|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
aprill napsal(a):
A za pár let se u TV bude válet její vlastní dítě
.
jj a budou s ním ty samé problémy 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
.
a možná sem bude psát radous 2 jaký nevychovaný a líný holomek je syn jejího manžela
.
Není tady

Není tady

aprill napsal(a):
A co jiného než válet se u TV puboš dělá? Snad si radous nemyslí, že ji bude v bytě šůrovat a žehlit a hlídat nevlastního sourozence? Radous má možnost z rodinného rozpočtu koupit stejně nákladný dárek jako manžel koupil dceři. A třeba ten dárek otec koupil ze svého kapesného
.
Jo? Ale to je asi jak kde. U BM se kluk válet u Tv nemůže, dárky dostávají stejně nákladný všichni, jak moji kluci, tak i kluk od současné ženy BM. Prostě tam dodržují jejich pravidla a myslím, že je to tak v pořádku. Jinak teda nevím, jaké kapesné v rodinách manželé a manželky mívají, my jsme měli společné peníze. A když nemají dost peněz, tak se to moc řešit nedá. Já jsem asi přísnější, ale prostě bych měla na obě děcka jeden metr, tím spíš, kdybych byla vlastním otcem obou.
I syn mého přítele musí u něj doma dodržovat jeho pravidla.
A jinak, tohle je těžký, nežijem u nich, nevíme, jak to skutečně v jejich rodině chodí, ale vím od kamarádky, že její nevlastní pubertální dcera jí taky dělá peklo, dává jí dost najevo, že tatínek je její a chová se děsně, dělá schválnosti, jak může. Tatínek se bojí jí něco říct, protože dcerunka se vyjádřila, že k nim taky nemusí jezdit. Přitom doma u maminky šlape jako hodinky. Takže vím, o čem to je
Není tady
Oli, ale on nikdo neříká, že je v pořádku, co se tam děje. Ale je třeba řešit to, jak z toho ven, ne pomlouvat a řešit jak ji dostat úplně z jejich života.
Není tady
U BM se kluk válet u Tv nemůže...... ,
I syn mého přítele musí u něj doma dodržovat jeho pravidla.
Musí dodržovat pravidla, protože je tak nastavili jejich otcové nebo snad ty synovi svého přítele říkáš co může a co ne? Proto si znovu myslím, že zasáhnout má otec a nemá to řešit radous, protože ona nic nevyřeší.
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Oli, ale on nikdo neříká, že je v pořádku, co se tam děje. Ale je třeba řešit to, jak z toho ven, ne pomlouvat a řešit jak ji dostat úplně z jejich života.
No, proto so myslím, že první, kdo by to měl nějak řešit, je tatínek, ne holce ustupovat, ale ji vychovávat. Ne ji stavět na první místo, ale třeba vzít na dovolenou všechny, Radouse, syna i dceru. Radous už si nan holku vypěstovala alergii a holka jí dusí, jak může a vychurnává si, že tatínek jí nic neřekne. Já bych asi srovnala napřed trochu tatínka a pak i dcerunku, vlastní, nevlastní. Jasně, že nebude šůrovat byt, ale třeba s nádobím by pomoct mohla, nebo vynést odpadky, třeba. Uklidit si po sobě, to bych považovala za normální, když jí to řeknu. Kluci si po sobě uklidí, ale až po tom, co jim to řeknu, je to v tomhle věku normální, že to sami neudělají. Akorát mě udivuje, že se holka nechce mýt, kluk se koupe ráno i večer a zuby si taky čistí pravidelně, sám od sebe. U holky bych to brala za samozřejmost, zvlášť v jejím věku.
Není tady
Oli, jasně že to musí řešit on. Ale myslím, že radous prostě chybí diplomacie. Kdyby chtěla, holku si omotá kolem prstu a tatíka zmákne taky, aniž by si toho všimnul. Víš co, já taky kdysi hudrala, nadávala, hádala se. Ne, to nemá smysl, pak jsi ty ta nejhorší (byť v právu) Tím si nic nevymůže, to je na houby. Hele, na mě když někdo vyrukuje natvrdo, hádá se, mám tendenci si prosadit svou i když podvědomě vím, že ten druhý má pravdu. jen tak, aby bylo po mém. Chtělo by to od ní víc tolerance a řešit věci jinak, hádky jsou k ničemu. Dovču, kam pojedou všichni, nevím, někomu to asi vyhovuije, my to tak nedělali, odpadly pak nervy, jestli se jim nevěnuje víc jak nám nebo naopak. Týden strávil s nimi, užívali si, další týden s námi.
Není tady

PPavlaa napsal(a):
.........Dovču, kam pojedou všichni, nevím, někomu to asi vyhovuije, my to tak nedělali, odpadly pak nervy, jestli se jim nevěnuje víc jak nám nebo naopak. Týden strávil s nimi, užívali si, další týden s námi.
To je asi taky řešení, ale Radous psala, že sní nikam nepojede, protože už asi nedostane volno a ani už na další dovču nemá peníze. A to je podle mě špatně. Vztahy, kde jsou děti z předchozích manželství, to je vždycky těžký, pokud spolu partner a ty děti nevychází.
Není tady
Hele, já bych mu prostě utáhla opasek, aby na tu dovču bylo ... a jestli nemá čas, jeho problém, s úsměvem bych odfrčela sama se synem. Neboj se, že ho to štvát nebude. A nedej bože, aby tam snad někoho potkala, znáš ty letní románky 
A na příští rok bych nic nenechávala na něm, dovču by si nahlásil tak, aby mohl s ní i námi a podle finančích možností. Není na moře a super hotel, holt pojedou pod stan a budou se cachtat někde na Mácháči.
Do rukou to musí vzít ona, on to není schopen ukočírovat.
Není tady
AHOJ Radous..plně chápu tvé problémy,protože i já jsem prožívala něco obdobného co ty a možná jsem na tom byla i hůř protože jsem to měla dvojnásobně!Psala jsem na babinet asi tak před 2roky tema:cizí děti,můj muž má z byvalého vztahu 2děti,nemůžu tady ani popis co všechno jsem prožívala a musela snášet,prostě jsem byla psychicky úplně na dně.Děti dělali samé naschváli,byli naočkované od jejich matky.Vyžadovaly drahé dárky a výlety a můj manžílek samozřejmně poslušně všechno plnil!A to musím napsat že děckám je pouze 8 a 10let.Ze všeho nejvíc mě ale štvala jejich drzost a rozmazlenost,manžel jim nikdy nic neřekl protože jeho byvalka mu vždy vyhrožovala že mu je příště neda a tak podobně.My jsme se samozřejmně co 14dní hádali,protože když dojeli k nám všechno se točilo kolem nich a náš syn byl na druhé koleji.Tohle všechno jsem prožívala tak před rokem pak se stal pro mě zázrak nebo snad vysvobození.Neplánovaně jsem otěhotněla a měla celkem velké zdrav.problémy,manžel přestal děti vozit a brával si je k rodičům nebo na výlet.Dneska máme skoro 3měs holčičku a děti už k nám nejezdí(aspon zatím a doufám že to tak zůstane)sice po finanční strance se toho zas až tak nezměnilo ale holt něco překousnout musím!já mám klid a on za němi jezdí co 14dní.
Není tady
Tady byly asi všechny co považují manželovu dceru za rozmazeleného spratka vzorné puberťačky. Mám jednoho "nevlastního tatínka" a jednu "maminku". Kdo zažil rozvod rodičů a nutný seznamování s jejich partnery tak asi pochopí, že ze strany dítěte je asi nevraživost vcelku logická. Jakožto adolescent jsem tátovu novou manželku nesnášela tak, že mě ani nenapadlo k nim vůbec na návštěvy chodit, což asi taky moc dobrým vztahům nepřispívalo, ale tenkrát to tak prostě bylo, pro mě to byla kráva, co nás s bráchou pomlouvala. Dcera mýho "nevlastního tatínka" je pohodová holka, ale co byste řekly, že dělá, když je u nás (je jí teď 19 let) - sedí u televize, pořád. Ale sedí tam, protože tu nemá vlastní místo, vlastní pokoj, tak je prostě tam a nádobí po sobě taky nemyje, páč si myslim, že to tu vnímá jako že je na návštěvě, takže se do uklidu nezapojuje a ani to po ní nikdo popravdě nechce. Vyhazovat něčí zapomenuté věci mi přijde jako nebetyčná drzost. Omlouvám se za drsnější příspěvek, asi to i ve svých třiceti letech stále vnímám z pozice dítěte.
