Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#26 30. 7. 2008 8:07

Dadula
♥♥♥♥♥♥-

Re: prerusovany pohlavny styk

Ivča K. napsal(a):

Mě to takhle hodně dlouho vycházelo než jsem ve 20 letech byla doktorem informovaná,že mám nějak obrácenou a zakrnělou dělohu a že by se divil,kdybych vůbec otěhotněla.Udělal mi tím psychický blok a potom jsem se snažila 3 roky než to šlo,ale zase když jsem to nepotřebovala,bylo to hned a to hned po menzes asi 6 den,jiný den tenkrát nebyl možný.Spermie totiž uvnitř vydrží asi 5 dnů,takže si počkají a pokud se mezitím tvůj kluk nešel vymočit,tak utírání je nanic,spermie zůstanou v trubici a jakmile začnete znovu souložit,rytmickými pohyby jsou vypuděny ven,tak držím palce,aby to nevyšlo neboli aby to dobře dopadlo.

Spermie uvnitř vydrží 5 dnů ??? No, to  je mi novina .... dumbom

Není tady

#27 30. 7. 2008 8:23

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

Na různých chatech a www stránkách lze nalézt řadu bludů, které vás mohou svést ze správné cesty k otěhotnění. Jako například tento :
Blud č. 1 ? kdy může spermie oplodnit vajíčko
Uvádí se, že životnost vajíčka je maximálně 24 hodin, životnost spermie 3 až 5 dnů. Jedná se ovšem o jejich ŽIVOTNOST, nikoliv o SCHOPNOST OPLODNIT či BÝT OPLOZEN. Tuto schopnost má vajíčko asi 12 hodin po ovulaci, spermie maximálně 2 dny po pohlavním styku (PS). Z čehož vyplývá, že po PS může bezpečně dojít k oplození do 48 hodin.

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#28 2. 8. 2008 10:08

lalalala
♥------

No, ďakujem za Vaše názory. Len ma trochu mrzí, ako niektorí žudia hádžu všetkých, čo niečo také spravili do jedného vreca, ale to už je moja vec. Len tak mimochodom, túto metódu ani náhodou nepraktikujem, stalo sa to RAZ a ja dobre viem, že to nie je len tak. Ale teda myslím si, že sú aj horšie (alebo blbšie?) veci, než "lajznú" na to v 16, zvl᚝ s niekym, s kým nie som ani 3 týždne, ani 3 mesiace a som si istá, že by sa na mňa len tak nevybodol v prípade, že by som bola tehotná.

Není tady

#29 2. 8. 2008 10:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lalalala jenže ono někdy stačí i jen to RAZ víš big_smile a v 16 je to skutečně hazard wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#30 2. 8. 2008 10:21

lalalala
♥------

PPavlaa napsal(a):

lalalala jenže ono někdy stačí i jen to RAZ víš big_smile a v 16 je to skutečně hazard wink

O tomto velmi dobre viem aj sama...smile
Vlastne som to napísala preto, ako niekto tu písal, že mi tlieska za to, že toto používam ako antikoncepciu smile

Upravil(a) lalalala (2. 8. 2008 10:39)

Není tady

#31 2. 8. 2008 10:58

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Tino, Somaio, já neříkám, že se to nemůže stát, jen že si myslím, že většinou, nebo dost často, to tak ve skutečnosti nebylo.
A Oto, gynekologové by ti potvrdili, že už viděli i těhu ze styků, které proběhli 3,4 dny i více dnů před ovulací.

Prostě, jak říkal nᚠučitel, možné je vše, něco je však více pravděpodobné stolt

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#32 15. 8. 2008 21:37

Zardijka
♥♥♥----
Místo: Brno
Web

my to teraz vyuzivame rovnako.... sice este nemame ziadne byvanie ni nic take... musime este dostudovat Ing. ale keby bolo mimco tak nejaku pracu najdeme urcite smile len soms a chcela spytat ako sa stali tie vase "nehody", preotze mi to nerobime nidky dvakrat po sebe bez toho ze by moja draha polovicka nesla do sprchy a na WC, tak som chcela veidet ze ci sa ta vasa "nehoda" stala tak, ze ste to robili dvakrat po sebe alebo ze to vasa draha polovicka nestihla alebo proste len preto, ze nejaka sanca tam je vzdy? dim za odpoved winkgodlike

http://www.fertilityfriend.com/ticker/228203/ttc.png

Není tady

#33 15. 8. 2008 23:40

Kuba
♥♥♥♥---

Zardijka: a tak nebo tak, přerušovaná soulož není spolehlivá antikoncepční metoda nikdy. Už jenom proto, že spousta chlapů vypouští už dávno před orgasmem tekutinu, která může obsahovat spermie. Dojít si mezitím na WC a do sprchy tedy nejspíš pravděpodobnost otěhotnění sníží, ale i tak to stále bude velmi nespolehlivá metoda.

Není tady

#34 16. 8. 2008 10:24

Zardijka
♥♥♥----
Místo: Brno
Web

Kuba napsal(a):

Zardijka: a tak nebo tak, přerušovaná soulož není spolehlivá antikoncepční metoda nikdy. Už jenom proto, že spousta chlapů vypouští už dávno před orgasmem tekutinu, která může obsahovat spermie. Dojít si mezitím na WC a do sprchy tedy nejspíš pravděpodobnost otěhotnění sníží, ale i tak to stále bude velmi nespolehlivá metoda.

ta tekutina co ma neutralizovat prostredie aby spermie prezii cestu k vajicku spermie neobsahuje.... byla jsem na prednaske z anatomie a to ten pan docent vyzdvihol ze si to ela ludi mysli a v ucebnicic za tim bylo 7 vykricniku. takze ta tekutina opravdu ne.... jedine ze by v tej trubici nejake byli od minula:)

http://www.fertilityfriend.com/ticker/228203/ttc.png

Není tady

#35 16. 8. 2008 12:11

Kuba
♥♥♥♥---

Já to slyšel tak, že je normálně neobsahuje, ale může se stát, že tam nějaká bude... Lékař opravdu nejsem, ale tak nebo tak bych na přerušovanou soulož jako antikoncepční metodu nespoléhal.

Není tady

#36 20. 8. 2008 13:20

Little15
♥------

Vcera som mala prvý sex s mojim priatelom,(ja 18 r. on 23 r.) ale problém je
ten ze sme to robili pocas menstruácie. Jemu sa to nehnusilo ani mne. Len ze
ci tam nieje nejake riziko infekcii (aj napriek tomu ze sme sa sprchovali) ,
alebo tehotenstva aj napriek tomu ze to domna nevypustil ale rychlo to
stihol dat na brusko. ?

A este ma trápi, ze ci je možne otehotniet aj ked sa priatel domna
nevystrieka? Pocula som ze z tej kvapocky lasky by sa dalo otehotniet, vraj
su tam spermie tiez. Prosíím poradte mi budem velmi rada Velmi sa bojim .
Dakujem za odpovede.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí