Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 16. 1. 2006 12:28

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

sex cez menstruaciu?

Při menstruaci neotěhotníš

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#2 19. 1. 2006 7:23

kolka
Host

Re: sex cez menstruaciu?

Vždycky jsem měla za to že v období menstruace - lépe řečeno v období kdy má 7-mi denní pauzu bez prášků -  je žena chráněna díky dlouhodobému a pravidelnému užívání natikoncepce. ted jsem teda dost překvapená
Nebo si asi pletu dve věci. takže v období kdy neberu prášky jsem taky nechráněná?

#3 19. 1. 2006 7:24

kolka
Host

myslím v té 7mi denní pauze??To je nějaká blbost ne??

#4 19. 1. 2006 9:58

Michalaa
♥♥-----

jo tak to by me teda taky zajimalo...s pritelem neni problem se milovat pri menzes,takze by me taky zajimalo jak je to stim chranenim pres tech sedm dni pauzy od prasku....do tedka jsem mela injekcni antikoncepci a atohle jsou prvni prasky...a nerada bych byla podruhe matkou :-)

Není tady

#5 20. 1. 2006 22:17

Michalaa
♥♥-----

tak to jsem teda zvedava jestli nebudu muset posilat oznameni o narozeni miminka :-) ale diky za odpoved :-)

Není tady

#6 25. 1. 2006 21:44

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

musím říci, že já taky otěhotněla třetí den menstruace, ale já žádné prášky nebrala, protože jsme se pokoušeli o miminko a prostě když je chuť je chu´t. teď je beru, ale zase to řešíme kondomem, aby byla jistota, když je sedmidenní pauza, protože nic není stopro.

Upravil(a) Dana (25. 1. 2006 21:44)

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#7 27. 1. 2006 17:45

lucrezia
Host

HA potlaca tvorbu vlastnych hormonov a zena neovuluje, tak nemoze otehotniet, aj ked hormony tyzden neberie.

#8 31. 1. 2006 13:52

Pepulka
♥♥♥♥---

Přesně jak píše Lucrezia, pokud užíváte pravidelně HA, tak vůbec nedochází k ovulaci (uzrávání vajíčka), takže v době 7 denní pauzy (MS) nemá být co oplodněno.

http://lilypie.com/pic/060929/5tkG.jpghttp://b1.lilypie.com/ewijp2/.png

Není tady

#9 21. 2. 2006 9:46

Jana79
♥♥-----

Dana napsal(a):

musím říci, že já taky otěhotněla třetí den menstruace, ale já žádné prášky nebrala, protože jsme se pokoušeli o miminko a prostě když je chuť je chu´t. teď je beru, ale zase to řešíme kondomem, aby byla jistota, když je sedmidenní pauza, protože nic není stopro.

Dani, v te pauze to rozhodne nemusite jistit kondomem. Ta apuza neznamena, ze nejsi chranena. Vlastne to ani neni normalni menstruace, ale spis takova simulovana, aby telo melo pocit, ze pracuje v normalnim mesicnim cyklu. Pokud ale beres prasky poctive, tak zadne vajicko nedozralo a nemuzes proto otehotnet!
Jinak je tomu u normalni menstruace, tam by k otehotneni teoreticky nemelo dojit, ale nic neni nemozne, zvlaste pokud mate kratsi cyklus a menstruujete dele, tak klidne se vam mohou plodne dny kryt s menstruaci. Ale myslim, ze to klidne muze platit i pro jinak dlouhe cykly. Dokonce jsem slysela, ze vajicko se muze uvolnit silnym orgasmem. Ale jeste jednou - musi se jednat o normalni menstruaci, tedy pokud neberete HA, pri HA jste chranena i v sedmidenni pauze! Preji prijemny sex bez kondomu. :-)

Není tady

#10 23. 2. 2006 17:59

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Všechno by mělo být v tom příbalovém letáku srozumitelně napsáno!!!!!!!!!!!!!!

Strach je malá smrt...

Není tady

#11 19. 1. 2008 13:18

Božka
♥------

cool

Není tady

#12 19. 1. 2008 19:03

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Sex cez menstruaciu?

"Nikdy nevěř ničemu, co krvácí pět dní a nechcípne"
                                           - Chuck Norris

lollollollollol

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#13 19. 1. 2008 20:39

leny.wood
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kladensko
Web

Oxi napsal(a):

Sex cez menstruaciu?

"Nikdy nevěř ničemu, co krvácí pět dní a nechcípne"
                                           - Chuck Norris

lollollollollol

lol lol tummenupp

Člověk míní, život mění.
Život je krásný, ale přesto končí smrtí.
http://leny-wood.wp.cz/wp-content/uploads/wp.cz/leny-wood/horse.jpg

Není tady

#14 19. 1. 2008 20:41

leny.wood
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kladensko
Web

Bety napsal(a):

Všechno by mělo být v tom příbalovém letáku srozumitelně napsáno!!!!!!!!!!!!!!

věř nebo nevěř, já to tam hledala a nenašla dumbom - pořád jsem nad tím přemýšlela, jak to sakra je, ale podvědomě jsem si říkala, že když beru HA pravidelně, tak je všechno poho. a když jsem se pak i přesvědčila... tongue ale stejně červíček hlodal roll

Upravil(a) leny.wood (19. 1. 2008 20:42)

Člověk míní, život mění.
Život je krásný, ale přesto končí smrtí.
http://leny-wood.wp.cz/wp-content/uploads/wp.cz/leny-wood/horse.jpg

Není tady

#15 6. 2. 2008 19:02

sweetheart90
♥------

dobrý den.Je mi 17 let a ráda bych zkusila souložit přes menstruaci,říká se že existuje něco jako tampon a že pak to je v pohodě.Můžete mi prosím říct oč jde a jak to vůbec funguje?Děkuji:jojo:

Není tady

#16 18. 2. 2008 20:32

Lucci
♥------

ahoj , mam problem a s toho vasho rozpravania nie som si celkom ista , mam priatela a ked sme to naposledy robili tak to bolo cez menstruaciu ale posledny den a bez kondomu a neberem ziadne prasky, sice sa neurobil do mna a stihol vytiahnut ale aj tak som pocula ze tam sanca je (pretoze aj ked sa neurobi nejaka kvapka vyjde) a bolo to dost hlboke, rodna a na druhy den uz menstruacia presla ale este tam bol naznak necoho a zase sme to robili bez kondomu a dost hlboho a sice sa neurobil do mna ale zase mam pocit ze to neni 100% aka je pravda, ja som chcela ale uplne az do konca aby to bolo bez gumy ale teraz si uvedomujem ze vela riskujem ... poradte pls

Není tady

#17 19. 2. 2008 12:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Pravda je tá, že záruku nemáš asi nikdy, hoci pravdepodobnosť je nízka.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí