zda G-bod mají všechny nebo ne. Já před lety přečetla pár "odborných diskusí" na toto téma a rozhodla hledat. Chtěla jsem koooooonečně dosáhnout toho skvělého vaginálního orgasmu, o kterém se všude píše a ve všech po*n je k nepřehlédnutí. No, musím vás dámy některé zklamat, protože všechny jej nemáme. Teda aspoň ne funkční. A pokud ano, já jsem výjimka. Prostě nic tam necítím a chudák manžel mi taaaak chtěl udělat radost a tak se snažil. Podotýkám, že jsme na tom pracovali několik let než jsem to vzdala a smířila se s tím. Pravda je, že je to jiná, pokud se připojí dráždění klitorisu, to je pak supr, to se mi stahuje vše včetně té pochvy myslím
Těžko ale soudit, zda je vagi, či klito......v tu chvíli je to jedno, protože je to GUT:jojo:
Jen jsem chtěla napsat, že ne vždy a ne všechy jsme schopny zažít orgasmus čistě vaginálně, já už to ani neřeším, buď já, nebo manžel mi dopomůže rukou a je to vždy supr. Proto mi přijde (některé dámy prominou) hloupé řešit, zda ten či onen je lepší a jaký je vlastně rozdíl. Myslím že to ani nejde rozlišit. Buď je, nebo není.
Upravil(a) Netinka (20. 11. 2009 21:24)
Není tady
Šmankote.....
Já na něj přišel dneska ráno....Ale přejmenoval bych jej na B-bod....
Nechápu,ale,kde ho holky hledáte...Já jej objevil na čele....Spadl mi po ránu budík na hlavu....
Taky jsem měl nutkání,málem jsem se pos..l !!!
Není tady
Rozmarila napsal(a):
mirka.. napsal(a):
protože pak nechápu, jak to poznáš, který je který ........když se pokaždý stahuje pochva stejně .....holky tam píšou že mají křeč na klit a v pochvě pocit uvolnění.........a to já mám pokaždý .....může mi teda někdo říct jakej mám ograsmus proboha ?? ..
.
No Ty už přece žádný....
Jsi psala,že jsi "Přeorgasmovaná"....
Není tady
commex napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
mirka.. napsal(a):
.No Ty už přece žádný....
Jsi psala,že jsi "Přeorgasmovaná"....
No to jsem blééééé, ale tobě ty moje orgasmy leží v krku, řešíš je v každým příspěvku , jakoby tě to nějak oslovilo .....často i když je to zcela mimo téma ........)))))))))))))))))
Není tady