18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mě teprve teď měknou vanilkové rohlíčky:-))
A jak jste na tom vy?
Není tady
U nás: jé, já bych si tak dal cukroví....
Není tady
Právě jsem nasypala poslední perníčky... u mi to ani nechutnalo, pekla jsem u bábovku a dnes drobenkový koláč s borůvkama.
Není tady
Vánoční cukroví nasypala na mikrot. sáčků a dala zmrazit. Časem se hodí.
Není tady
Obvykle taky mrazím, ale zrovna se chystám čistit mrazák tak musím spotřebovávat...
Není tady
Letos jsem se nechala poprvé ukecat od kámoky e mám cukroví koupit od její dodavatelky.Tak jsem upekla pouze dvě dávky vanilk.rohlíčků,úlek a linecké a perníčky a jinak jsem koupila dvě kila nádherně nazdobeného cukroví.Doma pečené věci nezbyly ani do silvestra zato kupované sypu postupně slepicím.Holt mám rozmazlenou rodinku.Přítě opět napeču jen své. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: fakt se stydím
Není tady
No, tak teď jsem dostala na to cukroví chu, mám ho v mrazáku a jdu si ho vyndat, snad brzy rozmrzne!!
Není tady
U nemáme a dali bychom si, to je tak, kdy je někdo nenaranej a nenechá si na horí časy.
Není tady
Konečně jsem poloila na misku poslední perníčky...
To jsem byla já - nepřihláená :oops:
Není tady
Vánoční cukroví pravidelně ukládám do mrazáku a potom ho postupně vytahuji a je OK.
Není tady
Tak jsem zase tady, ztratila jsem samozřejmě mou původní ikonku! Vechno jsme u konečně dojedli, těím se na normální buchty a koláče...
Není tady
Kde berete ty obrázky, já chci takýýý???
Není tady
Tak jsem zvědavá, jestli se mi taky ztratila ikonka.....Cukroví u je snězeno, to jsem ráda a pomalu plním lednici mrkví, jogurtama a kiwi
Není tady
Hlasim, ze jsem Vanocni cukrovi snedla a uz ho nosim na hyzdich.
Není tady
Na hýdích a na břichu taky...
Není tady
Andrýsek: já jsem si ji nala myslím na ikonky.kvalitně.cz a odeslala na plochu a z plochy do nastavení snad to píu správně
Není tady
Na Forum - Poradny a diskuse - Nové téma do siskuse jsem psala, e by se mi líbila samostatná diskuse o vaření, abysme nemuseli vyhledávat recepty na jiných diskusích. Pokud bude zájem, tak je to prý moné. Proto prosím ty z vás, ketří nebo které byste měli zájem o to, aby byla samostatná diskuse o Vaření nebo Recepty nebo tak něco, abyste napsali Jirkovi. Díky!!!
Není tady
Teda fuj samý překlep to mám, ale vy jste inteligentní tak si to hezky přeloíte do četiny
Není tady
Tak mi u jsme cukroví dojedli.Bylo výborný a a za rok ho budeme zase jís.Je to docela hrozná představa protoe bylo tak výborné
Není tady
Kdy peču, nestačím rodinu plácat přes ruce, jinak by nic nezbylo na vánoční stůl. Dnes o to nikdo ani nezavadí, přestoe z mrazáku je to jako čerstvé.
Není tady
Tak z cukroví jetě zbyly perníčky a kokosové tyčky, ale jak to tak sleduju, asi poputujou slepicím, u to nikdo nechce Zato ale musím péct buchty, koláčky apod. A odnáí to postavička, ach jo
Není tady
Taky u peču jak divá, po vánočním cukroví nikdo ani nevzdechne, letos jsem to přehnala a bylo ho a příli. Ale dala bych si vánočku... no u jsem koupila kvasnice tak se do toho zítra pustím.
Není tady
Milé čtenářky ,
redakce pro Vás připravila na prosinec seriál Tradice českých Vánoc, který začne vycházet 30.11. V jednotlivých dílech, doplněných příběhem či pohádkou, se dočtěte, kdy a jak vznikaly tradice českých Vánoc.
Touto cestou bych Vás chtěla poprosit, pokud budete zmíněný seriál číst, zda byste pod články nepřispěly nějakou odlinou či neznámou krajovou nebo místní tradicí, kterou znáte, či samy dodrujete. Prosím, seznamte i nás ostatní se svými vánočními tradicemi a zvyky.
V seriálu nabídneme i nějaké recepty na zdravé cukroví
Děkujeme
Za redakci Babinet
Hana Formánková
Není tady
Milé čtenářky,
pro Vai konkrétní představu o seriálu Tradice českých Vánoc, sem dávám odkaz na první článek :Advent a adventní svátky
http://babinet.cz/zobraz.php?3095
Za redakci Babinet
Hana Formánková
Není tady