Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 27. 7. 2008 23:13

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Re: Mužova dcera

Jak tě ukecal? Nová pravidla jste nestanovili. Nebo on je nedodržel. Má Tě v hrsti. Ví, že jen vyhrožuješ. Člověk má jednat. když s druhým není domluva možná. Jednou Ti nezbyde nic jiného, než jednat.

Není tady

#52 27. 7. 2008 23:14

radous
♥♥-----

kalupinka napsal(a):

Kam bys odcházela, když jsi ve svém bytě?

Takže Ty už máš munici vystřílenou a ještě se ti nepodařil ani jeden zásah. Já si při čtení prvního příspěvku myslela, že to teprve začínáš řešit. A Ty zatím jsi ve stadiu finálním. Už jsi vyzkoušela kdeco. Hm.

Brát malýmu tátu. hezky řečeno. K čemu ho má, toho tátu? Mohla bys mu ho půjčovat na víkendy. Užil by si ho víc, než teď. Jestli to má tak dopadnout, pak bys to měla rozetnout co nejdřív. K čemu budou několikaleté průtahy a hádky?

-----
Nevím nevím, nevím, proto jsem napsala sem. S kamarádkama už jsem to probírala, obrací oči k nebi a říkají v podstatě totéž co vy tady. Já váhám, unavuje mne to, ubíjí a pořád věřím, že se něco stane...

Není tady

#53 27. 7. 2008 23:15

radous
♥♥-----

topazio napsal(a):

Tak manžel by se staral, a dcera by měla nohy nahoře jo, koukám ta je pořádný lenoch. A doma u mamky neuklízí, to jí posluhuje??

radous napsal(a):

topazio napsal(a):

Přesně ať spolu bydlí a uvidí jak je holka líná, že neumí uklízet, a pak tam určitě shijou ve špíně, nebo by manžel to ní začal uklízet?? Až by viděl ten chlívek.

-----------
Ve špíně by neshnili, manžel by se staral.

-----
Podle toho co vím, vládně u ich doma totální chaos.

Není tady

#54 27. 7. 2008 23:17

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Chaos jo, tak jestli neuklízí její mamka, tak to asi podědila no ní ne. Asi jí mamka nenaučila, že si má každý po sobě uklízet.

radous napsal(a):

topazio napsal(a):

Tak manžel by se staral, a dcera by měla nohy nahoře jo, koukám ta je pořádný lenoch. A doma u mamky neuklízí, to jí posluhuje??

radous napsal(a):

-----------
Ve špíně by neshnili, manžel by se staral.

-----

Není tady

#55 27. 7. 2008 23:17

radous
♥♥-----

kalupinka napsal(a):

Jak tě ukecal? Nová pravidla jste nestanovili. Nebo on je nedodržel. Má Tě v hrsti. Ví, že jen vyhrožuješ. Člověk má jednat. když s druhým není domluva možná. Jednou Ti nezbyde nic jiného, než jednat.

----
On je spíš v tomhle kam vítr tam plášť, lítá mezi námi a vyhovět oběma neumí. Ale nemyslím si, že je mnou tak jistý, vždycky jsem se uměla o sebe postarat a měla jsem před porodem pěknou práci, ví, že bych se uživila i s malým sama.

Není tady

#56 27. 7. 2008 23:18

radous
♥♥-----

topazio napsal(a):

Chaos jo, tak jestli neuklízí její mamka, tak to asi podědila no ní ne. Asi jí mamka nenaučila, že si má každý po sobě uklízet.

radous napsal(a):

topazio napsal(a):

-----

----
Nenaučila a muž také ne a to mi vždycky tvrdil, jak ho dcera poslouchá a jak ji má vychovanou.

Není tady

#57 27. 7. 2008 23:24

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tak vychovaná není, co bude dělat až  bude jednou holka bydlet sama, tak skončí zahrabá odpadky ne. Nebo si najde chlapa, který bude po ní uklízet.

radous napsal(a):

topazio napsal(a):

radous napsal(a):

-----

----
Nenaučila a muž také ne a to mi vždycky tvrdil, jak ho dcera poslouchá a jak ji má vychovanou.

Není tady

#58 27. 7. 2008 23:24

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

On ji má vychovanou a ona jeho vycvičeného. A co ji podporovat v osamostatnění? Nalít jí do hlavy nějaké ty rozumy...jako třeba že může bydlet brzo sama ...nebo s kámoškou...nebo s přítelem....že to je něco jiného, než se motat doma kolem rodičů....že to je dobrý cíl...samostatnost....škoda, věčná škoda, že už holka nemá po škole! Ty dva roky by byly dobré! Kdyby byly za vámi!

Není tady

#59 27. 7. 2008 23:26

radous
♥♥-----

topazio napsal(a):

Tak vychovaná není, co bude dělat až  bude jednou holka bydlet sama, tak skončí zahrabá odpadky ne. Nebo si najde chlapa, který bude po ní uklízet.

radous napsal(a):

topazio napsal(a):

----

----
Spíš se několikrát rozvede, ale to už je mi jedno.

Není tady

#60 27. 7. 2008 23:27

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Houby jedno! Jako rozvedená bude totiž u vás oxidovat nanovo!

Není tady

#61 27. 7. 2008 23:27

radous
♥♥-----

kalupinka napsal(a):

On ji má vychovanou a ona jeho vycvičeného. A co ji podporovat v osamostatnění? Nalít jí do hlavy nějaké ty rozumy...jako třeba že může bydlet brzo sama ...nebo s kámoškou...nebo s přítelem....že to je něco jiného, než se motat doma kolem rodičů....že to je dobrý cíl...samostatnost....škoda, věčná škoda, že už holka nemá po škole! Ty dva roky by byly dobré! Kdyby byly za vámi!

-----
zbývá jí víc než 2 roky, bohužel, šla do školy o rok déle a navíc teď děti chodí do 9....

Není tady

#62 27. 7. 2008 23:28

radous
♥♥-----

kalupinka napsal(a):

-----
To si uvědomuju, ale to už bude jen přes mou mrtvolu!

Není tady

#63 27. 7. 2008 23:29

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Právě...škoda, velká škoda. Co s šestnáctiletou...ona ty dva roky musí někde překlepat...třeba u vás....!

Není tady

#64 27. 7. 2008 23:30

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

To si jenom myslíš, holka. Třeba s sebou přitáhne mimi...a to potřebuje přebalovat, krmit...a kdopak to asi bude dělat, když je holka jen na vyvalování u telky...?

Není tady

#65 27. 7. 2008 23:31

radous
♥♥-----

kalupinka napsal(a):

Právě...škoda, velká škoda. Co s šestnáctiletou...ona ty dva roky musí někde překlepat...třeba u vás....!

------
Pokusím se se z těch návštěv nějak vyvlíknout a začneme s malým putovat po vlastech českých. Pokud s námi manžel na dovču nepojede, končím s ním, může spát pod mostem ve městě, kde dcera bydlí, aby jí byl nablízku!

Není tady

#66 27. 7. 2008 23:32

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Málokterý rodič je tak soudný, aby si řekl...to moje dítě je fakt k ničemu a je to má vina...A Tvůj muž taky asi mezi tyto rodiče  patřit nebude!

Já fakt nevím, co Ti poradit. Že by se stal nějaký zázrak? Holka se praští do hlavy na tobogánu a rozsvítí se jí...?

Není tady

#67 27. 7. 2008 23:34

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Máš pravdu i tohle by se mohlo stát, že se rozvede a znova se k vám nastěhuje, neštěstí je, že jí manžel zobe z ruky, že jí posluhuje, potřebovala by vojnu jako řemen, holka jedna rozmazlená. A když je  u vás tak ti ani s ničím nepomůže, tak bych ani nevařila, ať se jde holka najíst někam do hospody. Určitě, když je u vás o víkendu určitě i vyvařuješ a holka to neocení.

kalupinka napsal(a):

Není tady

#68 27. 7. 2008 23:34

radous
♥♥-----

kalupinka napsal(a):

To si jenom myslíš, holka. Třeba s sebou přitáhne mimi...a to potřebuje přebalovat, krmit...a kdopak to asi bude dělat, když je holka jen na vyvalování u telky...?

-----
Tatínek

Není tady

#69 27. 7. 2008 23:35

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Ještě Ti nějaká ta možnost zbývá. Třeba:

Našla jsem si člověka, co má na mě čas a nemusím se ho ptát, kdy přijede jeho potomek, protože žádné děti nemá. Mám s ním svatej klid, to Ti můžu říct...!

Ano, je to ošklivá lež. Ale kdoví, jestli by právě tohle manžela nevrátilo, kam patří...!

Není tady

#70 27. 7. 2008 23:35

radous
♥♥-----

kalupinka napsal(a):

Málokterý rodič je tak soudný, aby si řekl...to moje dítě je fakt k ničemu a je to má vina...A Tvůj muž taky asi mezi tyto rodiče  patřit nebude!

Já fakt nevím, co Ti poradit. Že by se stal nějaký zázrak? Holka se praští do hlavy na tobogánu a rozsvítí se jí...?

----
Třeba nebo nějaký výbuch smile

Není tady

#71 27. 7. 2008 23:36

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Tatínek...jo. A zvládne uklízet po dcerce a vnukovi naráz?

Není tady

#72 27. 7. 2008 23:36

radous
♥♥-----

topazio napsal(a):

Máš pravdu i tohle by se mohlo stát, že se rozvede a znova se k vám nastěhuje, neštěstí je, že jí manžel zobe z ruky, že jí posluhuje, potřebovala by vojnu jako řemen, holka jedna rozmazlená. A když je  u vás tak ti ani s ničím nepomůže, tak bych ani nevařila, ať se jde holka najíst někam do hospody. Určitě, když je u vás o víkendu určitě i vyvařuješ a holka to neocení.

kalupinka napsal(a):

----
Nepopřeje ani dobrou chuť

Není tady

#73 27. 7. 2008 23:36

radous
♥♥-----

kalupinka napsal(a):

Tatínek...jo. A zvládne uklízet po dcerce a vnukovi naráz?

---
Určitě, on je velmi obětavý v tomto směru!

Není tady

#74 27. 7. 2008 23:38

radous
♥♥-----

kalupinka napsal(a):

Ještě Ti nějaká ta možnost zbývá. Třeba:

Našla jsem si člověka, co má na mě čas a nemusím se ho ptát, kdy přijede jeho potomek, protože žádné děti nemá. Mám s ním svatej klid, to Ti můžu říct...!

Ano, je to ošklivá lež. Ale kdoví, jestli by právě tohle manžela nevrátilo, kam patří...!

-----
Je to hodně drsná lež a moc se mi do toho nechce. Před půlrokem to vypadalo docela nadějně, holka sem nejezdila, odmítala jeden termín za druhým, 3 měsíce byl pokoj, ale pak to začalo nanovo.

Není tady

#75 27. 7. 2008 23:38

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Jenom mě napadá, jak by holka řešila nějakou skutečně vážnou životní starost. Úraz, nemoc, vyloučení ze školy, nešťastnou lásku, matčina nového přítele, co by si s ním nerozuměla...Tvůj manžel jí vlastně umetá cestičku. Věř tomu, že až holka někde narazí...třeba v prvním zaměstnání...tak to bude šupa! Tam z ní budou vedle! Zač ji budou platit, když umí dělat jen svinčík...?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí