|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
tak nevař, když to neocení, a poděkovat je slušnost. Ale tu holka taky nemá. A vůbec se chová k malýmu bráškovi??
radous napsal(a):
topazio napsal(a):
Máš pravdu i tohle by se mohlo stát, že se rozvede a znova se k vám nastěhuje, neštěstí je, že jí manžel zobe z ruky, že jí posluhuje, potřebovala by vojnu jako řemen, holka jedna rozmazlená. A když je u vás tak ti ani s ničím nepomůže, tak bych ani nevařila, ať se jde holka najíst někam do hospody. Určitě, když je u vás o víkendu určitě i vyvařuješ a holka to neocení.
kalupinka napsal(a):
Houby jedno! Jako rozvedená bude totiž u vás oxidovat nanovo!
----
Nepopřeje ani dobrou chuť
Není tady
kalupinka napsal(a):
Jenom mě napadá, jak by holka řešila nějakou skutečně vážnou životní starost. Úraz, nemoc, vyloučení ze školy, nešťastnou lásku, matčina nového přítele, co by si s ním nerozuměla...Tvůj manžel jí vlastně umetá cestičku. Věř tomu, že až holka někde narazí...třeba v prvním zaměstnání...tak to bude šupa! Tam z ní budou vedle! Zač ji budou platit, když umí dělat jen svinčík...?
----
Její matka partnera má, dcera s ním nevychází. A co se práce týká, ona do práce nepůjde, její matka taky nedělá.
Není tady
topazio napsal(a):
tak nevař, když to neocení, a poděkovat je slušnost. Ale tu holka taky nemá. A vůbec se chová k malýmu bráškovi??
radous napsal(a):
topazio napsal(a):
Máš pravdu i tohle by se mohlo stát, že se rozvede a znova se k vám nastěhuje, neštěstí je, že jí manžel zobe z ruky, že jí posluhuje, potřebovala by vojnu jako řemen, holka jedna rozmazlená. A když je u vás tak ti ani s ničím nepomůže, tak bych ani nevařila, ať se jde holka najíst někam do hospody. Určitě, když je u vás o víkendu určitě i vyvařuješ a holka to neocení.
----
Nepopřeje ani dobrou chuť
----
Nijak, z gauče TV mu občas podá nějakou tu hračku.
Není tady
Sakra, co v tom bylo, že ten čas holka nechtěla jezdit...? To by mohlo být zajímavé zjistit. Ano, nějak to zařídit, aby se jí k vám nechtělo. Jí samotné. Ale ne tak, že ji budeš odmítat. Aby měla něco zajímavějšího. Má nějaké koníčky? Sport? Kamarádky?
Není tady
kalupinka napsal(a):
Sakra, co v tom bylo, že ten čas holka nechtěla jezdit...? To by mohlo být zajímavé zjistit. Ano, nějak to zařídit, aby se jí k vám nechtělo. Jí samotné. Ale ne tak, že ji budeš odmítat. Aby měla něco zajímavějšího. Má nějaké koníčky? Sport? Kamarádky?
----
na horách byl sníh, ten kdyby tady byl celoročně, mám pokoj.
Není tady
Svatá prostoto. Nemám co dodat. Já bych se spojila...čistě se zoufalství...s tím pánem, co tam s nima přežívá. Abych zjistila, jak on na to nahlíží. A zda jim vaří a posluhuje. Že on taky nedělá...? Vrána k vráně...!
Není tady
Tak to je na pěst teda, by vážně potřebovala vojnu jako sůl, škoda že jí nemůžeš zakázat k vám jezdit, to by asi tvůj manžel neroschodil, kdyby si ji z nás nechtěla??
radous napsal(a):
topazio napsal(a):
radous napsal(a):
----
Nepopřeje ani dobrou chuť----
Není tady
kalupinka napsal(a):
Svatá prostoto. Nemám co dodat. Já bych se spojila...čistě se zoufalství...s tím pánem, co tam s nima přežívá. Abych zjistila, jak on na to nahlíží. A zda jim vaří a posluhuje. Že on taky nedělá...? Vrána k vráně...!
----
pokud vím vaří, pracuje od nevidím do nevidím atd. :-)
Není tady
Na sníh bych nespoléhala. To by byl zázrak, aby v Čechách byl sníh celou zimu a všude! Ale teď je léto. Vodní lyže...?
Není tady
topazio napsal(a):
Tak to je na pěst teda, by vážně potřebovala vojnu jako sůl, škoda že jí nemůžeš zakázat k vám jezdit, to by asi tvůj manžel neroschodil, kdyby si ji z nás nechtěla??
radous napsal(a):
topazio napsal(a):
----
----
už i to jsem vyzkoušela, neprošlo, byl nepříčetně vzteklej
Není tady
kalupinka napsal(a):
Na sníh bych nespoléhala. To by byl zázrak, aby v Čechách byl sníh celou zimu a všude! Ale teď je léto. Vodní lyže...?
