1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Ivča K. napsal(a):
Mě to takhle hodně dlouho vycházelo ne jsem ve 20 letech byla doktorem informovaná,e mám nějak obrácenou a zakrnělou dělohu a e by se divil,kdybych vůbec otěhotněla.Udělal mi tím psychický blok a potom jsem se snaila 3 roky ne to lo,ale zase kdy jsem to nepotřebovala,bylo to hned a to hned po menzes asi 6 den,jiný den tenkrát nebyl moný.Spermie toti uvnitř vydrí asi 5 dnů,take si počkají a pokud se mezitím tvůj kluk neel vymočit,tak utírání je nanic,spermie zůstanou v trubici a jakmile začnete znovu souloit,rytmickými pohyby jsou vypuděny ven,tak drím palce,aby to nevylo neboli aby to dobře dopadlo.
Spermie uvnitř vydrí 5 dnů ??? No, to je mi novina ....
Není tady
Na různých chatech a www stránkách lze nalézt řadu bludů, které vás mohou svést ze správné cesty k otěhotnění. Jako například tento :
Blud č. 1 ? kdy můe spermie oplodnit vajíčko
Uvádí se, e ivotnost vajíčka je maximálně 24 hodin, ivotnost spermie 3 a 5 dnů. Jedná se ovem o jejich IVOTNOST, nikoliv o SCHOPNOST OPLODNIT či BÝT OPLOZEN. Tuto schopnost má vajíčko asi 12 hodin po ovulaci, spermie maximálně 2 dny po pohlavním styku (PS). Z čeho vyplývá, e po PS můe bezpečně dojít k oplození do 48 hodin.
Není tady
No, ďakujem za Vae názory. Len ma trochu mrzí, ako niektorí žudia hádu vetkých, čo niečo také spravili do jedného vreca, ale to u je moja vec. Len tak mimochodom, túto metódu ani náhodou nepraktikujem, stalo sa to RAZ a ja dobre viem, e to nie je len tak. Ale teda myslím si, e sú aj horie (alebo blbie?) veci, ne "lajznú" na to v 16, zvlá s niekym, s kým nie som ani 3 týdne, ani 3 mesiace a som si istá, e by sa na mňa len tak nevybodol v prípade, e by som bola tehotná.
Není tady
lalalala jene ono někdy stačí i jen to RAZ ví a v 16 je to skutečně hazard
Není tady
PPavlaa napsal(a):
lalalala jene ono někdy stačí i jen to RAZ ví
a v 16 je to skutečně hazard
O tomto velmi dobre viem aj sama...
Vlastne som to napísala preto, ako niekto tu písal, e mi tlieska za to, e toto pouívam ako antikoncepciu
Upravil(a) lalalala (2. 8. 2008 10:39)
Není tady
Tino, Somaio, já neříkám, e se to nemůe stát, jen e si myslím, e větinou, nebo dost často, to tak ve skutečnosti nebylo.
A Oto, gynekologové by ti potvrdili, e u viděli i těhu ze styků, které proběhli 3,4 dny i více dnů před ovulací.
Prostě, jak říkal ná učitel, moné je ve, něco je vak více pravděpodobné
Není tady
my to teraz vyuzivame rovnako.... sice este nemame ziadne byvanie ni nic take... musime este dostudovat Ing. ale keby bolo mimco tak nejaku pracu najdeme urcite len soms a chcela spytat ako sa stali tie vase "nehody", preotze mi to nerobime nidky dvakrat po sebe bez toho ze by moja draha polovicka nesla do sprchy a na WC, tak som chcela veidet ze ci sa ta vasa "nehoda" stala tak, ze ste to robili dvakrat po sebe alebo ze to vasa draha polovicka nestihla alebo proste len preto, ze nejaka sanca tam je vzdy? dim za odpoved
Není tady
Zardijka: a tak nebo tak, přeruovaná soulo není spolehlivá antikoncepční metoda nikdy. U jenom proto, e spousta chlapů vypoutí u dávno před orgasmem tekutinu, která můe obsahovat spermie. Dojít si mezitím na WC a do sprchy tedy nejspí pravděpodobnost otěhotnění sníí, ale i tak to stále bude velmi nespolehlivá metoda.
Není tady
Kuba napsal(a):
Zardijka: a tak nebo tak, přeruovaná soulo není spolehlivá antikoncepční metoda nikdy. U jenom proto, e spousta chlapů vypoutí u dávno před orgasmem tekutinu, která můe obsahovat spermie. Dojít si mezitím na WC a do sprchy tedy nejspí pravděpodobnost otěhotnění sníí, ale i tak to stále bude velmi nespolehlivá metoda.
ta tekutina co ma neutralizovat prostredie aby spermie prezii cestu k vajicku spermie neobsahuje.... byla jsem na prednaske z anatomie a to ten pan docent vyzdvihol ze si to ela ludi mysli a v ucebnicic za tim bylo 7 vykricniku. takze ta tekutina opravdu ne.... jedine ze by v tej trubici nejake byli od minula:)
Není tady
Já to slyel tak, e je normálně neobsahuje, ale můe se stát, e tam nějaká bude... Lékař opravdu nejsem, ale tak nebo tak bych na přeruovanou soulo jako antikoncepční metodu nespoléhal.
Není tady
Vcera som mala prvý sex s mojim priatelom,(ja 18 r. on 23 r.) ale problém je
ten ze sme to robili pocas menstruácie. Jemu sa to nehnusilo ani mne. Len ze
ci tam nieje nejake riziko infekcii (aj napriek tomu ze sme sa sprchovali) ,
alebo tehotenstva aj napriek tomu ze to domna nevypustil ale rychlo to
stihol dat na brusko. ?
A este ma trápi, ze ci je mone otehotniet aj ked sa priatel domna
nevystrieka? Pocula som ze z tej kvapocky lasky by sa dalo otehotniet, vraj
su tam spermie tiez. Prosíím poradte mi budem velmi rada Velmi sa bojim .
Dakujem za odpovede.
Není tady