Není tady

PPavlaa napsal(a):
radous napsal(a):
kalupinka napsal(a):
Ona se nemeje a nečistí si zuby? Mámy zde přítomné prominou. Je to fracek. A máš aspoň pojem, jak se chová doma? Neříkej mi, že když s ní je máma sama, že jí takhle posluhuje a tetelí se blahem. Spakovala bych se a vzala malýho od pátku do neděle pryč. A nechala ty cajky válet do příští návštěvy. Nesebrala bych ani papírek. A ty korálky...to je snad jasnej útok na to malé dítě. Zakázala bych jí je k vám tahat. A basta.
-----
Ono se jí spíš nikdo nevěnuje pořádně a cíleně. Víš, taková ta důsledná výchova. I náš malej řve po ránu a večer, že chce kartáček a pastu. nevím, jak to chodí u nich doma, ale myslím, že máma si žije po svém, holce dovolí všechno, aby měla pokoj a je to.teda ty máš ale dokonalé dítě
ještě jsem neslyšela, aby nějáké řvalo, že si chce dobrovolně čistit zuby a dvakrát za den
A to ja hej... moja rafinovnaá spoôlužiačka z vbýšky urobila pre svoje deti umývanie zubov sladkou odmenou a prisahám na holý pupok, že som malú na vlastné uši počula pýtať sa(navyše v telefóne pri mojom hovore s jej mamkou, takže to nemohla byť nahraná scénka): "Mami, a keď budem dobrá, MOŽEM SI UMYť ZUBY???" 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
.
No jasné, a radous sme napíšer po druhý raz a bude trochu skuhrať a trochu žiadať o radu... Vy vidíte len to, že dcéra je NEVLASTNÁ, mne sa zdá skôr dôležité, že ocko nie je schopný vytvoriť koalíciu so svojou partnerkou, ale vytvára ju zrejme skôr s dcérou PROTI partnerke - to je totálne zle. A aj k obom deťom by mal mať cca rovnaký vzťah a cca rovnako im obdarúvať, venovať im čas a tak. Dcéru možno nemá u seba stále, ale asi aj tak dosť, a máloktorý zamestnaný muž má šancu venovať sa rodine nejako mimoriadne, okrem dovolenky. No a keď sa potom ukáže, že na dovolenku s jedným dieťaťom nie sú peniaze a čas, ale s druhým áno...
Nechápem, prečo buď radšej nejde na predĺžený víkend s CELOu rodinou a OBOMA deťmi, alebo potom vôbec. Takto zbytočne vyvoláva konflikty a podľa mňa práve ON stavia svoju druhú ženu proti dcére z prvého manželstva a vyvoláva boje. Ja som to zažila, keď k nám(bývalý, jeho syn a ja) prišla bývať bývalého dcéra. Okco sa v nej videl, ona nič nemusela a všetko mohla, bola vo všetkom dokonalá a syn hrozný. Postupne sa vytvorili - hoci som o to nestála - dva tábory: bývalý + dcéra a ja + sny, hoci ani jedno dieťa nebolo moje, ale boleli ma tie rozdiely, ktoré medzi nimi robil. A to ešte dcéra mala na rozdiel od mladého matku, ktorá o ňu stála, aj keď veľmi postarať sa tiež nevedela(alebo nechcela). Mladý bol polosirota žijúcej matky.
A potom už skoro úplná sirota, lebo otec naňho pr....
Až keď sa mladá slečna zaľúbila a začal vyvádzať, otecko sa učebnicovo rozžiarlil, začal ju kontrolovať a keď ju dovliekol na kontrolu ku gynekológovi, či je ešte panna, urazila sa(to som celkom chápala) a odsťahovala. Dnes je z nej skvelá mladá žena, ale v puberte s ňou rozhodne nebolo vždy ľahko. A podotýkam, že asi na mňa nemá napriek týmto udalostiam zlé spomienky, lebo ma pozvala na promóciu, na svadbu a mojej mame povedala, že ma považuje za svoju druhú matku. 
