1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
asi pred 3 tyzdnami sme mali s priatelom pohlavny styk- bez ochrany, ale "spravil sa" tesne potom ked sme skoncili, resp. vo do mna z toho neslo nic. potom si to utieral asi 10 minut a zasa sa opakovalo to iste.. viem, ze to bolo dost nezodpovedne, ale.. teraz uz je neskoro. aka je asi velka sanca ze by som bola tehotna? ozaj a bolo to tesne po skonceni menstruacie, vtedy by vraj malo byt riziko najmensie. dakujem za odpoved
Není tady
ok dakujem len este jedna vec co ma zneistuje, predtym som brala Lutenyl naoddialenie menstruacie kvoli dovolenke. dostala som to o par dni neskor ale inak ok.. tak len este dufam ci to tie tabletky nenaburali nejako... mam len 16 a no na deticky mame este casu dost..
Není tady
to teda nevim jestli tohle téma patří do snailek kdy slečně je 16 a miminko nechce...
díky za upozornění, přesouvám, tina.
Není tady
Já vdycky, kdy toto čtu, tak si musím jít pak dát studený obklad na čelo....
Ten klid, e se po styku v době po MS nemůe nic stát....
Nic není 100%. Chápu to tak, e slečně je 16náct let a jako antikoncepci pouívá přeruovanou soulo?
Bezva, já tleskám
Není tady
Přesně Tino. Ono vdy těch pár procent funguje....
Můj gynekolog vdy ílí z těchto 100% doporučení. Nebo takový ten kec, e kdy dlouho bere antikoncepci, tak kdy jí vysadí, tak nemůe hned otěhotnět, protoe se tělo jetě nevzpamatovalo z braní těch hormonu.....
No jene pravda je, e tělo naopak začne rychle makat na tom, aby mohlo otěhotnět...
Není tady
Vikinka23 napsal(a):
Pokud byl styk tesne po skonceni MS,tak muzes byt klidna.
To u vas v USA takto tvrdia? Pretoze tu, u nas, v Europe, to mame trosku inak
Není tady
Oxi napsal(a):
Vikinka23 napsal(a):
To u vas v USA takto tvrdia? Pretoze tu, u nas, v Europe, to mame trosku inak
No taky nás v biuli učili, e spíe mení schopnost oplodnění, je před menstruací, kdy neoplodněná vajíčka s krví odchází z těla ven a právě po menstruaci začínají vaječníky produkovat nové..... no nic. Zopakuji si tedy znalosti, přeci jen abychom to USA dohonili....
Upravil(a) Klubko (29. 7. 2008 9:43)
Není tady
lalalala napsal(a):
potom si to utieral asi 10 minut a zasa sa opakovalo to iste..
Tak se přiznám, e netuím, k čemu je nějaké utírání dobré. Opakovaný nechráněný styk je z hlediska otěhotnění podle mých informací hodně, hodně riskantní a utírání s tím nic neudělá, fakt.
Není tady
Vikinka23 napsal(a):
Hahaha, neměla bych ségru, kdyby to takhle fungovalo
Moje teta otěhotněla v době menstruace.
Není tady
Ivi, moje mamka 2 měsíce "menstruovala" a byla u se mnou těhotná....
Není tady
Čili, lalalala, pokud tě to minulo, tak dělej lalalala, a u nezkouejte takový věci.
Není tady
tina napsal(a):
třeba nám se takhle jednou "nestal" Jiřík, e jo
ale to je věc druhá, v estnácti bych si něco takového nelajzla
já do toho vlítla zrovna tak, v 16 bych si tohle taky nelajzla
Není tady
Klubko napsal(a):
Ivi, moje mamka 2 měsíce "menstruovala" a byla u se mnou těhotná....
Moje mamka se mnou to samý a pak se teda fakt nestačili divit
Není tady
Klubko napsal(a):
Přesně Tino. Ono vdy těch pár procent funguje....
Můj gynekolog vdy ílí z těchto 100% doporučení. Nebo takový ten kec, e kdy dlouho bere antikoncepci, tak kdy jí vysadí, tak nemůe hned otěhotnět, protoe se tělo jetě nevzpamatovalo z braní těch hormonu.....
No jene pravda je, e tělo naopak začne rychle makat na tom, aby mohlo otěhotnět...
Ono je to ale u kadé jinak, take ono to tvrzení, e kdy se vysadí HA, tak je to jako kdy "pohnojí" funguje tak u 50% ... moná víc, moná víc - průzkumy jsem si nedělala. Bohuel jsem patřila do skupiny, kdy to hnojení nepomohlo ... ale to jen tak mimochodem
No a co se dotazu týká, tak já se musím jenom pousmát ... na to není co napsat. Ono je "těsně po MS" a těsně ... tohle je taky děsně individuální. To bych poradila vyčkat a udělat si těh.test ... na dálku můeme těko radit
Není tady
Nedoma napsal(a):
lalalala napsal(a):
potom si to utieral asi 10 minut a zasa sa opakovalo to iste..
Tak se přiznám, e netuím, k čemu je nějaké utírání dobré. Opakovaný nechráněný styk je z hlediska otěhotnění podle mých informací hodně, hodně riskantní a utírání s tím nic neudělá, fakt.
asi neutíral, ale masturboval
Není tady
Mno, tak to teda taky nepomůe
Není tady
U mňa ruská ruleta ruleta "buď to vytiahneme včas, alebo nie" fungovala, ale bývalý má touto spožahlivou metódou dve, dnes u dospelé deti. Je to skrátka indi-vindi.
Není tady
Mě to takhle hodně dlouho vycházelo ne jsem ve 20 letech byla doktorem informovaná,e mám nějak obrácenou a zakrnělou dělohu a e by se divil,kdybych vůbec otěhotněla.Udělal mi tím psychický blok a potom jsem se snaila 3 roky ne to lo,ale zase kdy jsem to nepotřebovala,bylo to hned a to hned po menzes asi 6 den,jiný den tenkrát nebyl moný.Spermie toti uvnitř vydrí asi 5 dnů,take si počkají a pokud se mezitím tvůj kluk neel vymočit,tak utírání je nanic,spermie zůstanou v trubici a jakmile začnete znovu souloit,rytmickými pohyby jsou vypuděny ven,tak drím palce,aby to nevylo neboli aby to dobře dopadlo.
Není tady
Po třech týdnech marná rada, ale přítě bych si hned ráno mazala pro Postinor. Teď u ti zbývá akorát těhu test - za pár desetikorun v kadé lékárně a bez předpisu.
Není tady
Ivana napsal(a):
Moje teta otěhotněla v době menstruace.
Tohle říká hodně en - větinou je to proto, e kdy jim lékař řekne stáří těhotenství, odpočítají si, e v té době zrovna měly MS. Pak z toho vznikají takovéhle historky...ve skutečnosti se ale stáří těhotenství prostě počítá podle poslední MS, tedy např. přijde-li ena k dr. týden poté, co jí vynechala MS (cca tři týdny po oplodnění), je u vlastně teoreticky v pátém týdnu těhotenství. Takový lékařský zvyk, má to určité důvody, ale to sem nepatří...jen by mě opravdu zajímalo, kolik z těch en, které "zaručeně" otěhotněly v období MS, prostě jen neví, jak se počítá stáří těhotenství
Není tady
No, Tinka, vyjadrila si eufemistickejie, čo osm chcela napísa: e asi ako ktorá, ale väčina ien si pamätá lepie ako lekár, kedy dolo k "nehode" alebo skrátka kedy to do nej mu pustil... Nehovorím o tých, čo pre istotu súloia á pol hodiny, len aby otehotneli, ale skôr o "vesmírnych náhodách"...
Není tady