6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já jsem si to myslela
Není tady
Viete, ze tam chodim pracovne (aj do VPK) a este nikdy mi neponukli pivo? A vlastne ano, raz uz ano
Není tady
a to je čo VPK?
Není tady
tina napsal(a):
velkopopovický kozel
Ved pisem ze dokonala ...
Není tady
Ale to já jen, abych podržela Barusju, jasné, že jsme to věděly
Není tady
tina napsal(a):
Pilsner Urquell čiližto Plzeňský Prazdroj tipuju
Tino, vždycky jsem si myslela, že úloha moderátorek je mazat nevhodné příspěvky a usměrňovat diskusi, aby se nezvrhla jiným směrem, aby vůbec byla k něčemu.
Tady se na začátku někdo na G bod ptal, protože ho to prostě zajímalo a asi se chtěl něco dozvědět.
Ty, coby moderátorka, sem neustále vnášíš "vtipné" poznámky směrem k několika značkám piva. Nechápu, proč to děláš. K vlastnímu tématu jsi neřekla vůbec nic, ale shazovačných a rádobyvtipných poznámek máš fůru.
Pro nechápavé - G bod si nemusíte najít ženské samy. Je mnohem lepší, když ho objevíte s partnerem při krásném sexu (po lopatě řečeno - když ho ve vás partenr objeví - k radosti vás obou), přinese vám to oběma mnoho hezkého.
A ta má poznámka, že s věkem se řada věcí zlepšuje - v mém případě je to jasně erotické prožívání jako takové. Prý se ženská sexualita vyvíjí, to nejlepší přichází tak po 35 letech věku. U mě to tak je a vlastně se docela těším, jak se to bude vyvíjet s postupujícím věkem dál
Řada krásných věcí v erotice ke mě přišla sama, s věkem, s vhodnějším partnerem, a s přibývajícími zkušenostmi.
Takže kdybych se jako třeba osmnáctiletá holka zabývala "hledáním G bodu", nebo způsoby jak něco líp prožívat, asi bych zůstala tehdy bez odpovědi. Prostě jsem tehdy na to ještě nebyla zralá, přišlo to později, přirozeně, samo, a o to to bylo lepší.
Teda tino a Mazej
PP (PU) může být plešatá pipina (pěkně unavená) z hledání bodu G.
Tak a teď mě smažte
Jinak Slávek to vystihl "jde spíš jen o takové drsnější místo"
Upravil(a) Luizi (31. 7. 2008 18:34)
Není tady
Blossom napsal(a):
tina napsal(a):
Pilsner Urquell čiližto Plzeňský Prazdroj tipuju
Tino, vždycky jsem si myslela, že úloha moderátorek je mazat nevhodné příspěvky a usměrňovat diskusi, aby se nezvrhla jiným směrem, aby vůbec byla k něčemu.
Tady se na začátku někdo na G bod ptal, protože ho to prostě zajímalo a asi se chtěl něco dozvědět.
Ty, coby moderátorka, sem neustále vnášíš "vtipné" poznámky směrem k několika značkám piva. Nechápu, proč to děláš. K vlastnímu tématu jsi neřekla vůbec nic, ale shazovačných a rádobyvtipných poznámek máš fůru.
Pro nechápavé - G bod si nemusíte najít ženské samy. Je mnohem lepší, když ho objevíte s partnerem při krásném sexu (po lopatě řečeno - když ho ve vás partenr objeví - k radosti vás obou), přinese vám to oběma mnoho hezkého.
A ta má poznámka, že s věkem se řada věcí zlepšuje - v mém případě je to jasně erotické prožívání jako takové. Prý se ženská sexualita vyvíjí, to nejlepší přichází tak po 35 letech věku. U mě to tak je a vlastně se docela těším, jak se to bude vyvíjet s postupujícím věkem dál
Řada krásných věcí v erotice ke mě přišla sama, s věkem, s vhodnějším partnerem, a s přibývajícími zkušenostmi.
Takže kdybych se jako třeba osmnáctiletá holka zabývala "hledáním G bodu", nebo způsoby jak něco líp prožívat, asi bych zůstala tehdy bez odpovědi. Prostě jsem tehdy na to ještě nebyla zralá, přišlo to později, přirozeně, samo, a o to to bylo lepší.
nikoho neshazuju a pokud vím, mé první replice jsi se taky zasmála - a nevnáším jenom já - toho sis nevšimla?
Není tady
Ale no taak, neřešte to...jenom jsem se divila, že najednou tu mám dvě stránky - a ony jsou o pivu
Blossom: díky, snad to tím věkem přijde...do pětatřiceti mám času dost, to je fakt...
Luizi: tak plešatá pipina mě dostala ale vystihlas to hezky s tou únavou já ať vystřídám třeba milion poloh, vevnitř mi to a) vůbec nejde cítit, jakoby tam ani nic nebylo, b) mě to bolí, když je to moc hluboko, c) to ve mně vyvolává touhu jít na záchod, jak už jsem říkala, d) je to sice příjemné, ale k orgasmu to nevede vůbec. Takže teď už polohy nevybírám podle toho, kde mi to dělá nejlíp vevnitř, ale podle toho, kde se dá nejlépe pevně objímat a vášnivě líbat
Ještě takový drobný hloupý dotaz: drsnější místo...je to místo na samotném povrchu pochvy, nebo je hlouběji? pořád si to totiž nemůžu nějak představit
Není tady
http://www.sexus.cz/clanek/1065-co-to-j … lovat.html
http://cs.wikipedia.org/wiki/Gr%C3%A4fenberg%C5%AFv_bod
http://www.zeny.cz/magazin/intimnosti/v … -bodu.aspx
ale aj: http://rockmag.cz/kapely/g-bod/
Není tady
Myslim, že je to u každýho jiný, ale rozhodně vevnitř
Není tady
teď nevím, jestli jsme se pochopily: nemyslím tím hloubku pochvy, ale tu stěnu. Jestli je to povrch stěny, nebo když přitlačíš, tak to někde nahmatáš.
Není tady
Ahaa, na stěně to cítíš, hrubší povrch.
Není tady
No kde asi je bod g? V <|> nie?
Není tady
no, mi (nám) se ho povedlo najít asi jen jednou - bylo to fajn, ale možná i proto, že se nezadaří nějak často
a umístění by souhlasilo, na podobu byste se musely/i optat spíš manžela
P.S. - tobě se Marianne omlouvám - doufám, že ses aspoň zasmála
Není tady
je to hrbolate ako D1
Není tady
Oxi - nemůžeš reagovat až později?
ale když nad tím tak přemýšlím, tak si asi dám v nejbližší době vínko a začneme zase hledat - jenže podle zákona schválnosti - čím víc chceš, tím míň to půjde
Není tady
Ma to byt ta vrascita cast na prednej stene ... no, je to zvlastny pocit ked po tom prechadzas prstami .... z opacnej strany to nepoznam, zenska som este nebol
Není tady
A ex v polohe, ked som jej narazal do tych miest (najlepsie na stole ), striekala ako NYFD pri pade dvojiciek.
Není tady
Oxi, já to ještě nikdy nehledala, něják jsem neviděla důvod ... ty s tím máš takové zkušenosti, nechtěl by jsi mi s tím pomoci
Není tady
Njn, spominam si, ked som to zazil prvy raz ... som si myslel: Tyyyyywado, to je hovado, tak ona sa mi posti do postele ...
Jj, krepy som, ano
Není tady
Oxi napsal(a):
No kde asi je bod g? V <|> nie?
Myslíš vo vaGine? Klobouček říká, že máte pravdu....
Upravil(a) Selima (1. 8. 2008 0:30)
Není tady