Není tady
Selima napsal(a):
... mne sa zdá skôr dôležité, že ocko nie je schopný vytvoriť koalíciu so svojou partnerkou, ale vytvára ju zrejme skôr s dcérou PROTI partnerke - to je totálne zle. A aj k obom deťom by mal mať cca rovnaký vzťah a cca rovnako im obdarúvať, venovať im čas a tak. Dcéru možno nemá u seba stále, ale asi aj tak dosť, a máloktorý zamestnaný muž má šancu venovať sa rodine nejako mimoriadne, okrem dovolenky. No a keď sa potom ukáže, že na dovolenku s jedným dieťaťom nie sú peniaze a čas, ale s druhým áno...
Nechápem, prečo buď radšej nejde na predĺžený víkend s CELOu rodinou a OBOMA deťmi, alebo potom vôbec. Takto zbytočne vyvoláva konflikty a podľa mňa práve ON stavia svoju druhú ženu proti dcére z prvého manželstva a vyvoláva boje.
Niet co dodat
Do bodky suhlasim.
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Selima napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
radous napsal(a):
-----
Ono se jí spíš nikdo nevěnuje pořádně a cíleně. Víš, taková ta důsledná výchova. I náš malej řve po ránu a večer, že chce kartáček a pastu. nevím, jak to chodí u nich doma, ale myslím, že máma si žije po svém, holce dovolí všechno, aby měla pokoj a je to.teda ty máš ale dokonalé dítě
ještě jsem neslyšela, aby nějáké řvalo, že si chce dobrovolně čistit zuby a dvakrát za den
A to ja hej... moja rafinovnaá spoôlužiačka z vbýšky urobila pre svoje deti umývanie zubov sladkou odmenou a prisahám na holý pupok, že som malú na vlastné uši počula pýtať sa(navyše v telefóne pri mojom hovore s jej mamkou, takže to nemohla byť nahraná scénka): "Mami, a keď budem dobrá, MOŽEM SI UMYť ZUBY???"
asi na tu výchovu jdu blbě, já musím připomínat i rovnátka, zuby si teda čistí, ale toto 

Není tady
Selima napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
.
No jasné, a radous sme napíšer po druhý raz a bude trochu skuhrať a trochu žiadať o radu... Vy vidíte len to, že dcéra je NEVLASTNÁ, mne sa zdá skôr dôležité, že ocko nie je schopný vytvoriť koalíciu so svojou partnerkou, ale vytvára ju zrejme skôr s dcérou PROTI partnerke - to je totálne zle. A aj k obom deťom by mal mať cca rovnaký vzťah a cca rovnako im obdarúvať, venovať im čas a tak. Dcéru možno nemá u seba stále, ale asi aj tak dosť, a máloktorý zamestnaný muž má šancu venovať sa rodine nejako mimoriadne, okrem dovolenky. No a keď sa potom ukáže, že na dovolenku s jedným dieťaťom nie sú peniaze a čas, ale s druhým áno...
Nechápem, prečo buď radšej nejde na predĺžený víkend s CELOu rodinou a OBOMA deťmi, alebo potom vôbec. Takto zbytočne vyvoláva konflikty a podľa mňa práve ON stavia svoju druhú ženu proti dcére z prvého manželstva a vyvoláva boje. Ja som to zažila, keď k nám(bývalý, jeho syn a ja) prišla bývať bývalého dcéra. Okco sa v nej videl, ona nič nemusela a všetko mohla, bola vo všetkom dokonalá a syn hrozný. Postupne sa vytvorili - hoci som o to nestála - dva tábory: bývalý + dcéra a ja + sny, hoci ani jedno dieťa nebolo moje, ale boleli ma tie rozdiely, ktoré medzi nimi robil. A to ešte dcéra mala na rozdiel od mladého matku, ktorá o ňu stála, aj keď veľmi postarať sa tiež nevedela(alebo nechcela). Mladý bol polosirota žijúcej matky.
