29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, myslite, že je reálné si udělat řidičský průkaz v 54 letech. Jaký na to máte názor. Díky za odpovědi.
Není tady
Moje mamka si ho udělala v 57 letech, takže to jde...
Není tady
Teta ho dělala v 50-ti, šla na rychlokurz a dopadlo to OK. Jen do toho. Nikdy není pozdě.
Není tady
To je fajn tak já to taky zkusím je mi 42
Určitě to není problém, testy se už naučilo více lidí...., hlavně pak v praxi, nebát se toho a jezdit a jezdit....prostě pak to chce získat praxi v provozu, nebát se, a hlavně si nic nedělat z řidičů "grázlů"
Poznámka: Jestli vás za volantem nějaký jiný řidič naštve, hlavně mu neukazujte v prstové abecedě zvednutý prostředník....určitě víte co myslím, už se mi stalio, že jsem takto proti sobě popudila 2 mladíky, ale ti běsnili....příště budu ukazovat dvěma prsty "cornutto", tak si to snad mladíci pak vyřídí "doma"... :-)))
Není tady
Děkuji všem za povzbuzení. Jdu do toho. Dám zprávu, jak to dopadne.
Není tady
Tak hodně štěstí!!
Není tady
Jen začni držím pěsti.Hlavně se nevzdávat a nepřestat potom jezdit.
Není tady
Určitě se dá v 50ti dělat řidičák i jiné věci!!! Jen mít peníze a chut !!! To zvládneš a když ne na poprve, tak určitě na potřetí, až jich to přestane bavit Mě také doporučovali nejezdit a dnes lítám, jako drak !!!
Dej se do toho, ale hlavně potom jezdi, jezdi, jezdi!!! Já si udělala řidičák ve 35 letech při třech malých dětech, tolik jsem se těšila, že si budu vozit autem nákupy, rozvážet děti na kroužky, ale vše absolvuju pěšky, jelikož jsem prostě měla strach jezdit naším větším autem - kombíkem a manžel mě taky zrovna nepodpořil. Teď už ani nevím, kde je brzda a plyn. Tak hodně štěstí.
Není tady
Moje mamka taky dělala řidičák až k padesátce a než začla mít zdravotní problémy, jezdila jako Schumacher.
Není tady
Známý si udělal řidičák v 51 letech před měsícem a od té doby se téměř nepustil volantu. Jen do toho!
Není tady
Hlavně se nenech otrávit některými muži, kteří nesnášejí ženy za volantem. A dvojnásobně to platí o řidičích teréňáků - ti si myslí, že jim patří svět.
Není tady
já myslím, že to nezáleží na autě, ale na nátuře.
Není tady
Samozřejmě, že je to reálné, jdi do toho :-)). Ne vážně, moje tchýně si dělala řidičák před cca dvěma lety a dneska docela jezdí, moje maminka sice měla řidičák od 18, ale nikdy neřídila, začala až před nějakými třemi lety...obě dámy jsou tak cca v tom věku, na který se ptáš.
Hele řídit auto je úžasná věc, najednou si nezávislá, můžeš jet kam chceš, odvezeš spoustu věcí....fakt to udělej. Pořiď si pak třeba auto s automatem, ať to máš jednodušší.
Hanko osobně bych neházela všechny majitelé offroadů do jednoho pytle, není to o autě, je to o lidech, pokud je někdo debil, pojede jako debil, ať bude řídit kdokoliv. Já si třeba po zkušenostech dávám pozor na Audiny nebo na mladé kluky v Golfech, ale netroufla bych si říct, že jsou všichni hovada.
Nicméně moje subjektivní zkušenosti jsou takové, že ( někteří ) chlapi jezdí agresivně, dle hesla "čára není zeď", ale zase na druhou stranu ( některé ) ženské neví na co mají zrcátko, nebo, že se na dálnici dá jet i víc než devadesát, nejlépe v levém pruhu ( takovou jednu expertku jsem potkala dneska ráno ).
Není tady
http://auto.idnes.cz/autoskola-od-cerve … tomoto_fdv
to jenom tak na okraj, jdi do toho tedy radši hned
Není tady
Ahoj Tano určitě je to dobrý nápad udělat si řidičák jen do toho!! Nezáleží na tom kolik ti je. Můj manžel si ho teď dělá a má závěrečky 20.6. ale je z toho celý pif paf. Je tam hodně té zdravovědy a naučit se celou bifly je docela síla. Ale od července to už bude daleko lehčí. Už budou jen otázky s jednou správnou odpovědí. Teďka jsou třeba i dvě, tři, čtyři správně takže je z toho člověk hotovej. Tak ti přeju hodně zdaru!!!
Není tady
žádný strach....to říká řidička co má papíry od 19 let a začla se strašným strachem jezdit až v 36 letech.Teď řídím zatím 2 roky.Byla jsem donucena.Nejdřív jsem měla nervy,abych nikoho neomezila,aby mě to v křižovatce nechcíplo atd.Po dvou letech na piráty silnic požívám troubení,prst jsem zatím ukázala jednou a dovádí mě k šílenství ,kde je plná čára a řidič mobil na uchu a jede v poklídku 6o km/hod.Pokud má ženská velkej strach,chce to jezdit denně a potom to půjde jako po másle.A jak napsala Tiina ,opravdu hodně používám zadní zrcátko po zkušenostech a když sedí za volantem debil,tak řídí jako debil A je jedno jestli je to ženská nebo chlap.A zjistila jsem,že při jízdě se hodně uklidním a jsem svobodnější.Takže s chutí do toho )))))))
Není tady
A když náhodou něco nepůjde, nenechat se znervoznit. Můj učitel autoškoly na jedné pražské rušné křižovatce (když mi to při první jízdě chcíplo) a za mnou pár nedočkavců začlo troubit řekl "klid, kdo troubí je trouba" a od té doby šlo všechno v klídku.
Není tady
Správně....kdo troubí ,když jde o malér ....beru.Když troubí a viditelně spěchá a riskuje,je trouba.Hlavně klid a v případu naštvanosti si v KLÍDKU zanadávat.Jak to jde lehce:D
Není tady
Lidičky prosím o radu jak dlouho trvá než vám vydají řidičský průkaz? Děkuji za odpovědi
Není tady
Me dali ridicak za tri dny (nepocitan vikend).
Tano, hlavne se nezarad mezi ty ridice, co si mysli, ze maji vsude prednost protoze jsou starsi nez ten, co jede po hlavni
Jinak ale drzim palce, urcite neni pozde. Nase sousedka v baraku ma 79 let. Jezdi docela dobre, rozvazi babci na mejdany do kavarny a jeste ridi jednou rukou (druhou kouri) zvlada to vyborne
Není tady
Tana napsal(a):
Ahoj, myslite, že je reálné si udělat řidičský průkaz v 54 letech. Jaký na to máte názor. Díky za odpovědi.
Nikdy není pozdě!
Není tady