3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Selima napsal(a):
Čakanie na bod Godot...
A tiez na dobry ...t
nutilo ma to zarymovat si
Není tady
Já to mám jako Marianne:vissla: taky semi chce akorát čůrat. Přítel mě ale má potřebu udělat někdy vevnitř, jen já to nák vzdávám, přijde mi to asi takový zbytečný a dlouhý, kdy tomůu mít navrchu dřív a uvolněně... Ale taky bych to chtěla někdy zaít!!!!!
Není tady
Klubko napsal(a):
Ve filmu Dr. Kinsey (nevím zda si název pamatuji správně), co byl sexuolog v Americe ve 40tých letech, který byl i průkopníkem sexuální revoluce, taky uvádí i díky svým výzkumum, e bod G nelze přesně určit u kadé eny a stále je obestřen mýtem tajemství.
Já dle vlastní zkuenosti musím říci, e souloení mi dělá dobře, mám jej ráda, ale vím e vaginálního orgasmu prostě nedosáhnu. Nebo je to asi ve hvězdách, bůh ví. Vdy je nutno pomoci i jinak.
Mě celkově poslední dobou príjde, e kdo není sexuální aktivní, nesouloí několikrát denně, ena která nedosahuje multiorgasmu je prostě málem friga a k tomu se jetě stresovat bode G. No tak to já jsem teda u na odpis a ve téměř 30ti na repass:))))
Souhlas, já mám vechny tři typy orgasmu v pohodě, ale sex mně moc nebere.To je divný.
Není tady
lepista napsal(a):
A abych to trochu zkomplikovala, mám jeden dotaz na eny: jak poznáte, e máte vaginální a ne klitoriální orgazmus?
Já mám pocit, e to je dost velký rozdíl .
Není tady
Ivana*M napsal(a):
lepista napsal(a):
A abych to trochu zkomplikovala, mám jeden dotaz na eny: jak poznáte, e máte vaginální a ne klitoriální orgazmus?
A můe nám to popsat kdy ten rozdíl vidí ??Já ho nevidím.......mě to přijde stejný ......já kdy mám klit org tak mám silné stahy i vevnitř vdycky ......a mám ho uplně s kadým muem , take podle mě neexistují neikovní mui
Upravil(a) Rozmarila (8. 11. 2009 9:55)
Není tady
Rozmarila napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
lepista napsal(a):
A můe nám to popsat kdy ten rozdíl vidí ??Já ho nevidím.......mě to přijde stejný ......já kdy mám klit org tak mám silné stahy i vevnitř vdycky ......a mám ho uplně s kadým muem , take podle mě neexistují neikovní mui
Já ho spí cítím ne vidím . Vaginální povauji za ten hlavní orgasmus a géčko nebo klitorální spíe jako náhraku, kdy to třeba zrovna nejde . Ale ostatní to můou mít jinak .
Není tady
Ivana*M napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
Já ho spí cítím ne vidím . Vaginální povauji za ten hlavní orgasmus a géčko nebo klitorální spíe jako náhraku, kdy to třeba zrovna nejde . Ale ostatní to můou mít jinak .
No to já taky cítím a nevidím ....
Kdykoliv mám klitoriální orgamus, třeba sama se sebou tj .e vevnitř nic nemám.......tak automaticky se mi začne stahovat vagína , prostě to jde vdycky s tím společně a nedá se to ovládnout .....jsi si jistá , e má org jen na klitorisu ??Neplete si slabí a silnějí orgasmus...?
Upravil(a) Rozmarila (8. 11. 2009 13:35)
Není tady
Kdy vás tady tak čtu, holky, tak jsem rád, e nejsem ena ...alespoň nemusím pekulovat nad tím, "kterej orgasmus to vlastně dneska byl"...
I kdy na druhou stranu, vám to docela závidím... tři typy orgasmu... hmmm... tohle my tak nemáme...
Není tady
Mike napsal(a):
Kdy vás tady tak čtu, holky, tak jsem rád, e nejsem ena
...alespoň nemusím pekulovat nad tím, "kterej orgasmus to vlastně dneska byl"...
I kdy na druhou stranu, vám to docela závidím... tři typy orgasmu... hmmm... tohle my tak nemáme...
Mike napsal(a):
...alespoň nemusím pekulovat nad tím, "kterej orgasmus to vlastně dneska byl"...
I kdy na druhou stranu, vám to docela závidím...... tři typy orgasmu... hmmm... tohle my tak nemáme...
My taky né..........jenom Ivana .........někde to vyčetla ......normální enská kdy má orgasmus, tak jí spodek ílí v jedný vlně a nevidí , neslyí ......nato, aby poznala, jestli to bylo zrovna géčko , nebo vaginéčko.......
Upravil(a) Rozmarila (8. 11. 2009 22:06)
Není tady
Ale houby. ena to pozná.
A není ádný problém pekulovat. Proč pekulovat? Je to tak, jak to je a tak je to prima.
Rozmarila napsal(a):
Mike napsal(a):
I kdy na druhou stranu, vám to docela závidím...... tři typy orgasmu... hmmm... tohle my tak nemáme...My taky né..........jenom Ivana
.........někde to vyčetla ......normální enská kdy má orgasmus, tak jí spodek ílí v jedný vlně a nevidí , neslyí ......nato, aby poznala, jestli to bylo zrovna géčko , nebo vaginéčko.......
Upřímně řečeno - jakoto chlapovi je mi celkem jedno, jakej typ orgasmu ena má , ale co nedovedu pochopit je to, e Ivana má v pohodě vechny tři
a přesto jí sex "moc neříká"...
Není tady
majkafa napsal(a):
Ale houby. ena to pozná.
Viz to, co jsem napsal níe - ena to pozná určitě - ale jak má chudák chlap poznat, jestli svoji milou uspokojil klitoriálně, vaginálně, nebo "Grafenbergovsky"?
Upravil(a) Mike (8. 11. 2009 22:24)
Není tady
Tak nám to popi Majko ....kdy to pozná ...nebo ti nebudem věřit .....
Upravil(a) Rozmarila (9. 11. 2009 7:39)
Není tady
Rozmarila napsal(a):
Zase mluví za jiné, ne jen za sebe?
Nepopíu. Je mi jedno, jestli mi bude věřit, nebo ne.
Jednou to tady u moc hezky a výstině popsala jedna babinetka.
Upravil(a) majkafa (9. 11. 2009 10:54)
majkafa napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
Zase mluví za jiné, ne jen za sebe?
Nepopíu. Je mi jedno, jestli mi bude věřit, nebo ne.
Jednou to tady u moc hezky a výstině popsala jedna babinetka.
Take je to jasný .....neví o tom nic. Kdy má orgasmus vyvolaný na klitorisu, vdycky se ti stahuje i pochva v pravidelných stazích , take těko můe tvrdit , e to bylo jen klitor....a e rozezná tyhle, cituju Ivanu " Vaginální povauji za ten hlavní orgasmus a géčko nebo klitorální spíe jako náhraku, kdy to třeba zrovna nejde "..........o tom silně pochybuju...
Upravil(a) Rozmarila (9. 11. 2009 12:41)
Není tady
Rozmarila napsal(a):
Mike napsal(a):
I kdy na druhou stranu, vám to docela závidím...... tři typy orgasmu... hmmm... tohle my tak nemáme...My taky né..........jenom Ivana
.........někde to vyčetla ......normální enská kdy má orgasmus, tak jí spodek ílí v jedný vlně a nevidí , neslyí ......nato, aby poznala, jestli to bylo zrovna géčko , nebo vaginéčko.......
tak jo , ty to vis nejlip .
Není tady
Mike napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
Mike napsal(a):
Upřímně řečeno - jakoto chlapovi je mi celkem jedno, jakej typ orgasmu ena má
, ale co nedovedu pochopit je to, e Ivana má v pohodě vechny tři
a přesto jí sex "moc neříká"...
Je to divny , ale jsem na to asi lina. A asi mi spodek nesili v jedne vlne a muzu rozpoznat jednotlive orgasmy tozn. ze to u mne asi nebude tak intezivni.
Není tady
Rozmarilko,
BI docela mě překvapuje, e v tom není pro tebe ádný rozdíl. Obzvlá, kdy jsi tu psala jaké má bohaté sexuální zkuennosti. To já jsem proti tobě a taky v těch orgasmech mám rozdíl asi jako Ivana, a pak jetě i dalí
A to jsem si na ten první setsakramentsky dlouho počkala
Jo a taky je rozíl mezi orgasmem od manela a milence
Není tady
pomněnka napsal(a):
Rozmarilko,
BI docela mě překvapuje, e v tom není pro tebe ádný rozdíl. Obzvlá, kdy jsi tu psala jaké má bohaté sexuální zkuennosti. To já jsem proti toběa taky v těch orgasmech mám rozdíl asi jako Ivana, a pak jetě i dalí
A to jsem si na ten první setsakramentsky dlouho počkala
Jo a taky je rozíl mezi orgasmem od manela a milence![]()
![]()
No akorát je divný , e to nikdo neumí popsat .........to je podezřelý.....já se klidně ráda přiučím ......kadá ena je jiná ......kromě toho ...já mám s kadým chlapem stejný orgasmy .....mám multi a mám je úplně s kadým......take tvoje tvrzení je taky zvlátní ...
Není tady
Rozmarila napsal(a):
No akorát je divný , e to nikdo neumí popsat .........to je podezřelý.....já se klidně ráda přiučím ......kadá ena je jiná ......kromě toho ...já mám s kadým chlapem stejný orgasmy .....mám multi a mám je úplně s kadým......take tvoje tvrzení je taky zvlátní ...
Já to popsat umím. Jen prostě tady nechci psát o sobě tak intimní věci. U jen proto, e mě tady čte můj BM a jeho současná manelka. e mě tady čtou, vím jistě. Proto od jisté doby své psaní cenzuruju.
Taky rozhodně poznám rozdíl a taky nemám zájem to tu detailně rozebírat, kdo si chce najít informace, internet je jich plný a po tom, jak, s kým a jak často proívám orgasmus je tady kadému pendrek
Není tady
Ronja napsal(a):
Taky rozhodně poznám rozdíl a taky nemám zájem to tu detailně rozebírat, kdo si chce najít informace, internet je jich plný a po tom, jak, s kým a jak často proívám orgasmus je tady kadému pendrek
No tak nelez na diskuzi o sexu ......a jdi trykovat ..... děvčata si tady vymýlí a neumí to popsat ...to bych taky uměla psát e mám tři druhy orgasmů a vy ste másla ....
Není tady
majkafa napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
Já to popsat umím. Jen prostě tady nechci psát o sobě tak intimní věci. U jen proto, e mě tady čte můj BM a jeho současná manelka. e mě tady čtou, vím jistě. Proto od jisté doby své psaní cenzuruju.
A proč ti na tom záleí ??Mně by to bylo jedno ...svýho bývalýho můu akorát politovat a jeho enu taky.....bavíme se nad nimi celá rodina......to sou věci .......
A jsi si jistá e tě opravdu tak řeej , e na to maj čas, e jim na tobě tak zaleí ?
Upravil(a) Rozmarila (9. 11. 2009 15:16)
Není tady