Až keď sa mladá slečna zaľúbila a začal vyvádzať, otecko sa učebnicovo rozžiarlil, začal ju kontrolovať a keď ju dovliekol na kontrolu ku gynekológovi, či je ešte panna, urazila sa(to som celkom chápala) a odsťahovala. Dnes je z nej skvelá mladá žena, ale v puberte s ňou rozhodne nebolo vždy ľahko. A podotýkam, že asi na mňa nemá napriek týmto udalostiam zlé spomienky, lebo ma pozvala na promóciu, na svadbu a mojej mame povedala, že ma považuje za svoju druhú matku.
si děláš kozy, ne
jak ji dotáhl ke gynekologovi, jestli je ještě panna 

Není tady
PPavlaa napsal(a):
Selima napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jj a budou s ním ty samé problémyNo jasné, a radous sme napíšer po druhý raz a bude trochu skuhrať a trochu žiadať o radu... Vy vidíte len to, že dcéra je NEVLASTNÁ, mne sa zdá skôr dôležité, že ocko nie je schopný vytvoriť koalíciu so svojou partnerkou, ale vytvára ju zrejme skôr s dcérou PROTI partnerke - to je totálne zle. A aj k obom deťom by mal mať cca rovnaký vzťah a cca rovnako im obdarúvať, venovať im čas a tak. Dcéru možno nemá u seba stále, ale asi aj tak dosť, a máloktorý zamestnaný muž má šancu venovať sa rodine nejako mimoriadne, okrem dovolenky. No a keď sa potom ukáže, že na dovolenku s jedným dieťaťom nie sú peniaze a čas, ale s druhým áno...
si děláš kozy, ne
To spoluzacku moji dcery 15 let kontrolovala jestli je panna jeji matka,kdyz se ji dceruska opila.Jak ponizujici....
Není tady
Teda tak to je síla, já myslela, že tohle je jen ve filmech
si ani neumím představit jak ji kontrolovala a co by matinka udělala, kdyby nedej bože zjistila, že dcerunka už panna není 
Není tady
Holky (aprill, Ppavla), proč jste se do radouse tak navezly? Vám by taková nevlastní dcera opravdu nevadila? ... Mně teda jo, hlavně kvůli tomu, že jí tatínek skáče imrvére na špek a na druhý dítě (kluka) pak peníze "nezbývají". On si ji opravdu kupuje, děvče je chytré, tak se snaží z rozvedeného vztahu rodičů vyždímat, co to jde. Ale ten táta by měl nastavit hranice, ne? A když to nedokáže, nedivím se, že radous si potřebuje někde vylít srdce... Tak bych ji zas tak nepeskovala... Hm... Je to vlastně o vztahu jejím a jejího muže. I mně by vlastně nelezla na nervy ta holka, ale to, že táta se k tomu staví takhle podivně. Ale jak se vlastně dá vyjít s partnerem, který upřednostňuje jedno dítě před druhým?... Já nevím 
Radous: Je u vás něco nového?
Není tady
Evo, už to nemám chuť opakovat ... můj ex měl též dvě děti, byly u nás každý víkend, starší byla v pubertě, taky neuklízely, taky od začátku naschvály ... tohle nejí a tamhle to taky ne, uklízel po nich též na začátku tatínek ... ale já si ten pořádek udělala ... jenže jsem nepřemýšlela, jak toho "cizího fakana" dostat pryč, tohle je špatně. Ona musí řešit a se svým mužem. To tady snad potřebuje návod kruci ? Hele, ženský ve všech dobách vládly světu ... jen ty chytré to těm ovládaným mužům nedaly najevo 
My jsme taky měli problémy, já vím, o čem mluví, já se taky na začátku hádala a kopala kolem sebe ... než mi došlo, že tím si NIC nevymůžu, jen vypadám jako hysterka a jako ta nejhorší, i když jsem byla v právu.
Je na ní, jak se zachová, co udělá. Já měla pak s jeho dcerama dobrý vztah i když z toho asi jejich matka moc nadšená nebyla
ale se starší jsme se klidně zavřely v ložnici, probíraly spolu její první lásky, mladší mi pomáhala s buchtou, někdy se mi cpala na klín přes to, že se to nelíbilo ex, chtěl, ať si na klín sedne jemu, že už je velká a těžká.... a i když jsme se rozvedli a holky na začátku dělaly psí kusy, vycházíme spolu normálně a rozhodně nemáme problém se bavit a slušně vycházet ... přes to, že jejich tatínek už má jinou.
Upravil(a) PPavlaa (3. 8. 2008 18:42)
Není tady
Eva36 napsal(a):
Holky (aprill, Ppavla), proč jste se do radouse tak navezly? Vám by taková nevlastní dcera opravdu nevadila? ... Mně teda jo, hlavně kvůli tomu, že jí tatínek skáče imrvére na špek a na druhý dítě (kluka) pak peníze "nezbývají". On si ji opravdu kupuje, děvče je chytré, tak se snaží z rozvedeného vztahu rodičů vyždímat, co to jde. Ale ten táta by měl nastavit hranice, ne? A když to nedokáže, nedivím se, že radous si potřebuje někde vylít srdce... Tak bych ji zas tak nepeskovala... Hm... Je to vlastně o vztahu jejím a jejího muže. I mně by vlastně nelezla na nervy ta holka, ale to, že táta se k tomu staví takhle podivně. Ale jak se vlastně dá vyjít s partnerem, který upřednostňuje jedno dítě před druhým?... Já nevím
Radous: Je u vás něco nového?
Ne, nevadila. Na dítě svého přítele jsem nikdy neměla ŽÁDNÉ nároky. Kluk přišel a zase odešel a bylo mi naprostosto fuk jestli sedí na mé židli nebo ne. Přijel si užít svého otce. Moje děti taky nejsou svaté. Docela mi vadí, když přítel mé kamarádky kritizuje jejího syna a jejich společná dcera je naprosto stejně rozhýčkaná (možná ještě víc) jako on.
Není tady

PPavlaa napsal(a):
si děláš kozy, ne
No, nemala 15, tak proste ju dovliekol k doktorovi, že podá trestné oznámenie na chalana... Ona plakala, že s ním poriadne nič nemala... 
Upravil(a) Selima (3. 8. 2008 20:36)
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Evo, už to nemám chuť opakovat ... můj ex měl též dvě děti, byly u nás každý víkend, starší byla v pubertě, taky neuklízely, taky od začátku naschvály ... tohle nejí a tamhle to taky ne, uklízel po nich též na začátku tatínek ... ale já si ten pořádek udělala ... jenže jsem nepřemýšlela, jak toho "cizího fakana" dostat pryč, tohle je špatně. Ona musí řešit a se svým mužem. To tady snad potřebuje návod kruci ? Hele, ženský ve všech dobách vládly světu ... jen ty chytré to těm ovládaným mužům nedaly najevo
My jsme taky měli problémy, já vím, o čem mluví, já se taky na začátku hádala a kopala kolem sebe ... než mi došlo, že tím si NIC nevymůžu, jen vypadám jako hysterka a jako ta nejhorší, i když jsem byla v právu.
Je na ní, jak se zachová, co udělá. Já měla pak s jeho dcerama dobrý vztah i když z toho asi jejich matka moc nadšená nebylaale se starší jsme se klidně zavřely v ložnici, probíraly spolu její první lásky, mladší mi pomáhala s buchtou, někdy se mi cpala na klín přes to, že se to nelíbilo ex, chtěl, ať si na klín sedne jemu, že už je velká a těžká.... a i když jsme se rozvedli a holky na začátku dělaly psí kusy, vycházíme spolu normálně a rozhodně nemáme problém se bavit a slušně vycházet ... přes to, že jejich tatínek už má jinou.
Ppavli, ale "dostať toho cizího fakana pryč" jej radili iné Babinetky, a ty si sa do toho obula. Ona to tuším nikde nepísala. Zbytočne plačeš na nesprávnom hrobe.
Upravil(a) Selima (3. 8. 2008 20:36)
Není tady
Selima napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
si děláš kozy, ne
No, nemala 15, tak proste ju dovliekol k doktorovi, že podá trestné oznámenie na chalana... Ona plakala, že s ním poriadne nič nemala...
tak takového tatínka bych chtěla teda mít
to ponížení si umím představit 
Není tady