1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Já to taky poznám, je to prostě jiný.
A taky je anální orgasmus a ten neznám, to zase říkají jiný holky.
Není tady
rozmarilo, svaly poevní stěny se stahují i při klitoriálním orgasmu. o tom orgasmus je, jsou to stahy, aji u chlapů. nechápu, proč slučuje dva druhy orgasmů jen proto e u obou se stahuje vagina. ta se bude stahovat vdycky. je to fyziologický.
Není tady
mirka.. napsal(a):
rozmarilo, svaly poevní stěny se stahují i při klitoriálním orgasmu. o tom orgasmus je, jsou to stahy, aji u chlapů.
Tak mně se teda u toho ádná pochva nestahuje... jsem asi o něco oizenej...
Není tady
mirka.. napsal(a):
rozmarilo, svaly poevní stěny se stahují i při klitoriálním orgasmu. o tom orgasmus je, jsou to stahy, aji u chlapů. nechápu, proč slučuje dva druhy orgasmů jen proto e u obou se stahuje vagina. ta se bude stahovat vdycky. je to fyziologický.
protoe pak nechápu, jak to pozná, který je který ........kdy se pokadý stahuje pochva stejně .....holky tam píou e mají křeč na klit a v pochvě pocit uvolnění.........a to já mám pokadý .....můe mi teda někdo říct jakej mám ograsmus proboha ?? ..
.
Není tady
U kadého jsou přeci úplně jiné pocity dole i v hlavě.
mikei, já psala e i u chlapů je to o stazích svalů..nebo tvoje spermie lezou ven svépomocí?:-)
Není tady
rozmarilo, já psala e mám jen jeden, take to poznám, prostě z drádění na klitorisu mám orgasmus:-)
Není tady
mirka.. napsal(a):
mikei, já psala e i u chlapů je to o stazích svalů..nebo tvoje spermie lezou ven svépomocí?:-)
No, občas tomu musím pomoci pravou rukou...
Není tady
No,tady ty diskuse na Babinetu sleduju se zaujetím u dlouho. Tato obzvlá je vydařená a hlatám kadý příspěvek se zaujetím a divným pocitem. Nooo, donutilo mě to se také zaregistrovat a přispět. Nestuduju lékařské výzkumy, nemám odborné znalosti, mám pouze své zkuenosti
Jsem 13 let vdaná a před manelstvím jsem pár vztahů měla. Začnu sporem, zda G-bod mají vechny nebo ne. Já před lety přečetla pár "odborných diskusí" na toto téma a rozhodla hledat. Chtěla jsem koooooonečně dosáhnout toho skvělého vaginálního orgasmu, o kterém se vude píe a ve vech po*n je k nepřehlédnutí. No, musím vás dámy některé zklamat, protoe vechny jej nemáme. Teda aspoň ne funkční. A pokud ano, já jsem výjimka. Prostě nic tam necítím a chudák manel mi taaaak chtěl udělat radost a tak se snail. Podotýkám, e jsme na tom pracovali několik let ne jsem to vzdala a smířila se s tím. Pravda je, e je to jiná, pokud se připojí drádění klitorisu, to je pak supr, to se mi stahuje ve včetně té pochvy myslím
Těko ale soudit, zda je vagi, či klito......v tu chvíli je to jedno, protoe je to GUT:jojo:
Jen jsem chtěla napsat, e ne vdy a ne vechy jsme schopny zaít orgasmus čistě vaginálně, já u to ani neřeím, buď já, nebo manel mi dopomůe rukou a je to vdy supr. Proto mi přijde (některé dámy prominou) hloupé řeit, zda ten či onen je lepí a jaký je vlastně rozdíl. Myslím e to ani nejde rozliit. Buď je, nebo není.
Upravil(a) Netinka (20. 11. 2009 21:24)
Není tady
mankote.....
Já na něj přiel dneska ráno....Ale přejmenoval bych jej na B-bod....
Nechápu,ale,kde ho holky hledáte...Já jej objevil na čele....Spadl mi po ránu budík na hlavu....
Taky jsem měl nutkání,málem jsem se pos..l !!!
Není tady
Rozmarila napsal(a):
mirka.. napsal(a):
protoe pak nechápu, jak to pozná, který je který ........kdy se pokadý stahuje pochva stejně .....holky tam píou e mají křeč na klit a v pochvě pocit uvolnění.........a to já mám pokadý .....můe mi teda někdo říct jakej mám ograsmus proboha ?? ..
.
No Ty u přece ádný....
Jsi psala,e jsi "Přeorgasmovaná"....
Není tady
commex napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
mirka.. napsal(a):
.No Ty u přece ádný....
Jsi psala,e jsi "Přeorgasmovaná"....
No to jsem blééééé, ale tobě ty moje orgasmy leí v krku, řeí je v kadým příspěvku , jakoby tě to nějak oslovilo .....často i kdy je to zcela mimo téma ........)))))))))))))))))
Není tady