29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holcicko kasli na me, vubec se nediv , ja jsem takova trouba
Není tady
Holcicka : No, myslim, ze jezdim velmi opartne, strizlivy a poldove me jeste nikdy nechytli Tak napriklad v minuly patek jsem najel bez ridicaku nekecam 160 km
A nic ...Ale celou cestu jsem byl jak na trni, co bude ...
Booooze, to je adrenalin
Není tady
Holcicko : Ty jsi uplne pitoma ? MAM ridicak ! Ale nenosim ho sebou !
Není tady
óóó, díky za to chválu...
chytla jsem se tvého: "...nevlastnit ho vubec a policajtum zdrhat ostosest"
Není tady
Tak jak jsi dopadla????
Není tady
Ahoj , už jsem tu dlouho nebyla. Zatím jsem nijak nedopadla, protože shodou smutných okolností jsem si začala řidičák dělat až teď. Mám za sebou 6 hodin jízd a teď jsem se právě vrátila z poslední jízdy. Byla městem a mě to chcípalo pomalu na každé křižovatce. Bože, já se to snad nikdy nenaučím. Tak mi držte palce, ať tu souhru nohou zvládnu.
Není tady
Tana...neboj přijdeš do toho...a naučíš se to..Držím palce..
Není tady
Ahoj, tak ještě dvě jízdy a ve čtvrtek mám zkoušky. Moc si nevěřím,občas mi to chcípne. Testy našprtám, ale z praktické jízdy mám strach. Držte mi palce.
Není tady
Tana..musíš si věřit to zvládneš!!!! Nebóóo´j..držím palce!!!!
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Na ridicak neni nikdy pozde. Ale spravna adrenalinovka je vlastnit ridicak a jezdit bez neho, resp. nevlastnit ho vubec a policajtum zdrhat ostosest
Hned, jak jsem si přečetl tento příspěvek, mne napadlo, že autorem je chlap....
Což pak i vyšlo najevo... ;o))
Jen přemýšlím,
1) co to může být za chlapa, když se schovává za image blondýnky?
2) co to může být za génia, když ani neumí pamatovat na řidičák, když usedá za volant?!
No, koneckonců, jeho další příspěvky vše dokonale osvětlují.
A s takovými hajzlíky se také potkáváme na silnicích!
(a někdy i horšími, co třeba jezdí pod drogou)
Není tady
Taky nechápu,že někteří lidi můžou být nezodpovědní,ale s tím nic nenaděláme..
Není tady
Ahoj, tak jsem to dnes zvládla, testy i jízdy. Díky za podporu všem, pomohli jste mě. Mějte se fajn.
Není tady
No vidíš..a ty si měla takový strach,,.a gratuluji..
Není tady
No proč ne, že. Ale já osobně, od té doby co mě málem jedna důchodkyně zabila na přechodu pro chodce a ještě způsobila hromadnou havarku protože místo aby před přechodem zabrzdila tak ještě přidala plyn, zastávám názor, že starší lidi za volant nepatří.
A pokud opravdu chcou řídit tak jen po opravdu důkladné kontrole u lékaře.