1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Já jsem si to myslela
Není tady
Viete, ze tam chodim pracovne (aj do VPK) a este nikdy mi neponukli pivo? A vlastne ano, raz uz ano
Není tady
a to je čo VPK?
Není tady
tina napsal(a):
velkopopovický kozel
Ved pisem ze dokonala ...
Není tady
Ale to já jen, abych podrela Barusju, jasné, e jsme to věděly
Není tady
tina napsal(a):
Pilsner Urquell čilito Plzeňský Prazdroj tipuju
Tino, vdycky jsem si myslela, e úloha moderátorek je mazat nevhodné příspěvky a usměrňovat diskusi, aby se nezvrhla jiným směrem, aby vůbec byla k něčemu.
Tady se na začátku někdo na G bod ptal, protoe ho to prostě zajímalo a asi se chtěl něco dozvědět.
Ty, coby moderátorka, sem neustále vnáí "vtipné" poznámky směrem k několika značkám piva. Nechápu, proč to dělá. K vlastnímu tématu jsi neřekla vůbec nic, ale shazovačných a rádobyvtipných poznámek má fůru.
Pro nechápavé - G bod si nemusíte najít enské samy. Je mnohem lepí, kdy ho objevíte s partnerem při krásném sexu (po lopatě řečeno - kdy ho ve vás partenr objeví - k radosti vás obou), přinese vám to oběma mnoho hezkého.
A ta má poznámka, e s věkem se řada věcí zlepuje - v mém případě je to jasně erotické proívání jako takové. Prý se enská sexualita vyvíjí, to nejlepí přichází tak po 35 letech věku. U mě to tak je a vlastně se docela těím, jak se to bude vyvíjet s postupujícím věkem dál
Řada krásných věcí v erotice ke mě přila sama, s věkem, s vhodnějím partnerem, a s přibývajícími zkuenostmi.
Take kdybych se jako třeba osmnáctiletá holka zabývala "hledáním G bodu", nebo způsoby jak něco líp proívat, asi bych zůstala tehdy bez odpovědi. Prostě jsem tehdy na to jetě nebyla zralá, přilo to později, přirozeně, samo, a o to to bylo lepí.
Teda tino a Mazej
PP (PU) můe být pleatá pipina (pěkně unavená) z hledání bodu G.
Tak a teď mě smate
Jinak Slávek to vystihl "jde spí jen o takové drsnějí místo"
Upravil(a) Luizi (31. 7. 2008 18:34)
Není tady
Blossom napsal(a):
tina napsal(a):
Pilsner Urquell čilito Plzeňský Prazdroj tipuju
Tino, vdycky jsem si myslela, e úloha moderátorek je mazat nevhodné příspěvky a usměrňovat diskusi, aby se nezvrhla jiným směrem, aby vůbec byla k něčemu.
Tady se na začátku někdo na G bod ptal, protoe ho to prostě zajímalo a asi se chtěl něco dozvědět.
Ty, coby moderátorka, sem neustále vnáí "vtipné" poznámky směrem k několika značkám piva. Nechápu, proč to dělá. K vlastnímu tématu jsi neřekla vůbec nic, ale shazovačných a rádobyvtipných poznámek má fůru.
Pro nechápavé - G bod si nemusíte najít enské samy. Je mnohem lepí, kdy ho objevíte s partnerem při krásném sexu (po lopatě řečeno - kdy ho ve vás partenr objeví - k radosti vás obou), přinese vám to oběma mnoho hezkého.
A ta má poznámka, e s věkem se řada věcí zlepuje - v mém případě je to jasně erotické proívání jako takové. Prý se enská sexualita vyvíjí, to nejlepí přichází tak po 35 letech věku. U mě to tak je a vlastně se docela těím, jak se to bude vyvíjet s postupujícím věkem dál![]()
Řada krásných věcí v erotice ke mě přila sama, s věkem, s vhodnějím partnerem, a s přibývajícími zkuenostmi.
Take kdybych se jako třeba osmnáctiletá holka zabývala "hledáním G bodu", nebo způsoby jak něco líp proívat, asi bych zůstala tehdy bez odpovědi. Prostě jsem tehdy na to jetě nebyla zralá, přilo to později, přirozeně, samo, a o to to bylo lepí.
nikoho neshazuju a pokud vím, mé první replice jsi se taky zasmála - a nevnáím jenom já - toho sis nevimla?
Není tady
Ale no taak, neřete to...jenom jsem se divila, e najednou tu mám dvě stránky - a ony jsou o pivu
Blossom: díky, snad to tím věkem přijde...do pětatřiceti mám času dost, to je fakt...
Luizi: tak pleatá pipina mě dostala ale vystihlas to hezky s tou únavou
já a vystřídám třeba milion poloh, vevnitř mi to a) vůbec nejde cítit, jakoby tam ani nic nebylo, b) mě to bolí, kdy je to moc hluboko, c) to ve mně vyvolává touhu jít na záchod, jak u jsem říkala, d) je to sice příjemné, ale k orgasmu to nevede vůbec. Take teď u polohy nevybírám podle toho, kde mi to dělá nejlíp vevnitř, ale podle toho, kde se dá nejlépe pevně objímat a vánivě líbat
Jetě takový drobný hloupý dotaz: drsnějí místo...je to místo na samotném povrchu pochvy, nebo je hlouběji? pořád si to toti nemůu nějak představit
Není tady
http://www.sexus.cz/clanek/1065-co-to-j … lovat.html
http://cs.wikipedia.org/wiki/Gr%C3%A4fenberg%C5%AFv_bod
http://www.zeny.cz/magazin/intimnosti/v … -bodu.aspx
ale aj: http://rockmag.cz/kapely/g-bod/
Není tady
Myslim, e je to u kadýho jiný, ale rozhodně vevnitř
Není tady
teď nevím, jestli jsme se pochopily: nemyslím tím hloubku pochvy, ale tu stěnu. Jestli je to povrch stěny, nebo kdy přitlačí, tak to někde nahmatá.
Není tady
Ahaa, na stěně to cítí, hrubí povrch.
Není tady
No kde asi je bod g? V <|> nie?
Není tady
no, mi (nám) se ho povedlo najít asi jen jednou - bylo to fajn, ale moná i proto, e se nezadaří nějak často
a umístění by souhlasilo, na podobu byste se musely/i optat spí manela
P.S. - tobě se Marianne omlouvám - doufám, e ses aspoň zasmála
Není tady
je to hrbolate ako D1
Není tady
Oxi - nemůe reagovat a později?
ale kdy nad tím tak přemýlím, tak si asi dám v nejblií době vínko a začneme zase hledat - jene podle zákona schválnosti - čím víc chce, tím míň to půjde
Není tady
Ma to byt ta vrascita cast na prednej stene ... no, je to zvlastny pocit ked po tom prechadzas prstami .... z opacnej strany to nepoznam, zenska som este nebol
Není tady
A ex v polohe, ked som jej narazal do tych miest (najlepsie na stole ), striekala ako NYFD pri pade dvojiciek.
Není tady
Oxi, já to jetě nikdy nehledala, něják jsem neviděla důvod ... ty s tím má takové zkuenosti, nechtěl by jsi mi s tím pomoci
Není tady
Njn, spominam si, ked som to zazil prvy raz ... som si myslel: Tyyyyywado, to je hovado, tak ona sa mi posti do postele ...
Jj, krepy som, ano
Není tady
Oxi napsal(a):
No kde asi je bod g? V <|> nie?
Myslí vo vaGine? Klobouček říká, e máte pravdu....
Upravil(a) Selima (1. 8. 2008 0:30)
Není tady