----
to netuším, spíš tak jen se flákat
Není tady
Tak to je vážně těžký, ale buď ráda že tam jezdí jednom za 14 dní, co by jsi dělala kdyby se k vám chtěla natrvalo nastěhovat. To by byl asi pro tebe šok.
radous napsal(a):
topazio napsal(a):
radous napsal(a):
----
Nijak, z gauče TV mu občas podá nějakou tu hračku.----
Není tady
topazio napsal(a):
Tak to je vážně těžký, ale buď ráda že tam jezdí jednom za 14 dní, co by jsi dělala kdyby se k vám chtěla natrvalo nastěhovat. To by byl asi pro tebe šok.
radous napsal(a):
topazio napsal(a):
----
----
Toho se vždycky obávám, když si začne stěžovat na toho matčina partnera, aby nechtěla bydlet u nás.
Není tady
Holky, a co si dát patentovat VÝMĚNU DĚTÍ? Výměna manželek byla docela sledovaná...holka potřebuje jinou rodinu. Málo platné, změna je život.
Ráda jsem s vámi pokecala, čas se nachýlil, nic moc jsme nového nevymyslely, ale snad se posunuly kapku dál. Tam, že se na to musí chytře a hlavně jinak, než dosud. Na Nově začíná film, o němž si nejsem jistá, zda už jsem ho viděla. Pro letní noc je to mimo babinetu a jiných záležitostí docela prima strávený čas. Dobrou noc, třeba bude ráno moudřejší večera a něco nás napadne. Ahoj!
Není tady
kalupinka napsal(a):
Holky, a co si dát patentovat VÝMĚNU DĚTÍ? Výměna manželek byla docela sledovaná...holka potřebuje jinou rodinu. Málo platné, změna je život.
Ráda jsem s vámi pokecala, čas se nachýlil, nic moc jsme nového nevymyslely, ale snad se posunuly kapku dál. Tam, že se na to musí chytře a hlavně jinak, než dosud. Na Nově začíná film, o němž si nejsem jistá, zda už jsem ho viděla. Pro letní noc je to mimo babinetu a jiných záležitostí docela prima strávený čas. Dobrou noc, třeba bude ráno moudřejší večera a něco nás napadne. Ahoj!
----
Ahoj, jdu taky spát, abych byla ráno čerstvá na toho našeho tygra a moc vám oběma děkuju, že jste si se mnou tak dlouho povídaly!!!!
Není tady
Když s to stane, tak byste si s manželem měli stanovit pravidla, holka vás přeci nemůže takhle vysávat, a hlavně tebe, vždyť by ses z toho jednou zhroutila, a ona by se jenom smála. A manžel by se jí jenom zastával, a s tím vařením je to taky hrozný. A holka určitě neumí ani vajíčka, že jo. Ani smeták neumí vzít do ruky.
radous napsal(a):
topazio napsal(a):
radous napsal(a):
----
už i to jsem vyzkoušela, neprošlo, byl nepříčetně vzteklej----
Toho se vždycky obávám, když si začne stěžovat na toho matčina partnera, aby nechtěla bydlet u nás.
Není tady
Taky půjdu do hajan, všem přeji dobrou noc.
Není tady

Tak jsem to tady celý jakžtakž přelouskala. Já, na svou povahu, bych milou dcerunku postavila do latě: "Buď budeš, holka, dodržovat naše pravidla, to jest uklízet, pomáhat v kuchyni, chodit na výlety, u TV se celý den válet nebudeš. A pokud se ti to, děvenko, nelíbí, nikdo tě nenutí sem jezdit." A tetínkovi bych taky řekla jasně, že byt je můj, takže děvče se buď bude chovat tak, jak má, nebo sem jezdit nebude. Dále, že finance se budiou dělit rovným dílem mezo obě děti, holka dostane dárky stejné hodnoty, jako klučík. Pokud chce něco nákladnějšího, ať sio na to vydělá.
Rady, poslyš, myslím, že pokud nastolíš razantně tyhle pravidla a budeš na nich nekompromisně trvat, dosáhneš svého. On si pak manžel brzo uvědomí, že s tebou cvičit nebude. A že by ti eventuelně vyhrožoval rozvodem? Tak bych mu řekla, že jo, že klidně, když se mu to nelíbí. Ale že ty blbce jemu a jeho dceři dělat nebudeš. Prostě na těchto pravidlech trvej, jinak řekni manželovi, že ve svém bytě takového parazita, jako je jeho dcera, nechceš. Není to jednoduchý se k tomu odhodlat, ale jinou možnost nemáš.
Není tady
Modroočka napsal(a):
"Buď budeš, holka, dodržovat naše pravidla, to jest uklízet, pomáhat v kuchyni, chodit na výlety, u TV se celý den válet nebudeš. A pokud se ti to, děvenko, nelíbí, nikdo tě nenutí sem jezdit." A tetínkovi bych taky řekla jasně, že byt je můj, takže děvče se buď bude chovat tak, jak má, nebo sem jezdit nebude. Dále, že finance se budiou dělit rovným dílem mezo obě děti, holka dostane dárky stejné hodnoty, jako klučík. Pokud chce něco nákladnějšího, ať sio na to vydělá.
----------------
Ahoj, díky, víš, já mám hlavně strach, aby mi pak nevyčítal, že se s ním holka nestýká kvůli mně. Vím, že až bude dospělá, vykašle se na něj úplně, ale nerada bych, abych mi mohl vyčítat, že je to mojí vinou.
Není tady
radous, všechny tvoje problémy pramení z pseudo pocitů viny. Vykašli se na to, jak budeš vypadat v hodnocení druhých. Výčitky za nezájem dcery na tvou hlavu je také jen výraz slabošství. Stanov doma jasná pravidla a dodrž je i za cenu mírného násilí. Všichni musíte najít kompromis. I "milá dcerunka", třebas za cenu mírného podtlaku. Kalupinka uhodila hřebíček na hlavičku. Jen vyhrožuješ. Svoje výhrůžky jsi nerealizovala, co takhle začít těmi činy?
Není tady
PavlaH napsal(a):
Svoje výhrůžky jsi nerealizovala, co takhle začít těmi činy?
--------------
Jsem pro !!!!
Není tady

radous napsal(a):
Modroočka napsal(a):
"Buď budeš, holka, dodržovat naše pravidla, to jest uklízet, pomáhat v kuchyni, chodit na výlety, u TV se celý den válet nebudeš. A pokud se ti to, děvenko, nelíbí, nikdo tě nenutí sem jezdit." A tetínkovi bych taky řekla jasně, že byt je můj, takže děvče se buď bude chovat tak, jak má, nebo sem jezdit nebude. Dále, že finance se budiou dělit rovným dílem mezo obě děti, holka dostane dárky stejné hodnoty, jako klučík. Pokud chce něco nákladnějšího, ať sio na to vydělá.
----------------
Ahoj, díky, víš, já mám hlavně strach, aby mi pak nevyčítal, že se s ním holka nestýká kvůli mně. Vím, že až bude dospělá, vykašle se na něj úplně, ale nerada bych, abych mi mohl vyčítat, že je to mojí vinou.
Aha, takže ty máš strach, že manžel ti bude něco vyčítat? Zatím, jestli jsem dobře četla, máš důvod vyčítat ty jemu. Kašli na nějaký jeho možný vyčítání a nenech si od něj a jeho dcery dělat na hlavu. Je to na tobě a pamatuj si jedno, druzí se k nám chovají tak, jak jim dovolíme, aby se k nám chovali. Takže když si tohle všechno necháš líbit a nebráníš se razantně, tak s tím nepřestanou. Když ti holka řekne, že to uklidí potom, tak bych jí řekla - ne potom, hned. A hned znamená teď. A trvala bych na tom. Párkrát bude možná rypákovat, ale pak se to naučí po sobě uklidit. To je jen o tom, že máš strach, ale neměj ho, ty jsi doma pánem, ne povedená dcerka tvého muže.
Není tady
ona asi dcerunka zkouší kam až může zajít, jelikož nemáš stanoveny hranice tak proč by nezkusila se posunout ještě kousek dál? Měla jsem podobný problém, když jsem se rozhodla ho konečně řešit tak jsem na druhé straně zaznamenala cosi jako obdiv a respekt, když viděli mé odhodlání nikdo už si nedovolil mi šlapat po mé "zahrádce". Jsi tím povinována i vůči svému synovi určitě situaci vnímá a do budoucna by jsi mohla mít problém ještě s ním.
Není tady
Tak bych docela uvítala, kdyby nám radous napsala, zda se s dcerunkou posunula blíže k té své vytýčené hranici. Nemusí být zas až tak konkrétní, ale byla bych ráda, kdybychom se aspoň někdy s holkama babinetkama dozvěděly, jak záležitost dopadla. Nebo aspoň vypadá...
Není tady

Taky jsem zvědavá, jak Radous bojuje s pubertální nevlastní dcerkou. Tak snad nám dá vědět.
Není tady