29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Při menstruaci neotěhotníš
Není tady
Vždycky jsem měla za to že v období menstruace - lépe řečeno v období kdy má 7-mi denní pauzu bez prášků - je žena chráněna díky dlouhodobému a pravidelnému užívání natikoncepce. ted jsem teda dost překvapená
Nebo si asi pletu dve věci. takže v období kdy neberu prášky jsem taky nechráněná?
myslím v té 7mi denní pauze??To je nějaká blbost ne??
jo tak to by me teda taky zajimalo...s pritelem neni problem se milovat pri menzes,takze by me taky zajimalo jak je to stim chranenim pres tech sedm dni pauzy od prasku....do tedka jsem mela injekcni antikoncepci a atohle jsou prvni prasky...a nerada bych byla podruhe matkou :-)
Není tady
tak to jsem teda zvedava jestli nebudu muset posilat oznameni o narozeni miminka :-) ale diky za odpoved :-)
Není tady
musím říci, že já taky otěhotněla třetí den menstruace, ale já žádné prášky nebrala, protože jsme se pokoušeli o miminko a prostě když je chuť je chu´t. teď je beru, ale zase to řešíme kondomem, aby byla jistota, když je sedmidenní pauza, protože nic není stopro.
Upravil(a) Dana (25. 1. 2006 21:44)
Není tady
HA potlaca tvorbu vlastnych hormonov a zena neovuluje, tak nemoze otehotniet, aj ked hormony tyzden neberie.
Přesně jak píše Lucrezia, pokud užíváte pravidelně HA, tak vůbec nedochází k ovulaci (uzrávání vajíčka), takže v době 7 denní pauzy (MS) nemá být co oplodněno.
Není tady
Dana napsal(a):
musím říci, že já taky otěhotněla třetí den menstruace, ale já žádné prášky nebrala, protože jsme se pokoušeli o miminko a prostě když je chuť je chu´t. teď je beru, ale zase to řešíme kondomem, aby byla jistota, když je sedmidenní pauza, protože nic není stopro.
Dani, v te pauze to rozhodne nemusite jistit kondomem. Ta apuza neznamena, ze nejsi chranena. Vlastne to ani neni normalni menstruace, ale spis takova simulovana, aby telo melo pocit, ze pracuje v normalnim mesicnim cyklu. Pokud ale beres prasky poctive, tak zadne vajicko nedozralo a nemuzes proto otehotnet!
Jinak je tomu u normalni menstruace, tam by k otehotneni teoreticky nemelo dojit, ale nic neni nemozne, zvlaste pokud mate kratsi cyklus a menstruujete dele, tak klidne se vam mohou plodne dny kryt s menstruaci. Ale myslim, ze to klidne muze platit i pro jinak dlouhe cykly. Dokonce jsem slysela, ze vajicko se muze uvolnit silnym orgasmem. Ale jeste jednou - musi se jednat o normalni menstruaci, tedy pokud neberete HA, pri HA jste chranena i v sedmidenni pauze! Preji prijemny sex bez kondomu. :-)
Není tady
Všechno by mělo být v tom příbalovém letáku srozumitelně napsáno!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Sex cez menstruaciu?
"Nikdy nevěř ničemu, co krvácí pět dní a nechcípne"
- Chuck Norris
Není tady
Oxi napsal(a):
Sex cez menstruaciu?
"Nikdy nevěř ničemu, co krvácí pět dní a nechcípne"
- Chuck Norris
Není tady
Bety napsal(a):
Všechno by mělo být v tom příbalovém letáku srozumitelně napsáno!!!!!!!!!!!!!!
věř nebo nevěř, já to tam hledala a nenašla - pořád jsem nad tím přemýšlela, jak to sakra je, ale podvědomě jsem si říkala, že když beru HA pravidelně, tak je všechno poho. a když jsem se pak i přesvědčila...
ale stejně červíček hlodal
Upravil(a) leny.wood (19. 1. 2008 20:42)
Není tady
dobrý den.Je mi 17 let a ráda bych zkusila souložit přes menstruaci,říká se že existuje něco jako tampon a že pak to je v pohodě.Můžete mi prosím říct oč jde a jak to vůbec funguje?Děkuji:jojo:
Není tady
ahoj , mam problem a s toho vasho rozpravania nie som si celkom ista , mam priatela a ked sme to naposledy robili tak to bolo cez menstruaciu ale posledny den a bez kondomu a neberem ziadne prasky, sice sa neurobil do mna a stihol vytiahnut ale aj tak som pocula ze tam sanca je (pretoze aj ked sa neurobi nejaka kvapka vyjde) a bolo to dost hlboke, a na druhy den uz menstruacia presla ale este tam bol naznak necoho a zase sme to robili bez kondomu a dost hlboho a sice sa neurobil do mna ale zase mam pocit ze to neni 100% aka je pravda, ja som chcela ale uplne az do konca aby to bolo bez gumy ale teraz si uvedomujem ze vela riskujem ... poradte pls
Není tady
Pravda je tá, že záruku nemáš asi nikdy, hoci pravdepodobnosť je nízka.
Není tady