Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 1. 8. 2008 10:58

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Re: kdo hledá, najde..platí i pro G-bod??

Klubko...aha...no já byla ted po roce na kontrole...a je to v pořádku...taky js em se zamyslela před tím rokem nad svým (nejen sex.životem) a tak psychika mrška taky dělá své....
nezapomenu na větu od gynekologa"je to ně co jako rakovina ale rakovina to není"...jako parafráze na větu z Poeplka: "Tváře umouněné od popela ale kominík to není" lol :loL. - tehdy mi ale do smíchu fakt nebylo dumbom

Ota kontra Oxi...tý jo kucíííí...co blbnete?? vy už taky jo?? va va

a tak by mě teda zajímalo JAK TO S TIM BODEM G je ...?????
dnes se zeptám SVEHO soukromeho gynekologa-amatera big_smilebig_smilebig_smilebig_smile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#102 1. 8. 2008 11:00

Alosek
Host

Oto, nic ti neberu, ale přední stěna poševní je ta, která se v podstatě "dotýká" močového měchýře - je to ta, kterou mám vpředu, směrem k břichu (když ležím na zádech, je nahoře). Zadní stěna (když ležím, je dole) se "dotýká" konečníku. Možná to má tvoje žena jinak wink

Oxi, dík, ne, že bych v tom měla předtím zmatek, ale obrázek i s popisky (a přesnými), to mě fakt dostalo...
Ovšem kdybys mi takhle dokonale vysvětloval něco i v partnerském životě, nesnesli bychom se déle, než pár minut - já jsem dělala to samé. Chlámala jsem se teď sama sobě, protože v tomhle jsem se přesně viděla tummenupp A například moje rodina na mě reagovala přesně jako Ota na tebe vissla Nemá cenu přesvědčovat, víš svoje, máš pravdu, ale někteří to nezvládnou wink

Oto, nic ve zlém, ale myslela jsem, že už jsi velký kluk wink

A jinak k tomu bodu programu... No, na jeho dráždění reaguju asi celkem zajímavě rodna , je to úžasné, ale ne každý ho umí (a chce) najít tongue

Jak poznám vaginální orgasmus od klitoridálního? Při tom prvním si nedráždím klitoris (ani mi ho nikdo jiný nedráždí) lol lol lol - a stejně orgasmus mám tongue

#103 1. 8. 2008 11:03

adra
♥♥♥♥♥♥♥

JA TOMU VUBEC NEROZUMIM!!!!!! BIBI grater grater
tak má ho každá žena nebo ne?
a obrázek mi prostě nepomohl  grater
jdu na duchovní....se uklidnit.... tongue

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#104 1. 8. 2008 11:04

Alosek
Host

Adři, a není to jedno? pussa
Jestli budete hledat, možná bude to hledání zajímavejší a zábavnější, než kdybys měla G body i na patách lol

#105 1. 8. 2008 11:06

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

adra napsal(a):

Podla Ota ano, podla niektorych studii ani jedna, podla inych studii kazda a podla najnovsej studie len niektore.

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#106 1. 8. 2008 11:06

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Na patách mám zatím jen puchýře od nových bot. Ale někdy až bude čas a nebude mě večer bavit knížka, tak se teda po tom bodu G mrknu a pak ti Adři dám vědět. Ale vidím to u sebe v dost špatných barvách. Já jsem spíše "povrchově" vzrušívá gloria

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#107 1. 8. 2008 11:08

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Na patach? lol

Upravil(a) Oxi (1. 8. 2008 11:09)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#108 1. 8. 2008 11:09

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi napsal(a):

adra napsal(a):

Podla Ota ano, podla niektorych studii ani jedna, podla inych studii kazda a podla najnovsej studie len niektore.

Oxi...děkuju za vyčerpávající odpověď  pussa tummenupp

Není tady

#109 1. 8. 2008 11:11

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Alosku, je to jedno,máš pravdu...to heldání je na tom to nej tonguetongue
Klubi, tak jo třeba se ti bude někdy chtí o podáš nějaký info...   wink
já se dnes taky poptám - před tím odjezdem na dovolenou  big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#110 1. 8. 2008 11:14

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

Ale, vždyť jsem už jsem to zmínil, kašlete na bod G. Žena je krásná ve své celistvosti a v každém věku. A každá má to "svoje", kde je dostižitelná. Jen to nechce plánovat.
Hezký den všem.

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#111 1. 8. 2008 11:35

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Alosku, myslis ze by sme sa zabili? tongue
Ja ked verim v svoju pravdu som schopny vrazdit tongue ale vzdy(relativne) venujem dostatocnu pozornost argumentom protistrany, takze sa snazim nestrielat od boku. Urcite by som nebol vhodny ucitel, ale zalezi na tom, komu vysvetlujem. Pakinka je napriklad velmi rada, ked som jej vysvetloval to, comu v skole neporozumela, pretoze sa to s ohladom na jej vek a vedomosti snazim robit hravou a jednoduchou formou.

Není tady

#112 1. 8. 2008 11:49

Alosek
Host

Oxi, dneska už né, už bychom se nezabili, už to tak neprožívám lol - to bylo myšleno s nadsázkou tongue
A za svou pravdu (byť jsem si stoprocentně jistá, že pata je na zadní straně chodidla vissla ) už se nebiju...
Jenže bys mě zabil spíš proto, že bych se ti začala smát, kdyby ses za tu svou pravdu opravdu bil big_smile (a z mých zkušeností by to skončilo v posteli lol ).
A s broukem je taky zábava něco vysvětlovat, jeho zájem o věci okolo je super. Posledně jsme s balónky a baterkou vysvětlovali střídání dne a noci, roční období a zatmění. I když máme model sluneční soustavy, takhle jsme se víc nasmáli tummenupp

#113 1. 8. 2008 11:50

Alosek
Host

Ota napsal(a):

Ale, vždyť jsem už jsem to zmínil, kašlete na bod G. Žena je krásná ve své celistvosti a v každém věku. A každá má to "svoje", kde je dostižitelná. Jen to nechce plánovat.
Hezký den všem.

tummenupp

#114 1. 8. 2008 11:52

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Alosek napsal(a):

Jenže bys mě zabil spíš proto, že bych se ti začala smát, kdyby ses za tu svou pravdu opravdu bil big_smile (a z mých zkušeností by to skončilo v posteli lol )

Tak to by som ta urcite nezabil, ale snazil sa casto nieco vysvetlovat tongue

Není tady

#115 1. 8. 2008 12:02

adra
♥♥♥♥♥♥♥

třeba kde je bod G  lol lol  lol  lol  lol  lol  lol

Není tady

#116 1. 8. 2008 12:11

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

adra napsal(a):

třeba kde je bod G  lol lol  lol  lol  lol  lol  lol

Jj, to asi najcastejsie. A potom este ten bod ... DP ... co maju zeny niekde okolo mandli big_smilebig_smilebig_smile a da sa drazdit len penisom big_smilebig_smilebig_smile
a podobne tongue

Není tady

#117 1. 8. 2008 12:15

adra
♥♥♥♥♥♥♥

hi hi hi...ano ten dotaz z bravíčka asi pamatuju big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#118 1. 8. 2008 12:16

Alosek
Host

A co teprve, kdybych já chtěla vysvětlovat něco, co se třeba IT nebo foťáků týká lol lol lol
To by byl hukot vissla

#119 1. 8. 2008 12:17

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Ja myslim, ze ohladom fotakov si velmi zbehla, takze by som si nechal vysvetlit ja tongue

Není tady

#120 1. 8. 2008 13:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

lepista napsal(a):

A abych to trochu zkomplikovala, mám jeden dotaz na ženy: jak poznáte, že máte vaginální a ne klitoriální orgazmus?

Je iný. Klitoridálny je skôr silný kŕč, vaginálny skôr taký príjemný pocit uvoľnenia a bezmocnosti, rozlievajúci sa po tele.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#121 1. 8. 2008 13:26

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Jo křeč, to Seli řekla dobře. Ten druhý nevím. Ale jednou se mi po orgasmu stalo, že mě neskutečně začala bolet hlava, bylo to nesnesitelné, musel jsem si jí rychle jít dát pod studenou vodu (tu hlavu, pro štouraly tongue ). A pak že je to vždy super zážitek usch

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#122 1. 8. 2008 16:24

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

když to takto popisujete, zdá se mi, že snad už si to uvědomuji. Děkuji za odpovědi.

Není tady

#123 2. 8. 2008 18:13

Marianne
♥♥♥----

adra napsal(a):

já si tam netlačím Oxi...to ON lol lol

já nevím jak to je....popsla jsem jen co cítím...kde je Géčko a měchýř...nějak přesně nevím po anatomický stránce...jak to tam je "poskládané"...ono najít třeba taky děložní čípek byla pěkná fuška...ostatní orgány nenámproblém najít....většinou lol lol

Klubí, ultrazvuk mi nevadí...(nepsala jsi vlastně že tobě jo big_smilebig_smilesmile ale při tomhle druhu vyšetření ty pocity prostě nemám - jen při tysku...když tam teda ON tlačí big_smilebig_smilebig_smile - ale není to zase tak nepříjemné, řekla bych spíš že je to takové zvláštní a že nevím co by bylok dybych to vydržela ...  winkwinkwink

Tak to je zajímavé...děložní čípek najdu okamžitě - až mě to tehdy udivilo, vždycky jsem si pochvu představovala daleko delší, tak nevím, třeba ji mám nějak extra krátkou?? a to mám i poměrně dost krátké prsty...rodna na jednom z Oxiho odkazů (aspoň myslím) jsem zjistila, že existuje ještě bod A a bod U nebo jak to bylo, jsou všechny tři hned za sebou...tak to mi řekněte...jak se mi tam všechny tři můžou nad sebe vejít, já sáhnu a za chvíli mám čípek, to bych musela mít tu stěnu citlivou celou - a já právě naopak mnohdy vevnitř necítím VŮBEC nic...kapitulation

Není tady

#124 2. 8. 2008 18:17

Marianne
♥♥♥----

Klubko napsal(a):

adra napsal(a):

mně se chce při stimulaci bodu G...strááášně čůůůrat!!!!  big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile
ale kdybych to vydržela tak by se třeba vaginální orgasmus dostavil???

Adro, tak to tedy taky zkusím vydržet u gynekologa, když mě vyšetřuje vaginálním UZ. Taky vždy tam tak rejdí tou sondou, že mám pocit, že už to nevydržím a musím na malou, ač jsem byla před vyšetřením už 3x.  Třega z toho něco kápne lol lol lol

big_smile big_smile big_smile tak tvoje věta "třeba z toho něco kápně" mě pobavila teda velice. Stejně, milé dámy, máme všechny ty dolní orgány veeelice zajímavé...co všechno odtamtud může téct tongue známý gynekolog mi jednou vykládal, jak se jim při porodu po větě "no tak, maminko, zatlačte si...ještě víc..pořádně..jakobyste šla na velkou.." skutečně po... rodna
Ale jinak mi sonda an močák nepůsobí, spíš je mi to šíííleně nepříjemné. Nechtěla bych při tom vyšetřování vidět svůj výraz smile smile

Není tady

#125 2. 8. 2008 18:24

Marianne
♥♥♥----

lepista napsal(a):

A abych to trochu zkomplikovala, mám jeden dotaz na ženy: jak poznáte, že máte vaginální a ne klitoriální orgazmus?

No já docela jednoduše - po hodině snahy dráždit se vaginálně (ať už sama nebo s partnerem) se na to vykašlu a udělám si to přes klitoris, neboť jinak bych se patrně asi v životě nedočkala smile smile jinak ale jak to pak popisovala Sel... zajímavé na tom je, že oba druhy pocitů jsem měla jen při klitoridálním...i když ten "vaginální pocit" jsem nezažila tolikrát...ale 100% to bylo jen při dráždění klitorisu, jináč to neumim wink
Jinak je to docela dost jednoduchá otázka, teda nevím jak u koho, ale zas až tak často se nestává, že si obojí stimulujete stejně natolik, že pak nevíte, jaký orgasmus máte, ne?? wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí