6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jaké jsou vaše zkušenosti s G-bodem? Umíte ho najít? Vyčetla jsem, že to má být výběžek o velikosti fazole...opravdu je tak hmatatelný? Já většinou jediné, co cítím, je naléhavá potřeba jít na malou... prý je to normální, po pár vteřinách to má pominout, ale to se mi nepodařilo. Jak jste na tom vy? Máte nějaké tipy?
Není tady
Najlepšie sa mne(niekedy s externou pomocou ) podarí nájsť, keď nehľadám...
Není tady
Tolik zobrazení a tak málo odpovědí? Vidím, že jste na tom dost možná podobně
Sel, díky
Není tady
Takzvaný bod G existuje. Možná ne u všech, jen u někoho. Já patřím mezi ty, které o něm u sebe vědí. Že existuje, jsem objevila tak nějak mimoděk, sama jsem ho nehledala.
Ale nelamte věci přes koleno, užívejte si radostí života a ono se časem některé věci samy objeví, v tom je život krásný.
Murphyho zákony tvrdí."S věkem se nic nezlepšuje". Nevěřte tomu, není to pravda.
Já taky nehledala... a našla A od tý doby si sakra dobře pamatuju, kde je
Není tady
Hmmm, pozrel by som sa
Není tady
Niet vidiet.
Není tady
to viem ze nieje vidiet, ale na zubok by som sa mu pozrel
Není tady
Blossom napsal(a):
Takzvaný bod G existuje. Možná ne u všech, jen u někoho. Já patřím mezi ty, které o něm u sebe vědí. Že existuje, jsem objevila tak nějak mimoděk, sama jsem ho nehledala.
Ale nelamte věci přes koleno, užívejte si radostí života a ono se časem některé věci samy objeví, v tom je život krásný.
Murphyho zákony tvrdí."S věkem se nic nezlepšuje". Nevěřte tomu, není to pravda.
zábavná představa, jak si někdo něco mimoděk objeví něco v nitru své vaginy
Není tady
mashanka napsal(a):
Blossom napsal(a):
Murphyho zákony tvrdí."S věkem se nic nezlepšuje". Nevěřte tomu, není to pravda.zábavná představa, jak si někdo něco mimoděk objeví něco v nitru své vaginy
Mashanko, asi jsi mě vůbec nepochopila.
A s Gambrinusem to opravdu žádnou spojitost nemá.
já ze svého G-bodu moc odvázaná nebyla. Chtělo se mi fakt pořád na malou a tak jsme toho raději nechali, ale je to už několik let..
Není tady
Barusja napsal(a):
já ze svého G-bodu moc odvázaná nebyla. Chtělo se mi fakt pořád na malou a tak jsme toho raději nechali, ale je to už několik let..
Mám to stejně!
Ale zato mám spousty jiných bodů, které jsou slastné - chjooo!!!
Končím, pa!!!
Upravil(a) dixina (30. 7. 2008 10:17)
Není tady
Marianne napsal(a):
Jaké jsou vaše zkušenosti s G-bodem? Umíte ho najít? Vyčetla jsem, že to má být výběžek o velikosti fazole...opravdu je tak hmatatelný? Já většinou jediné, co cítím, je naléhavá potřeba jít na malou... prý je to normální, po pár vteřinách to má pominout, ale to se mi nepodařilo. Jak jste na tom vy? Máte nějaké tipy?
Velikost fazole mít možná bude, ale jako "výběžek" ho nehledej - to si snad pleteš s klitorisem, ne? ...
Já myslím, že vím, kde ho hledat (jde spíš jen o takové drsnější místo), ale stejně nikdy není zaručeno, že to "vyjde"...
Ženám brání v dosažení orgasmu hlavně jejich mysl - když neumí vypnout a když je něco trápí... tak nefunguje ani bod G.
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Marianne napsal(a):
Velikost fazole mít možná bude, ale jako "výběžek" ho nehledej - to si snad pleteš s klitorisem, ne? ...
Já myslím, že vím, kde ho hledat (jde spíš jen o takové drsnější místo), ale stejně nikdy není zaručeno, že to "vyjde"...
Ženám brání v dosažení orgasmu hlavně jejich mysl - když neumí vypnout a když je něco trápí... tak nefunguje ani bod G.
Slávku, nezobecňuj - tohle neplatí vždy
Není tady
Santala napsal(a):
Slavek17 napsal(a):
...Ženám brání v dosažení orgasmu hlavně jejich mysl - když neumí vypnout a když je něco trápí... tak nefunguje ani bod G.
Slávku, nezobecňuj - tohle neplatí vždy
Tak to asi patříš k těm šťastným, které mají "startér" vždy funkční... ! ... ... Tak to máš SKVĚLÝ!
To víš, každý jsme jiný... Někdo se raději holí el.strojkem, někdo břitvou!
Někomu se líbí blondýny, ale za ženu má brunetu!
Není tady
Dixino, jo jo body jsou i jinde a kolikrát i na místě, kde by to člověk nečekal:))
Slávku, já jsem si myslela, že jsem taky ta, co pořád při tom přemýšlí nad vším možným, ale chtělo to jen jiného chlapa a teď neřeším vůbec nic..
Není tady
Slávku, já jsem si myslela, že jsem taky ta, co pořád při tom přemýšlí nad vším možným, ale chtělo to jen jiného chlapa a teď neřeším vůbec nic..
Není tady
dixina napsal(a):
Není tady
... jak vidím... holky si bod G (..jakož i tu svou pravdu..) najdou spolehlivě SAMY!
- tááák přeju hoooodně zábavy! ....
Není tady
tina napsal(a):
g-bod - můj muž si nevím proč myslí, že to má spojitost s Gambrinusem - třeba to má blossom taky tak
Mam teda osobne radsej bod PP(PU)
Upravil(a) Oxi (30. 7. 2008 12:37)
Není tady
a to je čo PP PU?
Není tady
Plzensky Prazdroj (Pilsner Urquell)
Vyhrava tina
Upravil(a) Oxi (30. 7. 2008 12:44)
Není tady
Barusja napsal(a):
a to je čo PP PU?
Takový dotaz, to je NĚCO na Oxiho mlýn......
Není tady