18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
To jo, hlavně doufám, e pak nebudu muset lítat jetě někde po sociálce, aby mi doplatili do výe rodičáku To by bylo teda nemilé překvapení
Není tady
akar napsal(a):
holky ja mam jeste jednu variantu a nevim, jak by to bylo (je to zatim v teoreticke rovine)
zazadala jsem si o rodicovskou na dva roky a ted kdybych otehotnela a dite by se treba melo narodit, kdyz male budou 2.5 roku, tak jak by to bylo. Rodicovska by se mi prestala vyplacet, kdyz mala dovrsi dva roky, ale zamestnavatel ma povinnost umoznit peci o dite do 3 let - do 4 let muzou (rikali mi to v praci, pry je nezajima o jakou rodicovskou si zazadam). Tak absolutne nechapu, zda bych mela porad narok na materskou a kdo by za me platil soc a zdrav pojisteni - asi nikdo co? a na nemocenskou bych asi taky nemohla nastoupit (od 2 let dcery do terminu materske na druhe dite)
snad je to k pochopeni a moc jsem se do toho nezamotala
Původně jsem chtěla zaloit nové téma, ale Akar to nakousla tady.
Take, jak by to bylo, kdyby se třeba to druhé nezadařilo? Musela by si platit soc. a zdrav. poj., kdyby chtěla být doma jetě do tří let, protoe ve dvou letech jí dceru do kolky nikdo nevezme?
Anebo druhá varianta, co kdyby byla po dovrení věku dvou let dcery zatím jetě těhotná?
Upravil(a) ada78 (17. 8. 2008 11:13)
Není tady
Stránky: 1 2